ema09
|
ojla, js že skoraj leto dni ne jem tabletk, zato sva na začetku obvezno s kondomom. Nisva še bila na svojem, delala sva ful in bila oba fejst obremenjena, tako da sva rekla, da res še ni pravi čas. No zdej že uživava v svojem domu in so v predalu ostali neporabljeni kondomi, ki naj bodo tam še kar lep čas -verjetno bo prej potekel rok . Tudi midva sva do pred kratkim tako, da sva pač končala zunaj, zdej pa se trudiva na . Ampak, kot sem že omenila, me zafrkava že 2 meseca. Je in ni, traja 2 dni, nato teden dni pavza in potem spet 10 dni. No evo, ravno zdej jo imam že od prejšnje srede. Pa sem v sredo mislila, da je že konec in ne, včeraj je bla spet ful močna pa še tebuh me je noro bolel. Ampak vem, kot ste že rekle, psiha... Držite pesti, da je bo kmalu konec, potem pa midva nadaljujeva, ker bi že res kmalu rada zagledala . Luna_25, js mislim, da ni straha za zanositev, če nimaš ovulacije. Ker pa si napisala, da sta se tudi vi2 odločila, da bi rada zibala, potem je pa tako vseeno. Sam psiha naj te ne matra, tudi js jo bom poslala na dopust za lep čas!!! lp, E
|