|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE?
11.12.2009 15:38:08   
pikicabuka
najbolj da pokličeš svojega G in poveš kaj je na stvari

Ja, točno to naredila, je še do pregleda celih 14 dni. Uf, se bo vleklo... :)

Ima katera izkušnje z lažnim testom? Jaz še kar ne morem verjeti testu no... glede na to, da že 2 meseca sploh nimam menze.

Hvala za dobrodošlico in odgovore!!

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE?
11.12.2009 20:40:23   
lunainzvezde
Wauuuu, nas je pa res vedno več na tem forumuuser posted image ...vsem novim dobrodošlica user posted image

Sama sem tudi začela s Tifolom, takoj po prenehanju jemanja KT, torej dobra 2 meseca in pol nazaj..če pripomore k temu, da bomo med drugim zagledale prej user posted image , hvalabogu user posted image  seveda, so še pa drugi + jemanja...

Z ovulacijo se sama tud preveč ne obremenjujem... punce, ne obupat, user posted image ko se vam zahoče in ko bo usoda hotela, bomo user posted image  pa če user posted image vsak drug dan al pa enkrat na teden...takšna je moja teorija..sedaj v teh dneh upam, da ne dobim user posted image , ker si že takoooo želim user posted image , da povsod vidim le nosečke user posted image  Držim pesti za vseeee, da bo božično darilo user posted image !

Lep večer

(odgovor članu pikicabuka)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Prvi poizkus zanositve
12.12.2009 7:42:42   
MiniMe85
živjo!!!

jaz se vam morem pridružit, ker ne morem kar mimo user posted image
ravno včeraj sem načela novo temo, ker nisem vedela kaj se dogaja z mano. Mislim, prsi me bolijo, pa apetit mam malo povečan in sem 4.12. naredila test - negativen, ponovila sem ga 7.12. ( ker imam neredno user posted image  niti ne vem kdaj je 1 dan po user posted image  user posted image ) in zopet je bil negativen. Šele 15.11. sva s fantom opustila zaščito in rekla, ko bo - bo in veste kaj je blo?? Danes zjutraj (tokrat sem ga prvič zjutraj delala) ponovim test in user posted image  !!!! Jeeeeeej user posted image  v prvo !!! user posted image Mislim, da je res najbolje, da se človek prepusti spolnosti in ne razmišlja, če bo tokrat prijelo. Jaz niti enkrat nism pomislila na to, ker sm bila 100%, da ne bom v prvo zanosla, ker imam cikluse 42 do 57 dni user posted image

SREČNO VSEM SKUPAJ !!! user posted image

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 178
12.12.2009 8:05:05   
Monstera
Joj Minime85 čestitke! Pa ravno tako se sedaj pri meni dogaja :D Prvi test pri meni tudi negativen. Čakam Božička, da ponovimo hehe :D Res krasna novica :D

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 179
12.12.2009 8:09:53   
MiniMe85
Hvala Monstera!!! Sem brala tvoje forume ... mi je kar malo hudo zate user posted image  mislim, resnično si želim, da bi bila tudi ti čimprej user posted image  ... odmisli vse v zvezi s tem in se prepusti partnerju ... moj je še vedno čisto bled user posted image  ... ampak sva vesela user posted image . Drugače pa ja ... nimam nobenih posebnih znakov, sam tole, da me prsi bolijo mi ni šlo iz glave, ker me pred nobenim PMSjem niso ... tako, da sem vedela, da se nekaj dogaja!!! Ajde, še ti hitro sporoči, da si user posted image , pa bova lahko skupaj uživali user posted image  ... DRŽIM PESTI!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 180
12.12.2009 8:36:31   
Hanuši
Punce dobro jutro,

sem vas na hitro prečekirala, sem sicer ponosna mamica 10-letnice in malega 6-mesečnika. Sem se tudi sama javljala na podobni strani, ko smo se odločili delat na malem princu. Ratalo je v prvo, sem pa uporabila tale ovulacijski koledar :
http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx

Res je bolje biti čisto sproščen, vendar pa je ta stran lahko v pomoč.

Držim pestke in vam želim, da vse čim prej ugledate user posted image user posted image .

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 181
12.12.2009 17:27:13   
phelps
MimiMe85, čestitke user posted image

Pred kratkim se prebrala knjigo Bo fantek? Bo punčka avtorice Isle Mcguckin - odlična je, jo priporočam vsem tukaj user posted image

Lep vikend še naprej user posted image user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 182
12.12.2009 19:05:21   
lunainzvezde
O nova srečka nosečkauser posted image ...MiniMe85, čestitam user posted image  

Phels, pol si bo pa res treba it sposodit user posted image

Pridno user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 183
12.12.2009 23:57:16   
isobel
MiniMe85 čestitke še z moje strani! user posted image Si pravi mali čudež! user posted image

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 184
13.12.2009 13:12:59   
Pikab84
Čestitke MiniMe85user posted image  in da bi blo še več takih dobrih novicuser posted image

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 185
13.12.2009 18:26:28   
pikicabuka
Ej punce, jaz pa sem danes dobila nek roza-rjav izcedek (+bolečine v spodnjem delu trebuha) in se bojim, da bo SS. user posted image user posted image
Ima katera izkušnje s tem?

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 186
13.12.2009 18:55:32   
luna_25
MiniMe85 user posted image user posted image user posted image  čestitke pa lepo user posted image ti želim.

Neposredna povezava do sporočila: 187
13.12.2009 19:13:22   
phelps
IZVIRNO SPOROČILO: pikicabuka

Ej punce, jaz pa sem danes dobila nek roza-rjav izcedek (+bolečine v spodnjem delu trebuha) in se bojim, da bo SS. user posted image user posted image

Oila!

Brala sem tudi druge teme tule na rr-ju in vidim, da majo punce zelo različne znake nosečnosti. Jaz imam tudi zelo rahlo napeto bolečino pri levem jajčniku. Pa se ne obremenjujem s tem (itak je verjetno vse v glavi), ker se sicer počutim odlično. Tudi v preteklosti (ko še nisva načrtovalauser posted image ) sem čutila različne bolečine, občutke ipd. pa sem zdrava in nisem nikoli imela problemov.

Če pa je bolečina res huda in te zelo skrbi, pokliči zdravnika.

Srečno!

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

Neposredna povezava do sporočila: 188
13.12.2009 20:43:38   
isobel
IZVIRNO SPOROČILO: pikicabuka

Jaz sem v 6. tednu nosečnosti začela krvaveti, imela sem tudi hude bolečine spodaj na desni strani trebuha. Krvavitev je do jutra ponehala, a sem kljub temu šla do ginekologinje. Z UZ je ugotovila, da je do krvavitve prišlo na drugi strani maternice (kjer ni bilo plodu) in ni vedela povedati, zakaj. Bolečine pa so prihajale od desnega jajčnika, saj je tam bila dokaj velika cista. Bila sem prepričana, da imam SS, a na srečo po tej krvavitvi ni bilo več nobenih posebnosti. Zato ti priporočam, da pokličeš svojega ginekologa. Če ne drugega, te pomirijo, da je vse v redu ali pa te naročijo na pregled in zadeve razjasnijo.

Neposredna povezava do sporočila: 189
14.12.2009 7:40:37   
ema09
pozdravljene vse nove in stare še z moje strani user posted image
petek in še cel vikend sem bil odstotna in nisem prišla do neta, vendar si nisem mislila, da se nam bo pridružilo toliko novih članic, med drugim pa tudi MimiMe85, ki je po tijici prva, ki ji je test pokazaluser posted image ...čestitke user posted image
no vglavnem pri meni še nič novega, je pa res, da me bolijo prsi in malo me špika, samo se tako počutim tudi pred user posted image , ki bi morala prit nekako konec tedna, čeprav je ne morem določit, ker imam zadnja 2 mes. zmedo
ampak moram vam povedat, da sem se včeraj res počutila user posted image ...sem rekla mojmu in se je prav smejal in je reku, da imam res večje prsi
sva se pogovarjala, če bi naredila test kar jutri zjutraj, čeprav je po moje še res prezgodaj...kaj menite???
ma sej škodit nima kaj, bom vsaj prej zvedela
ja, ga grem kar kupit v dm in vam, če se vam ne oglasim še danes, sporočim jutri

bodite uredu in sporočajte novice, pa ne samo dobre ampak tudi malo manj dobre, ker saj veste, zakaj smo tu...da si pomagamo user posted image

lp

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 190
14.12.2009 9:51:16   
kopriva79
Hej, čestitke novopečenim user posted image .
Tut jaz sem bila cel vikend izven dosega interneta...sem pa skos mislila na to da bo verjetna kakšna k ji je pokazalouser posted image .

No pri meni je tako, da bi mogla dobit user posted image  v soboto ampak ni do danes še nič....je pa res da tut kakšnih drugih znakov, razen groznih mazolov (k jih nisem imela že od srednje šole) in volčje lakote ni nič. Mi je pa tut prejšnji mesec zamujala 5 dni tako da sem se odločila da bom do srede počakala, (me skos zvija in imam skos občutek da jo bom zdej zdej dobila) in pol naredila test...
me je ful strah tega razočaranja.
Ker še nikoli nisem bila noseča me zanima, kdaj občutiš prve znake...(slabost, utrujenost) kok dni po predvideniuser posted image ? tako približno.

Vam sporočim kako in kaj...upam da bo vesela novica.

Lep zasnežen dan še naprej vam želim.

(odgovor članu ema09)
Neposredna povezava do sporočila: 191
14.12.2009 10:10:21   
tijica
Hej punce!!!

cestitke MiniMe85,zelim ti lepo nosecnost...A si med avgustovkami ne?Potem se nam pridruzi na forumu kjer,nas je vednovec...

Tudi ostalim puncam dzim pesti in komaj cakam da sporocite novicko...

ema09 lahko da si user posted image ,saj si videla kako je bilo pri meni...Najprej - potem pa cudezni +user posted image ...drzim pesti zate,ceprav jaz posebnih znakov sedaj nimam,spika me v trebuhu,popvecan beli tik,maternicni vrat popolnoma zaprt in trd kot oreh,prsi so napete vendar me sedaj ne bolijo in mozolcki to pa je tudi vse...upam da tako ostane,ceprav se bojim slabostiuser posted image ...ampak tudi to bom potrpela sam da bo moj pikec user posted image zdrav in velik...Komaj cakam 30.12...joj,kje je s to...user posted image

kopriva 79,raje se pocakaj do sredei n potem naredi test ker jaz sem po mojih izracunih delala takrat ko bi ze naj pokazalo pa je bilo sprva negativno in nato sem cez 2 al 3 dni in glej user posted image ....

(odgovor članu kopriva79)
Neposredna povezava do sporočila: 192
14.12.2009 10:39:58   
Pikab84
Ojla punce!!!

Eno vprašanje mam za vas: prejšnji teden sem imela ovulacijo in je seveda bila user posted image , sedaj me pa še kar naprej špika, kot da bi jo še imela ali pa kot pred user posted image  (to tja je še  dolgih 10 dni). Ali je možno, da se že tako zgodaj pojavijo znakiuser posted image , ker me nikdar prej ni tako špikalo po ovulaciji.

(odgovor članu tijica)
Neposredna povezava do sporočila: 193
14.12.2009 10:42:08   
MATEJKA_
ne, za znake user posted image  je žal še prehitro, to so prej znaki ovulacije... tud ni nujno, da jo vsaki mesec imaš, pa tud ni nujno, da jo vedno opaziš...

v glavnem pa vso srečo user posted image

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 194
14.12.2009 10:47:42   
isobel
IZVIRNO SPOROČILO: kopriva79

Ker še nikoli nisem bila noseča me zanima, kdaj občutiš prve znake...(slabost, utrujenost) kok dni po predvideniuser posted image ? tako približno.

Slabosti se pričenjo nekako od 6. tedna dalje; t.j. 2 tedna po tistem, ko ti začne zamujati. Takrat se pojavi tudi utrujenost, a pri nekaterih že prej. Povečan bel tok nekaj dni po ovulaciji. Boleča prsa po ovulaciji. Napenjanje kmalu po izostanku menstruacije. Križ me pa ni bolel kot nekatere.

Znakov je cel kup in redkokatera ima v zgodnji nosečnosti čisto vse. In tudi določeni znaki se pojavljajo različno - pri nekaterih prej, pri nekaterih kasneje. Najbolje je, če opazuješ svoje telo in si pozorna na telesne znake, ki jih ponavadi v ciklusih nimaš, kot npr. boleča prsa.

(odgovor članu kopriva79)
Neposredna povezava do sporočila: 195
14.12.2009 10:48:39   
Petka09
IZVIRNO SPOROČILO: Pikab84

Ojla punce!!!

Eno vprašanje mam za vas: prejšnji teden sem imela ovulacijo in je seveda bila user posted image , sedaj me pa še kar naprej špika, kot da bi jo še imela ali pa kot pred user posted image  (to tja je še  dolgih 10 dni). Ali je možno, da se že tako zgodaj pojavijo znakiuser posted image , ker me nikdar prej ni tako špikalo po ovulaciji.

Ja, to je še zard ovulacije... Je pa možno tudi, da bo šlo za vgnezditev, ker jaz sem vedno mela redne menstruacije, lepe očitne ovulacije, brez špikanj, brez bolečin.... Tisti mesec, ko pa sem zanosila, pa sem po ovulaciji mela špikanje, pa čez par dni me je ful slabost obšla... Pa mi je blo to tako čudno, tako nenavadno.... Pa sem bla lepo doma, dovolj jedla, pila, bla zdrava... ampak kar neka čudna slabost, vrtenje v glavi, pa špikanje.... No, konc mesca smo zagledali dve črtici. Srečno!
Aja, to je samo moj primer, ne zdej zarad tega met neko veliko upanje, ker sigurno je samo ovulacija... Lepo mirno preživi do konca meseca in če ne bo M, pa naredi test.

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 196
14.12.2009 11:04:23   
Monstera
Dekleta pozdravljena!

ema09, nikar naj se ti ne mudi, vem da si firbec, ampak res delamo čisto preveč testov, škoda dinarčkov. Itak če bo - boš potem še enkrat delala. Jaz bi kar počakala teh par dni.
Pika84, nočem te razočarat ali kaj podobnega, bom nadaljevala mojo zgodbo, kjer sem nazadnje ostala. Če si kaj brala moje poste, sem imela znake nosečnosti, vendar, učeraj zjutraj je prišla teta user posted image , tako da vse skupaj so bili izgleda znaki za to. Kakor sem že rekla, sem user posted image recimo da vesela, seveda bi bila bolj, če bi bila srečka user posted image , ampak prvič v tem letu je prišla sama od sebe!! To pa je verjetno dober znak kaj pravite? V sredo sem naročena naprej na preiskave, verjetno bom samo govorila z ginekologinjo, pa bo potem ona naprej povedala, kaj bomo najprej naredili. Mi lahko katera pove, kdaj oz. v kakšnem primeru, katero preiskavo morajo narest, da ti predpišejo klomifen? Imam tak občutek, da nama bo ratalo šele takrat, kaj pa vem, tako se počutim, zato sprašuejm.
Punce, uživajte snežen praznično obarvan decemberski dan!

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 197
14.12.2009 11:24:25   
Pikab84
Ne sej ne pričakujem, da bo ratalo takoj in da je to že to( bi bla kar že znanstvena fantastikauser posted image ), sam je čist drugače kot ponavadi. Mam zelo redne menstruacije in kar točne ovulacije drugače. Me malo špika na dan ovulacije in je pol frajn. Zdej pa to kar traja....ma bomo vidli konc meseca kot je napisala Petka09.

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 198
14.12.2009 12:02:09   
Monstera
Pikab84upam da bo! :D Piši Dedku mrazu :D

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 199
14.12.2009 12:09:59   
MiniMe85
Živjo vsem skupaj !!!user posted image

hvala vsem za čestitke ... ste me zelo presenetle user posted image  ... še eno vprašanje imam ... kdaj naj se naročim h ginekologu?? Mislim, da me bo pregledal in potrdil, da sta 2x user posted image  resnični user posted image user posted image user posted image  
saj vete kak je ... od vsega šoka prebiraš forme in ko zaslediš, da lahko testi zatajijo, panika ... samo jaz ga čutim, da je v meni. Prav čutim ga ... user posted image
grem še k avgustovkam na forum!!! user posted image

lp vem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?