Monstera
|
Dekleta pozdravljena! ema09, nikar naj se ti ne mudi, vem da si firbec, ampak res delamo čisto preveč testov, škoda dinarčkov. Itak če bo - boš potem še enkrat delala. Jaz bi kar počakala teh par dni. Pika84, nočem te razočarat ali kaj podobnega, bom nadaljevala mojo zgodbo, kjer sem nazadnje ostala. Če si kaj brala moje poste, sem imela znake nosečnosti, vendar, učeraj zjutraj je prišla teta , tako da vse skupaj so bili izgleda znaki za to. Kakor sem že rekla, sem recimo da vesela, seveda bi bila bolj, če bi bila srečka , ampak prvič v tem letu je prišla sama od sebe!! To pa je verjetno dober znak kaj pravite? V sredo sem naročena naprej na preiskave, verjetno bom samo govorila z ginekologinjo, pa bo potem ona naprej povedala, kaj bomo najprej naredili. Mi lahko katera pove, kdaj oz. v kakšnem primeru, katero preiskavo morajo narest, da ti predpišejo klomifen? Imam tak občutek, da nama bo ratalo šele takrat, kaj pa vem, tako se počutim, zato sprašuejm. Punce, uživajte snežen praznično obarvan decemberski dan!
|