|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
12.8.2009 11:57:47   
majakla
Karmen b: user posted image   HVALA!

Lepa tabelica, ni kaj. user posted image

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 776
12.8.2009 13:29:45   
najčka
Lep pozdravček, se še mal javim ker čez 3urce že letim nazaj na morje. Uživajte tu še namesto mene mal, pa se javim spet ko bom doma. no mogoče pa se še v teh treh urah kaj spomnim pa napišem. LP

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 777
12.8.2009 13:46:14   
lindi1
Jaz sem pa danes sitna,že ginekologinjo sem morala zamenjati med nosečnostjo,zdaj pa sem dobila še pošto,da moram zameenjati osebno,ker je šla moja stran...dol padeš,in ravno takrat,ko mi mora poslati papirje na komisijo je na dopustu,jo sicer ena menja,pri kateri se moraš naročiti...user posted image prav jezna sem,pa iz enga konca na druzga zdravstvenega doma ne morejo nesti kartoteke,moram sama ponjo in ...user posted image čudni so...Tko da zdaj sladoled jemuser posted image upam da kaj pomaga

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 778
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 13:48:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 779
12.8.2009 13:49:12   
Februarka08
Lindi, jaz sem tud besna kot user posted image in bi tud kar banco sladoleda zdele zmazala!user posted image Matr... sem glih ujela da sta se spodnjedva neki menila da bo mogu moj mož nekam popoldne it pomagat in bo tašča kao tamalo merkala, itak jauser posted image spet bom letala celo popoldne za njo... pa saj ne gre za to... kaj pa če mamo mi kakšne druge plane??? Npr. v trgovino it, ker gremo na morjeuser posted image user posted image al pa kej druzga??? Ne, nas itak ne bojo upoštevali, moj mož se pa itak lahko pretegneuser posted image user posted image mah, grem se skulirat, najraj bi se kar v zemljo zakopala... 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 780
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 13:50:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 781
12.8.2009 14:14:25   
emaa
MM mislim, da si zamešala, pregled imam jaz 21.8., ne nincy. 

Neposredna povezava do sporočila: 782
12.8.2009 14:16:38   
Crystall
Majakla ... ne vem, kako bi sama odreagirala v takšni situaciji. Odvisno je, tudi kako se štimate. Ti pa želim zdele lepe dneve, brez sekiranja ... Verjamem pa, da bo vajina poroka ČUDOVITA in da tudi če se boš odločila it na svakovo poroko ... boš tam z novopečeno junakinjo ali junakom ena izmed glavnih user posted image

Mene pa nekaj skrbi. Povedala sem že, da je 9-mesečna nečakinja bila v bolnici. Zdaj so odkirli, da je imela salmonelo. Bila sem pri tamali, jo božala in vse. A moram biti na kaj posebej pozorna? Prebrala sem, da se salmonela izloča iz telesa še 4-5 tednov. Ta čas ne bom jz nč hodla na obiske, fantu sem pa naročila, da ko bo odšel na obisk, gre potem najprej domov pod tuš in potem k meni. Ne bi rada tvegala, pa se zdajle okužla. Vem, da lahko malega zelo prizadane. Brrrr, prav strah me je. Sej najbrž pretiravam user posted image , sam res mi ni vseeno.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 783
12.8.2009 14:21:24   
malaMravljica

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT. , ŠT. , PREGLED

xx.10

natalia MB                                     (2user posted image ,1user posted image )          ??
štefy Koroška                                (5user posted image ,4user posted imageuser posted image      ??

1.10

nincika (24) MB                            (1user posted image ,0user posted image )         ??

2.10

Vijolica77 (31)MB                         (?user posted image ,1user posted image )         ??
Suzikaa (27)Ormož                      (1user posted image ,0user posted image )         ??
malaMravljica (30)                      (2user posted image ,0user posted image )  user posted image    26.8
majakla (30) MB                           (2user posted image ,0user posted image )  user posted image    19.8
bony (30) GO                                (1user posted image ,0user posted image )         ??
maj2009 (25) Domžale               (2user posted image ,0user posted image )  user posted image    ??

3.10

hayabusa (29) štajerska             (1user posted image ,0user posted image )          ??
*Lili* (25) Notranjska                 (2user posted image ,1user posted image )          ??
skačica (28)                                  (2user posted image ,1user posted image )          ??

5.10

emaa (32)                                     (?user posted image ,2user posted image )          21.8
ninčy (27) Domžale                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image user posted image  ??

7.10

mici_ (29) Trebnje                       (2user posted image ,1user posted image )         ??
metka_zone (24) Laško               (2user posted image ,1user posted image ) user posted image     ??

8.10

tane LJ                                            (2user posted image ,0user posted image )         ??

9.10

pravoda (25)                                 (1user posted image ,0user posted image )  user posted image    1.9

10.10

mng (24)                                       (1user posted image ,0user posted image )         ??
Nej@                                               (1user posted image ,0user posted image )         14.8    

11.10

MonaLiza (28) LJ                          (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      4.9
september25 (25) štajerska       (1user posted image ,0user posted image )  user posted image    26.8

12.10

Rižkoo (27)CE                               (2user posted image ,0user posted image ) user posted image      1.9

13.10

trišica (30) CE                               (2user posted image ,0user posted image ) user posted image     19.8
rolika (24) MB                               (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     24.8
rakica2 (25) Tolmin                     (4user posted image ,2user posted image ) user posted image      ??

14.10

katrin** (25) Grosuplje               (1user posted image ,0user posted image )         27.8
Februarka08 (25) Gorenjska       (2user posted image ,1user posted image )         14.8
deja* (21)                                     (1user posted image ,0user posted image )          ??

15.10

Boob (28) Grosuplje                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      25.8
karmen b (28) Dobrova               (1user posted image ,0user posted image )         14.8.3D,2.9.
Meliitak (32) KR                            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      24.7MV,18.8
majcy_m (23)                              (2user posted image ,0user posted image ) user posted image      31.8
Nea_teja_ (34) Cerknica             (5user posted image ,3user posted image )          9.9

16.10

mateja8 (26) Dolenjska               (2user posted image ,1user posted image ) user posted image     3.8.,28.8.APN

17.10

didikaa (27) Ptuj                           (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     ??
ninasiki (25) Litija                        (1user posted image ,0user posted image )  user posted image    ??

18.10

Bobipalčka (25) Sl.Gradec            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     ??

19.10

muca*maca (29) LJ                     (1user posted image ,0user posted image )         24.8

20.10

palegia30 (30) LJ                         (?user posted image ,? user posted image )          ??
lunika (26) Velenje                      (?user posted image ,0user posted image )          ??
nosečka25                                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      ??

21.10

pinky girl (28) Velenje                 (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      ??
frrrr (28) LJ                                   (2user posted image ,1user posted image )        1.9
soncnica (28) Sežana                   (1user posted image ,0user posted image )         ??
Pika Zoja (29)                               (?user posted image ,1user posted image )          ??

22.10

Aniiita (25) Kras                            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      ??
rozilu (30) Obala-LJ                      (1user posted image ,0user posted image )         20.8
Crystall (25) Posavje                    (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      2.9
surya (30)                                     (?user posted image ,0user posted image )         ??

23.10

pikica25(27)                                  (3user posted image ,0user posted image ) user posted image    14.8.uz,18.8
HelloKitty1 (29) LJ                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image    17.8.,19.8
smejčica (23) MB                          (?user posted image ,1user posted image )         ??
špelka12 (27) KR                           (2user posted image ,0user posted image )        ??
LINDI (32) Domžale                     (2user posted image ,0user posted image ) user posted image     ??

24.10

vrtnica83 (26)                              (1user posted image ,0user posted image )         ??
mashi (30) KR                               (1user posted image ,0user posted image )         ??
*chance* (23) NM                        (1user posted image ,0user posted image )         3.9
griseldis (29) Kamnik                   (1user posted image ,0user posted image )         ??
EMILY (29 )                                   (1user posted image ,0user posted image )user posted image      31.8

25.10

lenika83 (25) Ptuj                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     19.8
efika (30) Koroška                        (1user posted image ,0user posted image )         ??
najčka (32) LJ                               (2user posted image ,0user posted image )         25.8
Tailor27  LJ                                    (3user posted image 2user posted image )          ??
gorenka (32) LJ                             (2user posted image ,0user posted image )         ??

26.10

manca (27) KR                              (?user posted image ,1user posted image )         ??
pattaya (23) Poljčane                   (1user posted image ,0user posted image )user posted image     24.8

28.10

Izabela_                                         (2user posted image ,1user posted image ) user posted image     ??
drobtinica29 (29) MB                   (2user posted image ,0user posted image ) user posted image      31.8

30.10

stuhica (30) Jesenice                   (4user posted image ,1user posted image )         ??
michelle1 (31) Posavje                (4user posted image ,2user posted image )user posted image      9.9

31.10

TRIš (30) BK                                  (4user posted image ,3user posted image )        ??
LEVASI (30) LJ                               (2user posted image ,1user posted image )        ??
tea85  Ptuj                                      (1user posted image ,0user posted image ) user posted image    5.8

75 OKTOBRSKIH NOSEČK PRIČAKUJE
                                                                 12 x user posted image
                                                                 19 x user posted image
                                                                 45 x user posted image

Zacasno izbrisane, ker ni nobenih podatkov
aquamarin, Čivavica,  TINKO, *raci*, spet mama , lupa02, anaslana,
sandrarum, nati29, srečen sonček, beli, Bremzi, miska10,
Toffsy, Siska, deja* ,  pupa_b,  anonimna6, plotka, pikica 28, abab

user posted image user posted image user posted image user posted image  PODATKE ZA TABELO PIŠITE LOČENO user posted image user posted image user posted image user posted image
               user posted image user posted image user posted image user posted image OZ. Z DRUGO BARVO user posted image user posted image user posted image user posted image
         user posted image user posted image user posted image user posted image DRUGAČE SE ZELO TEZKO user posted image user posted image user posted image user posted image
         user posted image user posted image user posted image user posted image   LOČI PODATKE OD TEKSTA user posted image user posted image user posted image user posted image

V tabeli na prvi strani najdete koristne povezave za branje

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 784
12.8.2009 14:21:34   
Anonimen
Michelle ... CR ni razlog, da ženska ne more dojit. 100%.
 Moja mami je mela 4 CR, pa je mene dojila do nekje 2. leta, sestro do 3. meseca (se je tašča skos umešavala, jo provucerala, da ne more tok dovg dojit in je pol mt popustila in nehala dojit), drugo sestro skor do 3. leta, bratca pa par tednov, pol je pa zarad FUUUL močnih krčkov nehala.

MM ... welcome back user posted image

Mene je pa uče ponoč neki čist z.... Predn sm šla spat se je user posted image tok premikala, pa brcala, da me je bolel ko user posted image . Pol sm se pa še čez par ur zbudila, ker mi je kr zraka zmankal, pa še zgaga me je tok pekla, kot da bi mi nekdo žgav v grlu. Sm mogla uzet rupurut pa še mlek spit, da je blo bolš, pa vsa okna pa vrata, razn vhodnih sm odprla, da je res biv prepih pa hladn zrak. Pa kr kol pojem me zgaga peče. Sploh ne vem kaj je to. Pol me pa še user posted image našopa direkt v želodc, da tut jest ne morm.  Zdj pa ne vem a nj G kličm zrd tega, al ne?!? Itak je moja na dopustu, pa jo ena nadomešča. Bom kr dons babco v MŠ prašala.

Neposredna povezava do sporočila: 785
12.8.2009 14:32:10   
LINDI
FEBRUARKA te čisto razumem,take stvari gredo tudi meni na živce,ko se kar nekaj brez tebe menijo kot da ne pašeš zraven...mene je že večkrat kaj takega vrglo, pa sploh si ne morem pomagati,da me nebi razkurilo...potem te pa že včasih tudi malenkosti iz tira vržejouser posted image ker mogoče te drugače nebi.Saj ne vem verjetno  je tudi težek dan danesuser posted image jaz se tko držim,k da bi limono požrlauser posted image pa kar neki na jok  mi gre in to čisto za brezveze,prav dost se že imam,naj čimprej mine ta dan,da bo jutri boljše....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 786
12.8.2009 14:32:55   
Crystall
Majcy_m ... mene tudi zgaga muči in sm jo z dvema ukrepoma zelo uspešno zmanjšala. Ponoči imam dvignjeno ležišče, ne samo glavo, ampak že od želodca dalje. Sem si 3 povštre tako stopničasto oblikovala in je res superrrr!!!Čez dan pa ko čutim, da mi hoče zgaga malce ponagajati, pa vzamem dva mandeljna in ju zgrizem pa pojem in je veliko bolje. Zgaga me neha pečt. Sem si kupila celo vrečko mandeljnov v sparu in jih mam skoz v torbici. Poskušam čim manj zdravil jemat - rupurut sem vzela samo 2x, ko sem imela hude želodčne krče in zvijanje, pa mi takrat itak ni nič veliko pomagal.

MM ... super za seznamček user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 787
12.8.2009 14:34:42   
LINDI
Majcy meni se je to tudi ene 2x zgodilo,ampak po mojem ni nič narobe ravno tako kot tebi,lahko pa jutri vprašam ginekologinjo,ker bom ravno tam,pa ti sporočim ...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 788
12.8.2009 14:36:08   
LINDI
MALA MRAVLJICA jaz imam prvo nosečnost,ne drugouser posted image včasih si imela prav napisano

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 789
12.8.2009 14:39:45   
frrrr
Emily - srbenje... a imaš tut kakšne izpuščaje, al samo srbi? men se je v prvi nosečnosti pojavil en tak velik srbeč flek, ki se je hitro širil in srbel kot user posted image bi se lahk spraskala do krvi, joške si zgrizla iz telesa... so mi na dermatološki kliniki zmešali eno kremo, ker antihismatiki v nosečnosti niso ok in je blo malenkost bolje. pa morala sem prenehat uživat vsa zdravila (vitamine, magnesol, retafer). predlagali so mi tut tuširanje brez mila, pa nisem se brisala, samo nežno potapkala z brisačo. sicer pa kak blagi losjon za po kopanju. predvidevam, da se je pr men pojavilo srbenje zaradi vročine, pa mi je dežurni zdravnik predpisal hiconcil... nadalje je pa zgledalo kot reakcija na kombinacijo zdravil. upam, da čimprej neha srbet!

tehtnice - sine je rojen 11.10., pa smo rekli, da hočemo še eno tolk pridno dete user posted image

amzs - do nedelje imela tut js z njimi pozitivne izkušnje. vedno vse uštimali. po novem (ne vem od kdaj) pa ob vikendih ne delajo, le njihovi pogodbeniki, ki jim očitno dol visi za vse.

pregledi - nekatere imate res pogosto preglede... js sm imela 23.7., zdej imam pa 1.9. spet user posted image sicer mi čist paše no... itaq morm k osebni zdravnici jutr zarad bolniške in imam čist dost zdravstvenega doma. v prvo bi me pa skrbelo, če bi imela tolk poredko preglede, zdej mi pa paše user posted image

nočno lulanje - zgleda res premau pijem, ker lahk spim 7 ur v kosu user posted image se spomnem, da sem v prvi nosečnosti razmišljala že o tem, da bi si povšter s sabo nesla na wc, ker bi zihr imela več od noči user posted image

MM - pomivanje oken js tut ne bi priporočala... slončkanje pa pomaga, vem iz izkušenj user posted image

zdej pa počasi po tamaučka v vrtec, pol se bomo pa crkljali...
lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
12.8.2009 14:49:05   
frrrr
majakla - tebi še napišem glede poroke. js bi na tvojem mestu sporočila, da ne morem vnaprej potrjevat termina, ker ne vem kakšno bo stanje. sicer ne vidim razloga zakaj z enomesečnim otrokom ne bi mogla na poroko. otrok veliko spi, vzameš zraven voziček... okolica niti ni še tolk pomembna, da ne bi mogel spat zaradi firbca. hrana je tut na izi, če laufa joška... se vsake tolk časa mau umakneš in podojiš. datum sta dokaj hitro sporočila... jezna bi lahk bla, če bi ti mesec prej povedala. če sta si pa za poroko izbrala isto leto kot vidva, pa mislim da ne bi smela bit kej huda... eno leto je kr dolgo obdobje, otroka nosiš le 9 mesecev... torej v tem času se jima lahko veliko stvari vmes zgodi, tudi nosečnost, rojstvo novega otroka. jemlji to kot dva ločena dogodka, ki bosta nekomu pač nekaj posebnega. vsak svoje življenje organizira po svoje. dvomim, da sta se onadva spraševala na katerih porokah sta že bila letos in kam še gresta. tudi vidva verjetno nista na tak način izbirala kdaj se bosta poročila. veseli se svojega dne poroke in naj bo to samo vajin dan, poseben in za vedno zapisan v vajinem spominu. 

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 791
12.8.2009 15:10:39   
Anonimen
Evo tudi mene iz službe...sem zbita kot hudič. No jutri še grem delat, potem pa za 3 dni na moje. sva dobila en ugoden apartma tako, da upam, da bo fino. Danes sem komaj zdržala v službi, špikalo me je, vse mi je šlo na živce, grrr...Tako, da grem v ponedeljek kar na bolniško pa naj bo kar hoče. Itak pa vem, da me bodo klicali pa da bom mogla še mal delat.

Imamo pa vse probleme zadnje čase se vidi, da gremo hitro proti cilju. Vse nas matra nekaj od zgage do špikanja, pritiska.grrr....Ampak pač tudi zadnje mesece bomo mogle preživeti, nimamo kaj.

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 792
12.8.2009 15:40:57   
Izabela_

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Živjo, punce! user posted image

...Edino skrb zbujajoče dejstvo je moj miom, ki je velik 35 mm ( ni zrasel nič od zadnje kontrole pred 10 tedni). Je pa  lociran ravno pod user posted image  glavico, tako da bi lahko onemogočil naravni porod user posted image . Tega pa si nikakor ne želim! Tolaži me misel, da je bil Nikec res ogromen user posted image , (težak, velik obseg glave, maternično ustje pa popolnoma elastično). Za mojo dojenčico pa pričakujem, da bo malenkost manjša, že zato, ker je punčka, pa tudi po UZ bo predvidoma težka 3500 g... Tako da mogoče bo pa tudi šlo po naravni poti... Kakor rečeno, vse je v božjih rokah. Ne bom se obremenjevala po nepotrebnem. Pri carskem rezu me je nabolj strah (ne)zmožnosti dojenja. Ne vem, kako je s tem.

...

Jaz sem bila v isti situaciji. Miom je do konca nosečnosti zrasel na 5cm in sem imela carski rez. Dojila sem zelo malo časa, ampak mislim, da pri meni ni bil toliko problem CR, ampak bolj poporodna depresija in se nisem dobro ukvarjala z mojo prehrano, rednim pitjem in črpanjem mleka, da bi zadeva res stekla. V porodnišnici sem bila v sobi skupaj z eno mamico, ki je v prvo rodila po naravni poti, v drugo je imela napovedan CR, pa je dojila že isti dan in potem tudi naprej brez vseh težav - kolikor vem, je vse teklo z nje. Tako da se ne obremenjuj že vnaprej, če si 1x že dojila, ti bo tudi zdaj gotovo steklo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 793
12.8.2009 17:56:42   
Emilly
Ja sej po moje me tud srbi zarad vročine. Zoprno je le to, ker je moja g. že dva meseca na dopustu, telefon majo kar izkopljen in je grozn občutek, ker nevem na koga se naj obrnem. Sem že razmišljala da bi šla k os. zdravnici, pa se je dejansko izboljšalo (odkar mi ni več tako vroče). Je pa res da doma nimava klime in ko je zunaj visoka T, imava v stanovanju dobesedno savno!!! Imam pa majhne rdeče pikice na srbečih predelih ja... Upam samo, da kaj ne vpliva nauser posted image !!

Sva bla pa danes spet na MŠ. Ful mi je všeč (čeprav so predavanja mal predolga). Ne morjem verjet, da je možno, ampak se čedalje bolj veselim porodauser posted image . Sej verjetno me bo minilo, neuser posted image

Carski rez - Absolutno nobenega vpliva na dojenje!!! Tud moja mami 3x rodila s CZ, vse tri dooolgooo dojila!!! Tako da brez panike!!

Sem pa res uradno postala žabarkauser posted image , so mi danes poslali novo os. izkaznicouser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 794
12.8.2009 21:32:34   
karmen b
Čer

Preden grem v miževo deželo, naj vas pozdravim. Moram rečt, da ko prebirav, koliko težav imate, se prava srečnica. Ne peče me zgaga skoraj nikoli. Se mi zdi, da me je dvakrat odkar sem user posted image . Spim brez težav, lulat grem ponavadi 3x ponoči, ampak to jaz na pol v spanju naredim in zaspim nazaj. Vročina me ne matra, mi v bistvu paše, ponoči pa se mi zdi, da je tako večino noči dost frišno in se da dihat. Edino, kar me včasih baše, je bolečina v nožnici, ker mi medenica narazen leze, kar je normalno in potem pač hodim kot račka in malo počasneje. Skratka je moja nosečnost zelo lepa in bi vam vsem privoščila take občutke.
Naj vam bolečine in ostale tegobe ne grenijo preveč teh poletnih dni.

Lahko noč user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 795
12.8.2009 21:34:51   
Februarka08
Ojla, punce...

... samo lahko noč vam zaželim, morm še pod tuš letet, pa se mi prav nič ne ljubiuser posted image

Se beremo jutri, nočko!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 796
12.8.2009 21:37:46   
frrrr
zgaga mene matra vsake tolk časa... včasih cel teden mir, pol pa kak dan akcija, da pojem celo dozo Rupuruta, ki mi jo je G dovolil user posted image

Februarka - tvoja mala je pa taka pupika user posted image

MM - js prakticiram spanje na trebuhu... mau imam eno nogo privzdignjeno, da ne direkt na trebuhu ležim... pa odejo imam podloženo, da je bolj mehko user posted image

lepe sanje!

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 797
12.8.2009 21:40:39   
frrrr
Emily, mi smo si klimo omislili lani. v prci nosečnosti sem bila doma več pod tušem kot pa na suhem user posted image prvo leto sva z malim poleti kr bazenček v dnevni napihnila, obložila z brisačami in preživela popoldneve. lani smo pa klimo nabavli še pred sezono in zdej je super.
na otroka izpuščaji in srbenje ne more kaj vplivat... zdravila za omilitev srbenja pa lahko. ti si kr večkrat privošči hladen tuš, ne se brisat, samo potapkaj z brisačo in izogibaj se vročini.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 798
12.8.2009 21:42:30   
frrrr
karmen b - js tut hitr nazaj zaspim. mogoče pa grem kdaj na wc, pa ne vem, da sem šla user posted image tole med spanjem prav pride potem, ko se dete rodi, ker ni panike, če se x-krat ponoči zbudi, saj lahko hitr zaspiš nazaj user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 799
12.8.2009 23:13:00   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

rozilu - si ravno takšna kot jaz, kar zadeva delovnih obveznosti. Sva pravi deloholičarki. Bolj ko se bliža porodniški dopust, več grabiva... Ne vem, bova morali začeti razmišljati, da bo delo teklo tudi tisto leto, ko naju ne bo...OK, ni nujno, da tako kakovostno... A, kaj hočemo, user posted image  so na prvem mestu...

Mah ne vem... saj delno sem, ma ne čisto v pravem pomenu. Sploh bi vsem rada pomagala reševat njihove težave, to mi ne predstavlja nobenega problema, dokler... ne ugotovim, da svojega dela nisem opravila sploh!! Zdaj sem se (samo delno) navadla, da pač delam svoje stvari, ker zdaj rabim rezultate svoje raziskave nuuujno! Ostalim na hitro pomagam za nasvetom, če me za to prosijo, pa naj se potem znajdejo - tudi jaz sem se mogla user posted image . Hvaležnosti pa itak nobene, samo zdaj se jim mogoče zdi, da nočem sodelovat al kaj takega... user posted image

Drugače pa sem danes šla pogledat za darilo moji kolegici za poroko. user posted image In odločitev je padla: bonsai bo, in to kar dva. Ne bomo nič prispevali za poročno potovanje, ker tistih 100€ jim verjetno ne bo kaj dosti pomenilo. Za bonsai se pa pač nismo mogli odločit katerega: en je tak nežen, eleganten, cvetoč - ženstven (rešeljika) - za njo. Drugi pa čisto moški, krepek in zdrav (gaber) - za njega. Upam, da bosta zadovoljna in da bosta rastlini lepo uspevali pri njiju (ma niti ne dvomim, ker sta ful ljubitelja vrta in obrezovanja itd.). Smo pa prej pretipali teren, če so (njej) všeč bonsai, in je rekla da ja - upam edino da ni kaj posumila user posted image .

Samo še nekaj: kg. Jaz sem se v treh tednih dobila kar 3 kg. Se mi ne zdi, da bi se zares kam zredila, razen v tebuh in v zatečene noge user posted image . Pa se sploh ne sekiram zaradi splošnega prirasta kg, ker sploh ni toliko, samo to da je tako skokovito naraslo! Pa še ne nažiram se kaj pretirano, sem se kdaj prej bolj... malo me skrbi, da ni s tem kaj narobe. Mah, sej bom vidla nasl. teden pri G.

Ajde nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.