Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.9.2010 22:50:31
|
|
|
|
mladika
|
IZVIRNO SPOROČILO: portorož no, zdaj se bo pa očitno samo mene bralo tle gor k sem ko zmešana kura coris, bom poskusila ta napitek, sam ingver še kupim, k meto mam doma, tud nabrano Aja, pa nisem iz lj, sem iz okolice mb, tak da si bova po "zraku" pošiljale porodne zvoke in vzpodbude Al si naredla monologov ja mi2 sva že pridna in delavna pa upam da bova še tko naprej in da obrodimo končno že sadove(beri: )!!!No sva si pa midve dokaj blizu,jst sm iz Celja!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.9.2010 8:25:36
|
|
|
|
vesna_b
|
ha ha ha jaz pa bom z vama dihala z dolenjske dspela - mogoče kako vnetje? jaz bi šla k zobarju pokazat... coris, portorož - prav lepo vaju je brat ampak očitno mamo sedaj kar serijsko vse napihnjene trebuhe... komaj čakam, da se v našo družbo preseli še witch, potem pa še vse ostale na seznamu.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.9.2010 8:34:12
|
|
|
|
benji
|
Oh ste se razpisale, ..super, super. Posebaj fajn je brat kako z dobro voljo sprejmete vse spremembe ki jih prinaša nosečnost . Jaz pa imam še štiri dni do M in nobenih spodbudnih simptomov. Nekaj me vročina obliva, potem me zebe. Ves čas lulam in mi ni všeč občutek, kot neko blago vnetje Danes pa še par rahlih krčev ( napoved M ). Sem pa že začela biti boje sama s seboj...kupiti test ali ne kupiti test ? ... to je sedaj vprašanje . Bom poskusila biti faca in počakat do sobote, če me že prej kaj ne preseneti
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.9.2010 10:02:13
|
|
|
|
vesna_b
|
benji - držim pesti, da ne bo nič in da se pridružiš
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.9.2010 10:07:31
|
|
|
|
witch
|
Hej hoj punce moje Hvala vsem za dobre želje res ste zlate! Moja BT je danes malo padla. Za 0,2 stopinji. Vendar še ni šla pod črto. Do tam je še ene 0,2 stopinje. No po O je temperatura najprej okorg 36,4 potem se dvigne na 36,6 in 36,7. Pred O se pa giblje pod 36,2. Danes mi je pa iz 36,6 padla na 36,4. Nimam pojma kaj bo... Se pa bojim, da to bolj slabo kaže... Tudi v spodnjem delu trebuha me je začelo zvijati (bolj nežno, ni še ful močno). Hja... nimamo več kaj narediti. Bomo videli v naslednjih dneh kaj so mi tisti zgoraj spet namenili....
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.9.2010 10:22:44
|
|
|
|
benji
|
witch, imam enake dvome kot ti . Mislim, da mi tale bolezen ni prav nič pomagala do . Če ne bo , bova imele pa "oktoberfest" z namesto piva .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.9.2010 10:37:07
|
|
|
|
vesna_b
|
babe - ne prehitro obupat... upanje umira zadnje oz ko pride tečka
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.9.2010 14:18:47
|
|
|
|
dspela
|
coris, ne je jem klomifena. Danes sem še malo zatečana, pa boli fajst.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.9.2010 14:48:41
|
|
|
|
witch
|
Evo mene da vam povem še mojo današnjo zgodbo. Sem šla mimo pekarne in se mi je tako zaluštal krof, da bi po mojem umrla če ga nebi pojedla kar sline sem požirala dokler mi ga prodajalka ni dala pojedla sem ga pa s takim užitkom kot še verjetno nikoli Doma sem se za kosilo najedla in mi je po kosilu postalo kar slabo. Cel trebuh čutim, na bruhanje mi gre. Kavo sem komaj živa popila... Me pa še vedno boli v spodnjem delu trebuha. Včasi kar močno in samo čakam če bo prišla ali ne... Bom jutri zjutraj videla kaj pravi BT. In če bo še visoka riskiram en testek in ga polulam
< Sporočilo je popravil witch -- 21.9.2010 14:49:06 >
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.9.2010 16:12:52
|
|
|
|
ribica77
|
witch jest tut navijam Ula33 kaj se dogaja? se nič ne oglasiš, a je to dober znak? tečke še ni? upam, da je res tako držim pestke tudi za benji in Luno*!!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.9.2010 18:00:01
|
|
|
|
Luna*
|
Punce zdravo, vas berem sam ne utegnem odgovarajat...mam tolko obveznosti. Sej sem se oglasila par dni nazaj Najprej čestitke vsem novim nosečkam in objemčke vsem ki ste dobile hudiča. Morm priznat, da me je kr malo šokiralo da sem že na vrsti za lulanje - ko sem pisala prvi post, se mi je zdela še cela večnost do tega 23.9. zdej je pa kr vrsta na meni... sem se odločila, da testa ne delam do drgega tedna (glede na nerednost M) razen če bi blo, da bom morala na trgatev za vikend, ker se tako bojim razočaranja... Lep dan vsem in izkoristite sonček, ker za vikend bo baje spet grdo...no čeprav smo že ugotovile, da je to tudi za kaj dobro ;)))
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.9.2010 22:10:49
|
|
|
|
mladika
|
wichi,mi smo s tabo in navijamo!!!!!!!kar se pa bt tiče,se jst ne bi preveč nanjo zanašala ampak raj na testek če te zanima zakaj,si preberi temo Želimo si novega člana-bazalna temperatura!!
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.9.2010 7:41:03
|
|
|
|
witch
|
Evo mene BT visoka, spet nazaj 36,6. Rezultat na testu pa mi nič ne preseneča negativen je bi bil res čudež, če bi se pojavile dve črtice... mladika si bom prebrala...
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.9.2010 7:43:11
|
|
|
|
vesna_b
|
witch - tudi mene boli tvoja bolečina. ampak ne obupaj!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.9.2010 7:45:41
|
|
|
|
Ula33
|
Pozdravljene punce moje!!! Ja, res imam prečudovito novico... Sem ugledala in sem presrečna!!!! Ob prvem testiranju je bila sicer še bolj šibka, danes pa je že lepo vidna... Delat pa sploh ne morem, ker sem čisto v vznemirjena, skoz o tem razmišljam... Samo ta mesec pa sploh nisem verjela, da bo kaj... Ker sem delala O teste (en paket) in mi sploh niso O pokazale. Sam sva vseeno skoz cel cikel in sva jo le ujela . Držim pesti za vse vas!!! Witch dajmo!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.9.2010 8:00:33
|
|
|
|
vesna_b
|
jeeeee, ula, čestitam no, in sedaj čakamo, da nam poveš, kaki so tvoji znaki...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.9.2010 9:24:33
|
|
|
|
benji
|
Ula33 witch, ne še obupat, saj je do 25. še par dni in ni še vse izgubljeno. Pri meni se že občasno pojavljajo rahli krči, tako da v bistvu ne kaže nič kaj obetavno. Pa še bolezen nama je ponagajala ta mesec, najprej dragi, potem še jaz ampak dokler ne pride , je še vse mogoče. Razumem kako težko je iz meseca v mesec preživljati v pričakovanju . Imam obdobja ko sem polna optimizma, verjamem da se vse zgodi z namenom in da bo prišel čas ko bomo zagledale tisti magični dve črtici, potem pa pride obdobje ko sem čisto na tleh, najraje bi spakirala in šla na najbol osamljeno mesto, zrla v daljavo in mislila na nič,..da mi bi samo zrak čez ušesa pihal. Me zagrabi da bi pojedla na eno XXL torto spila par kozarcev vina pa spat...pa da me vsi pustijo pri miru. Prav jezna sem na trenutke, pa polna skrbi ali je kaj narobe, ... Ampak po drugi stani pa ves čas globoko v meni tli upanje, pa bolj ko se prepričujem da večje ko je upanje, večje bo razočaranje,..ne morem nič. Upam in to me drži pokonci. Tako da witch, ne in en velik .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.9.2010 11:11:23
|
|
|
|
jeanitte
|
Ula 33 - suuuuper. Res sm ful vesela za vsako od vas, ki ji (končno) uspe zagledat . Zato te dni - witch in benji - držim pesti še posebej za vaju .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.9.2010 11:47:18
|
|
|
|
witch
|
Ula čestitke še tukaj in lepo nosečnost ti želim benji hvala za vzpodbudne besede pri meni je danes ta dan... 25. imam napisano, da bi kao se naj tistega držala, da bi bil testek narejen pač kak dan pozneje da je bolj sigurno ma ja... vem malo sem čudna dokler je ni, jaz še upam, sploh ko je bt še kar visoka... Držim pa pesti za tebe
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.9.2010 13:37:12
|
|
|
|
portorož
|
WITCHICA MOJA samo pozitivno, dokler je še ni, je še upanje! Kar mirno in verjemi, da bo ! Držim pesti, močno, močno, najbolj močno! Ula33 Lepo in zdravo nosečnost za oba. Meni je danes zjutraj kar srce zastalo, sem spet rjavi flek videla, tak da se mi je kar stemnilo pred očmi... HB se je zdaj umirilo! Sam da tak ostane Dajmo babike!!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.9.2010 13:45:28
|
|
|
|
vesna_b
|
witch - ja, ne obupaj še. dokler ne pride... mogoče imaš pa kasneje O in bo kak dan kasneje pokazal se plusek. držim pesti, da ostane tam, kjer je, za minimalno 9 mesecev...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.9.2010 14:41:55
|
|
|
|
witch
|
portorož za vaju s pikico pa sporoči prosim svoji pikici, da ji tetka witch sporoča, naj neha strašit mamico in naj lepo počaka do maja Pri meni je bilo danes 14 dni od O (tako kaže bt in tako mislim tudi sama, da je bila takrat). Danes ni nekih pretiranih bolečin, nobenih znakov za M (ful boleče prsi vedno), nobenih znakov za N. Do vikenda še počakam in če je nebo ponovim test. Saj še nisem obupala... dokler je ni pa mogoče še bo plusek Pri meni je kar res nemogoče zagledati na testu obeh črtic še na testih za O ni bilo nikoli obeh črtic... Hmmmm mogoče pa imam testi, ki jim je pretek rok ali pa so vsi preveč made in china
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.9.2010 14:56:41
|
|
|
|
ribica77
|
Ula33 , čestitke še z moje strani čim lepšo ti želim! Witch ni še čas za obupat, držim pesti in komaj čakam, da sporočiš kako lepo vidni sta 2
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.