|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
9.7.2010 15:02:36   
witch
xoxox jaz sem tečko po 61 dneh takrat dobila samo od sebe. Seveda je prišla v petek, v ponedeljek sem pa bila naročena pri G. Tako da me je res samo na hitro pogledala. Rekla da sva še mlada in da se naj ne sekiram preveč. Mah nič pametnega v glavem user posted image mi je dala primolut tablete, da jih jem 3 mesece, da si uredim cikel. In so me punce tukaj gor obvestile, da ko jih jem ne smem delati več na user posted image ker škodijo. In tako sem se odločila, da naravno probam urediti cikel. In sem ga user posted image user posted image pijem rmanov čaj in si merim bt. Sedaj mi je že dva meseca program zaznal O na 18. dan. In glej tudi prva M po vsem tem je prišla na 32 dni user posted image user posted image tako da sem prav vesela, da sem si stvar uredila. Tudi če ta mesec spet nebo pluseka, sem vesela, če bo spet prišla na 32 dni.
Aja pa G mi je še rekla, da komaj decembra (ko bo eno leto odkar delava na otroku) go ona naredila preglede pri meni in mojem. Tak da nisem izvedela nič pametnega user posted image sem upala, da mi naredi UZ in mogoče imam kako cisto, ali pregrado, ali nimampojmakaj, ampak ni naredila nič user posted image in še vedno upam da se zdrava.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
9.7.2010 17:49:37   
Ula33
Witch - res ti ni G povedala nic koristnega. Res čudno, da ti ni naredila niti UZ. user posted image Vsaj toliko, da bi lahko izključila ciste, ...

Sem pa vesela, da je petek...Bom prav uživala čez vikend... No, taakšen je vsaj načrtuser posted image .

Drugače pa me lahko žal pobarvate modro, ker je user posted image že prišla. Me je celo prehitro presenetila. Sedaj pa komaj čakam, da začneva nov boj...Še creča, da je user posted image user posted image user posted image tolk fajn zadevauser posted image user posted image user posted image !!! 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
10.7.2010 10:44:21   
LuNaMi
Pozdravljene punce! Kako ste kaj? Mi kar v redu...drugače pa pogrešaaam morje (oz. dopust). Doma nimam volje nič počet odkar smo prišli z morja, tako da bo treba it še kaj!user posted image

witch nevem več kaj pričakovat, ker mi M stalno zamuja 10-14 dni..al se mi je kar naenkrat podaljšal cikel ali so kaki problemiuser posted image Tako, da si niti O ne morem izračunati.. Za vsak slučaj bomo malo več slončkaliuser posted image "Normalno" bi M (ne)morala dobit nekje 22.7., s podaljšanim cilkusom pa začetek avgusta. Verjetno bomo lulali glede na počutje in upam da mi bo slabo!user posted image

xoxox...hitro bo minil čas...ti kar z dobro voljo naprej. Pomisli koliko žensk je že to moralo dati skozi...in imajo sedaj svoje štručke. Tudi ti bošuser posted image !

Punce, držim pesti za vse nas!user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
12.7.2010 15:50:42   
ribica77
Hej punce,

no pa je moja tečka user posted image  kot kaže tudi prišla user posted image  zdej pa res upam, da je 8. avgusta ne bo....
Držim pesti za vse ostale v juliju user posted image user posted image user posted image

Lep dan 

(odgovor članu LuNaMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
12.7.2010 15:53:49   
Anonimen
oj

witch je pa res čudna tale tvoja gin...kaj pa samoplačniško tud ne bi šla, da ne bi blo pol kake ciste

drugim puncam pa čimprej nalulajte pluske

lp

(odgovor članu ribica77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1355
16.7.2010 10:43:01   
ribica77
Hej Coris, Ula33 kaj je novega? Čakam novice user posted image  je kaka nova user posted image ?

Lep vikend vsem skupaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
16.7.2010 10:59:58   
Klemy82
Živijo bejbe, kako ste kaj? Malo vas zanemarjam, nič se ne javim, vas pa pridno berem. RAzlogov je več, eden od njih je tudi ta, da sem imela en čas občutek, da me ena oseba doma bere, pa mi ni ravno do tega, da vedo vsi vse, preden je čas za to. Zato se bom v prihodnje verjetno kdaj dala pod opcijo anonimno.user posted image
No, midva pridno user posted image že drugi mesec... prvič ni bilo nič, čeprav mi je M krepko zamujala, končalo se je pa seveda z M in takimi krči, da bog pomagaj!user posted image
No, če je bilo v drugo kaj bolj uspešno, bomo izvedeli pa drug teden. Pa še na morju bom, tako da še en razlog več,  da nočemo tečke... vsekakor javim, kako se bo izteklo.
Bodite pridne pa seveda čimbolj na hladnem.
Se tipkamo!

Jst.

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
16.7.2010 11:59:55   
coris
hej ribica 77 user posted image

novičke so samo ne rožnate user posted image  danes ponoči sem dobilauser posted image  ob 23.30, in grem v nov boj in upam da je v avgustu ne ugledam user posted image  kaj misliš ali naj včeraj ali danes štejem za prvi dan user posted image ????ker ne vem kdaj klomifen vzet k ga moram 3.danuser posted image  tvoje mnenje....

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
16.7.2010 12:15:22   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20...4.7.2010user posted image
user posted image kopriva79......x.7.2010user posted image
user posted image mladika...26.7.2010user posted image
user posted image jacki...6.8.2010user posted image
user posted image Witch...18.8.2010user posted image
user posted image Coris...14.7.2010user posted image
user posted image Ribica77...8.8.2010user posted image
user posted image LuNaMi ...... 22.7.2010user posted image
user posted image Ula33 ......... 14.7.2010user posted image
user posted image vesna_b..... x.8.2010user posted image
user posted image user posted image  Portorož...user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
16.7.2010 12:16:23   
witch
MOja M je danes prišla točna kot ura user posted image zdaj pa gremo v nove boje in upamo, da bo avgust prinesel pluska.
Vse ki vas je obiskala M user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
16.7.2010 12:50:54   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: coris

hej ribica 77 user posted image

novičke so samo ne rožnate user posted image  danes ponoči sem dobilauser posted image  ob 23.30, in grem v nov boj in upam da je v avgustu ne ugledam user posted image  kaj misliš ali naj včeraj ali danes štejem za prvi dan user posted image ????ker ne vem kdaj klomifen vzet k ga moram 3.danuser posted image  tvoje mnenje....

3. dan? Jaz sem ga mogla vzet 5. od prvega dneva M. user posted image  

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
16.7.2010 13:26:03   
ribica77
hej coris user posted image

štej včeraj prvi dan, saj je bilo pred polnočjo. Kdaj ali je 3. dan ali 5. pa ne vem, ker ga sama še nisem jemala...
Jaz mislim, da nam avgusta uspe user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za vse, ki še čakate!!!

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
16.7.2010 13:29:48   
ribica77
Witch in coris user posted image user posted image user posted image  pa res veliko sreče vsem v pričakovanju user posted image !!!

Avgust je naš user posted image

Lep vikend!!!

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
16.7.2010 13:38:48   
coris
ja klomifen se jemlje različno in različne količineuser posted image

meni je predpisal 3-7 dna ciklusa po 1 tabletko, 3. dan pa najbrž zato ker sem imela prej kratke cikluse (24-28 dni).

jaz vem da nam v avgustu rata. jaz sem začela jest še alge in svetlinovo olje user posted image user posted image user posted image  

widiš witch sem kar dobro napovedala...tako kot pri meni, pa nič hudega z razlogom bomo v avgustuuser posted image , zdaj se na kup zbiramo da bomo potem skupaj srečne user posted image user posted image user posted image

rada vas imamuser posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
16.7.2010 13:53:02   
zvezdan
joj coris to si pa tooooook lepo povedalauser posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
19.7.2010 7:19:30   
MEGi20
Dan dan..naj se vam zopet javim ... moj dopust je mimo user posted image  
Najraje nebi prišla več v službo...Ravno včeraj sva se z dragim pogovarjala o moji službi, ki je zadnje mesece zelo stresna in je lahko tudi to vzrok da ni pa ni tistega + .... danes zjutraj sem šla s tako muko v službo..prav s teškim srcem grem delati - tko da bi jst kr za stalno podaljšala dopust user posted image

No witch lahko me dodaš na seznam da tete ne pričakujemo 4.08.10 ker ta mesec je bila točna - prišla je točno 4.7. ob 8uri zjutraj user posted image

In kako kaj ve ste že kaj na dopustu ali morate delati kot jaz ?

No čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nam želim.

Pa lep dan vsem.

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
19.7.2010 8:40:15   
zvezdan
megi20 tudi jaz še kar visim v službi. Upam da grem v začetku avgusta na morčka. Ne vem še kam,er je moj dragi rekel da bo vse sam zrihtal in me presenetiluser posted image No bomo videliuser posted image

Služba in stres zna bit pa res kaj vplivati ampak kaj čmo delat je treba. Jaz imam drug teden ovulacijo tako, da upam da bomo kaj user posted image , čeprav je sedaj tako stresno pred dopustom v službi, da ne upam nit računat, da bo kaj ratalouser posted image ko sem bila prvičuser posted image je bilo tudi toliko stresa v službi pa se je končalo s ss...mogoče je tudi kaj na temuser posted image Megi20 Koliko časa pa že delata na user posted image ?

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
19.7.2010 9:49:58   
MEGi20
Že od lanskega oktobra (to je bilo bolj neuradno) uradno pa 8 krog

mamica in očka...

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
23.7.2010 8:43:45   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20...4.8.2010user posted image
user posted image vesna_b..... x.8.2010user posted image
user posted image user posted image  Portorož...user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
27.7.2010 16:10:26   
Klemy82
Ojla, kje pa ste vse? Jaz sem ravno z dopusta... bilo je ful fajn. user posted image je krepko v zamujanju, jutri bomo lulali. Pa da vidimo, če bo kaj.user posted image

Jst.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
28.7.2010 8:09:37   
MEGi20
živ,živ.... kako ste kaj??Sem kar malo zanemarila to temo...

No imam problem tko da upam, da boste kaj svetovale...user posted image  Namreč zadnji teden mi je konkretno user posted image , imam bolečine v križu, nič mi ne diši za pojesti,da o bolečinah hrbtenice ne govorim,pa kako sem stalno utrujena-kar na enkrat je noč postala prekratka...

Lulala sem že a mi je pokazalo - (test FS) user posted image  ampak zakaj hudiča slabosti? Se res psiha lahko tako igra z nami?? user posted image  bi morala dobiti 4.8. sem mogoče zelo prezgodaj delala test in je zato pokazal negativno?

Danes sem spet lulala (tokrat na pobudo moje sestrične) na testek CB in pokazal je zopet -  a naj povem da ko sva ga pogledali se poleg konkretne črtice minusa vidi zelo zelo bleda pokončna črtica user posted image  če test dobro pogledaš... Sedaj pa imam toliko manj upanja da bo dobil moj dragi prelepo darilce user posted image

G je rekla naj počakam da bo user posted image  zamujala in potem opravim test.

Sama sploh nevem več kaj naj si mislim ob tem da so testi -  men pa slabo za umret.

No sam da sem se malce spovedala je takoj lažje.

LP;MeGi

< Sporočilo je popravil MEGi20 -- 28.7.2010 8:13:15 >

mamica in očka...

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
28.7.2010 8:11:26   
vesna_b
evo jo, moja je točna ko urica
danes je prišla, upam pa, da je naslednji krog ne bo več...
torej 25.8.

klemy82 - upam in držim pesti, da je to to!!!user posted image

aja, megi, test naj bi pokazal + prvi dan izostanka menstruacije, torej je v vsakem primeru prehitro. počakaj še ta teden... bom držala pesti zate, da bo 4.8. pokazal +

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 28.7.2010 8:15:15 >

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
28.7.2010 8:15:44   
MEGi20
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20...4.8.2010user posted image
user posted image vesna_b..... 25.8.2010user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

mamica in očka...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
28.7.2010 8:49:06   
zvezdan
megi20 ne prehitevaj...meni je bilo v prvi user posted image sicer res grozno slabo in prsa so me bolela že več kot 10 dni pred dnem ko bi morala priti user posted image Testek mi je pokazal + pa šele štiri dni po izostanku. Boš morala kar počakati. saj vem da je težko. So pa zadnje dni zelo težki dnevi tako, da tudi sama sem utrujena pa glava me skos boli pa bom nastopil šele čas o.

Seveda pa upam, da ti rata in močno močno držim pesti, da ugledaš konkretne user posted image user posted image . Probaj se ne psihirat in nekako ne mislit na to, ker imaš še cel teden do datuma in te bo pobralo do takrat, če boš samo na to mislila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
28.7.2010 9:01:59   
witch
MEGi20 do 4.8. je še kar teden dni.... ti kar lepo počakaj. Mogoče pa si res noseča in ti testi tega še ne pokažejo, telo pa. Vem da je bilo eni punci ful slabo, test pa kar -... in komaj po enem tednu izostanka se ji je pokazala bleda črtica. IN je bila noseča. Tak da še kakšen dan po izostanku in ponovi test. Jaz pa močno držimp pesti da si user posted image . In komaj čakam da bom spet prišla na računalnik in prebrala dobro novičko user posted image

Klemy82 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti in upam, da kmalu preberem dobro novičko user posted image

Jaz sem pa v plodnih dneh in pridno slončkava user posted image user posted image user posted image več novič pa bom imela ob koncu prve polovice meseca user posted image

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.