|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
25.9.2010 11:28:57   
coris
hvala punci...čist sm na tleh in niti spat ne morm niti jest, pregled pa mam šele čez 2 tedna in res ne vem zakaj ne že drug teden???

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
25.9.2010 12:41:42   
jeanitte
Ojej, res sočustvujem z obema, witch in coris in vama pošiljam vsaki en kup  user posted image inuser posted image , da bosta čim prej jokali solze sreče. user posted image
V tem deževnem dnevu vsem skupaj pošiljam kar največ sončka in pozitivnih misli.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
25.9.2010 12:52:43   
nati29
Coris, to je pa res smola, pol te pa še pustijo toliko časa čakat, saj se bo že naslednji teden videlo, kako in kaj, zakaj čakat. Jaz ti iz vsega srca privoščim, da bi bilo vse vredu, ampak dr. Pušenjak pravi, če je GV večja od mm in ni utripa, da ga tudi ne bo. Tako da res ne vem, zakaj čakati, ti revčka user posted image user posted image user posted image . Upam upam da se ti bo najboljš izteklo. Te pa razumem, jaz sem imela zdaj že tretjič situacijo, ko se na prvem pregledu ni videl plod in potem čakanje na drug pregled... Ja, nič ni luštno.

Luna, jaz sem tudi imela danes plane, da dons se bom pa resno lotila magistrske, ta teden sem bolj zabušavala, sem hodila po bolnicah, očeta je infarkt, hvala Bogu je zdaj vredu, mami ni mogla hodit, hrbet, in potem vse rihtat, v glavnem ni bilo dolgčas. Dons sem pa rekla, da bom pa resno zagarbila, pa še nič nisem naredila. No, saj mi je še nekaj dneva ostalo. Komaj čakam, da moj pride domov iz službe, dons ga po dolgem času zelo pogrešam.

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
25.9.2010 17:15:39   
Luna*
coris jaz te čisto razumem in vem kako se počutiš. Ampak take situacije pridejo v življenju. Takrat se nam zdi da ni izhoda in jokamo in se tresemo in bruhamo. Amapak potem se stvari uredijo. Vedno se! Tako da če ti paše jokat joči, če bi kričala kriči, če te prime za laufat pej laufat, magar u dežju. Sam probi se čimbolj zamotit, da se boš čimmanj tresla, ker to je zelo izčrpajoče - psihično in fizično.

Nati29 vidm, da si ista kot jaz ;) Kr neki mutim - malenkosti preglejujem in si delam plan, kaj še moram po posameznem poglavju pogledat, to kr mi je pa mentor reku zaradi analize pa ne nardim, ker je treba mislt, kr se mi pa zdej NE DA!!! Verjetn se bom kr oblekla in šla ven. Na dež. Da si mal glavo spucam. V kaki smeri pa pišeš magistrsko? A v LJ al MB?
Pa upam, da se ati in mami čimprej pocajtata. V takih situacijah si nikar ne očitaj,da ne delaš magistrske. Življenske situacije imajo prednost pred magistrsko nalogo.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
25.9.2010 21:14:20   
portorož

Ajoj, saj ne vem kaj na rečem... user posted image

coris, močne močne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bogica, to pa je res kot zakleto..., ampak ne obupat, probaj biti pozitivna..., vem kako ti je, jaz tudi s težavo čakam na petek, da vidim kako je z našo pikico... Ob tebi smo, tukaj smo!!!! Karkoli ti rečem ne bo kaj dosti pomagalo, vem pa kako je meni bilo lažje ob dveh ss-ih..., sem ju "vzela v zakup" izrecno z dejstvom, da bi morda lahko na svet spravila dva revčka, ki bi samo trpela..., tako da sem poskušala omiliti svojo egoistično željo po user posted image in tako poskušala z vsakim dnem normalno dihati. Je pa težko ko hudič, to pa je res. Bodi optimistična, ne daj se, pokaži zobe tej user posted image usodi, ki se tako igra z nami...

Witchica, zdaj pa tak, preden začneš karkoli čarat in coprat za oktober, daj prosim pristavi na ogenj en pisker samo zase in copraj, da bo veselje!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem kar solzico potočila ob vama dvema user posted image

Jacki, hvala ti user posted image

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
25.9.2010 21:30:28   
coris
nati, luna in portorož hvala za user posted image in za vaše besede.
portorož jaz verjamem da bo s tvojo pikico vse okuser posted image user posted image in vem da bouser posted image

jaz sem brezvoljna, edinočudno mi je ko nimam nobenih krčev nobenih krvavitev....nič od nič, pa tudi znakov ne fuul veliko, razen slabosti in mozoljev ki so se ponovno naselili prav nič...no še malo boleče kar velike prsi ....

mah kruto je tole vse skupajuser posted image in kot zakleto ravno v teh dneh zvem da je noseča ta in ona, da se je tretja odločila za splav ker fant ni hotel otroka ....je.ela cesta kodrlajsasta...bi jih tako nabilauser posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
25.9.2010 21:33:41   
nati29
Luna, ja dons sem pa velik naredila, sem polovico stavka napisala user posted image . Bom pa jutri več. Magisterij delam na Brdu pri Kranju, Fakulteta za evropske in državne študije, imam pa temo ustavne odločbe v zvezi z izbrisanimi. Kaj pa ti? Jaz to bolj tako pišem, eno poglavje začnem, potem ga ne končam, začnem drugega pisat, kdo pa bo potem to zmedo urejal user posted image .

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
26.9.2010 11:03:42   
witch
coris moja user posted image .... jaz sem bila včeraj v takem šoku... Moja M je prišla in sem bila totalno povožena, cela razjokana pridem na rr in preberem tvoje sporočilo. Ostala sem brez besed...
Svetovati ti kaj veliko ne znam, ker nimam pojma o teh stvareh. Bodi močna... Kot je meni ena napisala, bo že nekje, nekoč ena izgubljena dušica našla vse nas ki upamo in nam bo polepšala preostanek življenja. Jaz vem in verjamem, da nam bo to vsem uspelo. Tudi tebi. Težko je biti pozitiven, priznam, tudi jaz včeraj nisem mislila na nič drugega kot na to, da bo pa potrebno 100 let čakati, da bom lahko posvojila otroka user posted image Ker nisem videla več nobene druge možnosti, da imam otroka. Sem včasih res brez energije, volje za vse... Ampak se moramo truditi. Sem brala eno knjigo (Pogovori z angeli), ki bi naj nastala po resničnih pogovorih z angeli.In tam piše, tudi o zanositvi. In angeli pravijo, da tiste ženske ki si ful močno želijo otroka imajo hladno maternico in v tako noče nobena dušica. Tiste ženske, katerim se pa otroci zgodijo pa sene obremenjujejo z zanositvijo in imajo toplo maternico. Hm... mogoče je pa res kaj na tem. Zato pa pravijo, da psiha dela svoje...
Se pa strinjam s tabo coris, da vse zanosijo, ki si ne želijo, da so trenutno vse okrog tebe noseče... Pri meni je isto. Še moja sestra je zanosila, ki ji ni preveč do otroka, njemu sploh ne, ki ji je tako težko biti noseč...

Ja pa še nekaj sem ugotovila. Ste opazile, da vsi pijanci, vsi narkomani, vsi ki slabo živijo, vsi ki otroke tepejo in zlorabljajo imajo en kup otrok? Po mojem mnenju teorije o zdravem življenju ne držijo. Tak da punce začnimo piti, kaditi in bo otrok takoj user posted image user posted image user posted image Ma res sem rekla da bo začela kaditi.... Ker taki pa res vsi imajo otroke.

coris pošiljam ti res kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vsega kar prinaša srečo, da boš res čim prej mamica. Ker verjamem in vem da boš odlična mamica, ki bo ta mali čudež imela neizmerno rada. Vem, da ti ne morem pomagati, ampak lahko te berem, ti svetujem če vem...
Smo pa zato tukaj. In jaz sem vesela da vas imam, da se vam zjočem in vem, da me razumete.

Še vedno pa pravim, da se vse zgodi z razlogom... In zdaj sem hvaležna tistemu gor, da nama decembra 2009 ni uspelo narediti pikice, ker bi bil to neprimeren trenutek da se rodi. Ker so se ene stvari obrnile drugače kot sva si zamislila da bodo šle. Takrat sem bila jezna, žalosta, jokala sem, zdaj pa vem, da je bilo tako najboljše..

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
26.9.2010 11:07:44   
witch
oj joj madona kak sem se razpisala user posted image

portorož tvoja pikica je ok. In jaz sem ji zadnjič zabičala, da ne sme več mamice strašiti in boš videla da bo ubogala user posted image

Punce vsem hvala za vse user posted image user posted image user posted image user posted image zlate ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vesela sem, da vas res imam...

Jaz sem danes po včerajšnjem šoku kar ok... Ta mesec sem si ful želala da uspe. MOj user posted image oktobra odide in se spet vse prestavi za več kot en mesec user posted image
Krče imam nenormalno močne, teče kot iz pipe, mi pa še danes BT ni nič padla user posted image
Jaz sem se odločila, da si moram zastaviti druge cilje ne samo otroka. In bom začela hujšati, pa učiti, da še ta dva izpita napredim. Pa varčevala bom, da grem na še eno ful dolgo potovanje pred user posted image .
Konec novembra, pa bomo tudi mi lahko nadaljevali na delanju pikice.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
26.9.2010 12:47:25   
Luna*
Punce en lep deževen pozdravček vsem. 
Vam samo sporočam, da mi radovednost ni dala mira in sem nardila test in je pokazal en velik MINUS!?!? M še vedno ni. Danes je 33 dan? Očitno bomo ta mesec tekli na dolge proge in se potem prestavli direkt na konec novembra?!?

Res ne vem kaj naj. Ker če bo ta mesec 48 dni dolg ciklus pomeni da imam sedaj 0?!? Mah čist sem zmedena...kaj naj zdej. V soboto zjutri ponovim test, če se prej ne prikaže M? Med tednom mi ga je full blesavo delat...kaj nardiš test in šibaš v službo?!?! To mi je tko odbijajoče...

Nati videm da si bla bolj pridna kot jaz včeri. Danes tud nič ne bo z mene. Jaz tud seciram EU sam v LJ na EF ;)

Coris kako? Si se naspala? Si se za ves dan zabubla v postlo in pred TV s sladoledom? Če ti paše ti kr! Sem skoz misnla nate. Ni fer da se ti to dogaja.
Veš kaj, mislim, da smo zdej vse v obdobju, ko ugotavljamo, da vse kolegice / znanke zanosjo, tudi če nočejo...in so vse nesrečne...ja narobe svet. Ampak jaz še vedno verjamem, da un tam gor vse opčne z namenom. Drži se.

Witch učenje je dobra ideja. Sam RR moraš izklopiti čene ni nič od njega - vsaj po mojih izkušnjah ;)))

< Sporočilo je popravil Luna* -- 26.9.2010 12:48:11 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
26.9.2010 14:16:12   
nati29
Luna, ja to je pa dober nasvet, RR izklopit. Jaz se vsedem za računalnik, da bom kaj pisala, pa grem samo na hitro na RR pogledat, potem pa se vidi, kolk naredim. Nič. Zdaj bom ugasnila user posted image .

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
26.9.2010 14:45:13   
coris
hej punce user posted image

sem se naspala malo zamotila , sicer ne morem rečt da sem pozabila, mi je pa malo lažjeuser posted image

učeri in predvčerajšnjem sem tok prejokala da ne vem če nism ene 2 litra tekočine izgubilauser posted image

witch in luna ....HVALLLAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mate prav veste, vse z razlogom in nači otroci bodo srečni, ljubljeni in lepo vzgojeni navihančkiuser posted image

če dobro pomislim bi bilo velik huje če bi se mi to čez 2 meseca zgodilo al pa če bi rodila mrtvorojenega otroka,,,pa boge so tiste ki user posted image sploh nimajo, me jo vsaj imamouser posted image user posted image

sej bo veste, uspelo nam bo

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
26.9.2010 19:39:19   
ribica77
Ojoj, coris user posted image  ne morem verjet, res sem žalostna, ko to berem. Nevem zakaj življenje včasih od nas zahteva take preizkušnje. Pa res navadno od ljudi, ki si zaslužijo samo lepe stvari. Včasih se mi res zdi, da je vse tako zelo nepravično. Drži se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Witch user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tudi tebe spremljam od kar sem se pridružila na forumu in sem res upala, da ti čim prej uspe... Držim pesti, da bo ta trenutek sreče res prišel čim prej!

Punce, lahko rečem le, da pojdimo pogumno naprej in upam, da vse čim prej ugledamo user posted image  in imamo vse prav lušne, zdrave, srečne otročičke in bomo v trenutku pozabile na vse te težke dni, ki smo jih morale preživeti za to srečo, ki nas bo takrat obdajala. Uživajte trenutke s svojimi najdražjimi, pokažite veliko user posted image  svoji boljši polovici in uživajte v radostih, ki nam jih življenje lahko da.

Naj bo ta teden lep za vse vas user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
27.9.2010 10:07:38   
vesna_b
punce moje user posted image user posted image user posted image
čez vikend me ni, in kaj potem berem...

coris user posted image user posted image user posted image user posted image  jokam ob tvoji novici. res sem bila vesela zate, in še vedno upam, da bo čez 2 tedna bolj vesela novica. upam...

witch - user posted image  tudi tebi en objem.

kako se življenje igra z vama, z nami, eni imajo pa res kup otrok, ki si jih ne zaslužijo... kje je pravica na tem božjem svetu?  resnično držim pesti, da vama čimprej uspe izkusiti ta čudež novega življenja. ne smeta obupati, in ostale ne. tudi za vas bo napičil ta trenutek sreče, in upam, da čimprej!user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
27.9.2010 11:55:02   
benji
sem se želela oglasiti da vam pojamram, pa me je vse minilo ko sem brala kaj se je čez vikend dogajalo coris user posted image user posted image user posted image . Nimam besed.
Moji problemi kar zbledijo ob tem.

No pa vseeno,...sedaj imam v smeteh že tri negativne teste, boleče joške in od včeraj popoldan tudi malo rajvkast izcedek. Zamuja mi dva dni, in kaže da se je odločila da se mi maščuje za neučakanost. Iz rednih obiskov na 28 dni bo očitno začela prihajat kar malo posvoje. Res krasno.

which,... kaj naj rečem user posted image  user posted image  .

Po eni strani razmišljam da bi si šla nabavit krvomočnico, po drugi strani bi rada vse skupaj odklopila,... ne morem nehat razmišljat o datumih, O, M ,...
Vsa nestrpna ves čas visim na WCju in jo pričakujem, da bo že enkrat konec agonije za ta mesec in da grem naprej, po drugi strani še kar upam, da je ne bo,..ma kaj sem jaz naivna..
Smotan vikend je bi tole pa pika. Pa nič ne kaže da bo teden kaj boljši.

Luna*,..držim pesti, da sporočiš kaj bolj veselega in nam daš novih moči.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
27.9.2010 13:07:09   
Katte
coris - ne vem, kaj naj rečem. user posted image user posted image user posted image  Upam na najboljše kljub vsem slabim novicam. Svetujem ti samo to, da poskrbiš, da ne bo preveč trpel tudi tvoj zakon. Čakanje na user posted image  , user posted image  ali user posted image  te tako povsem prevzame, da se vse drugo, vključno z user posted image , prestavi na drugi tir. To mu pa sigurno ne bo všeč, pa naj bo še tako popoln. Poskusi se osredotočiti na svojo zvezo, pokaži mu, da je pomemben on kot oseba, ne samo kot bodoči oče tvojih otrok.

witch - user posted image user posted image user posted image . Deluješ mi kot ful pozitivna oseba - ne izgubi tega in se pogumno podaj v nove boje.

Kar se pa mene tiče - ta teden je bil grozno zaposlen, ni bilo priložnosti za user posted image  in se (skoraj) nisem ukvarjala s tuhtanjem. No ja, sem se, ampak sem poskusila odmisliti, ker ni bilo kaj narediti. Smo pa nadoknadili včeraj in kdo ve, mogoče bo pa dovolj. Tokrat nisem bila preveč pozorna na znake O, bala sem se da bo kak dan prej in bova zamudila. No, po kolendarju je O danes, pa možno, da je res, ker sem začela čutiti špikanje v jajčnikih. Torej sva mogoče vseeno ujela pravi datum. Bomo videli.

Katte.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
27.9.2010 14:12:17   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image Luna*..........23.9.2010user posted image
user posted image benji........25.9.2010user posted image  
user posted image Žirafica*......25.9.2010user posted image
user posted image _Mavrica_......28.9.2010user posted image  
user posted image metuljcica25.......x.9.2010user posted image  
user posted image jeanitte.........2.10.2010user posted image
user posted image Ribica77.........5.10.2010user posted image   
user posted image Katte........11.10.2010user posted image
user posted image mladika....13.10.2010user posted image
user posted image anity_1.......17.10.2010user posted image
user posted image Arual......20.10.2010user posted image
user posted image witch........25.10.2010user posted image
user posted image petrussa......x.10.2010user posted image   
user posted image dspela........x.10.2010user posted image  
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
27.9.2010 14:18:56   
witch
coris kako si? veš da non stop mislim na tebe....

Luna kako kaže? Hmmm ja, ob učenju pa moram izkopiti RR in FB in gmail in sploh cel računalnik user posted image user posted image user posted image ker so to pri meni vse moteči dejavniki user posted image

ribica77 - ko sem se pridružila decembra privič na upajmo skupaj si res nisem mislila, da bom tukaj gor pravo "zgodovino" pisala... ampak kaj moramo... Nekdo tam gor ima že z nami neke druge načrte... Čeparav mi niso včasih preveč všeč in sem v soboto čisto obupala... AMpak danes je že bolje, sem že optimistična...

benji user posted image še kako te razumem.... sem že večkrat povedala, da sem imela M vedno na 32 dni. Ko se pa odločim delati na user posted image pa na 40, enkrat tudi na 60 dni user posted image user posted image Želim ti, da je že zdaj ena pikica v tebi ki se skriva... user posted image user posted image user posted image če ne, pa naj ti čim prej uspe user posted image user posted image user posted image user posted image Ko pa najdeš recpet, kako vse skupaj odmislii pa mi ga sporoči, ker pri meni noče delovati nič user posted image

Katte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se bo prijelo user posted image user posted image

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
27.9.2010 15:27:59   
anity_1
Ah punce moje. Vsem en velik user posted image . portorož, tvoja pikica lepo raste? Upam, da je vse ok in da se imate lepo user posted image

Oh coris user posted image user posted image - kako sem žalostna.. To res ni pravično.. Pa tako si se veselila.. Mene je tudi tega najbolj strah, da se kaj takega zgodi.. Upam, da bo vse ok..
Sem pa tudi mnenja, da se VSE zgdi z razlogom.. Vsaka stvar, in to res čisto vsaka, ima svoje dobre lastnosti. Pa čeprav se nam zgodi kdaj kaj slabega, da smo slabe volje ... , je pametno v tem najti tudi kakšno dobro stvar. Kot pravijo tudi, da za vsakim dežjem posije sonce. Verjamem, coris, da bo zate tudi posijalo sonce!! In ko se nam zgodi kaj slabega, se nam odprejo druga vrata, in ta vrata vodijo v boljše stvari.. Verjami!!

Pa witch, tudi zate user posted image - to res ni ravično.. Da se tako trudiš in si takoo želiš imeti otroka, ki ga boš z vsem srcem imela rada, pa ti še ni uspelo.. Ampak, veš, verjamem, da ti bo kmalu uspelo!! Ampak zdaj je pa res škoda, da gre tvoj dragi.. Ah, se bosta pa potem imela še boolljj rada, ko pride nazaj  user posted image Pa bomo takrat držali pesti za user posted image .

*erika*, pametno, da se ne boš obremenjevala.. Maš že dva pikeca, kak lepo user posted image .. Pa bo tretji prišel kar naenkrat, boš videla user posted image

Midva pa pridno user posted image , da bomo 17.10. zagledali user posted image .. Nič preveč se ne obremenjujem s tem.. Zdaj je za mano en zelooo naporen, stresen in anpet vikend, tako da upam, da si bom hitro spočila živčke.. Ni fajn kaj takšnega početi, kjer troijo živci in samo hitiš..

Jem pa tudi elevit.. Ta elevit pa ne vsebuje joda.. Kaj to pomeni? Ali katera ve? Koliko joda je potreno v nosečnosti? Ali moram zato več soliti hrano ali naj rajši jemljem kaj drugega? Ker pri prehranni nimam ravno najraje zelenjave in sadja,da bi s tem dobila vse potrebne vitamine in minerale.. Potem pač se poslužim teh vitaminskih pripravkov..

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
27.9.2010 15:28:48   
anity_1

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Kar se pa mene tiče - ta teden je bil grozno zaposlen, ni bilo priložnosti za user posted image  in se (skoraj) nisem ukvarjala s tuhtanjem. No ja, sem se, ampak sem poskusila odmisliti, ker ni bilo kaj narediti. Smo pa nadoknadili včeraj in kdo ve, mogoče bo pa dovolj. Tokrat nisem bila preveč pozorna na znake O, bala sem se da bo kak dan prej in bova zamudila. No, po kolendarju je O danes, pa možno, da je res, ker sem začela čutiti špikanje v jajčnikih. Torej sva mogoče vseeno ujela pravi datum. Bomo videli.

Katte.

Upajmo, upajmo, da se bo prijelo ! user posted image Morda pa sta ujela ravno pravi čas!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
27.9.2010 16:46:18   
mladika
Kje ste pupike moje,nikjer nobeneuser posted image včasih se znate tolk razčvekat,da vas moram ene 15 min brat za nazaj, drugič spet je pa tako zatišje kle gor!!
coris...javi se nam...vse mislimo nate in smo v skrbeh zate!!Jst tut mislim vsak dan nate in še zmeraj upam na ugoden razplet!!
Mi smo pa zdej v najbolj plodnih dneh,tako da veselo user posted image user posted image !!Pozdravila sva se nekak za silo,ni še čist ok,ampak gre na bolje!!user posted image Punce veste kaj sm jst pogruntala,če se pri nama zdej kej ne prime pol pitaj boga kdaj se bouser posted image zakaj?-ker se meni oktobra faks začne v Ljubljani in to pomeni da bom praktično več v LJ,pri starših kot pa v Celju in bo zelo malo možnosti za stiskanje...user posted image user posted image ker 3.letnik je zelo naporen in bom praktično 25 ur na dan se s faksom ukvarjala...svašta!!Pa tok sem se veselila da grem u zadni letnik,pol pa pogledam urnik,me pa skor kap rukne!!!-in kdaj nej bi jst po njihovo zakonske dolžnosti opravljalauser posted image user posted image user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
27.9.2010 18:41:24   
coris
hej moje stare soborke witch in mladika in vse ki sem vas ta mesec spoznala...

sem še med živimi....sem kar žalostna čeprav jokam pa ne več, mislim da sem med vikendom ene 2 litra solz potočilauser posted image tako da ni več solz, mam pa še smeha in veselja na zalogi, tako da bi bla vesela če bi mela še razlog za nijuuser posted image

mah ne vem al je huje da sploh zanosit ne,moreš al pa dejstvo da ko zanosiš gre narobe....po moje je oboje hudo...skrbi me le kako bom ponovno zanosila glede na to da so mi že 3 ginekologi rekli da imam zelo slabe in posebne jajčnike in da je čudež da sem sploh zanosilauser posted image to me bolj skrbi...res

čudno mi je ker nimam nobenih krčev, nobenih krvavitev ali izcedkov...nič....je pa res dolgo čakati 2 tedna....preden bo 8 oktober...potem čiščenje ki lahko da bo abrazija ker bom že 8 tednov noseča in ne vem če gre takrat še za splav s tabletko in če kje abrazija potem še ene 2 ciklusa čakat pol lahko šele poskusiva, tako sa zgleda pred novim letom sploh poskušali ne bomouser posted image

imam pa tok zlatega moža...brez njega bi bla podrta, z njim je svet lepši user posted image

skos sem z vami v mislih in upam da vam uspe še to rundo user posted image user posted image user posted image

dejte mi mal povedat kolko let mate punce moje....jaz jih štejem 26

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
27.9.2010 19:03:32   
mladika
jst jih mam 22!!!user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
27.9.2010 19:10:44   
witch
Jaz pa 25 in skoraj že cela dva meseca zraven user posted image user posted image Koliko so pa vaši user posted image stari? Moj bo ob koncu leta 29 user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
27.9.2010 19:21:38   
coris
moj je tudi 26 tako kot jazuser posted image joj sm starauser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.