|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
17.3.2010 11:08:43   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: Shilou

*Star*   sama sem brala, da je normalna doba zanositve leto dni. A lahko fanta pred letom dni pošljejo na preiskavo spermiogram? Sej vem, da sva šele na začetku, a me je vseeno malo strah glede vsega,...

Punce želim vam lep sončen pozdrav

Moj je kar poklical in se naročil. Pa tud js sm mu rekla, če bojo kaj spraševali, naj kar reče, da se že nekaj časa trudiva (kot da vejo user posted image user posted image user posted image ).
Tko da naj se kar naroči, za kaj pa plačujemo to zdravstvo tko drago, ga je potrebno izkoristit!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 876
17.3.2010 14:01:21   
*Star*
No, kje se skrivate, a se potepate po sončku, ko drugi garamo user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 877
17.3.2010 14:03:09   
mladika
hja punce glede "normalne" dobe za zanositev,nočem vas strašit,sam strokovnjaki si tut niso enotni al naj bi blo 12 mesecev ali pa 24user posted image namreč tolko jih v definiciji navaja SZO.svetovna zdravstvena organizacijauser posted image
*Star*kolko časa pa se že resnično trudita,če ni skrivnost?a bo šel to samoplačniško na spermiogram al na napotnico?kam pa bo to šel?-matr mam en kup enih uprašanj...

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 878
17.3.2010 14:34:27   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: mladika

hja punce glede "normalne" dobe za zanositev,nočem vas strašit,sam strokovnjaki si tut niso enotni al naj bi blo 12 mesecev ali pa 24user posted image namreč tolko jih v definiciji navaja SZO.svetovna zdravstvena organizacijauser posted image
*Star*kolko časa pa se že resnično trudita,če ni skrivnost?a bo šel to samoplačniško na spermiogram al na napotnico?kam pa bo to šel?-matr mam en kup enih uprašanj...

mladika, ni problema, na vse ti odgovorim.
Uradno sva sedaj v 3. krogu delanja na otročku. Na spermiogram pa gre na napotnico, čakal pa je samo en teden, dela pa se v Androloškem laboratoriju (se mi zdi, da se tko rečeuser posted image ) v Lj.
Tko, da hitr svoje fantke poslat, jaz pravim, zakaj pa ne, stane nič, pa tud sam proces ni neki groznega.
Poleg tega je moj sam hotu tud zarad tega, ker ma neke vozličke notr v modih (krčne žile). Pred dvema letoma je meu UZ zaradi tega. Včasih zna bit to razlog za neplodnost, ni pa nujno. Je reku, bolš da grem zdej kot pa čez 2 leti user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 879
17.3.2010 15:16:59   
ribica77
Portorož, drži se, glavo pokonci. Jutri probaj še s CB! Če ne bo, pa drug mesec sigurno rata!!!

*Star* veliko sreče na spermiogramu! Midva še nisva razmišljala o tej opciji, saj delala na user posted image šele nekaj mesecev...

Uživajte in pridno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 880
17.3.2010 15:22:46   
*Star*
ribica77, saj midva tudi, pa se je v bistvu moj bolj sam za to odločil.
Hvala ti za lepe želje!

< Sporočilo je popravil *Star* -- 17.3.2010 15:23:35 >

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 881
17.3.2010 15:36:10   
mladika
sej jst sm tut že malo omenila spermiogram,sam kaj ko on o tem noče niti slišat,kaj šele da bi šel pred enim letom probavanja!!user posted image no upam da nama rata ,pa da sploh ne bo potreben.ti pa poročaj potem,kaki so rezultati.evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo use ok!!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 882
17.3.2010 15:39:26   
*Star*
Jah, deci, kaj nej rečemuser posted image , skos jih je treba priganjat in preganjat, drgač ni nč od njih.
Hvala tudi tebi mladika za pikepoke, jaz tudi upam, da bo vse v reduuser posted image
Poročala pa definitivno bom. Kolikor jaz vem, so rezultati v tednu dni...

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 883
17.3.2010 16:10:44   
Shilou
*Star* tudi z moje strani vse naj naj, da se dobro izteče ob enem pa hvala za informacije. Jaz mojemu dragemu še nisem nič omenila, kajti šele kratek čas delava na otročičku. Verjamem pa, da se bo z njim dalo vse zmeniti, ker je zelo razumen.

Pred kratkim se niti nisem zavedala, da bo otročička tako težko narediti. Sedaj, ko se vedno bolj obadam s tole temo pa opažam, da ni tako enostavno vse skupaj. Učitno res ni nikoli prehitro za otroka, če so določene zadeve porihtane. Malo berem po forumih kako se nakateri pari tudi po 10 let trudijo in jim ne uspe kljub rednim user posted image .  Da vam povem punce, da me kar groza daje, ko pomislim, da imam z dragim na vsake 6 tednov lahko user posted image , pa še to le en teden, ko je doma,...

Upam, da bo tole rundo vsaj dva tedna doma,..

Punce a že veste kam na dopust letos.

Drugače pa lep preostanek lepega dne,..

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 884
17.3.2010 17:07:55   
jacki
Portorož: Sem cel dan držala pesti, da je zjutraj pokazal plusek...user posted image ...dej jutri še enkrat probej...
Shilou: Kaj pa dela tvoj dragi, da ga ni (skor) nič doma? (če ni skrivnost)
Jest nisem še razmišljala o smermiogramu...res da sva glih začela...sem imela občutek, da grejo tja moški, kateri ne morejo zanosit vsaj leto ot. dve (no, če smo natančni njihove žene ;)

Vsem "delovkam user posted image " pošiljam enga lupčka za pozitivne rezultate...CMOKA...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 885
17.3.2010 17:41:44   
Shilou
jacki  dela na terenu po celem svetu. Trenutno dela v Evropi, ampak hodijo na 5-6tednov domov. Včasih je delal v Ameriki in ga ni bilo 3 mesece domov user posted image user posted image

Zdaj na 6 tednov nekakor gre, ampak vseeno bi ga raje imela zmeraj ob sebi.

Punce kakšno flaško naj kupim za darilo, ko grem dojenčka gledati v bolnišnico?

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 886
17.3.2010 20:00:47   
jacki
Shilou: Ubogica...res ga nimaš velik časa ob seb (ga moreš pa takrat 105% izkoristituser posted image user posted image ). Pa se jest včasih pritožujem, ko mojga cel dan ni...

Glede flaške...sprašuješ flaško za otroka al za odrasle (ala vino..)user posted image user posted image user posted image si me čist zmedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 887
17.3.2010 20:11:12   
Shilou
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 888
18.3.2010 9:00:46   
*Star*
Joj Shilou, ko bi ti vsaj znale pomagat, ampak, kaj, ko vse komaj čakamo da bomo tud same flaške za svoje otročičke kupovale in nimamo lih izkušenj s flaškamiuser posted image  Najbolš, da vprašaš v trgovini katere dudice so za novorojenčke.
Drugače pa sočustvujem s tabo, ker tko poredko vidiš svojega... si kar predstavljam, da je zelo težko.

< Sporočilo je popravil *Star* -- 18.3.2010 9:02:36 >

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 889
18.3.2010 9:56:25   
portorož
Pozdravljene user posted image !

Hvala vsem, ki ste bile v mislih z mano in ste držale pesti. Žal včeraj nikakor nisem uspela dobiti cb, tako da sem zjutraj ponovila fs test, ki je bil nedvomno negativen... user posted image user posted image

Očitno bi morala spremeniti nick name iz portorož v "priletela-iz-lune" user posted image

Ok, torej je bila februarska user posted image takšna kot mora biti, očitno..., naj bo..., bom počakala na izostanek user posted image , a verjetno pred 30.3 ne bom posegla po testu, ker sem že cela zmešana.
Jezna sem nase, ker ne vem, če nisem spet sama sebe "okol prinesla" s to veliko željo po user posted image user posted image user posted image user posted image ..., ne vem...

Bo že, kaj čemo...

Shiolu, vsaka ti čast, jaz bi brez mojega tako dolgo imela kronično bolezen... Bravo punca!

Držim pesti za vse nas user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 890
18.3.2010 13:29:50   
*Star*
Portorož, nikar bit negativna. Boš vidla, da nam bo kmalu ratalo.
Veliko dobrega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  želim vsem pa da user posted image user posted image user posted image  pridejo tja, kamor morajo. Bomo vse kmalu zagledale user posted image user posted image user posted image user posted image  in ble srečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sonček in pomladanske rožice pa sprehodi v naravi nam bojo zagotovo prinesli velik dobregauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 891
19.3.2010 7:38:34   
ribica77
Portorož drži se! user posted image user posted image user posted image

Tako kot je rekla *Star*... zdaj se začenjajo časi, ko bo vse cvetelo in žvrgolelo, tako da nam sigurno vsem uspe v kratkem user posted image  

Zdaj pride vikend, uživaj ga s svojim user posted image !!!

Vsem user posted image  in user posted image  ! 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 892
19.3.2010 8:33:53   
portorož
Drage moje rožice,

hvala vam za vzpodbudo, ki jo seveda potrebujemo prav vse. Saj drugo nam itak ne preostane kot da počakamo, na naš trenutek....

hja, seveda ne smemo pozabiti na user posted image user posted image user posted image user posted image , brez tega se pač nič ne bo zgodilo user posted image user posted image .

Jaz sem se zdaj malo skulirala, poskušam vse odmisliti in se spet vreči v delo..., no, pa še izpit me čaka naslednji teden, tak da... Bi rabla eno krepko brco v rit, da se bom spravila za knjige, mi nekak ne diši preveč user posted image .

Pridne bodite in uživajte v toplem sončku user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 893
19.3.2010 8:38:11   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: portorož

Drage moje rožice,

hvala vam za vzpodbudo, ki jo seveda potrebujemo prav vse. Saj drugo nam itak ne preostane kot da počakamo, na naš trenutek....

hja, seveda ne smemo pozabiti na user posted image user posted image user posted image user posted image , brez tega se pač nič ne bo zgodilo user posted image user posted image .

Jaz sem se zdaj malo skulirala, poskušam vse odmisliti in se spet vreči v delo..., no, pa še izpit me čaka naslednji teden, tak da... Bi rabla eno krepko brco v rit, da se bom spravila za knjige, mi nekak ne diši preveč user posted image .

Pridne bodite in uživajte v toplem sončku user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujemuser posted image user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 894
19.3.2010 9:17:50   
portorož
*Star* jaz bom tebe, če boš ti mene..., pa bova videli katera bo prej omagala...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 895
19.3.2010 10:23:38   
Shilou
Pozdravljene punce, najprej vam pošiljam polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in en topel user posted image .

Vidim, da pridno čvekate- fajn to. Najbolj  me veseli, da se tako pridno tolažite in se medsebojno spodbujate- bravo punce!!!

Sama sem ful srečna, saj dragi pride drugi teden domov, jupi bomo user posted image user posted image user posted image , sam pred tem še pride user posted image .

No držim vam pesti, da vam rata še v tem krogu, sama pa upam, da aprila nebo user posted image .

Vsem skupaj želim čim lepši današnji dan- maksimalno ga izkoristite.user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 896
20.3.2010 20:43:16   
mladika
hojla punce!!kira bo pa meni dala kako brco v rit za učenjeuser posted image user posted image ?jst bi jo tut rabila in to pošteno.kar se pa spodbude tiče,zato smo tukajuser posted image user posted image rada vas mamuser posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 897
21.3.2010 17:10:55   
Shilou
Pozdrav punce kako smo kaj? A  ni nobene gor....

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 898
21.3.2010 17:20:04   
witch
Res so se vse danes nekam skrile user posted image Midva z mojim sva pa makismalno izkoristila lepo nedeljo user posted image
Jaz pa bom imela zdaj ene par dni pavze z učenjem, potem pa vselo naprej.
Midva sva pa zdaj v četrtem krogu, pa še nisva razmišljala o pregledih, pa spermiogramih.
Sem se pa sama res naročila h G na pregled. Rednega pregleda nisem imela že več kot 2 leti user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 899
21.3.2010 17:30:47   
Shilou
witch  danes bil prav lep dan, samo pri nas na štajerskem piha veter.

Midva pa bova zdaj v 2.krog šla.  Sva oba optimistična, da bo  enkrat ratalo, ko bo pač pravi čas.  Drugače se mi zdi, da na zanositev zelo vpliva predvsem psiha. Sama že tudi dlje časa nisem bila na pregledu user posted image . Drugače cikle mam ful redne- lahko potrkam. Spermiogram- bova počakala in če ne rata tam enkrat do avgusta pa bomo user posted image kar poslali, pa sama se bom tudi v kratkem naročila na pregled.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.