Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 11:19:01
|
|
|
|
skačica
|
boob- ja, ne vem. Jaz ne bi dala enakega, ampak sej potem nista enaka, če ima ona še eno črko zraven. Pri nas je bla tud frka v prvo, ker si je moj želel na začetku Ano, moja sestra je bla pa tud noseča, je pa rekla, da si že od nekdaj želi imeti Ano. No, rodila je potem fantka. Skratka, men Ana ni bla tok všeč in sem rekla, da lahko je pa Hana. In če bi sestra rodila punčko, jaz bi se pa namesto za Izo odločila za Hano, bi imele Hano in Ano. Men to ni isto. No, sej zdej pa imava Izo in Izaka. Je rodila 7 mesecev za mano in ji je bilo samo to ime všeč. Jaz nimam s tem težav, kakšni ljudje pa jih imajo, ampak mene ne briga.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 11:35:04
|
|
|
|
boob
|
da še jst prpopam kašno slikico, ampak ne bušija. . . no tko je če ti dolčas ko mi bo pa tamala risala po zidu se bom pa križala
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 11:41:51
|
|
|
|
Anonimen
|
hei boob s čem si to risala na steno?
< Sporočilo je popravil majcy_m -- 18.9.2009 11:42:12 >
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 11:43:33
|
|
|
|
boob
|
kar s temperami. . edin rumena je pa prav tista za risat po steni. . pol sm pa mal mešala
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 11:53:08
|
|
|
|
malaMravljica
|
Boob, ej reeees vse cestitke za tvoje umetnine. Mi je tok vsec, ker je nekaj drugace in ne tako kot imajo vsi Daj se kaksno slikco sobce gor no. Pri nas bodo na steni zirafa, nilski konj, mogoce se opica ali lev. Majakla, sam tvoj tickercek pa kaze tko k moj jaaaa na 14 dni sva ze
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 11:54:01
|
|
|
|
boob
|
pa še moj buši
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 11:55:00
|
|
|
|
gorenka
|
Boob - super slikce! Prav umetniško Kr se pa imen tiče je pa tko...midva sva zbirala med imeni ki jih v najini družbi in družini še ni. Sam če bi mi bilo eno zelo zelo všeč bi vztrajala na tem...sej ponavad tiste parkrat na leto k se vidiš s kolegi spet ne bi smel imet vpliva na našo odločitev a ne? No to je moje mnenje. Sej jst imam podoben problem ker mi je za eno ime všeč že ene 10let in sem rekla da če bo ji bo tako ime. No zdej je pa v zadnjih 2h letih to ime tko popularno ratalo da več ne vem...da pol ne bojo v vrtcu ene 3 z istim imenom
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 12:01:32
|
|
|
|
maj2009
|
mi2 sva tud izbrala med imeni ki jih ni v naših družinah in družbi in se mi zdi prou fajn da jih po vrhu še sploh ni velik naj bi bla in bo JULIJA, če nas bo pa presenetu bo pa MAKS.
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 12:04:27
|
|
|
|
skačica
|
maj- meni je pa Julija čudovito ime . Je moja sestra Julija in mi je tko všeč, res. Tako večno ime. Vedno bo lepo, res mi je všeč. boob- ja, res si lepo narisala tole na steno. Bravo Tko, zdej pa midve res greva mal na luft.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 12:06:52
|
|
|
|
majakla
|
boob: prava umatnica si, fajn, da imaš cajt, ne? Res lepo. Glede na to, da sem tudi jaz Maja, moram malo še za ime navijat, jaaaa, Maja je res lepo ime!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 12:07:24
|
|
|
|
boob
|
sej tudi to ime za jih ni, v slo jih je ful mal, kar sm gledala po st.uradu ampak zgleda da imamo isti okus sej jo bom prej obvestila in ji povedala kako pa kaj. . da nebo glih šok ko bo dobila sms
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 12:20:22
|
|
|
|
tea85
|
boob- tudi meni se je enako zgodilo, da je kolegica dala enako ime za punčko ko sma imela že mi2 zbrano. sicer se midve veliko družima, sem jo skregala, ker je vedla za to ime on pa trdila da kao ji nisem povedala. tako da sem bila prisiljena novo ime iskat moj pa je bil prav jezen. tako da naša pupa se bo slišala na ime Taja. (prvo sma misla Tija- pa mi je Taja bolj všeč) meni si tud ful lepo narisala to na steno, jaz da bi mela hiško, bi ji sobico tudi vrjetno tak porisala.
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 12:34:26
|
|
|
|
boob
|
pa še sobica. . sicer še v razsulu
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 12:36:27
|
|
|
|
Februarka08
|
Boob, res ful fletno Jaz sem zdaj ravno nektarino pojedla, uf, pa bi še kaj tamala je v postli, zbija in trka po steni lumpa Zdaj pa ne vem kaj počet najraj bi kar mal zaspala, samo kaj ko potem ponoči ne bom kosilo bo 1,2,3 narejeno, bodo danes tortelini, jih nismo jedli že 100 let No, bo kera kaj povedala
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 12:40:35
|
|
|
|
Emilly
|
Ojla! Spet vas berem že cel dopoldne....... ne, se je fajn... Z sva se včer odselila na Rakitno na vikendico od kolega in danes prov uživam tukaj... Dragi je že navsezgodaj šel v najino stanovanje, kjer se dela in dela.......HB potem pa je šibal še v službo.... Jst pa tuki sama, ampak mi ni hudga! Je že včer pogruntal da tle je prov romantično in da bova mogla obvezno zunaj mal romantiko pod zvezdami zganjat Sem pa pogruntala, da imam ta teden ful manj apetita kot običajno...in jst se seveda ne pritožujem zgleda da mi trebuh prov želodček stiska, pa še vedno manj občasno probleme z dihanjem, včer sem en hip mislila, da se bom kar zadušila Tako da se moj trebuh očitno še nič ne spušča, HB! Kar še mal nej tko ostane, bom že potrpela... Jao imena, vsi naju sprašujejo kakšno ime bova dala, midva pa joj ne spet.... to je res težko no.... za punčko sva se neki zdilala, ker se HB moj z vsem strinja, če so se zmotil pa bo fantek ja velika težava....
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 12:44:59
|
|
|
|
Emilly
|
boob - o kakšnem RAZSULU govoriš čudovita soba je!!!! ti pokažem sobo v razsulu...... ja raje ne
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 12:46:22
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Mi jo bomo pa dons mahnil mal na morčka .Včeraj sva kupila še previjalno sedaj pa je treba samo še zibko sestavt in to je to.Upam da nas na morčku kaj ne prehiti no sicer sem pa tko skoz v nizkem štartu
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 12:49:53
|
|
|
|
najčka
|
BOOB sem ravno hotla vprašat pa me je Emilly prehitela, prav isto bi napisala, Če hočeš vidit čemu se reče razsul lahko vidiš pri meni. sam sem skoz bl pridna, tko da bo do prihoda vse tip-top.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 13:56:38
|
|
|
|
Anonimen
|
boob, ful lepa sobica ime ... vidm da nimam edina problemov. Men je kolegica dobesedno ukradla ime, je mela zbrana 2 imena niti en podobn moji izbiri, pol sm ji pa jst povedala, kako bo moji ime, če bo punčka in naslednič k sm šla z mojmu k njej na kavo jo je on prašu kako bo tamali ime in ona reče Lia . Jst sm bla ful šokerana. Pa sm ji rekla, pa je rekla, sj maš lohk isto. No in jst sm mela pol rezervo, k mi ni ušeč tko k Lia, ampak bo že (Tia) . Sam je pa tko, da vedno bl se porod bliža, vedno bl sm skeptična glede imena. Če se pa slučajno zgodi, da vn pride , mam pa ime zbran že par let in ne odstopam, pa če je cevmu svetu tko ime!!! ENEJ Spuščanje trebuha ... men se je trebuh spustu, pa me še vseen zgaga matra, dons sm šele ob 6h zaspala, k me je tok matrala
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 14:03:41
|
|
|
|
tea85
|
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m , če bo punčka in naslednič k sm šla z mojmu k njej na kavo jo je on prašu kako bo tamali ime in ona reče Lia . Jst sm bla ful šokerana. Pa sm ji rekla, pa je rekla, sj maš lohk isto. No in jst sm mela pol rezervo, k mi ni ušeč tko k Lia, ampak bo že (Tia) . Sam je pa tko, da vedno bl se porod bliža, vedno bl sm skeptična glede imena. hehe, meni je kolegica tudi ukradla ime Lia in kot praviš sem hotla dat Tija pa sem si premislila
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 14:08:24
|
|
|
|
emaa
|
Evo mene z drugega CTG v dveh dneh. Včeraj je naše dete prespalo vse. Neke krče/popadke že imam, tako da se očitno vse pripravlja, jo je pa skrbelo, ker je dete manjše nekje 2-3 tedne, danes je pa po čokoladi vsaj malo sodelovalo, vsaj nekaj. Slike sobice bom dala, ko bo moj še polepil dekoracije, ki jih še mora, če ne bom slučajno prej rodila. Naslednji pregled 21.9.09, ko imam dopoldne priprave na carski rez, potem pa še CTG pri moji G. Evo slikica mojega bušija, današnja 37t 4/7
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 14:11:45
|
|
|
|
malaMravljica
|
emaa, sem ocitno spregledala, kaj ti imas tudi carsi rez in zakaj pa? Pa kdaj ti ga planirajo, ze 21.9 al kaj?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 14:27:30
|
|
|
|
emaa
|
CR zato, ker sem ga imela prvič, na priprave pa moraš iti, seveda če ne rodiš prej. Tako, da v ponedeljek imam priprave, baje kri, voda, v torek pa CTG, EKG, UZ. Bomo videli, če ne rodim prej, na datum CR pa po moje zadnji teden v septembru, tam nekje verjetno, takrat sem že itak teden pred rokom.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 15:14:49
|
|
|
|
LINDI
|
chrystal kaj pa če poješ nekaj sladkega,poskusi,meni takrat začne bolj brcati čez nekaj časa. ROZILU kako pa narediš maso za cmoke,jaz bi tudi delala,ker jih moj obožuje,pa jih še nisem nikoli.Da ga malo pocrkljam. Ja ,jaz si moram tudi en verz ali nekaj najti a na netu gledaš to pod verze ali kaj.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 18.9.2009 15:22:21
|
|
|
|
LINDI
|
NINASIKI še dobro,da si poklicala,samo vprašanje je,če si res ti premalo oddala,lahko,da so one za zato je pa verjetno bila tako prijazna. NAJČKA ful lep kompletek,drugačen je od teh,ki jih vidiš v trgovini,superca TEA jaz imam tudi zdaj ful apetit,ko ga prej nisem imela,pa samo sladke stvari mi pašejo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?