|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
27.9.2010 19:24:04   
Katte
Hvala za lepe želje, witch in anity_1.
Midva imava oba 32 let.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
28.9.2010 2:37:44   
petrussa
Jaz imam 26 let, moj dečko pa 30. user posted image
Drugače sva pa zdej pridno user posted image , tako da upam da sva kaj uštimala... user posted image Čez kake 10 - 15 dni pa upam da bo namesto user posted image test pokazal user posted image . To bi blo res super! Držim pesti za vse!user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
28.9.2010 7:10:41   
ribica77
coris nč nisi stara, midva sva 33 user posted image  

(odgovor članu petrussa)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
28.9.2010 7:13:53   
ribica77
Sicer pa čakamo še nekaj + ta mesec, kje ste punce, kje so lepe novičke? Katera se bo uspela še v septembru premakniti pod črto!! Dejmo, dejmo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
28.9.2010 10:40:51   
nati29
A date še mene na seznam, M nepričakujem tam nekje 20. 10., je pa moj drugi krog po ss. Drugače sem stara že 30, že fulllllll velik user posted image , moj je pa 27.

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
28.9.2010 11:19:05   
vesna_b
da še jaz povem - 30, moj 37user posted image
evo, stare gardeuser posted image  

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
28.9.2010 11:30:23   
benji
živjo punce,

jaz še kar pričakujem M, vsi znaki kažejo, da se bo vsak hip ulilo,...user posted image . Moj sicer še kar vztraja, da je uspelo,..ampak če bi imel take krče kot jih imam jaz, ne bi bil tak optimist user posted image .
Drugače sva pa tudi midva že praznovala 30, tako da je (za naju) pravi čas za user posted image . Samo user posted image  se še ni odločil ali je zanj že pravi čas in ga kar ni user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
28.9.2010 12:59:52   
vesna_b
benji - ne obupaj! tud krče majo ene v zaetku nosečnosti. sicer je pri tebi že kar nekaj izostanka, a ne?

joj, držim pesti, da user posted image  ne pride še vsaj 9 mesecev.... user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
28.9.2010 17:50:27   
_Mavrica_
Evo mene... sem se kar malo umaknila za nakaj časa in se ukvarjala z diplomsko nalogo, ker sem upala, da bom tako malo manj razmišljala o tem in nama bo lažje uspelouser posted image . No pa je prišlauser posted image vseeno... celo 4 dni prezgodaj....torej ta mesec spet v nove boje in zaenkrat še ostajam na zgornjem seznamčku, z naslednjim datumom nepričakovane -24.10. 
Joj še cela večnost....
Vidim pa da ste kar pridno pisale, sem si mogla kar 2 dni vzet da sem vse prebralauser posted image .
Coris, res sem bila že vesela zate in še vedno srčno upam da bo vse v redu.
Witch, tudi zate bo posijal sonček...tako kot za vseko izmed nas.... 
benji, držim pesti:)
In iskrene čestitke vsem novim srečkamuser posted image .

Aja, jaz jih štejem 25, moj mož pa 27, se mi zdi že kar dosti.... 

Hope is necessary in every condition.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
28.9.2010 20:06:21   
Arual
user posted image user posted image  za vas punce

Mi pa smo tud pridni, sam me že 2 dni tak jajčniki bolijo user posted image . Ma bomo vidli kako bo.

Jaz bom novembra stara 25 moj pa je 30 user posted image . Tak da je že počasi čas za prvega otročka!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu _Mavrica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
29.9.2010 7:42:27   
benji
dan bi se lahko začel lepše kot se je...prišla je namreč user posted image .
user posted image  user posted image  user posted image
Witch, lahko me dodaš na seznamček. Bom kar malo z rezervo vzela tistih mojih rednih 28 dni, tako da je ne pričakujem 31.10.2010.
Čisto sem prazna, tudi na jok mi več ne gre,..

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
29.9.2010 7:56:21   
k812
Živjo punce!

Naj se vam še jaz pridružim! Na otročičku sedaj delava tretji mesec. user posted image  naj bi prišla 20.10. tko da sva šele na začetku tega kroga. Moja O naj bi bila okoli 6. 10. ampak že kar zdaj pridno delava vsak dan oz. vsak drugi ( odvisno od razpoloženja ) na otročičku. upam da oktobra ugledava zelo pričakovani user posted image . drugače pa sem jaz stara 23, moj pa 35 in mogoče je tudi to mal vzrok da malo traja vse skupaj in nama kar ne rata.

Benji ti pa kar pogumno v naslednji krog in enkarat nam bo uspelo!

vsem želim čimprejšnji user posted image ! enkrat nam bo že uspelo sam pogumno naprej!!!

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
29.9.2010 8:18:13   
vesna_b
benji - user posted image user posted image user posted image
en objem, potem pa v nove boje. ne obupaj. mogoče bo pa ta mesec... držim pesti

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
29.9.2010 11:02:08   
Katte
_Mavrica_, benji - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bo pa v naslednjem krogu user posted image .

k812, dobrodošla med nami. Tukaj ti bo marsikatera povedala, da trije krogi sploh še niso veliko. Normalno je, da par zanosi v enem letu, če je vse uredu. V ciklusu je okrog 25% možnosti, da zanosiš, če storiš vse prav. Ampak ko se gre za tebe, ni nobena statistika pomembna. Hudo je v prvem ali 30. krogu, če ne rata. Jaz sem v četrtem krogu, upam, da se je kaj prijelo user posted image . Glede starosti pa ne vidim, da bi bil pri vama problem. Zato, ker je on star 35 let? Večji problem glede starosti je pri ženskah, ker imamo zasnovo za jajčeca že ob rojstvu in z leti ne postajajo mlajša... Jaz imam 32 let in mislim, da to še ni prepozno. Sem uživala med faksom, potovala, s fantom se imava rada in uživava skupaj. Za otroka pa sem hotela imeti prej vse poštimano - končano šolo, redno službo, stanovanje, itd. Z moje strani je že OK, moj pa rabi še nekaj časa. Ampak se bo vse uredilo, mogoče še prej, če bo user posted image . Itak pa vsak zase najbolj ve, kaj hoče, ne glede na starost. Zato vas razumem, da pri 25, 26 letih srčno upate na user posted image . Nikoli vam ne bi solila pameti, da imate še veliko let pred sabo, da ni panike. Kot gre tudi meni na živce, če mi govorijo, da naj se podvizam, ker je že pozno... Tukaj smo vse na istem, želimo si user posted image  in upam, da se ta želja uresniči vsem nam čim prej.

Katte.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
29.9.2010 11:04:38   
portorož
Ola rož´ce moje!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Se po dolgem času malo javljam..., še zmeraj sem bolana, tak da sem čist zanič.
Ste pa prave čveke, sem se kar načitala user posted image user posted image user posted image

Pozdrav vsem novim, naj vam čim prej uspe user posted image

Vsem, ki pa september ni bil naklonjen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pogumno naprej!

Witch, bravo za pozitivne misli! Jaz sem prejšnji mesec tudi rekla, da bom sklestila teh odvečnih 5kg, sem bla ful aktivna in glej ga, zdaj sem že 1kg zraven pridobila pa se nič ne jezim user posted image , tako da s pozitivizmom kar pogumno naprej, se obrestuje user posted image

Mene izcedki še zmeraj skrbijo, danes je nekam oring obilen, sem klicala G in zdaj čakam na povratno informacijo..., sicer imam v petek pregled, a me kr zvija od skrbi.

Aja, vesna_b, midva sva tudi z leti tako razporejena: jaz 30(jap, zdaj že) moj pa bo čez slabih 14dni 37 user posted image user posted image

Uživajte na sončku user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
29.9.2010 12:03:25   
vesna_b
mavrica, tudi zate en user posted image  saj vama bo uspelo, boš videla.

k812 - tudi tebi, vama bo uspelo. mogoče ne takoj, ampak kmalu boš user posted image
upam, tako kot za vse tukaj, da čimprej

katte - kako se strinjam s tabo. meni so tudi govorili - ja si pa že nekaj stara, veš. ja in???? ni mi žal. ok, jaz eno bejbo že mam. sem rodila pri 28. druga pride (še ne vejo) maja. ampak... poznam primer, ko se trudita že več kot leto, težko da bo naravno zanosila, pa kaj naj sedaj? vsakemu razlaga, zakaj še ni noseča? včasih je narod mal netakten. oz nevede prizadanejo. sploh pa to je taka tema, ki hitro boli, sploh če si otroka želiš, pa ne uspe...

drugače pa - portorož - user posted image user posted image user posted image  zate, da izcedek ne pomeni nič slabega, kar tudi vem, da ne, sam naj te neha strašit!!!!

vsem, ki se še trudite, želim veliko sreče, in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image , pa šeuser posted image user posted image user posted image , pa
user posted image   

srečno - držim pesti

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 29.9.2010 12:04:16 >

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
29.9.2010 12:12:37   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image Luna*..........23.9.2010user posted image   
user posted image Žirafica*......25.9.2010user posted image   
user posted image metuljcica25.......x.9.2010user posted image  
user posted image jeanitte.........2.10.2010user posted image
user posted image Ribica77.........5.10.2010user posted image    
user posted image Katte........11.10.2010user posted image
user posted image mladika....13.10.2010user posted image
user posted image anity_1.......17.10.2010user posted image
user posted image Arual......20.10.2010user posted image
user posted image  nati29......20.10.2010user posted image
user posted image  k812......20.10.2010user posted image  
user posted image _Mavrica_......24.10.2010user posted image
user posted image witch........25.10.2010user posted image
user posted image benji........31.10.2010user posted image
user posted image petrussa......x.10.2010user posted image    
user posted image dspela........x.10.2010user posted image  
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
29.9.2010 13:34:44   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

katte - kako se strinjam s tabo. meni so tudi govorili - ja si pa že nekaj stara, veš. ja in???? ni mi žal. ok, jaz eno bejbo že mam. sem rodila pri 28. druga pride (še ne vejo) maja. ampak... poznam primer, ko se trudita že več kot leto, težko da bo naravno zanosila, pa kaj naj sedaj? vsakemu razlaga, zakaj še ni noseča? včasih je narod mal netakten. oz nevede prizadanejo. sploh pa to je taka tema, ki hitro boli, sploh če si otroka želiš, pa ne uspe...

Ja, Vesna_b, čisto res. Ne glede na starost je skrajno netaktno spraševati par, zakaj še nimata otrok. Problemi z zanositvijo so lahko pri 20tih, 30ih ali 40ih. Meni so takšna vprašanja skrajno neprijetna. Sploh zato, ker sem bila pripravljena malenkost prej kot moj, v službi pa sem morala razlagati, da se nam nikamor ne mudi, da je itak še čas. Zdaj pa tudi za to, da se trudiva, ve samo peščica ljudi, poleg vas seveda user posted image . Sicer pa ne vem, kaj je slabše - da te folk sprašuje, kdaj bo ali to, da te neha spraševati (ker mislijo, da nočeš imeti otrok ali da jih ne moreš imeti)... Pa saj še nisem tako stara!!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
29.9.2010 14:30:31   
witch
benji user posted image user posted image user posted image user posted image

k812 dobrodošla user posted image

Katte glede starosti... jaz sem med faksom maksimalo uživala user posted image , s fantom sva veliko prepotovala, zdaj pri 25 pa si želim otroka. Pač še nimam službe, ampak tudi to bo. Nočem gledati prvo sužba potem otrok. Kaj pa če je ne dobim tako hitro? In evo že je skoraj eno leto mimo, otroka še nimam, službe pa tudi ne....
Bom pa tudi z otorkom uživala, potovala, je pa res, da bo pri 50ih že imela recimo odrasle otroke in bom naprej lahko uživala na potovanjih...

porotorož ko sem bom pa redila zaradi pikice pa mi ni važno če je takoj 50 kg plusa user posted image user posted image saj res... ti si imela rojstni dan user posted image vse najboljše user posted image user posted image pa seveda zdravja in vse podobnega, najbolj ti pa želim, da ta pikica pri tebi počaka do maja in da boš takrat dobila najleše darilo, kar ga je mogoče dobiti. Ene 3 jokajoče kilograme sreče in vajine ljubezni user posted image
Pa še kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se izcedek umiri....

vesna_b je težko ko ti vsak na vsakm koraku teži in sprašuje zakaj nimaš š otorka, da pa je že čas... In vsak tak me prizadane. Če bi bilo po mojem bi imela zdaj že 1 mesec starega otroka... ampak ni.... tisti zgoraj ima očitno drugačne načrte z mano user posted image In kaj naj zdaj vsakmu razlagam?  Res pa bom enkrat znorela in jim bom vsem tem radovednim tačkom zaprla gobec in povedala kako in kaj je. Sosed non stop teži kdaj bo, in da ima moj meglo v jaj.cih.... Pa mu zadnjič moj reče veš kaj, mogoč pa je pri kakšnem tudi kdaj kakšna težava in to boli. Kaj pa vemo kaj je z nami... In samo sosed reče ja res je... to pa ni fajn. Mislim?!
Mene ful boli ko kar sprašujejo o tem... Še bolj pa boli to, ko zdaj ko je sestra noseča doma noben ne govori drugega kot o dojenčkih, pa o vozičkih... Boli me....

Ah ja.... evo moja M je šla user posted image in že kar naprej veselo user posted image dokler seveda user posted image ne gre na pot user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu k812)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
29.9.2010 14:43:19   
vesna_b
ma v končni fazi - nikogar ne briga, kdaj se par odloči za otroka, razen para samega...
no, mene je moj presenetil, ko mi je rekel (pred prvo nosečnostjo), da kaj pa če bi midva mela otročka. eno malo, luštno, najino bebiko. mal sem debelo pogledala, mu rekla da ja, zakaj pa ne - ampak pogledala pa sem debelo. pa ne ker si nisem želela, da ne bo pomote, sam ponavad moramo ženske napeljat na to temouser posted image

glede službe pa... ma v teh časih tud služba za nedoločen čas več ni sigurna, tako da... na to se ozirat, je traparija. pač vidva vesta, da si želita otroka, in to je to. to je največ, kar si otrok lahko želi - dva starša, ki si ga želita, in ga lahko preživljata.
pa tud če se ne preser... ok, če ne pretiravaš (da bo lepše napisano), se da tud dokaj poceni čez prit...

in ja, verjamem, da je težko poslušat okolico. vem, sem doživela. sicer ok, meni je šlo na živce, ker takrat še nisem delala na user posted image , ampak tudi ko sem bila noseča, pa niso vedeli še ostali in so me zbadali... ma pejte nekam...
sicer pa,glede na kolegico, ki se je trudila 13 let, umetno zanosila, rodila punčko in ji je umrla peti dan - sem že takrat sovražila taka vprašanja in razmišljala, kako so lahko ljudje tudi nesramni. vede al pa nevede. no, kolegica ima sedaj punčko, staro dobri 2 leti, da katero ne prestrašim. nista obupala. borila sta se, vztrajala, na koncu pa je naravno zanosilauser posted image

tako da, punce, tudi ve - NE OBUPAT. kmalu nam boste povedale, da ste user posted image . čutim na vodi, pogosto... user posted image user posted image

joj, portorož - nisem vedela. vse naj naj naj najboljše. najlepše darilo pa sta naredila s tvojim user posted image

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 29.9.2010 14:47:13 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
29.9.2010 15:03:05   
Katte
Witch, midva sva se pri 25ih šele spoznala. Pač sva bila oba bolj previdna in sva hotela otroka pripeljati v svet čim bolj pripravljena. Kar pa itak nikoli nisi user posted image . Drugače tudi jaz verjamem, da se vse poštima, tudi če ni idealno user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
29.9.2010 15:07:20   
witch
O me je kar pri user posted image stisnilo ko sem prebrala o tvoji kolegici.... user posted image boga starša... In res njima je nekdo poplačal vse tisto trpljenje s prečudovito punčkico user posted image

Pri nama je pa moj vedno govoril o otrocih. Kako bova prvega imela ko jaz zaključim na faksu (predavanja), pa koliko jih bova imela, pa o imenih non stop razglablja. Ampak nikoli pa ni rekel danes ti bom notri spustil... Potem sem pa jaz začla, da bi bilo lepo začeti... pa ga je bilo v začetku strah, kako bomo živeli, nimava še svojega stanovanja, nisva pri bogatih. Pa sva se pogovrila in prišla do sklepa da pa bi šlo skozi user posted image Zdaj pa ko pikica kar noče priti, pa veliko razglablja o vzgoji, kako bo otroka vzgajal, kje bi bil primer kraj, kako mu bo ime, kaj bo on delel z otrokom... Prav lepo ga je včasih poslušati user posted image

Glede službe sem pa jaz rekla, da bom prvo imela otroka, šele nato si bom začela iskati redno službo. Ker moja kolegica je kar čakala z otrokom, iskala službo... In se skoraj 5 let vrtela v krogu. Potem pa je le spoznala, da je brezveze čakati, in pri 30ih zanosila. Službe pa zdaj po treh letih še kar nima....
Nisem jaz karieristka.. Meni je na prvem mestu držina in potem vse drugo. Res je, da od ljubezni ni mogoče živeti, sem pa vedno skromno živela, in bom tako vsaj otroke lahko načuila skromnosti. Ker meni bogati ljudje res presedajo.... No seveda pa upam, da bom nekoč imela dobro službo (amapk prva je družina), lepo hiško in si bom lahko kakšne počitnice privoščila user posted image Verjetno se pa nikoli nebi znala in se tudi nočem obnašati bogataško user posted image ma ja sam djevojka sa sela user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
29.9.2010 15:54:24   
xoxox
Čao punce!

Prvo en lep pozdravček vsem novim in pa en lep pozdravček mojim "starim" soborkam! user posted image
Evo mene po dolgem času. Vidim, da ste se kar pošteno načvekale, ko me ni bilo. Opazila sem, da nekatere, ki bi se morale že zdavnaj preseliti še kar visite tukaj. Šc šc... med čvekalke v pričakovanju! user posted image

Coris ne vem kaj naj ti drugega rečem, kot to, da verjamem, da bo vse dobro. Kakorkoli nam jo življenje zagode je vselej za nekaj dobro. Vem, da ti moje besede niso v nobeno pomoč ampak zavedaj se, da nisi sama. Če potrebuješ koga za pogovor sem ti z veseljem na voljo. Drži se punca! user posted image

No evo jst sem preživela operacijo pregrade. Trenutno sem na bolniški in uživam. user posted image Malo me sicer boli pa ne vem ali je to od menstruacije, ki sem jo dobila krčev ali od operacije. user posted image Kakorkoli že vsesela sem, da je to končno za mano. user posted image In dobila sem zeleno luč, da po 2 menstruacijah začneva. Tale je tista taprva, če bo vse po sreči bo pa čez malo manj kot mesec še tadruga in potem akcija. user posted image Komaj čakam.

Uspelo nam bo punce boste vidle. user posted image user posted image user posted image
Zdaj grem pa malo za nazaj brat, saj sem bolj na hitro preletela kaj se je dogajalo. Aja pa midva sva oba stara 25. Mene letos še čaka 26. rojstni dan. Uf kako hitro čas beži. user posted image
Lep sončen dan vam želim!

Aja skoraj bi pozabila. Portorož vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
29.9.2010 16:06:37   
ribica77
Hej punce,

moje mnenje je, da leta res niso pomembna. Ko je partnerska zveza dobra, trdna in si prepričan, da je partner pravi, in si oba želita skupaj imeti otroka, je pravi čas in sta takrat lahko stara 20, 25 ali pa 30 in več... z mojim prejšnjim fantom v vezi dolgi 7 let nisva prišla do takšnega trenutka oz. do te stopnje in mi zato ni nič žal, saj zdaj stoprocentno vem, da ni ni bil pravi in sem vesela, da je tako in da si z mojim najdražjim ustvarjava družino. Res pa nisem več najmlajša pa kaj potem user posted image  Vse ostalo pa se vse uredi samo, služba pride in gre, ni važno...

Dobrodošle nove na seznamu. Upam, da se prej spokate dol kot jaz user posted image

xoxox lepo, da si spet z nami in komaj čakam, da že v prvem možnem poskusu zagledaš user posted image

Portorož vse najboljše tudi od mene!user posted image

Zdej pa vse ven, zunaj je sonček in kliče user posted image user posted image   

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
29.9.2010 22:09:02   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: witch

ma ja sam djevojka sa sela user posted image user posted image user posted image user posted image

no poli sva pa že dve seljakinjiuser posted image user posted image meni tut ni pomemben denar,luksuz,hiša,avto...važno je da maš tolk denarja da lahko dostojno živiš,pa tolko da ti ni treba lih usak dan u trgovini gledat do centa natančno na cene!!Midva sva se tut odločila kmal po poroki da je čas za bebija in ta še kr noče pridituser posted image ampak jst vem da bo kmalu,čutim tut jst na vodi,pogosto v teh mrzlih dneh!!user posted image user posted image jst sicer še študiram,sem zadni letnik,moj dragi pa dela,tak da manjkal nam nebi nič,razkošno pa tut ne bi živel,ker nočemo in ne znamo!!!user posted image user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.