malaMravljica
|
Skacica, meni se je tudi malo zameglilo, ko sem videla tvoje kupe oblacilc. Si pridna, vse lepo naredila, pohvale, sam men se zdi, da jaz imam full manj. Mogoce bo vec, ko vse zlikam in dam tako na kup na mizo. V ponedeljek ima nas Hofer akcijo stojal za susenje, bom kupila in pol susila na balkonu. Se ze tako veselim. metka_zone, ma saj ves da tebe ne bi nikoli skenslali no Sem sam seda par punc vn vrgla, ker so na cveku pri septembrkah ali novembrkah, tu pa niso vec acktivne. LINDI, na koncu sem izbirala prav prakticno, da se ne bo prevec mazal in sem vzela kombinacijo modre. Kar mi je bilo tako lepo, se bojim da bi bilo takoj zamazano, pa se bez in oranzna sta zelo popularni barvi in je pol daljsi rok dobave, ze tako bom cakala do 4 tedne na dostavo. Saj itak za v vozicek pletem dekico, ki bo total pisana in bo full lepo pozivila modro barvo. Poroke in darila, joj ste pridne z darili. Sicer midva nisva bila se na nobeni poroki zadnje case, ko se bova pa midva porocila, bo prav kmalu, pa ne pricakujeva cist nic in upam, da bodo vsi to vzeli resno, ker pac res noceva nic. Ce bodo pa kaj prevec tezili bova pa odprla porocno knjigo in napisala zelje notri, sam to bo recimo porocno potovanje za 2 osebi 3 tedne ene res eksotike, pa mofoce kaksen hud sporten avto, same zadeve, ki jih nihce ne bo kupil. Mogoce sva nesramna, sam ko sva ze omenila da noceva nic sem videla, da naju kar ignorirajo. Itak s poroko bom dobila meni najboljsega moza, on pa najboljso mozno gospo. Spanje, res sem se dala malo na trebuh in pokrcila nogo, je bilo cist ok, dojencek se tudi ni pritozeval, pol pa spat polovica na bok, polovica na trebuh, suuuuper. Pa na Wc sem sla sam enkrat celo noc, jupiiii... mere otroka v trebuhu, ne se prevec sekirat glede teh mir. To je ocena in meni je reku, da je mozna napaka tam okoli 20 % Saj ga ne more stehtat in garantirat tudi ne more te teze. majakla, poglej na koledarcek, sva ze pod 50 dni do PDP
|