Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.6.2010 15:22:21
|
|
|
|
jacki
|
Prvičmami.BRAVO, BRAVO Sem ful vesela zate...jest pa še kr nestrpna... glede na to, da sem 1.6. delala test, pa da se hormon na 2 dni viša, še ne vem, al naj kar jutri naredit še enkrat test (glede na to da naj bi prišla jutri ) ali naj počakam na soboto...seveda če ne bo? Bom vidla...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.6.2010 15:23:52
|
|
|
|
witch
|
jacki držim pesti da je nebo jaz bi raje še kakšen dan počaka upam, da te v soboto prestavim po seznamčku navzdol kar lepo sem začela roza barvati kar tako naprej punce
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.6.2010 15:57:23
|
|
|
|
MEGi20
|
prvičmami sem zelo vesela zate witch men so pa vsi znaki izginili..ni jih tudi belega izcedka ne ampak prsa prsa so pa na otip boleča čakat moram še 7dni ampak k je tako težko; vem da mi nebo pokazal nič do izostanka ampak me tko žre Mi je ena kolegic a rekla da je BCmini baje zelo občutljiv; a vidim da ga druge grajajo Nič grem veselo na delo...Sinku sem danes naročila tortico tko da v nedeljo bo zanimivo - bom tko sproščena kot še nikoli... Tamal ima 3leta jaz pa popoldan dirko - bi pa bila vesela če bi mi testek po dirki pokazal željeni (upanje umre zadnje) Pa LP megi
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.6.2010 20:19:48
|
|
|
|
zaljubljena23
|
portorož, ojoj...Kako to da so se odločili brez narkoze na koncu? HB, sem jaz med posegom lepo mirno spančkala...Držim pesti, da bo čimprej tole za teboj
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.6.2010 21:51:29
|
|
|
|
LuNaMi
|
Pozdravljene vse v pričakovanju in vse srečke :) Že nekaj časa vas spremljam, danes pa sem se vam pridružila Mi2 tudi že poskušava približno 3 mesece, do zdaj še nič sreče...ampak seveda je treba potrpeti...vmes sem sicer že imela nekaj znakov, ko mi je zamujala 14 dni (kar se sicer ni še nikoli zgodilo), pa pogost obisk wc-ja, špikanje v jajčnikih,..vendar je potem smotka vseeno prišla :( hihi... naslednja mora priti 9.6. in upamo, da je ne bo! Držim pesti za vse nas ;)
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.6.2010 5:32:17
|
|
|
|
naja17
|
Eh, sej sem jo čutla, namreč, ampak sem res upala, da je kej druzga... ....
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.6.2010 8:52:54
|
|
|
|
witch
|
MEGi20 vsi znaki bodo prišli nazaj. Imam občutek, da takoj po O so vsi znaki prisotni, potam izginejo in se vrnejo (ampak pri meni vedno nažalost pms ). Upam, da bodo pri tebi znaki za plusek Lepo se pripravi za nedeljo, sinku naredite nepozaben dan in maksimalno uživajte kakšno dirko pa imaš, če lahko vprašam? Plusek pa bo prišel ob pravem času. Sem se včeraj malo potožila mojemu, da tako dolgo ni pluska, pa je rekel bo prišel ob pravem času. MOgoče ima neko z nama trenutno druge načrte... Zdaj pa lepo počakaj še teh 6 (vidiš je že en manj ) dni, jaz pa seveda držim pesti da bo velik plusek LuNaMi dobrodošla te bom dodala na seznamček in seveda pridno držim pesti, da je 9. nebo in boš nalulala plusek naja17 pošiljam ti en kup pikpok da pa v naslednjem krogu bo
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.6.2010 9:26:45
|
|
|
|
planikica
|
Čestitke, prvičmami! :) No, jaz pa sem danes imela prvi pregled, moj dragi je bil zraven. Vse je ok, pikica je na pravem mestu in srček bije
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.6.2010 9:57:19
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch naja17 pošiljam ti en kup pikpok da pa v naslednjem krogu bo Oooo hvala .... Sej zdej k sem vas prebrala, sem tud jest mal bolš, k ste tu optimistke, ne pa jest zmer kuj v jok.... BTW - na seznam me lahk poprvaš kr na 30.6. ... Za ostale pa tud jaz držim pesti in vam pošiljam pike poke ... .....
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.6.2010 11:32:49
|
|
|
|
MEGi20
|
witch ja ti kar vprašaj .. no jaz pa kolesarim ;cestno kolesarstvo,imam specialko in če zagledam + bo konc z mojo kariero ampak veš nisem mogla zržat in sem delala test in ko sem vidla rezultat (čeprav bled) sem še tinto polila po testerju ...kaj misliš ??čeprav je čist bleda črtica a bo mogoče???
< Sporočilo je popravil MEGi20 -- 4.6.2010 11:38:07 >
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.6.2010 11:39:01
|
|
|
|
zvezdan
|
ja MEGI20 vem kako je to jaz sem včasih tudi kolesarila (gorsko) pa veliko veliko sem pretekla. Tako da sem sedaj kar nehala ker je vse skupaj preveč izčrpljujoče za telo in potem tudi za zanositev ni dobro. Samo jaz sem res pretiravala
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.6.2010 13:34:24
|
|
|
|
witch
|
MEGi držim pesti, da je to to upam, da si ti tista srečnica, ki ji test že prej razkrije skrivnost pa veliko sreče v nedeljo držim pesti, da boš prva in najboljša, potem pa za kakšno leto šport daš na stran
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.6.2010 13:47:53
|
|
|
|
zaljubljena23
|
naja
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.6.2010 13:48:36
|
|
|
|
zaljubljena23
|
meegi, testek ponovi čez 2 dni, če bo črtica močnejša si ziher nosečka...stiskam pestke
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.6.2010 16:36:05
|
|
|
|
jacki
|
je pršla . Sem kar razočarana, ker sem imela red zelo zelo dober občutek... Zdej pa res upam, da II vidm 4.7.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 6.6.2010 19:55:06
|
|
|
|
witch
|
MEGi20 vse najboljše tvojemu fantku želim mu veliko otroške razigranosti, zdravja in pa bratca ali sestrico ena traktorska torta za njega Kako je bilo pa na dirki? Sem mislila na tebe in ti držala pesti
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 7.6.2010 8:55:47
|
|
|
|
zvezdan
|
ampak veš nisem mogla zržat in sem delala test user posted image in ko sem vidla rezultat (čeprav bled) sem še tinto polila po testerju ...kaj misliš ??čeprav je čist bleda črtica a bo mogoče??? Meg20 kaj je s tvojimi . jaz sem prvič tudi ugledala le rahlo črtico čez kakšen dan pa že močno. Kako kaže? Držim pesti, da je to to.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 7.6.2010 11:37:23
|
|
|
|
coris
|
Hejla punce moje sem se zmotila in svoj post objavila pod pričakujemo junija ....zmedenka sm Jz sm se kar malo umaknila ker sem čist preveč žalostna ko vidim toliko lepih trebuščkov ko se sprehajajo mimo mene , jaz pa tavam v temi v petek sem bila na pregledu pri ginekologu ker sem na MV zatipala nekaj "čudnega", hkrati sem ga še poprosila da mi naredi uz da bova videla ali je O že mimo. Vzel mi je bris, ni pa nič komentiral MV, je rekel naj čez 14 dni pokličem za rezultate. sm rekla da se ne bom sekirala in si narobe razlagala njegovega molka saj se mi zdi najbolj profesionalno o zadevi govoriti takrat ko bodo rezultati potem pa drugi šok zame. rekel mi je da ni čudno da ne zanosim saj naj bi moji jajčniki "spali" in nimam Ovulacij je pa ginkolog taka faca da ga sploh nisem rabila nič prosit in nič mi je kar sam napisal KLOMIFEN. Zdaj me pa zanima ali ima katera od vas izkušnje z zaspanimi jajčniki oz če ne, me zanima ali ima katera izkušnje s Klomifenom? ta vikend sem kar pobegnila v osamo in mi je pasal odmik od vseh tudi od domačih. prosim vas za kak nasvet kako izkušnjo (vašo ali tujo), karkoli tale želja po me čist ubija rada vas imam coris
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 7.6.2010 11:44:10
|
|
|
|
zvezdan
|
Coris sem ti napisala v temo pričakujemo junija
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 7.6.2010 12:03:46
|
|
|
|
zaljubljena23
|
coris sama sem bila 2x po 3 cikle na klomifeni...Lani od januarja do aprila, v tretjem ciklu je uspelo, a se žal slabo končalo...Letos sem spet bila na klomifenu, s tem, da sem drugi cikel bila v IUI postopku...In spet v tretjem krogu klomifena je uspelo in zdaj sem že v 12.tednu....Tako da kar optimistično
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 7.6.2010 12:10:08
|
|
|
|
coris
|
hvala zaljubljena23 to mi vliva upanje želim ti vse dobro in hvala za tvojo izkušnjo....imam morda še katera podobne izkušnje s klomifenom?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.