|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
22.9.2010 16:17:33   
coris
witch.......jaz pa upam da te čez dva dni rukne iz školjke zaradi enega poštenega +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stiskam pesti

Ula 33.......jupiiiiiiii bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko se nam pridruži še ena ki ji je uspelo se seznam prevesi v plus tistih ki so že ugledali + in potem še ostale lepo ta in naslednji mesec pridelate++++++ in se tema zapre oziroma nadaljuje v stilu... prvi poizkusi zanositve se skupaj veselijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
23.9.2010 9:34:39   
witch
user posted image kaj zdaj kje se skrivate?

Luna kako je? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš da navijam za tebe in držim pesti, da te preselim po seznamčku navzdol user posted image

Moja bt je tudi danes visoka... Bomo videli kaj bo to prineslo user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
23.9.2010 10:21:33   
Arual
witch - želim ti da ugledaš user posted image

Jaz sem tudi merla BT, ta mesec pa je ne bom! Bomo bli pridni, pa bo kaj bo!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
23.9.2010 10:21:43   
benji
ojla,
tudi jaz držim pesti za vse, da se čimprej preselimo v drugo temo.
Mene danes še bolj zvija, čeprav je še dva dni do nepričakovane M.
Če kateri ta mesec ne uspe, bo verjetno lahko uživala še en mesec tukaj v moji družbi user posted image .
Trenutno sem v fazi zmedenosti. Torej, malo se prepričujem, da je kar nekaj punc tukaj pisalo, da ima vse običajne znake da bo M, pa je ni bilo, po drugi strani pa čutim da nisem med njimi in da ni potrebe po nakupu testa.
Se poskušam psihično pripraviti na razočaranje, pa mi ne uspeva najbolje.

Koko sem danes črnih misli user posted image  Malo spodbude rabim...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
23.9.2010 11:06:35   
vesna_b
benji - ne smeš razmišljat tako. user posted image
pa ok, probaj ne razmišljat o znakih za M ali za user posted image  - vem, da je težko, zelo težko. pač glej tako, da če ni ratalo ta mesec, bosta pa še en mesec uživala v user posted image . (saj bosta pol tuduser posted image ) ti povem, da sva midva tisti mesec, ko sem zanosila, precej manj user posted image , kot predhodne mesece, tako da sem bila sigurna, da ni nič.

pozabi na datum, ko bi morala dobit M in se daj presenetiti. pa upam, da pozitivno. pošiljam ti user posted image  za srečo in resnično upam, da nam boš čez par dni sporočila, da si ugledala +. če pa slućčajno ne bo ta mesec, bo pa drug. ej, punce, kaj pa je en mesec proti preostalemu življenju s pikico? ne obupuj.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
23.9.2010 11:57:17   
benji
hvala vesna za spodbudne besede in dobre želje.
Kar se tiče ne misliti na znake, ja čee bi znala .... verjetno bi obogatela če bi iznašla univerzalni recept user posted image  user posted image
Joj punce, če še kateri take neumnosti po glavi šibajo, ko meni user posted image .
Npr. čisto običajo je, da ko planiraš kakšen dopust, izlet,..da poskusiš ujeti termin, ko nimaš M..verjetno se vse strinjamo, da je to bolj praktično user posted image , ampak da sem začela planirat dopust, glede na to, kdaj imam O user posted image   user posted image  , pa saj se mi meša user posted image  user posted image .
npr. simptomi,...se zjutraj pogledam,..trebuh raven ko dila. Grem mal na forum,..berem, berem,..vse nosečke so napihnjene. Čez slabo urco grem na WC,..madona, k da bi balon pojedla user posted image   user posted image ...pa saj ne morem verjet.
Pa je možno da te psiha tkole okol obrne user posted image  user posted image  
Pa da ne govorim kako se tolažim ko pride M, joj joj. Recimo, da ta mesec imam že pripravljen govor za samo sebe....itak mi je junija imet user posted image mal prezgodaj,...pa še verjetno bo fajn vreme za še en kratek dopust pred user posted image ,... pa saj bi blo itak bolj fino da ma otroček julija RD (na morju, pa to.)... saj boljše da ne nadaljujem, ker tako je vsak mesec....pa če bi vam vse zaupala, bi dobila prepoved na RR.
Bi me na kak forum za psiho preusmerli...user posted image  user posted image .

Ženske, kaj čmo user posted image  user posted image  user posted image  
Pa prosim psssssssst, ne me izdat, da sem malo user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
23.9.2010 12:17:51   
vesna_b
ja, s tem receptom bi najbrž res obogatelauser posted image
drugače pa - ne, nisi čisto nič user posted image user posted image  - to lahko potrdimo vse me tukaj. in ja, psiha dela svoje. in to zelo prepričljivo.user posted image
ampak - kot sem rekla - počakaj še s temi govori. če jih boš rabila, se jih boš pa sproti spomnila, vnaprej pa jih ne pripravljaj - ker se lahko zgodi, da boš imela preveliko zalogo... user posted image  - pa upam, resnično, da jih ne boš več rabila...

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
23.9.2010 18:29:25   
coris
witchuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še so možnosti.....jupiiiiiiuser posted image user posted image

benji...kako so mi znani te izgovori sami sebi...najlažje je pa ko res enkrat pozabiš in odmisliš. ko so men rekli da bom teško mela otroke in da mam multicistične jajčnike in maternico srčaste oblike mi je vse dol padlo in sm se res sprijaznila da še dooolg ne bom mogla zanosit,  glej ga zlomka v teh dneh sem zanosila user posted image

držim pesti za vse vas punce da še ta teden sporočite vesele novičke user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
24.9.2010 8:19:31   
witch
JUtro punce user posted image
MOja bt je tudi danes ostala visoka. In če bo tako naprej ostalo in če seveda M nebo, naredim v nedeljo še en test.

Kako ste ostale? Luna, benji?

benji te popolnoma razumem user posted image MEni se isto dogaja. Pet minut ful pozitivna, naslednjih pet bi se najraje zjokala. Tudi jaz vsak mesec iščem izgovore, zakaj je bolje tako da spet pikice ni....
Boš videla da bo tudi nama uspelo in upam, da se bove že ta mesec obe selile po seznamčku navzdol user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
24.9.2010 9:16:22   
benji
dobro jutro,

witch, hvala za spodbudne besede in rezumevanje. Predvsem pa sem vesela, da še vedno dobro kaže user posted image  user posted image  user posted image .
jaz seveda nisem zmogla počakat še par dni in sem zjutraj naredila test. Rezultat je bil popolnoma pričakovai in čisto ne zaželjen - negativen user posted image .
Saj vem, da sem en dan prezgodnja in da mi še ne zamuja ampak....saj veste kako to gre.
Moj današnji izkupiček je torej tak:test z eno črtico, krči, nobeni neobičajni znaki, joške normalnega obsega,.... a joj, slabo kaže user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
24.9.2010 11:30:56   
Katte
Ula33 - user posted image user posted image user posted image
Witch, Benji, Luna* - držim pesti. Tudi za vse ostale.
Coris, vesna_b, Portorož - kar tako naprej user posted image .
Jaz sem tako zaposlena, da nimam niti časa, da bi vsak dan prebrala forum, tako da se samo na hitro oglašam s čestitkami in lepimi željami.

Katte.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
24.9.2010 12:35:03   
Ula33
Hvala za čestitke! Zlate ste!!!!

Vas pa popolnoma razumem in močno stiskam pesti!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Glede znakov pa lahko rečem, da pri meni niso takšni kot sem jih pričakovala. Splošno se čisto običajno počutim- nisem utrujena, ni mi slabo (upam ,da bo tako tudi ostalouser posted image ), nisem napihnjena, niti vonjam nič drugače...Edino prsi me res zelo bolijo in so zelo polne (tudi modrc je ze bolj poln za pogledat, kar mi je precej všeč user posted image ) ter občasno občutim špikanje oz. rahlo bolečino v spodnjem deli trebuha in jajčniku. Aja, opazila sem še, da moram dobiti hrano takoj, ko ratam lačna... Drugače sploh ne morem več funkcionirat...user posted image  

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
24.9.2010 15:27:24   
coris
witch...po riti te bom...nehaj...al naredi že danes test al pa ne obupuj (pol sm pa jz pametna k sm ista user posted image ), če te matra raj dans naredi test in boš mirna user posted image user posted image me pa tudiuser posted image

jaz mam danes UZ pa bomo videli kako napredujemo...sama sicer ne vem al sem 6 al 7 teden. glede na ZM sem 5-6 tednov, glede na zgodnje ovulacije in visoke vrednosti beta hcg pa 6-7 tednov...bom vidla kaj poreče moj ginekolog.

stiskam pesti za vse ki boste lulaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
24.9.2010 22:42:37   
Luna*
Večir punce. Da se malo javim iz ilegale user posted image

Hvala vsem, ki mislite name user posted image . In ja. Jutri zjutri greva v trgatev če bo vreme ok...tako da če grava bom jutri naredila test, če se slučajno ne pojavi M. Kar niti ne bi bilo nenavadno ker znaki so vsi tuki - nespečnost, obiski wcja in seveda mozolji. Še dva dni nazaj je moj neki komentiral, da jih nimam več tolko in evo, kot da bi jih priklical...

Witch bova skupi lulali ;) Čeprav ne vem če ni še prezgodej, da bi krkoli test pokazal ker imam itak različno dolge teste?!?

Ja ne mi govort o psihi....pa šele prvi mesec poskušava zanosit, pa sem imela tudi "vgnezditveno krvavitev" in še marsikaj. Moj je čisto znorel kaj psihiram, k nisem hotla pršuta jest...

Dobro spite in seveda čestitke vsem novim nosečkam!!! user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
25.9.2010 0:04:03   
coris
hej punce user posted image user posted image user posted image user posted image slabe novice

gestacijska vrečka je v 12 dneh zrasla za 20 mm kar je za 10 mm preveč. rumenjaček je, plodka ni. vrečka ustreza nosečnosti za 7 tednov in 3 dni, po menstruaciji pa 5 tednov in 6 dni...skratka prevelika vrečka brez ploda.tako sem žalostna, da se mi bo kar zmešalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tako sem se veselila in tako pozitivna sem bila za kaj....za en prazen nič za eno veliko žalost ki me čaka čez 2 tedna na novem pregledu...pa grem spet v ta začaran krog. ne konca ne krajauser posted image

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
25.9.2010 8:39:33   
witch
ah coris moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ostala brez besed user posted image user posted image user posted image

tudi jaz lahko sporočim samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po treh dneh zamude je le prišla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
25.9.2010 9:09:44   
jacki

IZVIRNO SPOROČILO: portorož

Eh, ti moja witch-ica user posted image

Dame, kot vidite, sem postala rozika user posted image user posted image user posted image user posted image

Po 17. krogih nam je le uspelo in upam, da v maju zaslišite glasen jok našega user posted image (če bo po obema, si prosim nabavite čepe za ušesa, ker sva oba glasne sorte user posted image ).

Tako, sedaj ste na vrsti vse ve!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vam stojijo ob strani, a brez user posted image user posted image user posted image user posted image ne bo user posted image , zato veselo migajte user posted image .

Hvala vam za vso podporo! In ne obupat!

Joj kok sem vesela!!!! Pridem mal pokukat, kako gre vam borkam, pa takoj zagledam tole lepo sporočilo. BRAVO PORTOROŽ!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
25.9.2010 9:10:46   
jacki

IZVIRNO SPOROČILO: coris

hej punce user posted image user posted image user posted image user posted image slabe novice

gestacijska vrečka je v 12 dneh zrasla za 20 mm kar je za 10 mm preveč. rumenjaček je, plodka ni. vrečka ustreza nosečnosti za 7 tednov in 3 dni, po menstruaciji pa 5 tednov in 6 dni...skratka prevelika vrečka brez ploda.tako sem žalostna, da se mi bo kar zmešalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tako sem se veselila in tako pozitivna sem bila za kaj....za en prazen nič za eno veliko žalost ki me čaka čez 2 tedna na novem pregledu...pa grem spet v ta začaran krog. ne konca ne krajauser posted image

Pikica Coris, s teboj pa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
25.9.2010 9:26:02   
coris
pri meni je vse tako žalostno če ploda čez 2 tedna ne bo, kar je 99,99% potem gre al za molarno nosečnost al pa za slepo jajce. upam lahko samo na slepo jajce čeprav beta hcg nakazuje prej molarno nosečnost. ta je lahko delna ali popolna. pri popolni se lahko naredijo rakave tvorbe in ne vem kaj še vse in 1 leto ne smeš zanosit in skos te spremljajo ker lahko dobiš rakave celice in žarišča na možganih, v maternici,.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še ponovi se lahko ker popolna mola je  vzrok v kromosomski napaki spermijev in včasih jajčeca, ali pa še redkeje obojega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
25.9.2010 9:39:38   
mladika
Madonca 1 dan me ni gor pa take noviceuser posted image ...
Corisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kaj naj ti rečem....glede gv ne vem kako velika mora bit za določene tedne,glede plodeka pa tak,moja sošolka je bila tut v 6. tednu na UZ-ju pa se ni nič še videlo sam rumenjakov mehurček.Jst upam da se bo izteklo vse tako kot se mora.S teboj smo...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
25.9.2010 9:49:16   
coris
hvala mladikauser posted image user posted image

mah res me je strah in jezna in žalostna in prestrašena sem...ni mi za jesti ni mi za piti, glava me boli, slabo mi je,.....temauser posted image user posted image user posted image mi je ginekolog takoj rekel da so to previsoke vrednosti beta hcg.....joj joj...pa kdaj se bo to knčalo????

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
25.9.2010 9:59:25   
mladika
Ti si mela zdej nazadnje prek 16.000 b hcg,a ne??sej sm jst pol šla gledat u knigo,da za tako malo tednov je mau prevelka vrednost,sam sm si mislila ok,sej mogoč se pa use dobro izteče,predvsem te pa nisem htela strašit,da to neki ne štima,ker je bolje da te zdravnik pregleda in da ti on vse pojasni!!
Drugače bo pa tudi zate posijal sonček,boš videla,pa še enkrat user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
25.9.2010 10:25:52   
coris
mladika jaz sem ga imela v ponedeljek 19084 in pitaj boga kok velik že danesuser posted image

ti ki malo več veš o teh stvareh, prosim povej mi kaj je najbolj verjetno večplodna nosečnost, molarna nosečnost ali slepo jajce, glede na beta hcg in na dejstvo da se je videl rumenjačkov mehurček in da se je morda videla plodkova plošča(ki mimogrede sploh ne vem kaj je tako da če veš ti bi te prosila za razlago). velikost gv pa je iz 13.9.2010 na 24.9.2010 (to je 11-12 dni) zrasla  iz 3,7 na 24 mm????? prosim pomagaj mi malo odgovoriti na moja vprašanja.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
25.9.2010 11:06:54   
mladika
Zdej tak,na pamet je zlo težko rečt,brez raznih preiskav,je pa dejstvo da je b hcg nenormalno visok.Stric Pušenjak pravi,ko je imela ena v 5.tednu 12.000 da ni nujno da je kej narobe,da pa lahko gre za molarno nosečnost.tko da če utipkaš v googla "molarna nosečnost" boš dobila članek tu na rr-ju od dr. Strah o molarni nosečnosti,pa si lahko prebereš,zelo natančno piše.Ker gre pri tej nosečnosti,predvsem za nerazvito oz. slabo razvito posteljico,vzrok je pa lahko nepravilna oblika maternice!!
Torej,pri tebi je bolj verjetno da gre za molarno nosečnost ali pa za večplodno nosečnost,samo vrednosti so že zmeraj zelo visoke!!!
Mogla boš počakat na naslednji UZ da vidiš kaj se bo videlo!!

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
25.9.2010 11:08:22   
Luna*
witch user posted image user posted image user posted image user posted image Ti se kr zjoki.
Pri nas dežuje, tako, da ne trgamo in tudi testa nisem naredila...ne vem kdaj ga bom... Sem tko tečna, da sva se še skregala pa zaradi malenkosti user posted image user posted image user posted image , čeprav sem dobila palačinke za zajtrk user posted image   

cori tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image  sigurno se bo vse ok rešilo. Ne morem verjet, da se lahko vse to iz nosečnosti razvije. Ne more biti res. Ne more telo tako odreagirati na najbolj naravno stvar v ženskem telesu?!? user posted image  

Lep deževen dan. Moj bo prepreden z magistrsko.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.