witch
|
coris moja .... jaz sem bila včeraj v takem šoku... Moja M je prišla in sem bila totalno povožena, cela razjokana pridem na rr in preberem tvoje sporočilo. Ostala sem brez besed... Svetovati ti kaj veliko ne znam, ker nimam pojma o teh stvareh. Bodi močna... Kot je meni ena napisala, bo že nekje, nekoč ena izgubljena dušica našla vse nas ki upamo in nam bo polepšala preostanek življenja. Jaz vem in verjamem, da nam bo to vsem uspelo. Tudi tebi. Težko je biti pozitiven, priznam, tudi jaz včeraj nisem mislila na nič drugega kot na to, da bo pa potrebno 100 let čakati, da bom lahko posvojila otroka Ker nisem videla več nobene druge možnosti, da imam otroka. Sem včasih res brez energije, volje za vse... Ampak se moramo truditi. Sem brala eno knjigo (Pogovori z angeli), ki bi naj nastala po resničnih pogovorih z angeli.In tam piše, tudi o zanositvi. In angeli pravijo, da tiste ženske ki si ful močno želijo otroka imajo hladno maternico in v tako noče nobena dušica. Tiste ženske, katerim se pa otroci zgodijo pa sene obremenjujejo z zanositvijo in imajo toplo maternico. Hm... mogoče je pa res kaj na tem. Zato pa pravijo, da psiha dela svoje... Se pa strinjam s tabo coris, da vse zanosijo, ki si ne želijo, da so trenutno vse okrog tebe noseče... Pri meni je isto. Še moja sestra je zanosila, ki ji ni preveč do otroka, njemu sploh ne, ki ji je tako težko biti noseč... Ja pa še nekaj sem ugotovila. Ste opazile, da vsi pijanci, vsi narkomani, vsi ki slabo živijo, vsi ki otroke tepejo in zlorabljajo imajo en kup otrok? Po mojem mnenju teorije o zdravem življenju ne držijo. Tak da punce začnimo piti, kaditi in bo otrok takoj Ma res sem rekla da bo začela kaditi.... Ker taki pa res vsi imajo otroke. coris pošiljam ti res kup in vsega kar prinaša srečo, da boš res čim prej mamica. Ker verjamem in vem da boš odlična mamica, ki bo ta mali čudež imela neizmerno rada. Vem, da ti ne morem pomagati, ampak lahko te berem, ti svetujem če vem... Smo pa zato tukaj. In jaz sem vesela da vas imam, da se vam zjočem in vem, da me razumete. Še vedno pa pravim, da se vse zgodi z razlogom... In zdaj sem hvaležna tistemu gor, da nama decembra 2009 ni uspelo narediti pikice, ker bi bil to neprimeren trenutek da se rodi. Ker so se ene stvari obrnile drugače kot sva si zamislila da bodo šle. Takrat sem bila jezna, žalosta, jokala sem, zdaj pa vem, da je bilo tako najboljše..