|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
3.6.2010 15:22:21   
jacki
Prvičmami.BRAVO, BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ful vesela zate...jest pa še kr nestrpna... glede na to, da sem 1.6. delala test, pa da se hormon na 2 dni viša, še ne vem, al naj kar jutri naredit še enkrat test (glede na to da naj bi prišla jutri user posted image ) ali naj počakam na soboto...seveda če user posted image ne bo? Bom vidla...

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
3.6.2010 15:22:40   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20...10.6.2010user posted image
user posted image kopriva79......x.6.2010user posted image
user posted image mladika...x.6.2010user posted image
user posted image jacki...4.6.2010user posted image
user posted image Shilou...8.6.2010user posted image
user posted image Witch...x.6.2010user posted image
user posted image Coris...16.6.2010user posted image
user posted image Ribica77...15.6.2010user posted image
user posted image naja17 ...... x.6.2010user posted image
user posted image didi82 user posted image
user posted image user posted image  Portorož...user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
3.6.2010 15:23:52   
witch
jacki držim pesti da je nebo user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi raje še kakšen dan počaka user posted image upam, da te v soboto prestavim po seznamčku navzdol user posted image user posted image user posted image
kar lepo sem začela roza barvati user posted image user posted image user posted image kar tako naprej punce user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
3.6.2010 15:57:23   
MEGi20
prvičmamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem zelo vesela zate

witch men so pa vsi znaki izginili..ni jih tudi belega izcedka ne ampak prsa prsa so pa na otip boleča user posted image  čakat moram še 7dni ampak k je tako težko; vem da mi nebo pokazal nič do izostanka ampak me tko žreuser posted image  Mi je ena kolegic a rekla da je BCmini baje zelo občutljiv; a vidim da ga druge grajajo

Nič grem veselo na delo...Sinku sem danes naročila tortico tko da v nedeljo bo zanimivo - bom tko sproščena kot še nikoli... Tamal ima 3leta jaz pa popoldan dirko - bi pa bila vesela če bi mi testek po dirki pokazal željeni user posted image  (upanje umre zadnje)user posted image user posted image

Pa LP megi

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
3.6.2010 20:19:48   
zaljubljena23
portorož, ojoj...Kako to da so se odločili brez narkoze na koncu? HB, sem jaz med posegom lepo mirno spančkala...Držim pesti, da bo čimprej tole za teboj

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
3.6.2010 21:51:29   
LuNaMi
Pozdravljene vse v pričakovanju in vse srečkeuser posted image  :)
Že nekaj časa vas spremljam, danes pa sem se vam pridružilauser posted image

Mi2 tudi že poskušava približno 3 mesece, do zdaj še nič sreče...ampak seveda je treba potrpeti...vmes sem sicer že imela nekaj znakov, ko mi je user posted image  zamujala 14 dni (kar se sicer ni še nikoli zgodilo), pa pogost obisk wc-ja, špikanje v jajčnikih,..vendar je potem smotka vseeno prišla :( hihi... naslednja mora priti 9.6. in upamo, da je ne bo!user posted image

Držim pesti za vse nas ;)

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
4.6.2010 5:32:17   
naja17
Eh, sej sem jo čutla, user posted image  namreč, ampak sem res upala, da je kej druzga...user posted image ....

(odgovor članu LuNaMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
4.6.2010 8:52:54   
witch
MEGi20 vsi znaki bodo prišli nazaj. Imam občutek, da takoj po O so vsi znaki prisotni, potam izginejo in se vrnejo (ampak pri meni vedno nažalost pms user posted image ). Upam, da bodo pri tebi znaki za plusek user posted image Lepo se pripravi za nedeljo, sinku naredite nepozaben dan in maksimalno uživajte user posted image kakšno dirko pa imaš, če lahko vprašam?  user posted image Plusek pa bo prišel ob pravem času. Sem se včeraj malo potožila mojemu, da tako dolgo ni pluska, pa je rekel bo prišel ob pravem času. MOgoče ima neko z nama trenutno druge načrte...
Zdaj pa lepo počakaj še teh 6 (vidiš je že en manj user posted image ) dni, jaz pa seveda držim pesti da bo velik plusek user posted image user posted image user posted image user posted image

LuNaMi dobrodošla user posted image te bom dodala na seznamček in seveda pridno držim pesti, da je 9. nebo in boš nalulala plusek user posted image user posted image user posted image

naja17 user posted image user posted image user posted image pošiljam ti en kup pikpok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da pa v naslednjem krogu bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
4.6.2010 8:53:44   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image LuNaMi ...... 9.6.2010user posted image
user posted image naja17 ...... x.7.2010user posted image
user posted image user posted image  Portorož...user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
4.6.2010 9:26:45   
planikica
Čestitke, prvičmami! :)

No, jaz pa sem danes imela prvi pregled, moj dragi je bil zraven. Vse je ok, pikica je na pravem mestu in srček bije user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
4.6.2010 9:57:19   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: witch

naja17 user posted image user posted image user posted image pošiljam ti en kup pikpok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da pa v naslednjem krogu bo user posted image user posted image user posted image

Oooo hvala user posted image .... Sej zdej k sem vas prebrala, sem tud jest mal bolš, k ste tu optimistke, ne pa jest zmer kuj v jok....
BTW - na seznam me lahk poprvaš kr na 30.6. user posted image ...

Za ostale pa tud jaz držim pesti in vam pošiljam pike poke user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
4.6.2010 11:32:49   
MEGi20
witch ja ti kar vprašaj .. no jaz pa kolesarim ;cestno kolesarstvo,imam specialko in če zagledam + bo konc z mojo kariero user posted image  

ampak veš nisem mogla zržat in sem delala test user posted image  in ko sem vidla rezultat (čeprav bled) sem še tinto polila po testerju ...kaj misliš ??čeprav je čist bleda črtica a bo mogoče???

< Sporočilo je popravil MEGi20 -- 4.6.2010 11:38:07 >

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
4.6.2010 11:39:01   
zvezdan
ja MEGI20 vem kako je to jaz sem včasih tudi kolesarila (gorsko) pa veliko veliko sem pretekla. Tako da sem sedaj kar nehala ker je vse skupaj preveč izčrpljujoče za telo in potem tudi za zanositev ni dobro. Samo jaz sem res pretiravalauser posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
4.6.2010 13:31:54   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image naja17 ...... 30.6.2010user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
4.6.2010 13:34:24   
witch
MEGi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da je to to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da si ti tista srečnica, ki ji test že prej razkrije skrivnost user posted image pa veliko sreče v nedeljo user posted image držim pesti, da boš prva in najboljša, potem pa za kakšno leto šport daš na stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
4.6.2010 13:47:53   
zaljubljena23
najauser posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
4.6.2010 13:48:36   
zaljubljena23
meegi, testek ponovi čez 2 dni, če bo črtica močnejša si ziher nosečka...stiskam pestkeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1242
4.6.2010 16:36:05   
jacki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pršla user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem kar razočarana, ker sem imela red zelo zelo dober občutek...user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej pa res upam, da II vidm 4.7.

Neposredna povezava do sporočila: 1243
4.6.2010 16:52:29   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image jacki...4.7.2010user posted image
user posted image naja17 ...... 30.6.2010user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
6.6.2010 19:55:06   
witch
MEGi20 vse najboljše tvojemu fantku user posted image želim mu veliko otroške razigranosti, zdravja in pa bratca ali sestrico
ena traktorska torta za njega user posted image
user posted image

Kako je bilo pa na dirki? Sem mislila na tebe in ti držala pesti user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
7.6.2010 8:55:47   
zvezdan
ampak veš nisem mogla zržat in sem delala test user posted image in ko sem vidla rezultat (čeprav bled) sem še tinto polila po testerju ...kaj misliš ??čeprav je čist bleda črtica a bo mogoče???

Meg20 kaj je s tvojimiuser posted image . jaz sem prvič tudi ugledala le rahlo črtico čez kakšen dan pa že močno. Kako kaže?

Držim pesti, da je to to.

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
7.6.2010 11:37:23   
coris
Hejla punce moje sem se zmotila in svoj post objavila pod pričakujemo junija ....zmedenka sm

Jz sm se kar malo umaknila ker sem čist preveč žalostna ko vidim toliko lepih trebuščkov ko se sprehajajo mimo mene , jaz pa tavam v temi user posted image  v petek sem bila na pregledu pri ginekologu ker sem na MV zatipala nekaj "čudnega", hkrati sem ga še poprosila da mi naredi uz da bova videla ali je O že mimo. Vzel mi je bris, ni pa nič komentiral MV, je rekel naj čez 14 dni pokličem za rezultate. sm rekla da se ne bom sekirala in si narobe razlagala njegovega molka saj se mi zdi najbolj profesionalno o zadevi govoriti takrat ko bodo rezultatiuser posted image  potem pa drugi šok zame. rekel mi je da ni čudno da ne zanosim saj naj bi moji jajčniki "spali" in nimam Ovulacij user posted image  je pa ginkolog taka faca da ga sploh nisem rabila nič prosit in nič mi je kar sam napisal KLOMIFEN.

Zdaj me pa zanima ali ima katera od vas izkušnje z zaspanimi jajčniki oz če ne, me zanima ali ima katera izkušnje s Klomifenom? ta vikend sem kar pobegnila v osamo in mi je pasal odmik od vseh tudi od domačih.

prosim vas za kak nasvet kako izkušnjo (vašo ali tujo), karkoli user posted image  tale želja po user posted image  me čist ubija

rada vas imam user posted image  coris

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
7.6.2010 11:44:10   
zvezdan
Coris sem ti napisala v temo pričakujemo junijauser posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
7.6.2010 12:03:46   
zaljubljena23
coris sama sem bila 2x po 3 cikle na klomifeni...Lani od januarja do aprila, v tretjem ciklu je uspelo, a se žal slabo končalo...Letos sem spet bila na klomifenu, s tem, da sem drugi cikel bila v IUI postopku...In spet v tretjem krogu klomifena je uspelo in zdaj sem že v 12.tednu....Tako da kar optimistično

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
7.6.2010 12:10:08   
coris
hvala zaljubljena23 user posted image  to mi vliva upanjeuser posted image  želim ti vse dobro in hvala za tvojo izkušnjo....imam morda še katera podobne izkušnje s klomifenom?

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.