|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
19.6.2010 12:41:54   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pilotgirl iskrene čestitke

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
19.6.2010 19:38:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pilotgirl iskrene čestitke

Hvala!!! Ful sem vesela! user posted image Kljub, da me že utrujenost in slabost daje :)

(odgovor članu zaljubljena23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1277
19.6.2010 20:58:22   
witch
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20...4.7.2010user posted image
user posted image kopriva79......x.6.2010user posted image
user posted image mladika...x.6.2010user posted image
user posted image jacki...4.7.2010user posted image
user posted image Witch...17.7.2010user posted image
user posted image Coris...16.6.2010user posted image
user posted image Ribica77...11.7.2010user posted image
user posted image LuNaMi ...... 9.6.2010user posted image
user posted image naja17 ...... 30.6.2010user posted image
user posted image didi82 user posted image
user posted image user posted image  Portorož...user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 19.6.2010 21:00:54 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
19.6.2010 21:00:31   
witch
PilotGirl7 user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam in lepo user posted image ti želim user posted image user posted image user posted image

LuNaMi, coris, mladika, kopriva79 .... nisem zaseldila, če ste mi javile kako vas lahko pobarvam.... držim pa še vseeno pesti za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
21.6.2010 8:37:54   
ribica77
PilotGirl7 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super, čestitam!!!
No, pa smo spet malo bolj roza user posted image  kar tako naprej...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
21.6.2010 8:47:29   
coris
hej punce hvala za user posted image  user posted image

mene lahko daste na seznam in vem da je 14.07.2010 ne bom dobila user posted image  ker takrat pričakujem user posted image user posted image  hihihihi

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
21.6.2010 9:05:56   
mladika
hej wich,mi še čakamo,kaj bo...more najprej zamujat...jutri enkat naj ne bi prišla in upam da je ceu let navuser posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
21.6.2010 11:37:15   
Anonimen
Hvala dekleta in čestitke ostalim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1283
21.6.2010 16:43:07   
jacki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tanovi nosečkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
21.6.2010 17:14:08   
Anonimen
Držim pesti za user posted image

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1285
21.6.2010 23:26:59   
Ula33
Pozdravljene!

Jaz sem se pa odločila, da se vam pridružim na forumu. S fantom sva ta mesec prvic "na delu" (najin prvi poskus), tako da bom kar s težavo čakala do srede julija, da bom videla, če se nama je nasmehnila sreča user posted image ali user posted image . Upam, da ne bo user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
22.6.2010 8:03:00   
ribica77
Mladika držim pesti za user posted image  user posted image

Ula33 dobrodošla med nami user posted image  sporoči še točen datum kdaj user posted image  ne bo, da te witch vpiše na naš seznam user posted image

lep dan punce user posted image  pa pridno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
22.6.2010 8:08:14   
witch
mladika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

ula33 dobrodošla user posted image pa kot ti je ribica77 povedala, bi radila še datum kdaj je ne pričakuješ user posted image držim pesti, da vama bo takoj v prvo uspelo user posted image user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
22.6.2010 8:37:27   
zvezdan
witch držim pesti za izpit da ti rata...pa za lidik tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image Sporoči kako je šlo.

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
22.6.2010 10:55:39   
Anonimen
Zame držite pa jutri za izpit, ga imam ob 12h :D

(odgovor članu zvezdan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1290
22.6.2010 11:15:46   
zvezdan
bom bom...beliko sreče. Kater izpit pa imaš?

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
22.6.2010 11:22:53   
Anonimen
Ena arhitekturna zadeva, ogromno računanja, gradbena mehanika ;)

(odgovor članu zvezdan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1292
22.6.2010 11:23:52   
Anonimen
Dekleta, kaj ste okoli že povedale, da ste user posted image ?

Ali se boste držale pravila 3 mesece? ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1293
22.6.2010 11:28:16   
zvezdan
no veliko sreče jutri. Drugače pa jaz se ne bom držala 3 mesecev. Tudi prvič nisem zdržala ker sem bila tako zelo vesela in sem hotela vsem povedat tako da tudi naslednjič verjetno ne bom zdržala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
22.6.2010 11:46:19   
Anonimen
Do koliko časa ti je pa ratalo zdrzati? Mene tud kr matra kar ne morem bit tiho :)

(odgovor članu zvezdan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1295
22.6.2010 12:20:32   
zvezdan
mojemu sem takoj povedala..itak. Ostalim pa čez en teden. Sem hotla bit tiho pa sem jaz eni kolegici povedala. Pol mi je pa mojuser posted image rekel da tut ni mogel zdržat pa je še dvema kolegoma povedal. Tko da smo rekl pol brezveze neki skrivat. Če je namenjeno da bo šlo naprej bo ne glede na 3 mesece šlo naprej. No pa je šlo naprej...sem imela v 10 tednu ss. Pa mi je bilo lažje ker so prijatelji vedeli....lažje ti je ko slišiš toplo besedo. Edino v službi nisem povedala, čeprav sem jim bila sumljiva, ker mi je vse tako smrdelo in sem skos špricala z raznimi parfumi okol sebeuser posted image user posted image

Ni mi žal da sem povedala, ker so bili ti tedni res nekaj posebnega in sem jih lahko delila s prijatelji. Naslednjič bi se odločila enako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
22.6.2010 12:31:08   
Anonimen
Moj je se tisto sekundo izvedel :) Me je gledu a ga hecal ali za res govorim, ko je pa vidu user posted image , je bil pa sirok smeh in učki so mu zareli :D

Mama zvedla čez dva dni :D Tako, da so res ožji sorodniki izvedeli, samo vprašanje časa kdaj bo prikapljalo okoli. Sošolke me že opazujejo in se mi čudno smejijo, ker imam komentarje, joj kok smrdi in ostalim komentarjem :)

(odgovor članu zvezdan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1297
22.6.2010 13:32:49   
zaljubljena23
Midva sva takoj povedala...Najprej staršem in res bližnjim sorodnikom, pol pa sva kar novičko objavila preko FB-ja in se sama širi okroguser posted image user posted image user posted image Sem istega mnenja kot zvezdan, zato nisva mogla skrivati

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
22.6.2010 13:57:46   
zvezdan
Moj user posted image je bil tudi tako srečen tako da se veselim dneva ko bom zopet ugledala user posted image . Jaz sem kupila kinder jajček in dala previdno čokoladko narazen in vzela ven igračko noter pa dala listek z napisano novičko. Nato sem vse skrbno nazaj zaprla in mu dala kinder surprise....dobesednouser posted image user posted image ko je pojedel čokolado in odpru jajček ga je skoraj kapuser posted image No po tem sem pa vsak dan dobila rdečo vrtnicouser posted image   Moj je bil res srečen tako da res upam da naju zopet spet osrečim.

Kako ste pa ostale povedale oz. kako nameravate povedati svojemu dragemu da bo postal očka?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
22.6.2010 15:21:59   
Anonimen
O hudo, ful dobro presenečenje!user posted image

(odgovor članu zvezdan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.