|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
20.9.2010 22:50:31   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: portorož

no, zdaj se bo pa očitno samo mene bralo tle gor user posted image user posted image user posted image

k sem ko zmešana kura user posted image user posted image user posted image

coris, bom poskusila ta napitek, sam ingver še kupim, k meto mam  doma, tud nabrano user posted image

Aja, pa nisem iz lj, sem iz okolice mb, tak da si bova po "zraku" pošiljale porodne zvoke in vzpodbude user posted image

Al si naredla monologovuser posted image user posted image user posted image ja mi2 sva že pridna in delavna pa  upam da bova še tko naprej in da obrodimo končno že sadove(beri:user posted image )!!!No sva si pa midve dokaj blizu,jst sm iz Celja!!user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
21.9.2010 8:25:36   
vesna_b
ha ha ha
jaz pa bom z vama dihala z dolenjskeuser posted image

dspela - mogoče kako vnetje? jaz bi šla k zobarju pokazat...

coris, portorož - prav lepo vaju je brat user posted image  ampak očitno mamo sedaj kar serijsko vse napihnjene trebuhe...user posted image
komaj čakam, da se v našo družbo preseli še witch, potem pa še vse ostale na seznamu.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
21.9.2010 8:34:12   
benji
Oh ste se razpisale, ..super, super. Posebaj fajn je brat kako z dobro voljo sprejmete vse spremembe ki jih prinaša nosečnost  user posted image  user posted image  user posted image .
Jaz pa imam še štiri dni do M in nobenih spodbudnih simptomov. Nekaj me vročina obliva, potem me zebe. Ves čas lulam in mi ni všeč občutek, kot neko blago vnetje user posted image  Danes pa še par rahlih krčev ( napoved M user posted image ). Sem pa že začela biti boje sama s seboj...kupiti test ali ne kupiti test ? ... to je sedaj vprašanje user posted image  . Bom poskusila biti faca in počakat do sobote, če me že prej kaj ne preseneti user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
21.9.2010 10:02:13   
vesna_b
benji - držim pesti, da ne bo nič in da se pridružiš user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
21.9.2010 10:07:31   
witch
Hej hoj punce moje user posted image

Hvala vsem za dobre želje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res ste zlate!

Moja BT je danes malo padla. Za 0,2 stopinji. Vendar še ni šla pod črto. Do tam je še ene 0,2 stopinje. No po O je temperatura najprej okorg 36,4 potem se dvigne na 36,6 in 36,7. Pred O se pa giblje pod 36,2. Danes mi je pa iz 36,6 padla na 36,4. Nimam pojma kaj bo... Se pa bojim, da to bolj slabo kaže... Tudi v spodnjem delu trebuha me je začelo zvijati (bolj nežno, ni še ful močno).
Hja... nimamo več kaj narediti. Bomo videli v naslednjih dneh kaj so mi tisti zgoraj spet namenili....

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
21.9.2010 10:22:44   
benji
witch, imam enake dvome kot ti user posted image . Mislim, da mi tale bolezen ni prav nič pomagala do user posted image .
Če ne bo user posted image , bova imele pa  "oktoberfest"  z user posted image user posted image  namesto piva user posted image  user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
21.9.2010 10:37:07   
vesna_b
babe - ne prehitro obupat... upanje umira zadnje oz ko pride tečka user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
21.9.2010 14:18:47   
dspela
coris, ne je jem klomifena. Danes sem še malo zatečana, pa boli fajst.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
21.9.2010 14:48:41   
witch
Evo mene  da vam povem še mojo današnjo zgodbo. Sem šla mimo pekarne in se mi je tako zaluštal krof, da bi po mojem umrla če ga nebi pojedlauser posted image   kar sline sem požirala dokler mi ga prodajalka ni dala  pojedla sem ga pa s takim užitkom kot še verjetno nikoli  user posted image user posted image user posted image
Doma sem se za kosilo najedla in mi je po kosilu postalo kar slabo. Cel trebuh čutim, na bruhanje mi gre. Kavo sem komaj živa popila... Me pa še vedno boli v spodnjem delu trebuha. Včasi kar močno in samo čakam če bo prišla ali ne...
Bom jutri zjutraj videla kaj pravi BT. In če bo še visoka riskiram en testek in ga polulam user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 21.9.2010 14:49:06 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
21.9.2010 14:55:59   
vesna_b
joj, witch, bom takooooo tiščala pesti jutri zjutraj... sem šla malo pogledt seznam.
ula, kje si??? nič se ne oglasiš...

user posted image Ula33.......17.9.2010
user posted image  
user posted image Luna*..........23.9.2010user posted image
user posted image benji........25.9.2010user posted image
user posted image Witch......25.9.2010user posted image
punce, želim vam (pa tudi vse, ki so na seznamu pod vami) čim manj user posted image  tečk...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
21.9.2010 16:12:52   
ribica77
witch jest tut navijam user posted image user posted image user posted image

Ula33 kaj se dogaja? se nič ne oglasiš, a je to dober znak? tečke user posted image  še ni? upam, da je res tako user posted image user posted image user posted image

držim pestke tudi za benji in Luno*!!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
21.9.2010 18:00:01   
Luna*

Punce zdravo, vas berem sam ne utegnem odgovarajat...mam tolko obveznosti. Sej sem se oglasila par dni nazaj user posted image  Najprej čestitke vsem novim nosečkam in objemčke vsem ki ste dobile hudiča. Morm priznat, da me je kr malo šokiralo da sem že na vrsti za lulanje - ko sem pisala prvi post, se mi je zdela še cela večnost do tega 23.9. zdej je pa kr vrsta na meni... sem se odločila, da testa ne delam do drgega tedna (glede na nerednost M) razen če bi blo, da bom morala na trgatev za vikend, ker se tako bojim razočaranja... Lep dan vsem in izkoristite sonček, ker za vikend bo baje spet grdo...no čeprav smo že ugotovile, da je to tudi za kaj dobro ;))) 

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
21.9.2010 22:10:49   
mladika
wichi,mi smo s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image   in navijamo!!!!!!!kar se pa bt tiče,se jst ne bi preveč nanjo zanašala ampak raj na testekuser posted image če te zanima zakaj,si preberi temo Želimo si novega člana-bazalna temperatura!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
22.9.2010 7:41:03   
witch
Evo mene BT visoka, spet nazaj 36,6. Rezultat na testu pa mi nič ne presenečauser posted image negativen je user posted image user posted image user posted image bi bil res čudež, če bi se pojavile dve črtice...

mladika si bom prebrala...

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
22.9.2010 7:43:11   
vesna_b
witch - user posted image user posted image user posted image

tudi mene boli tvoja bolečina. ampak ne obupaj!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
22.9.2010 7:45:41   
Ula33
Pozdravljene punce moje!!!

Ja, res imam prečudovito novico... Sem ugledala user posted image  in sem presrečna!!!! user posted image user posted image user posted image  Ob prvem testiranju je bila sicer še bolj šibka, danes pa je že lepo vidna... Delat pa sploh ne morem, ker sem čisto v vznemirjena, skoz o tem razmišljam... Samo ta mesec pa sploh nisem verjela, da bo kaj... Ker sem delala O teste (en paket) in mi sploh niso O pokazale. Sam sva vseeno skoz cel cikel user posted image in sva jo le ujelauser posted image .

Držim pesti za vse vas!!!

Witch dajmo!!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
22.9.2010 8:00:33   
vesna_b
jeeeee, ula, čestitamuser posted image user posted image user posted image

no, in sedaj čakamo, da nam poveš, kaki so tvoji znaki...user posted image

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
22.9.2010 9:24:33   
benji
Ula33 user posted image  user posted image   user posted image user posted image  
witch, ne še obupat, saj je do 25. še par dni in ni še vse izgubljeno.
Pri meni se že občasno pojavljajo rahli krči, tako da v bistvu ne kaže nič kaj obetavno. Pa še bolezen nama je ponagajala ta mesec, najprej dragi, potem še jaz user posted image  ampak dokler ne pride user posted image , je še vse mogoče. Razumem kako težko je iz meseca v mesec preživljati v pričakovanju user posted image . Imam obdobja ko sem polna optimizma, verjamem da se vse zgodi z namenom in da bo prišel čas ko bomo zagledale tisti magični dve črtici, potem pa pride obdobje ko sem čisto na tleh, najraje bi spakirala in šla na najbol osamljeno mesto, zrla v daljavo in mislila na nič,..da mi bi samo zrak čez ušesa pihal. Me zagrabi da bi pojedla na eno XXL torto spila par kozarcev vina pa spat...pa da me vsi pustijo pri miru. Prav jezna sem na trenutke, pa polna skrbi ali je kaj narobe, ...
Ampak po drugi stani pa ves čas globoko v meni tli upanje, pa bolj ko se prepričujem da večje ko je upanje, večje bo razočaranje,..ne morem nič. Upam in to me drži pokonci.
Tako da witch, ne user posted image  user posted image   in en velik  user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
22.9.2010 11:11:23   
jeanitte
user posted image Ula 33 - suuuuper. user posted image   Res sm ful vesela za vsako od vas, ki ji (končno) uspe zagledat user posted image . user posted image

Zato te dni - witch in benji - držim pesti še posebej za vajuuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
22.9.2010 11:47:18   
witch
Ula čestitke še tukaj in lepo nosečnost ti želim user posted image

benji hvala za vzpodbudne besede user posted image pri meni je danes ta dan... 25. imam napisano, da bi kao se naj tistega držala, da bi bil testek narejen pač kak dan pozneje da je bolj sigurno user posted image ma ja... vem malo sem čudna user posted image user posted image dokler je ni, jaz še upam, sploh ko je bt še kar visoka...
Držim pa pesti za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
22.9.2010 11:48:40   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image Luna*..........23.9.2010user posted image
user posted image benji........25.9.2010user posted image
user posted image Witch......25.9.2010user posted image
user posted image Žirafica*......25.9.2010user posted image
user posted image _Mavrica_......28.9.2010user posted image  
user posted image metuljcica25.......x.9.2010user posted image  
user posted image jeanitte.........2.10.2010user posted image
user posted image Ribica77.........5.10.2010user posted image   
user posted image Katte........11.10.2010user posted image
user posted image mladika....13.10.2010user posted image
user posted image anity_1.......17.10.2010user posted image
user posted image Arual......20.10.2010user posted image
user posted image petrussa......x.10.2010user posted image   
user posted image dspela........x.10.2010user posted image  
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
22.9.2010 13:37:12   
portorož

WITCHICA MOJA user posted image user posted image user posted image user posted image samo pozitivno, dokler je še ni, je še upanje! Kar mirno in verjemi, da bo user posted image !

Držim pesti, močno, močno, najbolj močno!

Ula33 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo in zdravo nosečnost za oba.

Meni je danes zjutraj kar srce zastalo, sem spet rjavi flek videla, tak da se mi je kar stemnilo pred očmi... HB se je zdaj umirilo! Sam da tak ostane user posted image

Dajmo babike!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
22.9.2010 13:45:28   
vesna_b
witch - ja, ne obupaj še. dokler user posted image  ne pride... mogoče imaš pa kasneje O in bo kak dan kasneje pokazal se plusek. držim pesti, da user posted image  ostane tam, kjer je, za minimalno 9 mesecev...

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
22.9.2010 14:41:55   
witch
portorož user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju s pikico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sporoči prosim svoji pikici, da ji tetka witch sporoča, naj neha strašit mamico in naj lepo počaka do maja user posted image

Pri meni je bilo danes 14 dni od O (tako kaže bt in tako mislim tudi sama, da je bila takrat). Danes ni nekih pretiranih bolečin, nobenih znakov za M (ful boleče prsi vedno), nobenih znakov za N.
Do vikenda še počakam in če je nebo ponovim test. Saj še nisem obupala... dokler je ni pa mogoče še bo plusek user posted image
Pri meni je kar res nemogoče zagledati na testu obeh črtic user posted image user posted image še na testih za O ni bilo nikoli obeh črtic... Hmmmm mogoče pa imam testi, ki jim je pretek rok user posted image user posted image ali pa so vsi preveč made in china user posted image user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
22.9.2010 14:56:41   
ribica77
Ula33 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke še z moje strani user posted image  čim lepšo user posted image  ti želim!

Witch ni še čas za obupat, držim pesti in komaj čakam, da sporočiš kako lepo vidni sta 2 user posted image  user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.