vesna_b
|
ma v končni fazi - nikogar ne briga, kdaj se par odloči za otroka, razen para samega... no, mene je moj presenetil, ko mi je rekel (pred prvo nosečnostjo), da kaj pa če bi midva mela otročka. eno malo, luštno, najino bebiko. mal sem debelo pogledala, mu rekla da ja, zakaj pa ne - ampak pogledala pa sem debelo. pa ne ker si nisem želela, da ne bo pomote, sam ponavad moramo ženske napeljat na to temo glede službe pa... ma v teh časih tud služba za nedoločen čas več ni sigurna, tako da... na to se ozirat, je traparija. pač vidva vesta, da si želita otroka, in to je to. to je največ, kar si otrok lahko želi - dva starša, ki si ga želita, in ga lahko preživljata. pa tud če se ne preser... ok, če ne pretiravaš (da bo lepše napisano), se da tud dokaj poceni čez prit... in ja, verjamem, da je težko poslušat okolico. vem, sem doživela. sicer ok, meni je šlo na živce, ker takrat še nisem delala na , ampak tudi ko sem bila noseča, pa niso vedeli še ostali in so me zbadali... ma pejte nekam... sicer pa,glede na kolegico, ki se je trudila 13 let, umetno zanosila, rodila punčko in ji je umrla peti dan - sem že takrat sovražila taka vprašanja in razmišljala, kako so lahko ljudje tudi nesramni. vede al pa nevede. no, kolegica ima sedaj punčko, staro dobri 2 leti, da katero ne prestrašim. nista obupala. borila sta se, vztrajala, na koncu pa je naravno zanosila tako da, punce, tudi ve - NE OBUPAT. kmalu nam boste povedale, da ste . čutim na vodi, pogosto... joj, portorož - nisem vedela. vse naj naj naj najboljše. najlepše darilo pa sta naredila s tvojim
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 29.9.2010 14:47:13 >
|