Februarka08
|
Dan. Še sem tu... meliitak, sem vidla da si samo ti prebrala moj post res sem se ustrašla, blo je ful špikanja, ponoči se je otrdevanje nadaljevalo, blo je prav boleče ko sem se ulegla v postlo in pogledala zibko pa mojga zraven ko me je tako lepo gledal, sem kar začela... me je zvilo da bo treba kar it in sem se ustrašla ah, hormoni, naj se že nehajo. Danes ni vse kot bi mogl bit, zato sem odpovedala že kup stvari sem hotla v trgovino, pa si ne upam, pa k fotru bi mogla k ma eno predstavitev, vem da bo slabe volje, pa sem tud odpovedala, pa še do kolegice bi mogl končno it ker se nismo vidl že 100 let, pa sem tud rekla da raje ne, da bom počivala danes. Ker naj še vsaj 1 teden zdrži, da bom v 38. tednu, pa še ta teden ki prihaja bo nor, naši imajo silažo in košnjo tako da ni šans, da grem rodit ma si sploh ne predstavljam, doma totalen kaos, jaz pa v porodnišnici ne,ne,ne še. Mi pa tudi že celo jutro otrdeva trebuh na pogosto, mah upam da vsaj kosilo spacam, kaj šele da bi kam šla No, v glavnem, to je to, tale luna me je hotla nekam peljat, naj vse počaka do naslednje, potem grem pa z veseljem Lepo soboto!