|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
22.6.2010 18:06:42   
Ula33
Res dobro presenečenje!user posted image

Ja, tud jaz bi imela težave s pravilom 3 mesecev, ker imam vedno tezave, ko moram zase obdržati dobro novico. Bi najraje takoj poklicala vse bliznje in prijatelje, ki mi nekaj pomenijo... user posted image

Drugače pa jaz user posted image ne pričakujem 14.7.2010. Bova s coris skupaj "ne pričakovali"user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
22.6.2010 18:31:41   
zaljubljena23
hja prvič sem test delala, ko je moj bil v službi zjutraj..Sem mu po sms-u poslala besedilo, da bo postal očka, ampak v ugankah in ni ugotovil..Tako da ga je potem doma čakalo darilo tablica baby on board in zraven testek...

Drugič pa je moj ravno še sladko spal, je prišel pozno zvečer iz službe domov, jaz več nisem mogla zdržati in sem šla lulat na palčko..Dve črtici sta se izrisali takoj in jaz se začnem od veselja dret, tako da mojega prebudim iz spanca in mu pokažem testek...Veselje nepopisno obakrat, čeprav drugič nisem bila tako izvirnauser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
22.6.2010 18:51:32   
Anonimen
Ja jaz sem mu isto liste postavila na mizo pa napisala en lep verz. Se mu je kar smejalo.

Privi efekt pa kva je to, ko je pa vidu, da so črtice, je pa skapirala pa se začel smejati :D

(odgovor članu zaljubljena23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1303
22.6.2010 18:53:00   
mladika
Punce res ste izvirne pri sporočanju novice,jst morm najprej ugledat user posted image  da se potem spomnim kaj izvirnega ko bom mogla dragiju sporočit veselo novico...no pri meni ni nič novega zaenkrat je še use čisto in snežno belouser posted image ,sem pa na wc-ju vsakih 5 min in preverjam situacijouser posted image upam da tako ostene,bom pa delala testek jutri ali pa u četrtek.Me skrbi da se ne bi ponovila decemberska zgodba ko mi je za brez veze zamujala 10 dni,pol pa se je useen odločla pridit!!user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
22.6.2010 19:03:10   
Anonimen
Mladika, držim pesti!

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
23.6.2010 12:18:22   
phelps
Hey, PilotGirl7, ne vem če se me spomniš (okoli novega leta sva upali skupaj) user posted image

Čestitke tudi od mene in seveda vsem ostalim user posted image ! Tiste, ki pa pričakujete user posted image pa veselo user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
23.6.2010 16:56:19   
Ula33
Mladika, držim pesti, da ugledaš user posted image ali user posted image ...!!

Pilotgirl - srečno user posted image !! Upam, da se ti kmalu med nosečkami pridruži še katera (oz. čim več)!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
28.6.2010 9:41:06   
Natalija28
hvala zaljubljena23 user posted image  to mi vliva upanjeuser posted image  želim ti vse dobro in hvala za tvojo izkušnjo....imam morda še katera podobne izkušnje s klomifenom?
[/quote]

Malo pozno ti pišem, ampak vseeno. Tudi mene je dal G na klomifen in sem že po prvi terapiji zanosila. :-)))  Sedaj sem že 29. tednov nosečka.

Vse, ki tako močno hrepenite po user posted image user posted image vam želim, da jih čimprej zagledate in da boste uspele nosečnost speljat do konca.user posted image

Katerim pa je že uspelo pa želim obilo nosečniških radosti.user posted image

Lepo se (s)mejte

< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 28.6.2010 9:43:36 >

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
28.6.2010 9:50:15   
coris
hvala Natalija28 user posted image

nikoli prepozno za odgovor user posted image  upam da bo pri meni kllomifen tudi naredil en čudež -beriuser posted image  user posted image user posted image

lep dan

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
28.6.2010 10:03:45   
Natalija28
Res si želim, da vam uspe, predvsem tistim, ki se že nekaj časa trudite okrog user posted image user posted image . Sem bila sama na tej temi pred svojo user posted image in se večkrat spomnim na vas, ki se še skoz trudite.

Štorija okrog tega kako sem mojemu povedala, da sem (sva) noseča: ker mi je nekaj dni zamujala sva se dogovorila, da bova naslednji dan (6. dan po predvideni user posted image ) delala test. In ker meni ni dalo miru, sem takoj naslednje jutro zavila v lekarno in kupila 2 CB. V službi sem takoj šla na WC lulat. Test je v par sekundah pokazal močan + in tako ni bilo več dvoma.user posted image In ravno takrat mi je moj poslal SMS a sem dobila user posted image ali bova zvečer lahko opravljala test? Sem slikala test in mu ga preko MMS-a poslala. Čez 15 minut me je čist zmeden klical. Sem mu komaj dopovedala, da je to to.user posted image  

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
28.6.2010 10:14:32   
zvezdan
Zelo lepo Natalija28. Prav rada berem te zgodbice o tem kako ste prvič ugledale + in kako ste povedale svojemuuser posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

Neposredna povezava do sporočila: 1311
28.6.2010 14:59:39   
Anonimen
Moj je bil tud cist zmeden na user posted image ... mu ni bilo čisto nič jasno :D

Neposredna povezava do sporočila: 1312
1.7.2010 0:07:45   
ribica77
Hej punce, junija je konec, nam je uspel še kakšen user posted image  ???

dejmo, dejmo še kako veselo novičko user posted image user posted image user posted image

Jaz upam, da bo julija uspelo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
1.7.2010 14:20:05   
MEGi20
Dan dan punce moje user posted image  naj se vam javim, da sem na dopustu od 15.6 pa vse do 17.7 user posted image  

Kako pa kaj ve, vidim da je kar nekaj novih user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem zadnje 3dni tako čudnauser posted image  prsa mam polna in boleča, danes sem imela bel čep na hlačkah 8kot beli tok) upam pa da user posted image  ne pride.

Seveda bom v ponedeljek delala test pa se vam javim ..zdj pa šibam domov.

LP;megi

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
1.7.2010 20:19:40   
jacki
JULIJ je tu!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest delam testek v nedeljo,pa bomo vidli. komaj čakaaaaaaaamuser posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
1.7.2010 22:13:31   
Ula33
Joj, jaz sem pa tak neucakana...Komi cakam, da pride 14.7, da bom lahko naredila test. Seveda, bom do takrat upala, da ne pride user posted image !
Drzim pesti tudi za vse ostale!!!! Da bo julija čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
4.7.2010 10:10:10   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20...4.7.2010user posted image
user posted image kopriva79......x.7.2010user posted image
user posted image mladika...x.7.2010user posted image
user posted image jacki...4.7.2010user posted image
user posted image Witch...17.7.2010user posted image
user posted image Coris...14.7.2010user posted image
user posted image Ribica77...11.7.2010user posted image
user posted image LuNaMi ...... x.7.2010user posted image
user posted image naja17 ...... 30.6.2010user posted image
user posted image Ula33 ......... 14.7.2010user posted image
user posted image user posted image  Portorož...user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
4.7.2010 10:11:21   
witch
naja17 kako je pri tebi? plusek ali M?

megi in jacki za vaju pa že močno držim pesti, da vaju še danes preselim navzdol po seznamčku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
4.7.2010 16:15:54   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: witch

naja17 kako je pri tebi? plusek ali M?

user posted image
Plusek 2 x... en popoldanski, en jutranji, zelo hitri user posted image ... Vidla tud že pikico na uz, vendar ni hotel za ziher potrditi, ker je še mala mala, krvne mi pa kasneje niso sporočili user posted image  Jutri moram spet na pregled... Verjamem v najboljše, ampak vseeno do jutri  počakam na ziherco user posted image ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
4.7.2010 19:01:33   
Ula33
JUUUUPPPPIIIII!!!Naja 17 SUPER novicauser posted image user posted image user posted image ! Verjamem, da bo tudi krvna slika dokončno potrdila, da si srečna user posted image !!!user posted image user posted image  Veliko sreče jutri!!

Pri meni pa po moje bol slabo kaže. Mam vse znake user posted image  - krče v spodnjem delu trebuha in boleče prsi (kot da se bo vsak čaz ulilo), pa čeprav bi po mojih izračunih naj prišla šele čez kak teden (sam mam bol zmešane cikluse). No, bomo videli user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
5.7.2010 7:40:27   
ribica77
Bravo Naja17 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam in lepo user posted image  želim!!!

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
5.7.2010 16:03:02   
jacki
Jest sem še vedno brez M in jutri delam testek in seveda upam  na user posted image .

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
5.7.2010 17:01:32   
naja17
A...  Še tu pozabla povedat... Sem srečka user posted image ... Uradno potrjeno...

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
5.7.2010 17:42:37   
witch
naja17 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jacki tebi pa za jutri kup user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
5.7.2010 17:43:21   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20...4.7.2010user posted image
user posted image kopriva79......x.7.2010user posted image
user posted image mladika...x.7.2010user posted image
user posted image jacki...4.7.2010user posted image
user posted image Witch...17.7.2010user posted image
user posted image Coris...14.7.2010user posted image
user posted image Ribica77...11.7.2010user posted image
user posted image LuNaMi ...... x.7.2010user posted image
user posted image Ula33 ......... 14.7.2010user posted image
user posted image user posted image  Portorož...user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.