|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
26.5.2010 8:42:55   
ribica77
Planikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Čestitke še iz moje strani! Lepo nosečnost želim in drži pesti, da še nam uspe čim prej user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
26.5.2010 14:51:04   
witch
MEGi20 bila pri G ja... Pa nič kaj pametnega izvedela user posted image V petek sem dobila M,potem sem pa imela v ponedeljek pregeld pri G. Me je vseeno malo pogledala in potipala. Je rekla da ciste ni, večje preglede pa delajo po enem letu user posted image Mi je pa dala primolut tablete za sprožitev M ta mesec in so mi ga punce odsvetovale. Tak da jih nebom jedla in upam, da pride sama od sebe...
Pa ti? Je kaj novičk? user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
26.5.2010 16:48:15   
planikica
ribica77 hvala :) pesti za vse punce čvrsto stisnjene user posted image  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
27.5.2010 12:51:52   
MEGi20
Mah moje telo je čudno....res nevem ali je to spremeba vremena ali pa nam je "mogoče" ratalo (potihem upam)..

Ker sem v službi 8ur na nogah sem opazila, da me noge bolijo (nikoli prej me niso)...Utrujena sem zeloooo,zdj me še joške bolijo...vroče mi je ,želodec me zvija,zbadanje v jajčnikuh in maternici občasnouser posted image sluz imam bolj gosto, belo brez vonja.
Obup nevem na čem sem??Čakat pa moram do 10ga pa najraje nebi user posted image

Če bi sedaj delala test bi bilo še prezgodaj, ker O naj bi bila 23.05. in 24.05 ...plodni dnevi pa od 18.05.-25.05.2010 user posted image  super in fajn sam k me mučiuser posted image  nevem do kdaj se sploh ne splača delat testa vrjetno do izostanka saj nebi pokazal nosečnosti zaradi ravni hormona ??

No ja spet sem se razpisala.

Nič počasi romam domov

LP;megi

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
27.5.2010 13:10:44   
zvezdan
Megi20 upam in držim pesti da je. Lahko bi bili že znaki. jaz sem jih prvič dobila že takoj po vgnezditvi. Še moj se je hecal da kako imam lahko vse nosečniške znakeuser posted image .

Obveščaj nas! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
27.5.2010 18:56:21   
prvičmami
Čao!

Zdj se že dolgo nisem javla, ker se trudim ne razmišljat o tem in da bo čimprej 3.6 da vidim kakšen bo rezultat.
2 dni nazaj me je špikalo v trebhu, slabo mi je blo, glava me je bolela, utrujena sem bla, vrtelo se mi je... enako včeri, dans sem pa čist ok. Zdj pa nevem kaj to pomeni????user posted image
Pa sj za nosečniške znake bi blo verjetno še prezgodi, ker je še skor cel tedn do user posted image . Naredla sem sicer včeri test, ki pa je bil negativen user posted image - upam da zaradi tega ker je blo prezgodi.

Držim pesti za vse nas, da ne bo večuser posted image

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
31.5.2010 17:21:20   
MEGi20
Dan....moram se vam malo javiti kar pogrešam ta forum user posted image  vikend je bil zeloooo dolg in mene do prihoda user posted image  ločuje 11dni....me tko žre da bi naredila test... user posted image  prsa so še vedno boleča in polna,zbada me nič več, slabo mi je pa občasno sam ne zdaj mislit, da mislim da so pa to znaki, ker lahko da so živčki ampak me žre-tako sem neučakana in tečna ker nevem pri čem sem...

Tudi moj user posted image  je na momente tečen in mi gre prav na živce user posted image  sam ga razumem da ga jaz spravim v slabo voljo včasih in to ni lepo od mene a nemorem si da ga ne vprašam če so kakšne spremebe ali je kaj opazil...pa je danes nekako v jezi rekel, da mi je trebušček malo izbočen in nič drugegauser posted image

Jst upam, da se je prijelo in da bo končno tamalu dobil B/S user posted image

Pa lep dan želim vsem

mamica in očka...

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
1.6.2010 8:29:29   
witch
MEGi20 ti lepo kar mirno. S testkom pa lepo počakaj. Vem da je težko, ker sama tudi kakšen dan prej delam test. Ampak od zadnje M, ko se ji je popolnma zmešalo bom delala teste, ko mi bo ene par dni M zamujala. Škoda denarja in živčkov user posted image Zamoti se s čim. Uživaj s sinčkom in pa z dragim, ker kot sama vidiš s tem slabo vpivaš verjetno na oba. Jaz močno močno držim pesti, da vama je uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

prvičmami, jacki vidve prve testirata za obe močno držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
1.6.2010 9:06:25   
zvezdan
MEGI20 vem kako ti je. Grozni so tile dnevi od o. do dneva ko naj ne bi prišla user posted image Držim pesti zate, da ugledaš user posted image user posted image

PRVIČMAMI, JACKI user posted image user posted image user posted image

joj punce sem kar sama še za vas nervoznauser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
1.6.2010 11:45:32   
Klemy82
Ojla, punce, dolgo ni bilo nič slišati od mene.user posted image
Vidim, da pridno user posted image in čakate na user posted image user posted image ...
Pri meni nič posebnega, končno sva začela delat na user posted image in tudi jaz bom kmalu začela špegat za črticami..user posted image
Ujela me je neka zoprna viroza, pa upam, da bo kmalu konec, učim se za izpite, je pestro, ni kaj.
Lep dan vsem pa se kaj tipkamo!

Jst.

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
1.6.2010 13:40:44   
MEGi20
witch se bom zamotila ja  ker ma sinko v nedeljo rojstni dan in se bom spravila pečt piškotke pa tortici....
obljubim da se bom zamotila user posted image

mamica in očka...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
1.6.2010 19:21:51   
portorož
Ola rožice...,
evo mene, po dolgem času.

Jutri grem na odstranitev pregrade, tako da se v juliju vračam na bojno polje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostanite pozitivne, pa čeprav nestrpne do onemoglosti (tudi jaz sem takšna, nisem izjema user posted image )

Mislim na vas in držim pesti za vsako od vas, da čim prej ugleda svoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
1.6.2010 21:57:50   
prvičmami
Pozdravček!

Bol se približuje moj dan D bol sem napsihirana;) mislim da vse moja znake povzroča prav psihauser posted image Danes sem za povrh še zbolela  - prehlad, mal vročine, zebe me ves čas... Drugače sem pa v tem času delala že 3x test BC mini, prvih dvakrat negativen po 5 min in sem jih potem vrgla v koš. Danes sem ga delala ponovno pa se je nekje po 12 minutah pokazala res rahla, komaj opazna črtica.... ampak piše da po 10 mim naj ne gčedamo več rezultatov a neuser posted image No upanje vsekakor ostaja, mam pa user posted image na 28-29 dni, tk da lahko da bo že jutri ali pa četrtek oz upam da je ne bo....pa da bom vidlauser posted image .

Jacki kako pa teb kaže?
Hvala vsem za pikapoke upam da bojo delovaleuser posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
1.6.2010 22:06:56   
jacki
helo!
jest tud nisem več zdržala in že danes (4.dni pred predvideno user posted image ) naredila test, ki ni pokazal nič...ampak se ne dam...5.6. testiram ponovno...pa upam, da bo user posted image ...wiiii...

Bodite lepo, lepše, najlepše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1214
2.6.2010 9:14:32   
prvičmami
Čao!

No js sem danes ostala ke doma, ker sem čist zbolelauser posted image
Tista medla črtica me je tk zbegala, da sem nardila še en test zjutri s prvim urinom n upala da bo močnejša. Rezutatuser posted image   - po kakih 8 minutah spet rahlo bleda črtica. A je mela kera tak primer? Delala sem pa s BC mini. Sem kr mal obupana, ker če bi blo kaj bi zdj ziher že pokazalo pozitivno.... Ampak upanje umre zadnje, dokleruser posted image ni je vse ok

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
3.6.2010 10:22:08   
prvičmami
Čao!

Danes user posted image še kr ni, zato sem nardila BC mini ki pa tokrat ni pokazal popolnoma nič. Sem razmišljala al naj poskusim še s CB ampak glede na to da je manj občutljiv bo ta še kasnej pokazal. Pa me je vseeno premamil. Že po 15 sekundah se je pojavil velik, močen +, takoj v lekarno še po en CB in zopet takoj+. Tk da punce mislim da je uspelo!!!! Še vedno si pa ne znam razložit zakaj CB mini nič ne pokaže, skratka js ga odsvetujem!!!
Hvala ker ste držale pesti, js pa upam da bo vse vredu!!!!
Držim pesti da se bo tudi vam prikazal magični+!
Ko sem ga vidla sem bla najboj srečna ampak v šoku pa tuduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1216
3.6.2010 10:27:52   
florecita
Prvičmami - čestitkeuser posted image user posted image user posted image

s katerim testom si to delala?

Baby check mini ali Clear Blue? 

Jaz čakam jutrišnji dan, ko bo moj 28. dan..... 98% rednega ciklusa...

Neposredna povezava do sporočila: 1217
3.6.2010 10:28:48   
Anonimen
Koliko pa stane Clear Blue? 

(odgovor članu florecita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
3.6.2010 11:13:15   
ribica77
Čestitam, bravo prvičmami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Zdej pa uživat v nosečnosti!

Neposredna povezava do sporočila: 1219
3.6.2010 13:09:41   
zvezdan
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kok sem vesela. Čestitke prvičmami. jeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
3.6.2010 13:12:53   
zaljubljena23
prvičmami, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
3.6.2010 13:26:31   
naja17
Hellouuu user posted image ...

Ne vem kam naj se vam uštulim tu gor na zanositvi, ker sem bla do zdej večinoma na čvekanju in gradnji, zdej sem pa še sem zavila, ker zdej bi pa tud jest rada vidla že kako user posted image user posted image , pa ni blo še nič user posted image .... Prejšnji mesec je bil vornk jok, k ni blo user posted image user posted image , zdej pa ugotavljam, da vas je kar nekaj, ki se že dalj časa matrate in mate že vse naštudirano... Midva sploh še ne tok, čakava pač da se prime in delava na tem, ko nama paše user posted image ....

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
3.6.2010 14:19:15   
portorož

Pozdravček user posted image

prvičmami ČESTITAM! Uživaj nosečnost in naj bo vse v najlepšem redu!

Jaz sem včeraj imela histeroskopijo, a žal nismo rešili nič, ker mi je poseg delala brez lokalne in protibolečinske.... Bolelo je ko hudič in čeprav sem dala že kaj nekaj bolečine čez, me je včeraj skoraj 3x vmes zmanjkalo od bolečine user posted image

Ko je videla, da mi posega "na živo" ne bo mogla opraviti, je pa pojamrala, da ji je žal, da mi ni dala lokalno, kakor je bilo tudi dogovorjeno...

Ne vem kaj si naj mislim..., sedaj spet čakam na op, ko mi bodo pregrado odstranili v splošni anesteziji..., tako da še kakšne 3mesece ostajam vaša goreča navijačica user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodite pogumne in vztrajne

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
3.6.2010 14:49:26   
prvičmami
POZDRAVLJENE!

Hvale vsem za čestitke! Danes sem kupla folno kislino, jutri se pa naročim na pregled in upam da bo vse ok.
držim pesti in vas pridem še kj pozdravit na ta forum oz se srečamo v temi nosečniceuser posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
3.6.2010 15:21:15   
witch
prvičmami čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

naja17 doborodošla in upam, da vama čim prej uspe user posted image user posted image user posted image

portorož drži se user posted image user posted image user posted image držim pesti, da se čim prej stvari uredijo in gresta v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.