|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
18.9.2009 20:47:10   
najčka
Majcy-m ja bom v pondelk poklicala na CSD pa da vidmo kaj majo za povedat. Starševski dodatek pa ne vem kako točno ti pripada ampak mislim da je do otrokovega enega leta, pa zato sem vprašala ker sem slišala da če daš kasnej vlogo npr. da je otrok star že 2 meseca pol ti pripada sam še 10 mesecev. Nimam pojma se bom še pozanimala za enkrat sem sam tko slišala bom pa res v pondelk stopla v akcijo pa poročam.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
18.9.2009 21:15:09   
Nej@
Glede imen sva se midva odločila, da bo on izbral ime za punčko jaz pa za fantka, kot kaže bova imela Tajo. K sreči je to ime obema všeč in ni nobene dileme glede tega user posted image če bi imela fantka bi pa imela Alena. Je pa on predlagal, da bi otrok imel oba priimka (ker nisva poročena) pa sem rekla, da bo imel samo njegovega. Mojemu dragemu se je to zdelo super fino user posted image kak malo je treba, da je srečen user posted image

vloga za otroški dodatek se na našem CSD odda po rojstvu otoka. ampak to samo če dohodek družine v preteklem letu ne presega 99% povprečne plače.

starševski dodatek pa je namesto porodniške.

boob sobica zgleda super user posted image

pinky girl slike so super ta s srčkom je vau!! pa s kužkom in copatki je prav prisrčna user posted image

jaz se kar ne morem odločiti za slikanje bušija, ker se zaradi njegove velikosti ne počutim ravno najbolje user posted image

Tudi mene dajejo vročinski udari, me je kar naenkrat vroče tak, da je za znoret par minut pozneje pa me je mrzlo. Sem še mojega dragega čist zmedla, se ponoči stiskam k njemu potem pa ga v enem momentu začnem odrivati, ker mi je prevroče user posted image Je pa eden tistih tipov, ko se rad stiska in je bil prav užaljen, ko sem ga prvič odrinila. Je pa zapredel, ko sem se stisnila k njemu, ker mi je postalo mrzlo, zdaj mi pa govori, da izkoriščam njegovo telo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3002
18.9.2009 21:16:48   
Anonimen
30 dni po rojstvu maš čas, da oddaš vlogo za starševski dodatek. Lohk si jo sprintaš iz neta. Pa če oddaš v roku 30 dni ti pripada za 365 dni, če oddaš pa kasnej, pa ti pripada tok mn, kukr si oddala. Se je pa znesek iz 188€ zvišal na 193€.
Pr nama bo moj, ko bom jst rodila nesu uno potrdilo o rojstvu k dobiš v porodnišnci na CSD in bo oddav za očetovski dopust in moj starševski dodatek, pa še za otroški dodatek. K je vse treba urejat na CSD, je vseen, če tekoj uredi.

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/starsevskiDodatek.asp
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/otroskiDodatek.asp

(odgovor članu najčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
18.9.2009 21:24:17   
anity
živjo nosečke...

malo se štulim zraven ampak me nostalgija daje...sem oktoberka 2008...no vsaj bla sem...
na koncu se je vse izšlo tako, da sem rodila v 35-tem tednu in sem postala septemberka 2008 :) malo sem prišla poferbcat pa imam sporočilo za štefy:
samo pozitivno naprej...nič ni hudega, če tudi danes rodiš...otroček je zadosti velik, da bo vse ok. Moja mala je imela 1670gr in bila poleg tega, da je nedonošenček še zahiranček pa bo jutri stara eno leto in je prava velika navihanka. Bom držala pesti, da zdržita v enem kosu do roka...če bo pa ročna spustila boš pa kmalu v naročju držala svoj zakladek, srečna, da je vse ok in da je to za tabo.

vse ostale...srečno in uživajte v brcikah svojih otročkov....

nočko

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
18.9.2009 21:54:03   
stuhica
user posted image Oh čveke čevkeaste sploh vas več ne dohajam...

Najprej Muca maca hvala t  i za nasvet glede dopusta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  veliko objemčkov saj tako lepo me pomiriš in mi daš pametne nasvete drgač mam itak namen v ponedeljek klicat direkt na glavni sindikat ker moj v službi ni vreden počenega grosa user posted image user posted image user posted image in ne zrihta nič bedast skorupirancuser posted image user posted image user posted image user posted image k si za svojo rit samo poskrbi,user posted image user posted image user posted image tako da bom še uza ta dopust zbluztila ker sme naslovila naj vso dokumentacijo in pa prosšnje glede solidarnostne pomoči pa bomo vidl kaj s eda nardit...

boob tvoj je pa prav pridkan, pa prav luštno sobico imate.... mi še pol stvari nimamo zrihtanih...mam tak filing ada ta otročk še dolg časa ne bo pršu, pa še nš dr House mdi je rok dal na 02.11 in mam kr filing da bomo clo kasnej od tega roka rodiluser posted image user posted image user posted image  z michelle sva nekak na istem če s een motim.... no sej če bi pa UZ gledal po zadnji M je pa rok 19.10. prav hecno no..

moj buši še vedno veselo miga... se včasih tako premetava da sploh ni za verjet, k da bi bil na košarkaški ali fuzbal tekmi user posted image user posted image

Karmen b upam da bo bvolje s tem tvojim descom, te pa čsit zastopm... vem kako je hudo, sicer pri meni je bilo pri Alvinu ful hudo k se skor dva mesca ni zmano zgovarjal po krivdi drugih.... tako da sedaj je vse boljše čeprav še vedno kriza včasih.... ampak sej bo... bos vidla sej za dežjem zasije sonček user posted image user posted image user posted image user posted image

Denar nakazilo... ok tud mene zanima kako to verjetn dobim denar drug mesec šele novembra al kako? Če se mi porodniška začne 05.10verjetn nakazilo pride 15.11  A me lahk ktra razsvetli prosim??? Morm vse uštimat zarad kartic d ami jih ne poberejo s tole revščino, pa trajnike prestavit, ker dobivam zdje plačo  prvega v mescu in imma trajnik na 08. zdej ga bo pa treba na 18 prestavt če ne se bo vse sfižl ..... user posted image user posted image

pinky girl forke so fantastične res črno bela kombinacija zna bit prav ubijalska... superca fortke so... user posted image

michelle a si ti že prpravlena na porod? Mislim imaš že vse zrihtano, men s esploh še nikamor ne mudi, mam itak tak filing k sva glih med zadnimi da bova mrbit res še novembrkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa še unikatn letnik sva 78user posted image user posted image user posted image tako da zihr je neki v tej smeri... Pa tvoj dragi je levček al kaj... uhu tako kot jaz... ja to znamo bit trmasti anede...

Štefy držim pestke da bo vse ok... upam da se ustavijo popadki, če ne pa tako kot pravijo punce pogumno naprej saj mislim da res ni več nevarnosti in da bo otročk pravi korenjakec.... sej pri 37 tednih bo že...
t
Imena joj za punčko ga imava še pri priv nosečnosti od Alvina, tako da če bo punčka bo LEJLA,  za fantka pa nikakor ne prideva na zeleno vejo in ja ravno kolegi oz od nečakinega desca žena je rodila in dala tamalmu ravn tak ime kot sva hotla tud samo razlika v črki, in mi je vse dol padl... tako da mam tak filing da se sploh ne bova znala zment al pa bomo vidl...

Tolk letim mislim grem še mal pofirbcat okrog...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu anity)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
18.9.2009 21:57:49   
karmen b
Jaz bom pa živčnega fasala, če se ne bodo teli hrvati nehal ven metat, pa naši mal bol igrat grrrruser posted image user posted image user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu anity)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
18.9.2009 22:09:14   
Februarka08
Eh, mene je pa prejle nekaj dajalo pomojeuser posted image tako me je zbadalo spodaj kot še nikoluser posted image parkrat sem mogla kar zajavkat, moj je bil že čist zelenuser posted image pa trebuh otrdeva da je joj... zdaj se je mal umirilo, je pa začel user posted image čisto nizko tako nabijat, da prav boliuser posted image
Upam da bo noč mirna. Me je kar strah ratalo.

No, mirno nočko tudi vam!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
18.9.2009 22:21:38   
rakica 2
s porodniško sm začela 15.9.,do 15.9.dobim še pol plače,od 15.do 30.pa pol porodniške,vse skup pa nakazano okrog 15.10.,tko da če začneš por 5.10. dobiš do tu plačo in od tu naprej porodniško 15.11,luknje vmes ne bi smelo bit,vsaj pri nas je tkouser posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
18.9.2009 22:25:00   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

ROZILU kako pa narediš maso za cmoke

Aha, spet recepti ;)

Pol kg krompirja (ne vodenega, tak moknat je najboljši) skuhaš, olupiš in pretlačiš. Dodaš malo soli, žlico masla, jajce in še 180 g moke; vse skupaj hitro zamesiš. Lahko dodaš tudi žlico kisle smetane. Testo natrgaš in v njega zaviješ slivo (z dodano kocko sladkorja namesto koščice). Potem je dobro enega skuhat za probo (v slanem kropu, kuhan je ko priplava na gladino), če je testo OK, če ne ga malo popraviš (kako pa mi ni jasno user posted image ). No itak bo dober, tako da dober tek!!! Aja, jaz jih potem prelijem z maslom, posujem z malo sladkorja in obvezno s cimetom; nekateri dajo drobtinice v maslo, nekateri pa kislo smetano.

Štefy - to so pa malo smešni, en dan še ne, drugi dan bo pa že OK??? Mah, recimo da vejo kaj delajo, no.

Karmen user posted image , čeprav je pol spodbudno da se vsaj pogovarjata... edino s tem se kaj reši.

boob - ej priden je tale tvoj user posted image , prav lepo ste uštimali. Pri nas pa še nismo tako daleč, ko pa bomo, prilepim slikice

Karmen glede košarke - očitno pomaga tvoje razburjanje, je že boljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 23:03:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3010
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 23:14:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3011
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 23:21:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3012
18.9.2009 23:28:09   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

No, pa smo v polfinalu... user posted image  Bravo, naši... user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3013
18.9.2009 23:29:00   
karmen b
Bravo bravo naši....sej je šlo za las, ampak važno da smo jihuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa hvala za vso podporo punce, res ste super. Sva se pogovorla in je uredu, upam, da bo tokrat trajal!

Najbolj me tremutno osrečuje jutrani dan, ko bomo babnce delale umetniške forke mojga bušija nooo!!!

Pa lagko noč, zdaj zares user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3014
18.9.2009 23:29:50   
rozilu
Pa še sem prilepim bušija v 35t.

user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
   [Brisano sporočilo]
19.9.2009 0:17:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3016
19.9.2009 0:51:07   
skačica
hej!

Sem tud jaz gledala košarko in na koncu od samga veselja ruknila 2 deci šampanjcauser posted image , no sva ga skupaj z mojim. Res so fajn igrali v tretjem in četrtem delu, še posebej sem pa srečna, ker so premagali Hrvate. Yeeeeeeees.

Pred tem smo šli mal v šoping. Nabavila še 2 modrca za dojenje brez kosti, za Izo igračo, ki ji jo bo prinesla Zara in obratno (tisto kačico za na voziček) pa za Izo res nekaj malega cunjc in ene lepe špangice, jih bo imela jutri, ko gremo na poroko. Pa samostoječe nogavice za jutri, ker bom imela oblečeno oblekico in bo pomoje mal prehladno za biti brez....eh, pasalo, ampak sem bila potem  ko sem prišla domov, vsa polomljena.

boob- zelo lepa sobica, še lepša, ker jo je naredil tvoj user posted image . Dober je, ja.
pinky girll- čudovite fotkeuser posted image

rozilu- lepa nosečka.

glede imen pa nima kaj napisat, ker sva se midva kar hitro odločila za Zaro. Iskala sva nekaj kar bi pasalo k Izi in se mi zdi, da gresta tale dva imena prav lepo skupaj. No, morda se komu ne zdi, ma se ne sekiramuser posted image . So mi pa še všeč Hana, Alina in Laura. Za fantka sva v prvo rekla, da bi bil NIK, zdej pa nisva nič rekla, ker pač misliva, da bo punčka. Če bo fantek, se bomo na licu mesta odločali. Bo pa kakšen dan morda brez imena. Moj brat je bil en teden DEČEK J.... (priimek pač), ker se ati ni mogel odločit katero iem naj mu da. No, na koncu je dobil meni eno najlepših imen za fantke- Blaž.

Jutri se morda tud jaz kaj pofotkam v oblekci pa pol nalepim kako fotko trebuščka sem. Se mi zdi, da je v zadnjem tednu spet zrastel. No, še približno 2 tedna in ga ne bo več, mogoče ga bom pa pol kaj pogrešala, v prvo ga nisem nič pa sem bila prav rada nosečka.

Grem spat, jutri imam frizerja in make upuser posted image , da bom vsaj nekot zgledala.

Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 3017
19.9.2009 2:54:40   
september25
hej, punce!
ne morem spat in sn zavila mal do rač! moj user posted image ma tako žurko v bušiju, da sploh ne morm ležat.
tud js sn jezna ko user posted image na mojega user posted image , je pršu domu pred kako uro in sem čist popenla.
zastopim, da gre na fuzbal, da ga mora pol pa še zafeštat pa ne in ga mam res vrh glave!
Sploh nisva mela nobenih težav, zdej na konc ga je pa začel biksat!
No in seveda sn js jokala in sn očitn vznemirila mojega user posted image , ker me je tako grozno ma ne niti brcal,
ampak se bolj odrival in to čist mal nad popkom, tak da ne razumem najbolj kak leži.

štefy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imena- za fantka izberem js in bo Kevin, punca pa Vanesa.
Ok, grem poskusit nazaj srečo s spanjem. Tud sedet ne morm več, tako mi dela v bušiju.
Joj, sem ga očitn res fejst vznemirla.
Nočko on lepe sanje

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
19.9.2009 7:21:18   
karmen b
September, sej ga nočem zagovarjat tegale tvojga, sam če ti ga ne lomi takole 5x na teden, pač pa samo ob takih dogodkih, kot je bil včeraj, ko smo v košarki premagal hrvate, mu pa vseeno lahko malo čez prste pogledaš. Tud moški rabijo malo časa za njihove vrste sprostitev, predno se mu rodi otrok,ker verjetno si želi potem ves čas posvetiti družinici. Če razumeš, kaj hočem povedat.

Drugače pa razumem tako stisko, ker moj pač si daje takih trenutkov na pretek...beri skoraj vsak dan, tudi če ni košarke ali fuzbala, ker pravi da bo potem skoz doma.Recimo, da mu verjamem, če bo pa drugače, kakor obljublja, pa tega ne bom prenašala in bo pač šel drugam iskat družino. Upam, da bo dovolj pameten, da do tega ne pride.

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
19.9.2009 7:38:18   
Meliitak
karmen b...sm ti direkt poslala mejl, ker sem ta prvega vidla ok...

drugač pa punce iz Kranja al pa okolice kje ste da bi se tud me tukej kj dobile, ker smo že verjetno tok okorne da ne mormo prov daleč skakat?

Februarka...upm, da si preživela noč brez kakih večjih vznemirjenj...verjetno si bla te dni mal preveč aktivna pa je bejbi ponoru...tud pr men neki dogaj veš...ko sem dons se sam mal sprehodila z bivšo sodelavko, kr nisem mogla bit ne v hodečem ne v sedečem položaju in sem komj čakala da se uležem, ker me je nategoval in špikal povsod, tko dasem kot ti misnla da kaj dogaja in sem hitela domov, kjer pa se je, seveda v domačem okolju user posted image malo umirila...torej ni še čas, počakva vsaj do oktobra

oh košarka...tko mirno sem jo začela gledat, češ saj zgodovina se ne more v nedogled ponavljat, pol pa so ga biksal v prvem polcajtu, da sem kr prešaltala na drug program, ker ratam okrog tega kr vročekrvna, kot navijači v dvorani he, he, pa sem se zadržala tokrat, ker se mi res ni dal še za njih sekirat...sm pa sm pa tja mal pokukala kako jim gre, da sm mela mirnejše živce...Bravoooo naši, ratal vam jeuser posted image user posted image user posted image , zdej ste pa res bliz kolajni, tko da na juriš naprej user posted image user posted image user posted image ...ko sem se vznemirila pa je še user posted image začela mal skakat, tko da mislm, da bo po mamici bolj športna he, he

zanimivo kaj dogaja z našo user posted image ...vsakič ko gledam kak akcijski film na TV al pa kak aktivnejši šport, pa sploh ne naglas, začne migat in brcat kot da hjoče sodelovat pr akciji...to se opazila že mesce nazaj...zdej pa nevem al ji to paše al ne...jest pravm, da ji user posted image user posted image user posted image in bo tud pol migala

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
19.9.2009 7:40:34   
boob
dobro jutro,

nemorem verjet, celo noč sm spala no razen vsako uro WC, ampak sm pol takoj naprej zaspala user posted image user posted image user posted image

michelle, ubistvu ni in je mizar, popoldan mal fuša z enim kolegom (mizarjem), ki ima svojo delavnico in vse stroje . . .
A tvoj pa je mizar? :)
Drgač je pa moj ful pridn (preveč pridn), vse kar začne mu gre takoj od rok. . .tako da imam mojstra za vse :)    . . .no razn cajta zame je bol mal, ampak . .... bo pa pol mogu bit več doma

Neposredna povezava do sporočila: 3021
19.9.2009 7:47:10   
maj2009
dobro jutro!
zdej mi pa povejte, če je to normalnouser posted image
od2h do 3h otrdevanje trebuha na 15-20 minut,
od 3h do 5h na 10 občasno na 7-8minut,
od 5h do 6h na 5minut. pol pa fertik in sm zaspalauser posted image user posted image pa glih rekla sm da user posted image pustim do 6h spat pol ga pa zbudim, da greva v porodnišnco.

zdej pa ne zastopm več tega, tkole me hecat, zdej sm pa čist povoženauser posted image
a so bli to lažni popadki al kaj?

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
19.9.2009 8:15:18   
karmen b
ajejeje maj, kaj naj ti rečem...po moje so lažni popadki, ki najbrž niso zadnjič. Tud mene vsak dan skor tkole mal heca, sam se mi zdi brez potrebe uzbuno delat, ker to ni to. Ne vem kako vem, pač vem. Mogoče mal položaj zamenjat, al pa en krog po stanovanju narest, nekaj, kar bo začel pomagat pač....sam ne se ustrašt, ker še ni čas za rodit. Jaz verjamem, da ko bodo prišli pravi popadki, bodo sigurno takrat, ko si bomo že res želele samo še v porodnišnico in nikamor drugam...user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
19.9.2009 8:20:59   
skačica
jutro!

Tud jaz sem že pokonc, glava oprana in posušena, stuškana, zdele grem pa na teren. Nič se mi ne da, zaspana full, ker sem ga včer predolgo sračkala na računalniku.

maj- če se je zdej umirilo, pol ni panike. Sicer pa ne vem točno kako zgledajo lažni in potem pravi popadki, ker semjaz imela v prvo samo prave umetne, nikoli prej lažnih ali svojih.

Grem....punce, lepo se imejte čez dan.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
19.9.2009 8:30:52   
karmen b
Tudi jaz se grem potepat in same4 lepe stvari počet....fotke jupiiiii jej ko bo zabavno bušija slikat!!!

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?