|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
19.5.2010 8:22:23   
ribica77
Planinkica, uživava in upava od novembra. Najbrž se marsikateri zdi, da to ni dolgo, a vendar se meni zdi cela večnost... sem upala, da nama rata hitreje.

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
19.5.2010 9:24:26   
zvezdan
Punce zdaj se vam tudi sama oglašam. Berem vas že kar lep čas. XOXOXO žal mi je za tvojega user posted image . Tudi sama imam že enegauser posted image in tako kot imaš napisano v podpisu....prelepi so bili za ta svet. Kar zjokala sem seuser posted image user posted image user posted image .

No tudi midva se počasi pobirava in upam, da čim prej ugledam velik+.

držite se punce in ne obupajte. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1177
19.5.2010 10:51:13   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20...10.6.2010user posted image
user posted image kopriva79......x.6.2010user posted image
user posted image mladika...x.6.2010user posted image
user posted image jacki...4.6.2010user posted image
user posted image Shilou...8.6.2010user posted image
user posted image Witch...x.6.2010user posted image
user posted image Coris...20.5.2010user posted image
user posted image Ribica77...15.6.2010user posted image
user posted image prvičmami .... 3.6.2010user posted image
user posted image didi82 user posted image
user posted image user posted image  Portorož...user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
19.5.2010 10:53:40   
witch
planikica držim pesti da je to to user posted image user posted image user posted image user posted image

ribica user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej. Pa še kako dobro te razumem... Tudi midva od začetka decembra delava in nič user posted image zadnji cikel me je še M pošteno ****...

zvezdan upam, da vama čim prej uspe spet zagledati plusek, ki bo pri tebi ostal celih 9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 1179
19.5.2010 14:24:16   
zaljubljena23
plankica user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo plusek

ribica in witch, želim vama, da vaju kmalu razveseli plusek...Vem kako je, ko nekaj čakaš in pričakuješ, pa te ne doleti...Sama sem čakala kar 20 mesecev na svojo srečo in sem jo končno dočakala...Gnal me je naprej optimizem, ki je bil v meni...Tako, da punci ne obupat

zvezdan user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
20.5.2010 9:45:57   
planikica
ribica77 Res si malo neučakana, ampak te še kako dobro razumem :) Jaz sem bila prepričana, da bo dolgo trajalo in ne bo brez težav, moj pa prepričan, da bo že kar prvič. Še stavila sva na to temo! :D Potrpljenje, saj bo user posted image

witch, hvala!

zvezdan, držim pesti!

Pri meni še kar ni user posted image , me pa tako zelo bolijo prsi, da še hodim težko user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
20.5.2010 10:17:59   
portorož
xoxox    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se!!!

Oprosti, da komaj zdaj odgovarjam, a sem se zasipala z delom. Žal mi je zate..., a moramo upati, da bomo vse enkrat srečke user posted image

Jaz sem tak-tak..., sva se odločila, da bova počakala na ta poseg, pa potem spet v nove boje.

držite se rožice moje, vse moramo biti pogumne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1182
20.5.2010 19:13:30   
witch
coris kaj pa je tebi čarobna palčka pokazala? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
21.5.2010 14:55:15   
MEGi20
Dan dan..kako ste punce?? Evo jst sem morala včeraj priti v službo saj me nujno potrebujejo user posted image

Se moram pa pohvalit da toplice delajo čudeže user posted image  Smo user posted image user posted image user posted image  na kvadrat user posted image user posted image

In kako kaj ve??Mene to vreme čist zamori pa še vikend ki sem ga želela preživeti doma bom oddelala user posted image

Nič grem naprej delat..pa lep dan vsem

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
21.5.2010 15:04:55   
coris
Hej Witch in ostale punce.

jz sm se kr malo odmaknila ker se mi je ponovila zgodba iz decembrauser posted image
user posted image  bi morala dobiti 18.5.2010 pa ni prišla. že pred dobrim tednom me je ves čas špikalo in črvičilo kot me ne nikoli preduser posted image   pa prsa so bila kot baloni, pa slabo mi je bilo, in bila sem precej utrujena zato sem naredila bc mini in ugledala zelo rahel user posted image  test ponovim test 18 in zopet user posted image , ga ponovim še drug dan in še močnejšiuser posted image tooook sm bla vesela da sem kar naprej lulala po trakcih. se nisem upala nič razlagat ker se je že decembra klavrno končalo. potem pa včeraj spet ponovim test in ni bilo večuser posted image  user posted image user posted image user posted image  danes me trebuh tako hudo boli da bi na trenutke lahko kr dol padla od bolečin in ulila ampak dobesedno ulila se je user posted image . Tako da sedaj je uradno ne pričakujem 16.4.2010

kako se ostale kaj držite?

user posted image  vaša coris

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
21.5.2010 15:14:15   
witch
coris user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj ne vem kaj naj ti rečem.... držim pesti, da boš kmalu spet zagledala plusek. A na kakšen pregled si hodila? user posted image user posted image user posted image
Verjetno je 16.6. na pričakuješ? ali?

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
21.5.2010 15:17:04   
zvezdan
joj zelo mi je žal coris. Vem da si razočarana in žalostna ampak saj se bo tudi nam nasmehnila sreča....vse se v življenju na koncu zloži tako kot je treba.

Bodi močna in ne obupaj. Poljubček in user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
21.5.2010 15:28:18   
planikica
Ooo coris user posted image , žal mi je zate. (Spomnim se te iz teme, ko sem bila pred meseci tu.) Jaz se bojim podobnega scenarija. Mene je user posted image zafrkavala januarja, vse me je bolelo itd., potem pa se je en teden pozneje ulilo. Zdaj spet že en teden čakam po pričakovani in se samo bojim, da bo spet enako... Res mi je hudo zate in upam, da ti kmalu uspe dobiti in obdržati malo pikico!  user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
21.5.2010 15:28:39   
coris
ja točno 16.6 sem mislila...sem danes tako zelo utrujena od vsega dogajanja da sm kr malo zmedena user posted image  

sm se odločila da grem do ginekologa g. Kobala kar samoplačniško, ker je res najboljši ginekolog za moje pojme ali pa sem jaz imela prej tako slabega. prej sem imela 9 let ves čas glivična vnetja potem mi je enkrat počil film ko sem od vsega hudega pristala na urgenci. tako hudo je bilo da tud sedet hodit niti stat nisem mogla, take bolečine. Pa sem šla do g Kobala in res vse pohvale mu gredo. že pol leta nisem mimela vnetja kar se prej ni zgodilo v 9 letih. zato sem rekla da stopim do njega in mu malo razložim situacijo. prosila ga bom še za ultrazvok in naj me tipi-topi pregleda user posted image  verjamem da bo potem vse ok user posted image

hvala vam za objemčke in podporo. sem kr žalostna že 2 dni. ampak nisem nikomur povedala in mi je zdaj dosti lažje user posted image

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
21.5.2010 15:45:38   
mladika
coris a to dr.Kobal iz ljubljane??žal mi je zate da se ti je to zgodilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da kmalu spet ugledaš user posted image  in seveda obdržiš malo pikico!!

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
21.5.2010 19:08:15   
jacki
Coris user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...nimam besed, ki ti lahko pomagajo, imam le objem in ramo, da se zjočeš in polna moči nadaljuješ boj, da zagledaš enga luštganga user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
24.5.2010 22:29:11   
ribica77
Coris, tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Ja, kot pravijo ostale punce. Ni kej, malce potrpljenja potrebujemo in bo.... za vse pride enkrat srečen trenutek user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
25.5.2010 10:55:40   
witch
planinkica nič nam nisi sporočila kaj si nalulala? user posted image
pa ostale kje se skrivate?

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
25.5.2010 10:56:25   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image Coris...16.6.2010user posted image
user posted image user posted image  Portorož...user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
25.5.2010 11:30:30   
planikica
witch ijoooj, preveč razburjenja povzroča pozabljivost :) No, v soboto sem prvič zagledala user posted image ! Po mojih izračunih naj bi bil PDP 21.1.2011.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
25.5.2010 11:50:24   
zaljubljena23
Čestitke še tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 1196
25.5.2010 12:40:58   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image Coris...16.6.2010user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
25.5.2010 12:41:51   
witch
planikica sem te dala na seznamček user posted image user posted image čestitam ti in ti želim lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image user posted image sem ti rekla zdanjič da je to to user posted image user posted image user posted image
pa opravičujem se, da sem te prej prekrstila user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1198
25.5.2010 20:26:03   
planikica
witch, najlepša hvala :) Še naprej bom stiskala pesti za ostale punce s te teme! 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
26.5.2010 7:43:45   
MEGi20
Dan... sem kar odsotna ta teden user posted image  lena sem ratala ... No ja tudi nekaj težavic sem imela (špikanje v sp. delu trebuha, pogosto uriniranje-čeprav sem manj pila,...) Mah obup obup sama sebi sem nekaj tečna pa nevem al je to zaradi moje slabe volje ali pač samo zaradi vremena?

In kako ste kaj ve? Se kaj dogaja?? witch je kaj novega si bila pri G??

No podarjam vam/nam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.

Pa lep dan še naprej

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.