Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 27.11.2009 15:05:55
|
|
|
|
ema09
|
hvala tijica in držim pesti zate je bil že moj hud, kaj le čakam, da naj brž grem do ginekologa, potem sva se pa odločila, da počakava na konec te in nato fejst in vidiva kaj bo če se bo pa zadeva ponavljala, pa novembra obvezno pokličem ginekologa bom pa vprašala tudi dr. Pušenjaka lp, E
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 27.11.2009 16:13:57
|
|
|
|
karmen7
|
Tijica hvala za dobrodošlico . Drugape pa midva šele drugi mesec delava na bebici, tako da pač čakava v upanju, da čim prej zagledava . Upam, da nama uspe čim prej. Drugače pa saj vem, da ne smeš preveč razmišljat ampak je to malo težje. Ampak se ne dam in se probam čim manj obremenjevat
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 30.11.2009 17:02:26
|
|
|
|
luna_25
|
Se strinjam, da je teško odmislit , ko je pa tako lepo razmišljati o . Kakšen voziček bi imela, kako bi bil oblečen, ali bo fantek ali punčka, da o imenih ne govorim in še bi lahko naštevala. Upam, da nisem samo jaz tako smešna ja kaj hočem, tako pač je. Punce držim pesti, da kmalu zagledamo . Pa poročajte ali je ali zal hudobna . Lp
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 30.11.2009 21:29:41
|
|
|
|
tijica
|
Čao punce! Jaz morm povedat da sem danes nardila test sicer 4 dni pred in je bila druga crtica tok svetla da je bila komaj opazna,vem da je prehitr ampak nisem mogla pocakat....V meni obstaja se upanje da bo pa za viken debela ...Upam in drzim pesti tudi za vse vas drage punce in cimprej javite....
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 1.12.2009 12:12:52
|
|
|
|
ema09
|
ojla, no, moja se je v nedeljo končno, ampak res končno (po 12 dneh), končala, tako da sva včeraj že pridno , čeprav imam danes tak rozast izcedek, ampak se ne bom obremenjevala tijica, držim pesti (no, seveda držim pesti za vse na forumu)...res si neučakana, pa sej bom js na istem ...upam, da kmalu, čez vikend pa naj se ti in še kateri uresniči želja... ja punce, poročajte... tudi js bom lp
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 1.12.2009 13:05:16
|
|
|
|
tijica
|
ema09! ja res sem bila zelooo neucakana ampak saj bos sama videla kako je to sicer pa si sedaj opazuj maternicni vrat ko bo mehak in bo veliko vlecljive sluzi takrat na polno...nekje 14 dan po bi naj to bilo...opazuj svoje telo in bo...ce ne zaj pa bomo sli v novi krog...sem se ze malo sprijaznila da mogoce pa nebo zdaj...sem mal brskala po forumih in nekatere so imele isto in je bilo pri drugih ne...nevem no bo odlocil miklavz ....ema drzim pesti zate in za ve ostale pa cimprej sporocite....
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 1.12.2009 13:14:07
|
|
|
|
karmen7
|
Eh, pri meni pa danes nepričakovano in štiri dni prezgodaj Sem kar malo žalostna, ampak gremo dalje...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 1.12.2009 14:09:58
|
|
|
|
Anonimen
|
hejj...evo še mene da se pofočkam. Tut midva sva začela delat na . Me pa nekizanima, če ima kakšna podobne izkušnje oz občutke in sicer glede na to da jih imam neki čez 30 in sva poročena in imava rešen stanovanjski problem imam jaz skos eno bremzo glede otroka. Ne me narobe razumet imam super moža, ljubečga pozornega mislim takega k si ga vsaka lahko samo želi...ampak problem je v meni. Po eni strani si fulll želim, po drugi me je pa ful strah vsega (da ne bom zmogla (pa čeprav imam dva nečaka k jih skos merkam in mi vsipravijo da sem rojena za otroke), da bo kej narobe, da je teba še to in ono prej narest...). Tudi preden dobim me je ful strah, ko pa jo dobim sem pa razočarana. Mož si že ful želi in me vedno lepo potolaži ko je treba in se z njim tudi o tem veliko pogovarjam, samo on nima takih občutkov in verjetno punce bolj čutimo to odgovornost do otroka in ta strah.... Ne vem no, al sem jaz mal čudna al kaj?? Plis nej kakšna kej napiše, pa tut če bo kritizirala, sam da vidim da nisem sama s temi občutki. Sori ker sem anonimna ampak ker še nisem noseča se mi zdi to fer.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 1.12.2009 17:28:02
|
|
|
|
luna_25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen hejj...evo še mene da se pofočkam. Tut midva sva začela delat na . Me pa nekizanima, če ima kakšna podobne izkušnje oz občutke in sicer glede na to da jih imam neki čez 30 in sva poročena in imava rešen stanovanjski problem imam jaz skos eno bremzo glede otroka. Ne me narobe razumet imam super moža, ljubečga pozornega mislim takega k si ga vsaka lahko samo želi...ampak problem je v meni. Po eni strani si fulll želim, po drugi me je pa ful strah vsega (da ne bom zmogla (pa čeprav imam dva nečaka k jih skos merkam in mi vsipravijo da sem rojena za otroke), da bo kej narobe, da je teba še to in ono prej narest...). Tudi preden dobim me je ful strah, ko pa jo dobim sem pa razočarana. Mož si že ful želi in me vedno lepo potolaži ko je treba in se z njim tudi o tem veliko pogovarjam, samo on nima takih občutkov in verjetno punce bolj čutimo to odgovornost do otroka in ta strah.... Ne vem no, al sem jaz mal čudna al kaj?? Plis nej kakšna kej napiše, pa tut če bo kritizirala, sam da vidim da nisem sama s temi občutki. Sori ker sem anonimna ampak ker še nisem noseča se mi zdi to fer. Seveda nisi čudna, ampak saj je čisto normalno, da te je strah.Otrok je velika odgovornost in kera pravi,da je niti malo ni strah sigurno laže. Jaz tudi še nimam otrok in sva sedaj tudi začela na tem delat pa me je tudi strah kako in kaj.Tudi merkam otroke prijatelic pa mi ni to nič tuje. Tudi vsi pravjo da bom zelo fajn mama. Se včasih vprašam ali bom lahko vse zmogla pa si pravim, če so vse pa ni vrag, da jaz ne bi. Ti samo korajžno na delo pa ko ti bo hudo pa malo pojamraj tukaj gor, bo takoj boljše. Želim ti čimprej potem pa novim zmagam naproti
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 1.12.2009 17:36:45
|
|
|
|
luna_25
|
tijica upam,da ti miklavž prinese najlepše darilo, držim pesti. ema09 vidva pa veselo še naprej, da se čimprej prime. karmen7 ti pa nikar ne obupaj...bomo vsaj še skupaj v pričakovnju in držanju pesti druga za drugo.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 2.12.2009 9:26:50
|
|
|
|
Anonimen
|
luna_25 hvala za lepe besede in podporo....sem kar lažje zadihala zdele zjutri, ko sem prebrala tvoje sporočilo. Mi res odleže da lahko mal pojamram tuki gor...prou paše. Ker nisem brala sporočil za nazaj...kako pa je kej pri tebi stanje, že imaš ?
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 2.12.2009 12:37:42
|
|
|
|
ema09
|
evo, da se javim še js, ko tko prijetno klepetamo in se spodbujamo veš 'anonimna' tudi mene je fejst strah, ampak ne tega, kako bom zmogla, ker vem, da bom in ker imam ob sebi podporo čudovitega fanta (no, tudi js se že skoraj 30), ampak tega, kako se bo moje/najino življenje spremenila sedaj se nama enostavno ni treba prilagajat, delava kar hočeva, vstaneva kadar hočeva, greva kamor hočeva...skratka sva kot ptiči na veji veva, da se življenje spremeni, saj ima že nekaj najinih prijateljev otroka in dejansko opažava spremembe, če ne drugega, je večernih druženj manj, saj morajo otroci it spat vsaj prvih nekaj let, dokler otroci niso samostojni, je verjamem da kriza zato imam tudi js včasih čudne misli o tem, da kr ne bi imela otroka...sedaj vidim, da nisem edina punce, zmogle bomo, itak, zato pogumno naprej, da čimprej zagledamo lp vsem
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 2.12.2009 16:31:26
|
|
|
|
luna_25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen luna_25 hvala za lepe besede in podporo....sem kar lažje zadihala zdele zjutri, ko sem prebrala tvoje sporočilo. Mi res odleže da lahko mal pojamram tuki gor...prou paše. Ker nisem brala sporočil za nazaj...kako pa je kej pri tebi stanje, že imaš ? no samo da ti je lažje in res je fajn, da takole med sabo malo pojamramo in si delimo težave. midva pa greva sedaj šele prvi krog, tako da bo treba še malo počakati na upam da bo že prvi krog, vendar dvomim, kakršne sem jaz sreče...se moram vedno za vse stvari trudit, malokrat je kaj iz prve pa tako mislim, da bo tudi tokrat. ema09 sedaj se nama enostavno ni treba prilagajat, delava kar hočeva, vstaneva kadar hočeva, greva kamor hočeva...skratka sva kot ptiči na veji no vidiš ema09 tega se pa moj ful boji,čeprav priznam tudi jaz malo, sam mislim da ko imaš enkrat , se ti ni problem prilagajat, saj ga imaš neskončno rad in ti ni teško, vstat ob treh ponoči zanj. k npr. če me slučajno moj ponoč zbudi (k ful govori v spanju) sm kr jezna nan...joj a spet. na otročka pa ne bom. moram povedat eno smešno zgodbo(no men je smešna bla), je bila zadnjič pri naju na obisku mlada družinica, ki imajo punčko staro leto in pol...pa moj vpraša kdaj se zjutraj tamala zbudi pa prav ati od punčke,da tam okol petih zjutraj in da ga fajn za v službo zbudi....pol pa moj a v soboto tut tako zgodaj vstane in mu odgovori al otrok ne ve da je sobota in da jaz nimam službe pa da bi rad mal pospal. evo tko o tem spanju, ki ga je potem malo manj.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 3.12.2009 9:36:14
|
|
|
|
Anonimen
|
oh teli strahovi...mi je odleglo da nisem edina. Tut midva sva zdej res čist brez obveznosti...čez vikend lahko spiva kolikor želiva in sva v bistvu oba ful zaspanca, ampak kot pravite verjetno da pol pri vse brez problema preneseš, ker začne verjetno materinska ljubezen delat čudeže.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 4.12.2009 7:41:09
|
|
|
|
ema09
|
kako zanimimivo, luna_25, tudi midva sva zadnjič klepetala s prjatlom in je rekel, da otrok ne pozna vikenda in tudi že v soboto navsezgodaj kliče po animaciji, potem pa, če je fejst aktiven, že ob 8.00 pade dol ja, ti naši bodoči otroci, nič drugačni ne bodo kot ostali drugače pa sva tudi mi2 v prvem malo bolj resnem krogu, prejšnji mesec ni čudno, da ni bilo nič, glede na mojo zmedeno , upam, da se mi zadeva uredi in če ta mesec ne bo , bo pa kateri drugi...v glavnem, najina trenutna naloga je fejst in seveda sproti javim, kakšno je moje stanje...držite pesti... mislim, da je zdej tijica prva, ki bo sporočila, kako uspešno je bilo ta mesec...torej tijica lp vsem
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 4.12.2009 11:30:30
|
|
|
|
tijica
|
Pozdravljene! Zal vam sporocam da je danes moj test pokazal negativno ...moram priznat da sem bila razocarana ,prav tako moj partner ...ceprav se ni prisla,verjetno zaradi zivckov sem danes zacela z Dabrostonom da jo dobim in gremo v cetrti krog...Osebno mislim da sem se prevec obremenjevala s tem in brskala skoraj po vseh forumih,prebirala razlicne zgodbe...Sedaj sem se odlocila da dam forum na stran in se vam pridruzim ko bom zagledala ...Do takrat pa punce drzim pesti tudi za vas vse in bomo videli kaj prinese prihodnjost... čao
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 4.12.2009 15:06:56
|
|
|
|
ema09
|
tijica, nc obupat, vse smo na istem...če bi nam šlo tako lahko in ne bi imele nobenih problemov, potem zagotovo ne bi ble na forumu...tako smo pa vse obupane, ker nam ne rata in si tu dajemo malo spodbude držim pesti lp
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 5.12.2009 14:36:37
|
|
|
|
lunainzvezde
|
Hallo.. da še sama pristavim svoj piskerček...sedaj delamo dobra 2 meseca na . Težko je čakati, če je želja po otročkih velikaaaaa in potem res samo čakamo, da ne dobimo . Sama vem, da vidim same znake za -slabost, bruhanje..vendar test ni pokazal tako razočaranje je prisotno, a gremo naprej..z možem se tolaživa s tem, da ko bo pravi čas se bo že prijelo Pridno delajte na in držim pesti za
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 6.12.2009 11:29:12
|
|
|
|
luna_25
|
tajica, boš vidla da se ti bo pokazal in to takrat ko boš najman pričakovala, do takrat pa podi pridna in veliko sreče ti želim. aja pa pridno še naprej. lp
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 6.12.2009 11:39:08
|
|
|
|
luna_25
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunainzvezde Hallo.. da še sama pristavim svoj piskerček...sedaj delamo dobra 2 meseca na . Težko je čakati, če je želja po otročkih velikaaaaa in potem res samo čakamo, da ne dobimo . Sama vem, da vidim same znake za -slabost, bruhanje..vendar test ni pokazal tako razočaranje je prisotno, a gremo naprej..z možem se tolaživa s tem, da ko bo pravi čas se bo že prijelo Pridno delajte na in držim pesti za Lepo pozdravljena med nami, ki čakamo na , upam da vama čimprej uspe. Vendar, kot si rekla, ko bo pravi čas se bo že prijelo...jaz sem tudi takšnega mnenja, vse se zgodi s svojim namenom in ko pač bo, bo tako moglo bit. Tako da punce, veliko vztrajnosti in potrpljenja in seveda (brez tega pač ne gre )pa se bo pokazal . Ema09 sam da se ti uredi oz da je v tem krogu že ne bo . Držim pesti....močnooooo.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 6.12.2009 15:55:07
|
|
|
|
lunainzvezde
|
Luna_25, hvala za dobrodošlico in želje! Tudi vama želim, da se čimprej "prime". Res je fajn ta forum, da mal pojamramo in se spodbujamo - saj potem je lažje naprej delat in vidiš, da nisi sam v tem položaju. Samo pridno moramo in bomo slej ko prej vidle ! Ne zgubit upanja in se čimveč stiskajmo in v teh mrzlih dneh! Mogoče pa bomo dobile za božička Včasih se sprašujemo zakaj moramo čakati, če smo pripravljene na vlogo mamice..potrpežljive mormo biti in se ne obremenjevat, čeprav je to zelo težko! Če bi merili po želji, bi mogle vse imeti najmanj trojčke Držite se in ko naslednjič pridem pogledat gor, upam, da bo že kakšna srečnica Saj vsem res želim, da ne dobijo smotko , ampak !
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 6.12.2009 19:22:43
|
|
|
|
ema09
|
ja, pozdravljena med nami še lunainzvezde pri meni še nič novega, zdej oba drživa pesti, pa četudi test ne bo pokazal , samo da bo moj cikel trajal vsaj 25 dni, da se moja vrne na stare tire, drugače grem takoj k mojemu ginekologu če pa imava ta mesec seveda srečo, pa toliko bolje, oz. kaj bolje, veselje bo nepopisno mogoče pa je bilo Millavževo jutro uspešno ...bomo videli, kaj prinašajo prihodnji dnevi... se beremo, ko bo kaj novega pozdravljene vse
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 7.12.2009 11:00:19
|
|
|
|
tijica
|
Čao punce! Sem mogla prit spet mal pogledat ce vas je ze kaj med avgustovkami 2010...Hvala za tolazne besede to zares pomaga...Pri meni se vse skupaj nekaj cudnega dogaja... se ni bilo zato sem zacela z Dabrostonom ki ga jemljem ze od petka (2 tabletki dnevno)...V soboto me je tako sraufalo in zvijalo da sem na trenutke komaj stala,opazila sem rahlo krvavitev cist mal na papirju roza barve,sem misla da bo pa nic,vceraj sem imela rjavkast izcedek,pa se vedno nic,moj MV je trd kot kamen in zaprt...To se mi zdi cudno da se ne zmehca ce se pripravla na ...Vrjamete al pa ne sem zacela razmisljat ce sem prehitr nardila test...Kaj mislite? LP
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 7.12.2009 11:58:51
|
|
|
|
ema09
|
ojla no, me veseli, da nisi vrgla puške v koruzo in si se nam spet pridružila ma js bi na tvojem mestu naredila test še enkrat, čeprav z Dabrostonom nimam izkušenj in ne vem točno, kako deluje in če je kaj narobe, če ga vzameš, ko si in tega še ne veš ali pa pokličeš ginekologa držim pesti..., kaj pa če so se ti sanje uresničile, a veš, da imam kar kurjo kožo, ko tole pišem, tako vesela bi bila, da bi tudi nama ta mesec uspelo... dej sporoči takoj, ko kaj izveš...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 7.12.2009 14:18:16
|
|
|
|
karmen7
|
Tijica jaz se sicer pridružujem mnenju Eme, ker tudi jaz nimam pojma kako deluje Dabroston - jaz bi kar test nardila. Sem pa ful vesela, da si nazaj, ker ko sem prebrala tvoj post malo višje, sem bila kar žalostna. Sicer pa za obe držim pesti in upam, da bosta kmalu sporočili veselo novico Samo ne obupat - čeprav je lažje rečt, kot nardit. - ampak skupaj nam bo uspelo!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?