|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
18.9.2009 15:33:12   
LINDI
Ja tole z imeni je res noro,da ti grejo imena  ukrasti,noro,meni je tudi ful všeč TIAN ali TIJAN ,pa je moji sosedki tudi,ampak,ker mojemu ni,bo verjetno kaj drugega,imava vsak dva imena izbrana,moj TIMEJ ,ANEJ ,jaz pa NIK in TIAN,pa še všeč mi je TADEJ IN LUKA pa prav moj,da so to starinska imena,mogoče zanjega,ker je mlajši od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image Imam pa občutek,da bo na koncu čisto drugo ime od izbranih,bomo videli.

Ja mene tudi ponoči fino obliva,tak občutek imam kot bi imela vročino,ko se zbudim,pa še nisem pomerila.

BOOB ful huda ssobaa,ful dobr rišeš,ful carska barva svetlo modra....noro lepa sobica je.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
18.9.2009 15:56:03   
Anonimen
ninasiki, jst bom kr ta tvoj sms, k si ga napisala za obveščanje o rojstvu si sposodla. Mi je svetovn! Upam da ne zameriš :)

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 2977
18.9.2009 17:04:22   
štefy
Živjo.Sem prispela iz bolnišnice kjer so mi celih 24 ur zaustavljali popadke na kapalno.Bila sem brez hrane in vode tako da se sedaj tako slabo počutim.Se javim jutri če bom boljše.Popadkov mi niso dajali ker bo šele jutri donošen.Tako da če me sedaj kaj zopet prime mi bodo pa pospešili porod.Mali je težek 2800g.Tako da ni več panike včeraj in danes so se pa mogli kar truditi z mano da nisem rodila ni bilo prijetno pa saj bo sam da sem še malo doma user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
18.9.2009 17:07:42   
tea85
štefy- vse dobro ti želim, pa tvojemu otročku tudi ! upam da se ti vse dobro izteče.user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
18.9.2009 17:37:41   
boob
štefy user posted image  upam da bo vse ok

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
18.9.2009 17:42:15   
malaMravljica
Kater teden pa je Stefy, da so ji tako zaustavljali porod?? Sprasujem druge, ker revica je sla pocivat, so jo prav unicili v bolnici, ubozica. Pa drzim pesti in mali je tok velik, da se ne sekiraj prevec. Stefy, v Z Evropi je praksa, da ko dosezes 34 teden ne ustavljajo vec poroda.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
18.9.2009 17:51:33   
Anonimen
štefy ... držim pesti, da bo vse ok user posted image user posted image

Ne morm vrjet ... dobila pare od CSD user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 18.9.2009 17:54:58 >

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2982
18.9.2009 18:01:10   
ninasiki
ojla bejbe

evo jst spet spala res sam spim user posted image  nafilavam baterije za pol

SOBICA boob fuuull lepa prav tako pa buškoti

jst grem pa zdej po rupurut ker tol mojo zgago tud donat več ne pogasi user posted image  in je res nadležna

IMENA ja pa pr nama se pa kr na ALEKSEJ nagiba mi je bol k  ALEKSANDER  ker ga mamo že v familiji in še isti priimek bi biu user posted image  sej nebi rekla da bi se drgač pisu sam tko pa mi je bl prva vrjanta

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
18.9.2009 18:28:54   
pinky girll
Pozdravljene user posted image !

Midva sva se pa včerja sla slikat. Naju je prijatlca slikala, tako da bom imela nekaj hudih slikc. Par jih je že obdelala. Ostale pa še čakam.

user posted image
user posted image
user posted image

Punce zdržite se še malo pa bo. Veliko počivajte in pustite se razvajati.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
18.9.2009 18:48:49   
Februarka08
Štefy, drži se!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pinky girll hude fotkeuser posted image user posted image

Jaz sem tudi danes končno dobila odločbo od CSD, pa zdaj ne vem kolk bo potem neto naneslo... sem nekaj računala na računovodja.com, upam da sem prav zračunalauser posted image
Sem popoldne vse igrače mogla od tamale sortirat, me je križ bolel za umret! Tamala zoprna kot user posted image tako da komaj čakam da je večer, da gremo vsak po svoje in spat!

Lep večer, če se ne javim več pa lahko nočuser posted image no ja, moj bo verjetno košarko gledal, tako da se še zna nardit, da bom tukaj viselauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 19:07:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pinky girll)
  Neposredna povezava do sporočila: 2986
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 19:09:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2987
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 19:15:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2988
18.9.2009 19:24:46   
štefy
Evo mene sem se malo naspala.Ja jutri bom 37 tednov zato so me hotli noter obdržat še nekaj dni da bi bila čez 37 pol bi mi pospešli tako pa mi je manjkalo 2 dni so mi pa zavirali tolk da se mi ni moja ročna vžgalauser posted image mal heca.Sedaj pa če me spet prime bojo pa pospeševala saj to je sama birokracija nič drugega.To je pa zato če bi rodila bi mogla bit 10 dni v bolnišnici ker bi bil kao nedonošen neglede na težo in to preveliko stane .user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2989
18.9.2009 19:24:58   
Meliitak
Štefy...drži se, oktobrke smo 100% s tabo, saj itak ne moreš nč vplivat kako pa kaj bo in kaj bodo v P nardil, tko da sam ne sekiraj se, saj bo kmalu bolj veselo

pinky girll...juhuuu mamo kandidatko za naj slikco bušija, čeprav bo tekmovanje na vrhuncu ko bomo me rojevale, si zame kandidatka, če nč druzga za uno lepo čb slikco bušija s srčkom juhuuu

...drugač pa punce itak, da je najboljš če nas in naše bušije slika nekdo drug, ker nas lahko slika po svojem okusu in kakor nas vidi...midva z mojim možkom sva oba nora na fotogafijo, zato pa sva tud nabavla vsak svoj fotkič, ker pol vedno ko kam gremo se kar kregava kdo bo slikal...sm pa ponosna nase da sem ga jest navdušila...bravo zameuser posted image user posted image user posted image ...drugač pa se mi v teh dneh prov nč ne da tud prjet za fotkiča ne, mogoče pol ko bo user posted image rojena, bom škljocala v nedogled in se bova z mojim kr gužvala pred postlco kdo bo naredu več in lepših slikc he, he

Neposredna povezava do sporočila: 2990
18.9.2009 19:36:07   
karmen b
Čer punce...jaz danes malo manj razpoložena, čeprav sem nove cunjce dobila rabljene in bodo prav uporabne. Ampak sva se z mojim tok počla, ko sem domov pršla, da sem dve uri neutolažljivo jokala. Zdaj sva se pogovorila in je kul, sam jaz rabim pol dolgo časa da k sebi pridem. Sem taka, ko bi me čebele popikale v obraz.
Grem pa jutri še po ene cunjce in ostale stvari, potem pa kupčke nardim doma, da vidim če še kaj manjka in drug teden dokupim, pol pa pranje in likanje pride na vrsto. Do takrat pa mislim, da bom že mela pralni stroj v novi kopalnici. Ko pa bido cunje pošlihtane pa srčno upam, da tudi že previjalna na svojem mestu.

Same lepe slikce mate, pa sobica je super Boob.

Štefy drži se user posted image

Se jutri kaj javim....lahko noč user posted image

< Sporočilo je popravil karmen b -- 18.9.2009 19:37:17 >

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
18.9.2009 19:52:41   
LINDI
ŠTEFY user posted image user posted image user posted image SAJ bo,ti kar malo počivaj,naj drugi delajo gospodinjska dela,joj ta naša birokracija.
KARMEN tale tvoj te pa večkrat razjezi,ne pusti se mu,obriši solze in se potolaži,jutri bo sigurno vse lepše in ne tako grozno.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
18.9.2009 20:01:53   
boob
joooj karmen ta tvoj dedc, bi ga kr mal zlasala user posted image

drži se user posted image user posted image

hvala za pohvale sobice. .. jiiii bo moj spet med oblaki (jo je namreč on naredu), no jst sm pa jo pobarvala pa porisala user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
18.9.2009 20:06:03   
karmen b
Jutri bo zelo lepo, ker mam foto seanso mojega buškota pri sestrični. Pa prav veselim se že moje princeske male. Upam, da bo hotla tud kej pozirat z bušijem. Skratka mamo babji žur user posted image user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
18.9.2009 20:19:32   
najčka
Štefyuser posted image user posted image drži se. sej oktober ni več tako daleč, no če pa ne bo šlo tok dolg pa tud nič hudega sej bodo zrihtal v P tko da bo prav. Mojuser posted image je pa danes tako nekaj razigran da mi tale trebuh pleše levo desno, tok da mislim da mi bo kar čez kožo ven skočil. user posted image user posted image user posted image Mam pa eno vprašanje, a je kera dala vlogo za starševski dodatek in pa za otroške doklade? A T
to na CSD-ju urediš al kako? 

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
18.9.2009 20:22:26   
najčka
A ja pa KARMEN tvojmu pa povej naj se ne heca z nosečnico polno hormonov, ker za enkrat jokaš ko pa bo to nazj usekal, takrat mu pa ne bo pomoči.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
18.9.2009 20:31:43   
Anonimen
Najčka ... jst bom oddala, samo še nism, ker ne sprejemajo vlog na tem CSD-ju k sm jst dokler se otrok ne rodi. A te kj zanima?

(odgovor članu najčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2997
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 20:39:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 2998
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 20:40:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2999
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 20:46:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?