![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 18.9.2010 15:47:54
|
|
|
|
witch
|
Sem vaju dodala na seznamček. Arual če bi meni v nevemkolikem krogu uspelo, bi pa imela 20.10. pdp Jaz sem že nestrpna kaj bo pri meni ta mesec... Dobila ful beli tok (ki ga ponavadi nimam), pa mozoljasta sem vsa (kar sem tudi redko), pa še špika me spodaj... Upam, da so to dobri znaki
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 18.9.2010 17:44:16
|
|
|
|
coris
|
hej Witch in ostale dame ja če recimo 3 al pa četrti dan ciklusa in če lahko preživijo tud do 5 dni v nas, potem čisto komot ujameš ovulacijo na 8-9 dan kar sploh ni tako redko in faza od ovulacije do menstruacije traja lahko od 12-16 dni in če sešteješ skrajni primer 9 dni do o+ 16 dni od o do m pa že dobiš cikel dolg 25 dni in na 26 dan dobiš . moji cikli so bili brez klomifena dolgi 24-28 dni z klomifenom (tista 2 meseca ko sm ga jedla pa 28-30) takoj ko sem ga nehala jesti je bil cikel spet krajši. witch tudi jaz sem imela zdaj veliko belega toka in mozolje po obrazu, sedaj se je stanje s kožo umirilo in jih trenutno nimam, beli tok pa še
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 18.9.2010 18:22:35
|
|
|
|
witch
|
coris hvala za razlago. Ker bom res diplomirala iz te O pozabila sem napisati, da imam mozolje res na vseh možnih krajih po obrazu, enega celo pod pazduho, enega med tistim za lulanje in tistim za kakanje in vsi so tisti debeli podkožni. Bolijo pa ko res ne vem kaj se to dogaja
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 18.9.2010 19:26:34
|
|
|
|
coris
|
witch jaz sicer nisem imela podkožnih imela pa sem tiste iz katerih kar cedi in pečejo.....lahko je to igra hormonov (beri: upam da si noseča ) po obrazu sem bila taka da so me spraševali če sem kaj bolna ko sem tak flekasta po obrazu jaz pa sem samo kimala
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 18.9.2010 21:05:50
|
|
|
|
Luna*
|
IZVIRNO SPOROČILO: portorož luna* kaj si pa ti danes pojedla/spila, da kvasiš takšne neumnosti Same dobrote sem jedla Očitno preveč dobrega škodi Joj punce tolko čvekate, da vam ne utegnem slediti ampak upam, da se sedaj ne ubadate s poplavami ampak izkoriščate tole bedno vreme za stiskanje in delanje Pozdravček novim in lepo tistim da nas še vedno spodbuajte.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 19.9.2010 9:38:20
|
|
|
|
ribica77
|
witch navijam zate in mislim, da bi te znaki morali peljati do magične
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 19.9.2010 18:24:09
|
|
|
|
ribica77
|
hej punce, upam, da ni imela katera od vas težav zaradi poplav To je res grozno, cela Slovenija pod vodo. Držte se, lep začetek tedna vam želim!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 19.9.2010 23:25:51
|
|
|
|
mladika
|
Mi smo bli na varnem HB . Punce lep začetek tedna in čimveč !!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.9.2010 8:36:10
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Upam, da so to dobri znaki ej, witch - tudi jaz upam, da so dobri znaki. kot sem že enkrat napisala - moja kolegica je imela celo nosečnost probleme z mozolji, sedaj, ko je rodila, pa so izginili tudi mozolji. jaz prav mozoljev nimam, razen takih manjših po hrbtu. pa naj bodo ribica - ja, tudi ve boste kmalu videle, kaj je to nočna lakota, in me prav zanima, kaj bo pasalo vam luna - vedno vas bom vzpodbujala in držala pesti za vas. tudi jaz sem našla veliko podpore na tem forumu, in zato (upam, da mi uspeva), jo želim tudi jaz dati ostalim "soborkam" res držim pesti za vas vse, ki se trudite.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.9.2010 8:37:43
|
|
|
|
vesna_b
|
hm, ja poplave prav grozno je bilo. sicer ok, mi smo bili na "suhem", če lahko tako rečem, samo je bilo pa grozno gledat slike in dnevnik. kaj nam bo narava še pokazala??? upam, da ste poplavo preživele brez večjih težav, čeprav tega res ne privoščim nikomur!!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.9.2010 11:03:57
|
|
|
|
witch
|
Punce hvala vam za dobre želje Tudi mi smo hvala bogu ostali na suhem. Je pa grozno gledati te posnete in slike ko ti res voda vse uniči..
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.9.2010 17:43:26
|
|
|
|
dspela
|
Držim pesti za vse, ki čakate da zaglete pluske. Meni se pa je nekaj v ustil naredilo. Komaj jem, na desni strani ne morem jest, pa še na levi, ko jem me boli. Ne vem pa, kaj se mi je naredilo.Iščem po netu, pa ne najdem. Imam pa vsaki strani to, pri zgornjih zobeh... samo na levi me ne boli. na desni pa fejst . Izgleda pa tako, kot bi mi nekaj "" stran viselo"" odvečna koža ali kaj je to. gor pa še imam belo piko,kot mozolj.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.9.2010 18:46:37
|
|
|
|
coris
|
hej punce se malo javim ker se zdaj dopoldan ne morem ker sem v službi. Ponoči me je ful bolel trebuh tako kot ponavadi preden dobim M, pa sm si trebuh malo masirala in se toplo pokrila pa je počasi minilo. ne vem kaj bi to bilo pa upam da so to le spremembe in prilagoditev telesa na nosečnost. sem žla za vsaki primer še na krvni test za beta hcg ki je za moje pojme lepo zrasel od petka na danes iz 6769 na 19084 tako da si vrednosti sedaj sledijo: 10.9.-........388 13.9.-......1578 15.9.-......3470 17.9.-......6769 20.9.-....19084 mislim da je to kar ok za enkrat in močno si želim da bi v petek na uz videli že pikico in srčni utrip pri meni nobenih sprememb. slabo mi ni, morda sem malo bolj čustvena. mal bolj mam napihnjen trebuh,in ogromne prsi ki malo bolijo (čeprav ne vsak dan isto močno). DSPELA.....ali ješ ti klomifen mogoče? Witch...kako kaj znakci???? Mladika.....a pridno piješ čajčke? kako smo kaj ostale dame??? napišite kaj se kaj dogaja pri vas
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.9.2010 19:20:48
|
|
|
|
portorož
|
Halo rož´ce Ena bolana tukaj...., hudiča, že 3 teden me matra to smrkanje in kašljanje...fuj in fej... WITCH-icaaaaaa: držim pesti zate!!!!! Se ti zdi, da se že kaj dogaja ? CORIS za lepe vrednosti beta hcg-ja. Meni so se pa začele slabosti..., sicer ne bruham, a sem lačna in mi nič kaj ne paše.., pol pa le nekaj pojem, a mi je čez kakšne pol ure že slabo... Naj bo, vse vzamem v paketu , vse, sam da bo . Punce, mislim na vas, NAVIJAM ZA VAS IN VAM PRAV PRIJAZNO ŽELIM, DA ČIMPREJ POGLEDATE SVOJO ŠKOLJKO BOLJ OD BLIZU (PA ČEPRAV SAMO 1X ) Tak, zdaj me pa "sovražite" če me lahko apcih...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.9.2010 20:11:23
|
|
|
|
coris
|
hej Portorož....meni za enkrat ni še nič slabo je pa moj okus precej spremenjen, danes sem za malico pojedla 3 velike žemlje s tuninim namazom, pa ga drugače povoham ne skos bi jedla meso pa sem bila prej 90% vegeterjanec ja bi pa tud jaz nekaj jedla pol pa ne najdem nič kar bi mi pasalo in ko sem danes zmlela eno žemljo z riomare namazom sem šibala še po 2 žemlji mi je zapasalo in to je treba izkoristit. lahko da se bodo pri meni tudi slabosti šele začele, mogoče grem pa brez slabosti čez kdaj imaš ti pdp?
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.9.2010 20:32:26
|
|
|
|
portorož
|
he he e, coris , ja vem kako je, ko se ti tak fajn zalušta Meni se je včeraj tako sendvič zaluštal, pa sem ga z takšnim veseljem zmazala, da so se še mojemu pocedile sline in je tud moral enega pojesti Drugače pa sem jaz prej imela rada zelo začinjeno hrano, sedaj pa mi je vse presladko (recimo čokoladni puding, ki ga na vse obožujem), preslano, presladko ... Napihnjena si že kaj? Jaz mam trebušček takšen, kot da mam že najmanj 4 mesece ..., kar pomeni, da se v nobene hlače več ne spravim, čeprav se na kg še nič ne pozna Aja, pdp imam po mojih izračunih 16.5.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.9.2010 20:38:39
|
|
|
|
coris
|
hehe ja trebušček je kar napihnjen kot bi bila v 3-4 mesecu sem si kupila 3 nove kavbojke -pajkice ki me ne tiščijo ker nočem da pikico kaj stiska tam notri tehtam se pa ne, da me nebi kap moj pdp naj bi bil 21.5.2010 samo zgleda sem kak teden prej zanosila tako da se po moje premakne iz 21-5 oz7 tako da imam tudi jaz potem nekje 14-16 maja a si iz lj? na koncu bova pa skupaj v porodnišnici se smejali in rodili
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.9.2010 20:45:03
|
|
|
|
mladika
|
Ojla pikice!!! Portorožek moj,ti kar pridno navijaj,upam da ti kmalu sledimo še ostale in da to temo "zapremo"!!! Wichi moja,poročaj prosim kak je kej pri tebi,ker me bo pobralo od živčnosti... Coris ,ja pridno pijema z mojim čajčke pa jemljeva maco,sam moje tut neki šmrkav,pa ker more čaje pit se nič ne pritožuje sam da so!!M se je poslovila in smo že v akciji !!!!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.9.2010 20:45:21
|
|
|
|
witch
|
bejbi kako vaju je lepo brat Moji znakci... mozolji so izginili, belega toka tudi več ni... Ni znakov pri meni spljoh upam, da je to dobro BT je bila danes še visoka, bomo videli kako bo jutri coris za tak lep beta portorož za tebe pa en čajček z medom in limono pa malo vitaminčkov zraven upam, da se boš hitro pozdravila mladikica moja hvala ti vidva kar pridno čajčkajta meni je rman ful uredil cikel in ga vsa navdušena že 4 mesece pijem. Tak da rožice pomagajo Ostale kako ste?
< Sporočilo je popravil witch -- 20.9.2010 20:46:55 >
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.9.2010 20:47:12
|
|
|
|
coris
|
jupiiiiii Mladika to je pravo razmišljanje to je pravi boj in ti boš v njem zmagala jupiiiiii
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.9.2010 20:49:16
|
|
|
|
portorož
|
trebušček ja , moj ga je tudi dobil Le zakaj? Je ko jaz, spi ko jaz in trebušček ima Le kdo je noseč pri naši hiši? Ja, mladika, naj se tvoje besede čim prej pozlatijo in uresničijo Navijam pa ita skoz!!! Witch-ica, mmmmm, kak dober čajček Zdaj se lihkar z grisem zalagam, upam, da bo in buščiju všeč.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.9.2010 20:55:44
|
|
|
|
coris
|
aja portorož kaj je meni pomagalo za prehlad: meta nabrana in posušena (ne iz vrečke) nariban svež ingver in to pustiš ene 5 minut pol pa dodaš med in pol limone tole čudežni napitek
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.9.2010 20:59:38
|
|
|
|
portorož
|
eh, da sem štor witch-ica, držim pesti..., če BT še ni padla...., ja, ja, ja, verjetno se nekaj (beri: ) kuha Jaz tokrat tudi nisem imela nekih "znakov"..., ssem pa čutila, da se mi telo oring segreva, sem pila tudi več tekočine..., to pa je tudi eden od znakov, da se v telesu nekaj dogaja...., Tako da težko čakamo še ta 2 dni s teboj! Mladika, ti pa lepo pridno glu, glu, glu....
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.9.2010 21:02:40
|
|
|
|
portorož
|
no, zdaj se bo pa očitno samo mene bralo tle gor k sem ko zmešana kura coris, bom poskusila ta napitek, sam ingver še kupim, k meto mam doma, tud nabrano Aja, pa nisem iz lj, sem iz okolice mb, tak da si bova po "zraku" pošiljale porodne zvoke in vzpodbude
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.9.2010 21:23:12
|
|
|
|
coris
|
hehe naju bo čuti po celi sloveniji
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.