Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 7.12.2009 15:45:55
|
|
|
|
phelps
|
Evo, popolnoma sveža na rr-ju Pred kratkim sva se pogovarjala, kako nama je lepo in da je počasi čas, da tudi midva postaneva starša (itak najboljša na svetu ). Ravnokar v prvem krogu, vem pa da je možnosti, da uspe ravno v prvem krogu bore malo, ampak enkrat je treba začet. Ker veva samo midva, sem prav vesela, da lahko zdajle tipkam tule, ker jasno, se zelo veselim in moram dat ven . Držim pestke za vse vas (nas)
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 7.12.2009 19:43:35
|
|
|
|
lunainzvezde
|
Ema09, hvala tudi tebi za dobrodošlico! Moram vam povedat, da sedaj niti 1 dan več ne zdržim brez tega foruma Sem čist notr "padla" Ne obupat Tijica hitro naredi še en test. Tebi Ema09 želim, da se ti hitro cikel uredi in v naslednjem krogu pokaže ! Karmen to je verjetno zadnja v boljše prihajajoče leto Verjetno ste že opazle -- sem večna optimistka Gremo pridno in upam, da bo kmalu katera zagledala
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 7.12.2009 20:26:08
|
|
|
|
luna_25
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunainzvezde Moram vam povedat, da sedaj niti 1 dan več ne zdržim brez tega foruma Sem čist notr "padla" Ja jaz sem ista, vsak dan pogledam kaj je kaj novega in če se je kateri že pokazal . Je zelo fajn tale forum . Punce držte se...skupaj smo v tem.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 7.12.2009 20:29:09
|
|
|
|
phelps
|
IZVIRNO SPOROČILO: luna_25 IZVIRNO SPOROČILO: lunainzvezde Moram vam povedat, da sedaj niti 1 dan več ne zdržim brez tega foruma Sem čist notr "padla" Ja jaz sem ista, vsak dan pogledam kaj je kaj novega in če se je kateri že pokazal . Je zelo fajn tale forum . Punce držte se...skupaj smo v tem. copy paste
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 7.12.2009 22:57:11
|
|
|
|
Monstera
|
Hehe. Tudi sama vsak dan pogledam na forumu, še posebaj upam, da bo katera napisala da je dobila + hehe. Sama delam test v sredo zjutraj, držite pesti! Jaz pa držim za vse vas in upam, da bo še čim več pluskov, potem pa gremo kofetkat pa poleti sladoledat mmmm :D
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.12.2009 7:30:49
|
|
|
|
ema09
|
jutro še od mene tudi mene vsak dan potegne na forum, da vidim, če je katera zagledala pri meni nič novega... še ni, vendar je še prezgodaj za delat test, tako da moram počakati vsaj še dober teden, ko 'pričakujem (no, upam, da je ne bo) po enem tednu pa, vsaj kolikor sem prebrala, kar je napisala tijica, znakov skoraj ne more bit, res pa je, da se mi je v petek in soboto pojavilo nekaj 'velikih' mozoljev in me prav spomnili na najstniška leta, ko so mi šli neskončno na živce in tudi zdaj mi grejo vidim, da nas je na forumu vedno več...monstera, držim pesti jutri zjutraj... za ostale pa prav tako...hitro javite, če bo kaj novega, tudi jaz bom
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.12.2009 9:17:48
|
|
|
|
tijica
|
Pozdravljene punce!!!! Se sma ne morem vrjet kaj sem dozivela zjutraj...Ubogala sem emo09, vceraj kupila test in glej...REZULTAT: ....neznam opsati obcutkov,najprej strah,solze ,razmisljanja komu naj prvo povem,kaj bodo rekli,ali bom zmogla,sem premlada (24 let)...Sedaj po enournem razmisljanju sem PRESRECNA in to zelim deliti z vami...Popoldan moram klicati h ginekologu da se narocim,upam in drzim pesti da je moj zdrav in bo vse vredu...Glede Dabrostona sem zasledila,da naj nebi skodil plodu,celo prprecuje da bi prislo do splava...Cez pol urce oddidem k bodocemu ocku na obisk in mu nesem zakasnelo Miklavzevo darilo ....Upam da test ne laze vsekakor ga bom cez kaksen teden ponovila...Je pa res da imam malo bolece prsi in nekaksen cuden obcutek zadaha zjutraj pa seveda spet mozolcki kot v puberteti... DRZIM PESTI ZA VSE VAS...karmen in ema hvala za vzpodbudne besede tudi vidve se mi javita ko bo kaj novega LEPO VAS POZDRAVLJA, SRECKA NOSECKA
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.12.2009 10:20:26
|
|
|
|
Monstera
|
Joj tijica čestitke!! Ja to pa je res lepo blo prebrat ob jutranji kavici :D Kako bodo letos lepi prazniki kaj? :D
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.12.2009 10:37:50
|
|
|
|
isobel
|
Čestitke, tijica!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.12.2009 12:25:26
|
|
|
|
ema09
|
ne morem verjeeeeeeeeeeeeeeeeeet !!!!!!!!!!! čestitke tijica !!!!!!!! kr kurjo kožo sem dobila, ko sem tole prebrala, res noro...vesela sem zate pa še rekla sem si, da danes verjetno be bo nič novega na forumu glede starosti pa naj te sploh ne skrbi..., sploh, ker sta se za zavestno odločila čimprej sporoči tvojemu in potem še nam, kako je bilo drugače pa ti svetujem, če še ne ješ Tifola oz. drugega pripravka s folno kislino, da si ga čimprej kupiš...pa sej ti bo to svetoval tudi ginekolog res noro in bravo še enkrat si pa res prava srečka
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.12.2009 12:39:06
|
|
|
|
phelps
|
Tijica, čestitke tudi od mene Glede starosti pa: star si toliko, kolikor se počutiš. Jaz se še pri 29 kdaj vprašam, če sem sposobna in podobno. Mi je pa jasno, da si to želim in da je to velika odgovornost in to je najbolj pomembno - zavedati se tega. Drugače je pa pri meni hecno, da do sedaj nisem sama pri sebi zaznala nobenih znakov ovulacije ipd., odkar pa zavestno spuščamo "male pfelbse v bazen", se veliko bolj zavedam, da sem ženska Včeraj me je rahlo bolelo pri levem jajčniku in sem šla ob 23.30 na net gledat, kaj bi to lahko bilo , pa nekaj mi je "kao "slabo, pa nekaj mi ne diši pa blabla... Vidim, da ostale pri sebi podobno opažate. Moramo se samo sprostit, bit pozitivne in veselo . Uspelo bo. Itak je vse v glavi.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.12.2009 12:42:28
|
|
|
|
karmen7
|
Tijica res iskrene čestitke. Sej res, da nisem ravno dolgo na tem forumu, ampak ko sem pa tole prebrala, si mi pa polepšala cel dan.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.12.2009 17:11:51
|
|
|
|
luna_25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Monstera Hehe. Tudi sama vsak dan pogledam na forumu, še posebaj upam, da bo katera napisala da je dobila + hehe. Sama delam test v sredo zjutraj, držite pesti! Jaz pa držim za vse vas in upam, da bo še čim več pluskov, potem pa gremo kofetkat pa poleti sladoledat mmmm :D DRŽIM PESTI
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.12.2009 17:18:04
|
|
|
|
luna_25
|
Tijica čestitam , ful sem vesela zate....no pa si nas že hotela zapustiti...evo sdaj pa deliš prekrasno novico z nami. Lepo in zdravo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 8.12.2009 20:21:13
|
|
|
|
lunainzvezde
|
Tijica, čestitkeeeeeeeeeeeeeeee Res sem srečna zate! Glede let, pa jst tud menim, da se ne sekiraj --važno je, da sta se s partnerjem zavestno odločla za otročka in da sta pripravljena na ta korak..le to je važno! Uživaj v nosečnosti! Monstera držim pesti za jutri Ostale pa gremo v akcijo naprej, da bo še več nosečnic
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 9.12.2009 9:31:29
|
|
|
|
Monstera
|
No, moj test je bil en velik - :D Verjetno sem delala prezgodaj, kar tudi sem, ker imam danes pregled pri ginekologinji pa se mi je zdelo fino narest test, pa seveda malo firbca tudi. Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 9.12.2009 9:46:05
|
|
|
|
ina11
|
Lp vsem! Ker je tudi meni ta forum pomagal pri odkrivanju zgodnjih znakov, bom povedala še svojo izkušnjo. Skratka, nekaj dni pred pričakovano menstruacijo sem imela iste znake kot pri PMS (boleče prsi, čudna bolečina v predelu jajčnikov, v križu...), zato sem bila prepričana, da bo m. zdaj zdaj tu (še zlasti, ker sva ravno začela delati na tem...). Sem pa nekaj juter zaporedoma v jajčnikih čutila ostro zbadanje, česar prej ni bilo nikoli. In ravno te zbadajoče bolečine so mi dale misliti, ker sem na forumu zasledila, da so kar pogoste. Naslednji korak je bil test, ki je bil . Srečno vsem!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 9.12.2009 10:08:38
|
|
|
|
Monstera
|
ina11, kolko časa si pa čakala, da si naredila test? Ker jaz imam točno take znake kot ti, pa je test sedaj bil negativen.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 9.12.2009 10:16:42
|
|
|
|
tijica
|
Pozdravljene punce!!!! Hvala vsem za lepe zelje,cestitke ...Zdaj samo drzimo pesti da bo vse vredu...Moram vam povedat da je bil partner tako iz sebe da ni mogel nic rect,samo objem ,poljub in nasmeh ...sem mu rekla pa reci kaj je rekel nemorem sem ostal brez besed tako je bil presenecen... ko je malo prisel k "sebi" pa je ze razmisljal o krstu ...No skratka veselja in srece je bilo polno,zdaj samo cakamo na 30.12 ko imam prvi pregled,odvzem krvi,uz...in prvo slikco nasega ...Zacela sem z jemanjem Tifola in mi je zdravnica rekla da bi bilo priporocljivo ze prej ko smo nacrtovali,bi se vrjeten prej prijelo,ampak jaz sem zelela bol "naravno",ze tako moram jemati Dabroston,no sedaj sem s tem prenehala in zacenja se ČAKANJE na 30.12... PD 15.8.2010 ina11 čestitke tudi tebi res em vesela,kdaj imas rok?si med avgustovkami 2010 potem se javi se tam...imamo seznam... Monstera ne obupam,glavo pokonci,bo ratalo ko bos najmanj pricakovala...Jaz sem ze misla da nic nebo in sem bila cisto iz sebe pa poglej sedaj.... Lep pozdravcek vsem vam,drzim pesti tudi za vas javite!!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 9.12.2009 10:28:06
|
|
|
|
daissy
|
Čestitke tijica..... Zdaj pa skrbno pazi nase.....varuj se vseh virusiv, prehladov in podobnega. Želim ti prijetno nosečnost ! Sicer pa pri nas tudi še nič novega.... v roku 1 tedna pričakujem . V tem krogu smo bolj malo , zato niti ne pričakujem in razmišljam o uspehu. Ko sem imela predviden rok za ovulacijo sem naredila tisti test z lističem...pa ni pokazal ovalacije, noben dan, kjer naj bi imela ovolacijo. Čudno? Opazila sem samo en dan popoldne tak prozorn izcedek, kot beljak...potem pa nič več....vrjetno je bila takrat ovulacija....a žal takrat nisva imela prave energije za sexat, na silo pa nočeva. Bomo po , spet bolj resno šli v akcijo. Sem se pa nekako prepričala, da ne bom preveč mislila na to, ker če preveč planiraš in pričakuješ....je potem razočaranje preveliko. Bo ko bo. Vse nam je nekako usojeno! Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 9.12.2009 10:35:09
|
|
|
|
ina11
|
Monstera, test sem delala 30-ti dan ciklusa. Prvi je bil negativen, ampak ker mi je bilo res sumljivo, sem test ponovila naslednji dan. Bila je skoraj nevidna črtica, tako da sem mislila, da si domišljam. No, naslednji dan je bila že konkretna... Je pa res, da sem imela zadnje mesece nekoliko bolj nereden ciklus (gibal se je od 29 do 32 dni) in sem prvi test verjetno delala prezgodaj. Skratka, ne obupuj. Če je test negativen, ni nujno, da nisi noseča... Srečno!!! Zdaj nimam nekih znakov razen tega, da imam rahhlo napete prsi, ni mi do hrane, občasno imam okus po železu in po trebuhu mi skoz nekaj "ropota"... Tijica! Ja, avgusta. Ne vem še kdaj, čakam na pregled!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 9.12.2009 11:04:01
|
|
|
|
Monstera
|
Joj tijica kak lepo!! :D Verjetno si ta trenutek tako srečna kot še nikoli :D Ja vedno bolj se mi zdi, da bi test moral pokazat +. Bom počakala še kakšen teden pa ponovila test. Do zdaj me prsi niso bolele, danes pa me desna malo na dotik. Res ne vem kaj naj si mislim, še vedno upam, da sem test naredila prehitro. Pa že komaj čakam, da grem h ginekologinji hehe. Še 2 urci pa se odpravim hehe. Je pa res fin tale forum, za podporo a ne :D
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 9.12.2009 12:32:33
|
|
|
|
ema09
|
da spet malo pogledam, kaj je novega vidim, da čestitke tijici kar letijo ej res noro...trenutno je prva, od kar sem na forumu, da je sporočila veselo novico ...tijica, res se veselim s tabo me, ostale, pa še vedno čakamo in čakamo pri meni nič novega, še ni, ampak je niti še ne pričakujem, znakov za še tudi ni... v vsakem primeru je prehitro glede na mojo zmedeno pravzaprav ne vem, kdaj točno sem imela ovulacijo, pa še moj bo nekaj dni v tujini, tako da upava, da nama je uspelo ob zadnji ja nč, čakajmo.... monstera...tudi zate držim pesti daissy...prav imaš...če enostavno ne gre, pač ne gre, škoda je nekaj na silo punce, bodite uredu in sporočajte lp
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 9.12.2009 12:45:37
|
|
|
|
phelps
|
Monstera, dokler ni je vse možno! Jaz bom delala test šele 1 teden po tem, ko mi bo zaostajala (upam, da bom zdržala) Katere teste pa uporabljate? Jaz sem kupila Clearblue.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 9.12.2009 13:02:37
|
|
|
|
Monstera
|
Jaz tudi clearblue. Problem pri meni je ta, da nimam redne mentruacije že celo leto (nehala jemati kontracepcijske decembra lani). Letos sem jih imela samo 5 pa še te smo umetno sprožili. Tako da to, da nimam menstruacije meni čisto nič ne pomaga, mi samo še otežuje vse skupaj. Upam na ugodno rešitev pri obisku G :D
|
|
|
Koliko otrok imate?nosek5Koliko otrok imate?5 ali več (
2%)
4 (
3%)
3 (
13%)
2 (
29%)
1 (
32%)
nobenega (
22%)
Število vseh glasov: 183Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!