|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
19.9.2009 8:39:59   
Emilly
Vav, zmagal smo!!!!!user posted image user posted image user posted image
Sicer pa tele napete tekme nevem če so še priporočljive za visokonosečnice, sm občasno mislila, da bom kar rodilauser posted image user posted image user posted image Joj sploh ne igrajo več, tko kot je treba, res je preveč poškodovanih......
Danes bo pa spet napeto s srbijo, bomo vidli, če bom zdržalauser posted image

Ja maj2009 - za vsak slučaj mal več počitka.... drugega ti pa jst ker še nisem rodila, ne znam svetovat....

Čez mojega dragega se pa zadnje dni nimam kaj pritoževatuser posted image  Ima celo organizacijo za prenovo stanovanja čez, vse pod kontrolo,cele dneve dela v stanovanju, vmes pa še v službo skočiuser posted image user posted image Men itak ne pustijo nič delat, tko da se počutim ko ena princesa resuser posted image  Zaenkrat vse super teče, tko da sem se prov mal pomirila... Če bi se vse skupi začel vsaj nekaj tednov prej, bi blo pa še boljš ja......ah ti čeji!

Sem tud jst očitno dobla odločbo od CSDja, moram še it iskat...se beremo

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
19.9.2009 9:20:36   
naty6
Dobro jutro.

Včeraj se nisem nič oglasila, ker sem bila terenska. Sina Damjana sem peljala v bolnico na pregled glede astme- pa se je HB pokazalo da ni nagnjen k temu (v preteklih letih je imel večkrat bronhitis in so mislili da zaradi tega). Noč je bila slaba...pa ne zaradi bušija, ampak je Damjan dobil vročino in sem stražila celo noč. Proti jutru se je umirilo in sedaj je že boljše-gleda risanke.
Včeraj sem spekla Prekmursko gibanico, da je moj user posted image nesel danes na trgatev k našim. Sama se ne nameravam udeležiti že zaradi sina, ki je bolan, pa še ta fizkultura po bregu mi sedaj ne bi glih pasal.
Glede imen, mi pa moj user posted image pusti prosto pot, vendar ko mu povem za ime, pa zavija z očmi....mislim!
Že od srednje šole imam izbrano ime za punčko; to je Tijana. Vendar sem si letos spomladi premislila, ker sem slišala na TV še lepšo. Tako, da če bo punčkauser posted image bo Aida, če pa fantek pa Anej ali Theo.

Naty

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
   [Brisano sporočilo]
19.9.2009 9:32:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Emilly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3028
19.9.2009 10:18:00   
Crystall
En lep pozdravček!

Danes ima moj dragi generalko pri nama. Čiščenje oken, vseh polic .... ni da ni. Mene je nagnal v zgornji štuk k staršem in mi prepovedal, da se mu 1 uro vsaj približam. Me prav preveč čuva user posted image . Res si delo krasno razdeliva. Sicer pa popoldne sestavlja posteljico, jaz pa bom na roke oprala še par stvari.

Ugotovila sem, zakaj malega ne čutim preveč dobro .... zato, ker sam dirkam okoli in sem non stop v pogonu. Mali najbrž je aktiven, ampak ga sama ne čutim dobro, ker se preveč aktivna. V službi ornk delam, popoldne imam še kakšne inštrukcije, sestanke ... Včeraj zvečer sem se končno pred spanjem malce umirila in mali je bil res gibčen. Delam še samo do srede in potem porodniška in končno več časa za vse nas. JUPIIIIII user posted image

Štefy ... držim pesti zate user posted image

Karmen b .... vem, da bodo danes nastale krasne fotke. Čimprej nam jih pokaži user posted image

Pinky girl ... čudovite fotke. Upam, da tudi mene drug vikend čaka fotografiranje.

Februarka in Majchy ... navijam za vaju za miss buši. user posted image  Sicer smo pa vse najlepše, ker imamo spredaj naše zaklade user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
19.9.2009 10:37:33   
Anonimen
Hej

Crystall ... hvala

Mene je tut dons ponoč matral otrdevanje trebuha, sam ne tok pogosto od 19.20 pa do 2h zutri, sam ni blo krize. Sm pa mela učeri dan brez mleka in me ponoč ni zgaga pekla, ko sm spala, k ponavad se zrd tgage zbujam user posted image . Če me je pa čez dan pekla sm pa korenček pojedla, pa cev dan sm ledeno mrzlo vodo pila.

Karmen
... uživi v fotkanju

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 3030
19.9.2009 10:41:09   
Februarka08
Dan.

Še sem tu... meliitak, sem vidla da si samo ti prebrala moj postuser posted image user posted image res sem se ustrašla, blo je ful špikanja, ponoči se je otrdevanje nadaljevalo, blo je prav bolečeuser posted image ko sem se ulegla v postlo in pogledala zibko pa mojga zraven ko me je tako lepo gledal, sem kar user posted image začela... me je zvilo da bo treba kar it in sem se ustrašlauser posted image user posted image ah, hormoni, naj se že nehajo. Danes ni vse kot bi mogl bit, zato sem odpovedala že kup stvariuser posted image sem hotla v trgovino, pa si ne upam, pa k fotru bi mogla k ma eno predstavitev, vem da bo slabe volje, pa sem tud odpovedala, pa še do kolegice bi mogl končno it ker se nismo vidl že 100 let, pa sem tud rekla da raje ne, da bom počivala danes. Ker naj še vsaj 1 teden zdrži, da bom v 38. tednu, pa še ta teden ki prihaja bo nor, naši imajo silažo in košnjouser posted image tako da ni šans, da grem rodituser posted image ma si sploh ne predstavljam, doma totalen kaos, jaz pa v porodnišniciuser posted image ne,ne,ne še. Mi pa tudi že celo jutro otrdeva trebuh na pogosto, mah upam da vsaj kosilo spacam, kaj šele da bi kam šlauser posted image

No, v glavnem, to je to, tale luna me je hotla nekam peljat, naj vse počaka do naslednje, potem grem pa z veseljemuser posted image
Lepo soboto!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
19.9.2009 10:50:01   
pupa_b
Pozdravljene, oktobrke!user posted image

Ne vem, če se me spomnite in ali me sploh poznate. Sem (bila) ena od vas, ki se vas redno brala, le pisala nisem, ker se mi enostavno ni ljubilo ... Na začetku sem še kaj napisala, pozneje pa sem vas spoznavala samo prek vaših postov.

Rok se imela 16. oktobra ... Ja, sporočam pa vam, da sem 19. avgusta, v 32. tednu rodila pupico Majo, ki je ob rojstvu tehtala 1925 g in bila dolga 41 cm. V porodnišnici sva ostali 4 tedne, zdaj sva že doma user posted image

Najina pupa je prava frajla, sama je zadihala takoj ob rojstvu, ni potrebovala nobenih aparatov, cevk ali česa podobnega. Inkubator je bil njeno stanovanje 14 dni, potem se mi je pridružila v sobi - najprej dan v baby termu, pozneje v navadni posteljici.

Zdaj mirno spančka v svoji lepi posteljici, jaz pa še zdaj ne pridem k sebi, da sem tako hitro postala mami! Tudi sicer je Maja krasna dojenčica - pridna, potrpežljiva in na sploh pravi angelček.

Tako, drage oktobrke, tudi vas čakajo taki občutki, ki jih nekatere, ki ste že mame, poznate, druge pa jih boste kmalu! user posted image Krasno je, le skrbi je nekaj, ki pa se jih itak moramo navaditi - mali otroci, male skrbi, veliki otroci, velike skrbi!

Pozdravček od mene in male Maje user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
19.9.2009 10:53:42   
rozilu
Februarka in maj 2009user posted image

Zdaj vas končno razumem, ker je tudi meni začel nekoliko otrdevati trebuh. Ampak to včeraj zvečer, ker se nisem in nisem odpravila spat, prej pa itak skakala naokoli cel dan. Aja, pa še živčna vojna zaradi košarke user posted image (sem kar forum brala vmes, da nisem bila preveč skoncentrirana na tekmo user posted image ).

No pa upam da so to res LAŽNI p., vidim da si nobena ne želi še v Rim user posted image . Bomo še malo počakale, ne?

Za danes imam spet milijon planov, pa sploh ne vem k čemu naj se spravim... Itak pa spet čakamo enega majstra. Ah, ko rečejo da pridejo, jih ni, potem pa se nepričakovano pojavijo user posted image ko jih najmanj rabiš pod nogami. Pol pa niti ne vem kdaj naj vse pospravim za njimi pa posesam... vsak dan pa se mi niti slučajno ne da!

September25 - tvoji občutki so mi nekam znani, hmmmmm, kdo ve zakaj user posted image . Jaz sploh ne vem kdaj je moj dragi prišel ponoči, ampak OK - petke mu še pustim. Danes pa ima da je doma ali pa greva skupaj ven navijat!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3033
19.9.2009 10:54:22   
Februarka08
Pupa_b iskrene čestitke in veliko veselja s princesko še naprejuser posted image user posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
19.9.2009 10:59:01   
rozilu
Pupa_b - čestitke Maji in tebi in očiju!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo da je kljub prezgodnjemu rojstru s tvojo sončico Majo vse super in da sta že doma. In veliko sreče še naprej

Pa hvala da si nam sporočila novico, bomo prav vesele če boš še klepetala z nami .
Ha, pa imamo zares prvo oktobrko (in to že avgusta user posted image )! user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
19.9.2009 11:11:04   
boob
pupa_b user posted image user posted image user posted image  čestitke user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
19.9.2009 11:25:51   
Crystall
Pupa_b ... ČESTITKE OB ROJSTVU HČERKICE MAJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
19.9.2009 11:27:45   
Anonimen
Pupa_b ... čestitam user posted image

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 3038
19.9.2009 11:33:49   
stuhica
ojla Pupa čestitke ... upam da sta se navadile ena na drugo saj traja kar nekaj časa kajne! Bravo no punce pa je lepunca prva oktobrka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Važn e  da so zdravi to je najpomembnejpše...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
19.9.2009 11:35:08   
malaMravljica
jeee za kosarkarje. Pa nisem tukaj izvedela za rezultat, ob 3h ponoci sva ga ansla na ttx-u in pol sem bila tok ponosna na nase. Sam danes definitivno nam gledala ko igrajo, bi se bala, da pol lih ker jaz gledam izgubijo, pa se zivcev neb imela, ce bi blo spet tko tesno.

Maj, ni panike pri tebi, to je cist ok kar se ti dogaja. Ves, men je moj g rekel, da sedaj naj bi se ti popadki zaceli stopnjevati in ko se mi bo zdelo, da je za iz v porodnisnico naj kar grem. Pri meni je tudi vsak dan mal vec teh popadkov sam sedaj sem se pa itak odlocila, da bi se bila nosecka in neb se sla rodit. Kaj naj naredim user posted image  Majcek, a sploh ves, da se zna zgodit, da bi ble naslednji vikend ze mamice? Ma jaz kar ne morem verjet v to.

Ja, Boob, lepa sobica. Najin mizar ima spet en projekt pred naso bejbi sobico, sam je reku, da ko pridem iz bolnce bo sobica koncana. Ha ha ha, optimist. Ma se ne sekiram, ceprav bi blo tko fajn ze sedaj imet vse spedenano, bi zihr pol dneva v sobici precepela in na novo zlagala stvari po predalih, sedaj jih pa iz ene skatle v drugo zlagam.

Stuhica, kok sem pa tebi fous za ime za puncko, naj naj najlepse ime za puncko sta izbrala. Pri meni je bilo pa skenslano.

Se ena oktobrka, ki je pa ze avgustovka. Bravo in cestitke!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
19.9.2009 11:47:26   
Emilly
Bravo za oktobrke!!!!user posted image  Pupa_b - vse čestitke, pa super imeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
19.9.2009 11:51:11   
Anonimen
Zdravo,

najprej res iskrene čestitke vsem mamicam, in čim več veselja s cartanjem malih zakladov.

No jaz sem imela včeraj kontrolo in sem bila kar malo razočarana nad mojo G, res je drugače cela carica ampak zadnje časa vsakič ko sem pri njej govori drugače, po moje še sama ne ve kaj bi naredila z mano zaradi moje bolezni ( APS - kar pomeni da pri meni ne smejo čakati do konca).... tako da naj bi sedaj imela kontrolni UZ 22.9. potem pa naj bi prišla 28.9. v PDC kjer naj bi kar ostala da mi bodo potem v istem - 37 tednu sprožili porod.
Upam da to zdej drži in da si naslednjič ne bo spet premislila..... in mi postavila kak drug datum.... oh ja, no v vsakem primeru bo prej samo fino je mal vedet kdaj....

Nič danes sem se pa razpisala, grem spet počivat oz. ležat, tako kot počnem že celo nosečnost - še malo pa bomo z malim user posted image

Lp

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3042
19.9.2009 13:27:49   
naty6
Pupa_b iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
19.9.2009 13:39:02   
Februarka08
Ma jaz še zdaj nisem dobrauser posted image upam da gre tole mimo in da se vrne čez ene 14 dniuser posted image prej nimam časa kam ituser posted image Sem zdaj pripravljala za kosilo, pa sem še to komajuser posted image kar k tlom me vleče, trebuh skoz trd, tud Mg ni pomagal pa še boli me vse... ah, kaj čem jamrat, če bomo mogli it, bomo pač šli, neuser posted image  

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
19.9.2009 13:48:46   
Talika19
Živjo nosečke!

Končno sem se spravila, da vas pozdravim in se predstavim. Zadnji mesec sem vas začela malo spremljat.

Sem iz Gorenjskega konca (priseljena), med Kranjem in Tržičem. Imam že enega fantka Marka, ki je bil 25.8. star 2 leti.

Rok imam pa 2.10. torej že med prvimi. Naj bi bila punčka, vendar smo se za vsak slučaj pripravili tudi za fanta, ker sem imela zadnji UZ morfologijo.

Prej nisem imela časa, ker sem imela Marka doma, z delom sem sicer zaključila že 24.7., ker sem imela še ful dopusta. Potem sem 2.9. še magistrirala, Mark pa je šel v vrtec. Tako, da je sedaj malo več časa. Zadnji teden sem vse pripravila za dojenčka.
Načeloma sem ok, me pa bolj matra kot v prvo. Dostikrat tišči dol, tako, da komaj hodim. user posted image je ful aktiven, včasih kar preveč.user posted image
Uradno se mi še nič ne dogaja, vsaj CTG ni nič pokazal. Preglede pa imam že na 1 teden. Naslednjega imam v petek še v Ljubljani, potem grem pa na PDP že kar v porodnišnico se pokazat, ker sem prejšnjič tudi tako naredila.

Čestitke vsem oktobrkam, ki so že rodile.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3045
19.9.2009 13:54:46   
karmen b
Čestitke pupa!!!

Talika dobrodošla, bolje pozno kot nikoli. Upam da boš uživala v našem klepetu.

Slikce v naravi sva že nardile, zdej pa še umetniške notri, samo, da mala princeska zaspi, da bo bolj v miru vse skup.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
19.9.2009 13:56:27   
Februarka08
Talika, dobrodošlauser posted image
Morva bit pa nekje blizu doma, sem tudi jaz med Kranjem in Tržičem nekjeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
19.9.2009 14:03:35   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Talika, dobrodošlauser posted image
Morva bit pa nekje blizu doma, sem tudi jaz med Kranjem in Tržičem nekjeuser posted image

Hudo, očitno res, da ne bova nazadnje ugotovili, da sva sosedi.user posted image Me pa prav zsnima kateri kraj, jaz sem ŽV.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3048
19.9.2009 14:08:37   
ninasiki
ojla bejbe

kako smo brala vas nism ker sm komi ustala sm bla dons že ob 7 pokonc je šou moj v bosno k babici pa sva šla skupi še na kavico tko da sm zdej ceu vikend sama user posted image noč je bla katastrofa sm mela take krče da sm misnla da me bo pobral za otrdevanje trebuha pa sploh ne bom zgublala besed ker je to že čist normaln pojau user posted image

dobrodošla talikauser posted image

Pupa čestitke ob rojstvu hčerkice user posted image user posted image user posted image

aja učer zvečer sm vs preletela in mislm da je pinky dala 3 slikce gor mislm kapo dol jst bi tud mela neki tazga

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 3049
19.9.2009 15:11:10   
Anonimen
Talika ... dobrodošla
Februarka ... drži se, velik počivi, user posted image

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?