Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anabelaana lep pozdrav punce! jap,tudi jaz se soocam z vsem tem okrog zanositve. Trlic pri meni je tudi tako od dec neredne M enkrat na 33dni enkrat na 40dni sedaj bi jo morala dobit sicer pojma nimam kdaj ker niti vem ne na koliko dni naj si jo racunam bega me pa sledece,do sedaj sem vedno 10-15dni pred M dobila ogromen podkozni mozolj ki je par dni pred M izginil,bradavice so me na dotik bolele....do danes pa teh znakov ni,od zadnje M je točno 28dni,na trenutke zacutim spikanje v desnem jajcniku,vceraj zjutraj me je tako zabolelo v spodnjem delu trebuha kot nekaksen krc,že dva dni me pa v levi dojki kar na enkrat zaboli,zaščemi,zaskeli(neznam opisat) testa se nisem delala in ga tudi ne nameravam se,mislim da je se prezgodaj. tko da sem cist zbegana,ker teh predznakov za M ni.kako ste kaj druge imele preden ste zanosile? hvala i Lp anabelaana, tudi jaz sem bila v podobni situaciji, ko sem čakala, ali sem ali nisem. Je pa res, da sem imela cikluse precej redne in običajno vem, kdaj imam ovulacijo. Pri meni je bilo takole: imam približno na 28 dni (en dan manj ali več). Čutila sem ovulacijo 14-ti dan ciklusa, en dan prej in en dan zatem sva , 17-ti dan ciklusa (torej 3 dni od ovulacije) sem zvečer imela močne bolečine v spodnjem delu trebuha (ne v jajčnikih), kot bi me nekdo z nožem špikal, kar je bila zame popolna novost (trajale so cca 3 ure), naslednje dni ni bilo več teh krčev, sem pa v naslednjih nekaj dneh občutila rahle bolečine v desnem jajčniku (podobne bolečini ob ovulaciji, a ne tko močne). 23 dan ciklusa (torej 9 dni od ovulacije) sem opazila na wc papirju zelo zelo rahlo obarvan izcedek (svetlo rjavkast), kar bi lahko nakazovalo na vgnezditveno krvavitev. Izcedek od tega dne dalje je bil gostejši, v zelo majhnih količinah, 27-ti dan pa kot kepica (torej zelo gost). V teh dneh sem čutila napihnjenost in znake bi lahko primerjala tistim pred prihajajočo . Ves čas sem čutila utrujenost. Včasih sem čutila občasno slabost. 28-ti dan sem zopet opazila zelo zelo rahlo obarvan izcedek na wc papirju (lahko bi prihajala ), a le zjutraj, popoldan nič več. Potem sem zopet imela krče v maternici - občasne, kratko trajajoče. Prsa me niso čisto nič bolela niti niso bila občutljiva, bazalno temperturo sem si merila, a je kazalo kot da sem podhlajena (nikoli ni presegla 36.5, včasih je bila celo pod 36?), pa zaprta sem bila tam od 24 dneva ciklusa dalje. Prvi test sem delala na 24 dan ciklusa (torej kar 4 dni pred ), popoldan, in je bil seveda negativen (Mullerjev vijola). Počakala sem, da mi zamuja in test sem ponovila 31 ti dan zjutraj (torej, ko mi je zamujala dobra 2 dni) in pokazal se je rehel, a dobro viden, plusek na CB. Kaže, da sem . Testa nisem ponavljala in ga tudi ne bom, na pregled se pa tudi še nisem naročila (zaenkrat sem brez G in iščem novega/novo). Upam, da je vse ok. Se pa opravičujem, ker sem označila anonimnost (no, ne vem kako to sploh deluje, recimo, da sem zdajle anonimna ;))...ne bi se še izpostavljala, dokler ne bo zadeva bolj jasna.
|