|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
15.3.2010 18:36:22   
Shilou
nadinne res je tako, da se kar življenje na hitro obrne in odkrivamo trenutke, ki še nam niso znani. Sicer pa življenje brez otrok ni popolno življenje.  Po moje ni lepšega občutka in trenutka, ko pred sabo vidiš nekaj kar je rezultat popolne in močno globoke ljubezni.

...postajam že sentimentalna, kaj še bo ko bom user posted image .

Nadinne dobro skuhaj, pa seveda dober tek potem. Ostalim pa čimlepši preostanek večera.
user posted image user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 851
15.3.2010 18:38:23   
witch
Midva pa bova 1.5. skupaj 6 let user posted image
Jaz bi otroka imela že pred leti.. AMpak kaj, ko si ga finančno nisva mogla privoščiti, pa študirat sem se spravila. Potem pa sva se pogovorila in se odločila, da bova imela otroka leta 2010. In je prišlo res hitro. user posted image Zaščite nisva nikoli uporabljala, tako da če bi se zgodilo bi bila oba zelo vesela. Ampak jaz pravim nekdo zgoraj že ima neke načrte z nami. Je pa res, da mi ni žal tega 4-letnega študentskega življenja user posted image sem se znorela, nazabavala... In je bilo res fajn. Zdaj pa faks končujem. Imam še 6 izpitov in diplomo. Pa bi res rada še pred službo imela otroka. user posted image
Za prihodnost pa... rada bi eno pametno službo, ene 3 ali 4 otroke, svojo hiško, srečo in pa zdravje user posted image hehehe sem skromna user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 852
15.3.2010 20:33:46   
Shilou
witch, midva sva zmeraj imela zaščito, oz. proti koncu sva uporablaja " eno postajo pred koncem,..". No zdaj pa brez, pa noče ratat,...  No midva sva se odločila, da bova že srečna, če bova imela enega otroka. Sicer pa sva oba za to, da bomo še potem veselo dalje delali na drugem. In tu se bi potem končala zgodba.

Nekaj možnosti je, da bi lahko prišlo do tega, da bi dobila dvojčka- ampak nikoli se ne ve. V primeru, da zanosim z dvojčki, se potem tukaj zgodba konča. Ampak saj pravim- nikoli se ne ve. Saj življenje je polno presenečenj, še posebej takrat, ko najmanj pričakuješ.

Imam dobro prijateljico staro 21 let, ki je sedaj noseča in planirata 5 otrok. user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 853
15.3.2010 20:57:58   
phelps
Oila punce!

Sem že nekaj pisala, pa zgleda nisem enter pritisnila user posted image

Imam slikico mojega malega Phelpsa, lepo je viden plod in GV. Srček pa žal še ne, to pričakujem čez 14 dni. Res sem imela ful zgodaj pregled, sem se psihično kar pripravila na to, da še ne bo srčka.

Ostanite tako pozitivne in vesele še naprej user posted image phelps ma vas rad user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 854
16.3.2010 7:24:36   
coris
No midva sva skupaj že 7 let. Jaz bom maja 26 moj bodoči mož pa bo julija 26. Jaz imam močno ampak res močno željo po otroku že 3 leta, njegova želja pa se komaj dobro prebuja prepletena s strahom pred nepoznanim. Upam da ga na poročnem potovanju nekaj piči v glavo in bo kar pripravljen user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 855
16.3.2010 15:55:14   
Shilou
Pozdravljene vse skupaj. Vidim, da nas je vedno več- kako lepo.

Opažam, da smo približno vse enako stare. S katerega dela Slovenije pa prihajate?

coris  lepo, da se bosta poročila. Midva sva dve leti zaročena. Ob zaroki sva planirala poroko 05.06.2010, ampak še nebo nič iz tega.  Dragooo je tole vse skupaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

punce lep dan vam želim

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 856
16.3.2010 16:05:37   
mladika
jst bi tut bla na seznamčku,če me dodate,ne pričakujem je 5.4.,je pa 6 krog.hmmm sam zgleda pa da bom najmlajša med vamiuser posted image stara bom maja 22!!prihajam pa it štajerske,natančneje Celja,čeprov sem rojena Lublančanka!!user posted image
Kar se pa poroke tiče midva z mojim sva se lani septembra poročila in res ni blo poceniuser posted image nisva pa tut ne vem kake ohceti delala,sva mela jih sam 36 z nama vred,to so bli najožji sorodniki pa prijatelji,Sam sva mela srečo v gostilni nisva dala velik,pa še njegovi starši so nama pol dali zraven!!

P.S. kje se je pa naša Portorož zgubila?je preveč pusto klele gor že brez nje...

< Sporočilo je popravil mladika -- 16.3.2010 16:07:36 >

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 857
16.3.2010 16:18:24   
Shilou
mladika  najprej čestitke za poroko z moje strani. Si ena redkih, ki se tako hitro poročila v današnjih časih. Moji prijatelji in znanci večina kar na koruzi živijo. Jaz tudi štajerka- ptujčanka user posted image

Midva z mojim pa sva glede tega kar staromodna, češ če pride otrok, je lepše in spodobi se, da sta ati in mami poročena. Polj pa odgovor, ja kaj sta vidva nora, neboš ne otroških dobla pa nič. Moj pa veselo, za teh 200€ naju vrag ne bo vzel.  Sicer se veliko pogovarjava o poroku, tako da mislim, da se bova enkrat do 30. leta poročila,...user posted image user posted image user posted image user posted image

Portorož kje si, manjkaš nam user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shilou -- 16.3.2010 16:20:00 >

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 858
16.3.2010 17:52:23   
mladika
Shilou hvala za čestitke,sam ne morš vrjet,sam jst sm tut mal staromodna kar se tega tiče.sva z mojim rakla,da če bova živela skupaj in delala na otročku,pol je prav da da se poročiva.no pa nisva se sam zarad tega,da ne bo pomoteuser posted image ja je pa res,da sm se mlada poročila,sam sej veste,če veš kaj hočš,pol ni za nič prezgodi al pa prepozno!user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 859
16.3.2010 18:32:38   
portorož
Ola moje babike user posted image !

Vaši portorož je odneslo glavo in jo raztreščilo na male kose user posted image . Hecam se, očitno me pomlad daje in me trga po vseh šivih. Včeraj me je malo premagala nostalgija, moja najboljša prijateljica bi praznovala 30-tko, a je žal že 6 med angelčki..., me je spet potrlo...

Jaz sem pa zadnje dni itak malo zmešana, zato bi vam samo zgago delala tukaj gor. Prsa imam skoraj 1x večja(ne pretiravam), bolijo ko hudič in to tak, da si jih skoraj po rokah nosim..., ne vem kaj se dogaja, vse mogoče mi hodi po glavi. Vmes sem že pomislila, da je februarska user posted image bila samo fake, če je tako, bi zdaj bla nekje v 7tednu... Ne vem, razmišljam o testu, a po drugi strani si dopovedujem, da je vse v moji glavi, da sem sama vse napletla (ker v tem bi dobila viktorja-eh, kaj viktorja, OSKARJA user posted image )... Kaj ve menite? Jaz več ne vem ali naj poslušam svoje telo (ki pa je lahko pod vplivom moje velike želje) ali kaj naj naredim?

Grem na dopust nazaj na luno???? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste pa načele zanimivo temo: poroka-he he, midva sva se mislila letos tudi poročiti, a še ne veva kako bo z €.

Lepo vas je imeti ob sebi!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 860
16.3.2010 18:55:31   
Shilou
portorož  to je pošteno sumljivo, kaj če si že  srečka user posted image . A test si naredila? Da ti povem, moja svakinja je prvi mesec tudi imela normalno user posted image . Potem pa ful apetit dobila, prsi tudi povečale in bolele ipd.,,, pa ji najina tašča reče, kaj si ti noseča. Ona pa eh,... In šla test naredit pa bil pozitiven.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 861
16.3.2010 19:01:09   
mladika
pa kje si ti bla...spet te je blo fajn "prebrat",tebi kr naj dogaja HB,sej meni tut mal zadne čase,sam mislim da me prekosašuser posted image he he he,glede psihe,pa tega kaj use moja glava usega ne naplete,bi pa tut jst pomojm že OSKARJA mogla dobit,za najbolšo domišljijsko vlogouser posted image glede poroke in evrčkov,je tut mal dnarja dost da se poročiš in maš fino,lahka sam pol na kako kosilo povabiš res ampak res ta najožjo familijo,recmo starše od obeh,pa brate in sestre,pol pa za ostale naprimer nardiš kak piknik ob lepem vremenu!!ne vem,sam ideja mogoč,za kiro...

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 862
16.3.2010 19:05:36   
portorož
Shilou, odkrito povedano: si ne upam, ker se bojim, da bi tokrat razočaranje bilo nekam najhujše do zdaj user posted image .

Sicer se že 2 dni premagujem, a jutri grem spet na teren in se zna kaj hitro zgoditi, da me bo kakšna lekarna ali pa dm ob poti napadla..., so te "štacune" zadnje čase oring nevarne... user posted image user posted image user posted image user posted image

Mladika, ja-sva midva za poroko tudi nekak tak planirala, a se še vedno ne veva odločit kak bova nardila: ali da vse povabiva ali pa tale varijanta... kdo bi vedel...

user posted image user posted image user posted image user posted image dajmo punce, gremo v napad user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 863
16.3.2010 19:10:45   
mladika
mi smo že v nizkem štartuuser posted image user posted image user posted image user posted image kar se pa DM-a tiče jst tm nč več ne dobim ne O testkov nimajo ne user posted image  testkovuser posted image zgleda da majo to sm še lekarne,ker punce na RR-ju use prej pokupjouser posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 864
16.3.2010 19:16:11   
jacki
Portorož: Pejt ti še enkrat delat test, ker tole je res sumljivo...je mela od moje naj frendice mama pri vseh treh nosečnostih prvih 5 mescov menstro...v prvo sploh ni dojela da je nosečauser posted image , pri drugih dveh ji je blo pa hitr jasnouser posted image .

No, midva sva tud poročena že 2 leti, prej sva eno leto skup že živela, pa sva si rekla, če sva za skup je prov da se poročiva, če ne pa greva narazen, ker itak nima smisla bit skup kr tko mal iz navade... in nama je super skup...včasih se prov pogovarjava, če je normalno tolk dobr se met z nekom?!?
Če imaš željo poročit se z nekom, lahko nardiš na izi ohcet...midva sva mela samo 40  ljudi, slow food, ob polnoči smo bli že doma in blo je fantastično... V razmislek, da res ne rabiš 120 ljudi pa orto drag špas...brez dragih oblek, rož vsepousod,...

Glede fantazijskih scenarjev sem tud jest med nominiranci, ker se mi zdi kot da me že neki špika, pa brca, pa kaj jest vemuser posted image user posted image ...adijo pametuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 865
16.3.2010 19:16:16   
Shilou
mladika  saj tole sva midva tudi že razmišljala. Na uradu poročit in potem kosilo za najožje.

Portorož jaz bi takoj letela po test, ker bi me firbec tako globoko matral, da niti spati ne bi morala.

držim pesti in pošiljam dosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa javi seveda,...

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 866
16.3.2010 19:57:19   
portorož

Očitno smo tukaj gor same nominiranke za najdragocenejšega oskarja našega življenja, za našega user posted image ..., in zanj nam dela domošljija 100/h uro. user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, jacki, imaš prav, je res to vse skupaj nekam sumljivo..., sem sicer najbolj izpostavila boleča prsa, ker so res nenavadna, a mi tudi po spodnjem delu trebuha občasno "ruži" že od prejšnjega tedna..., včeraj pa sem že mislila, da bo user posted image pritekla, čeprav je komaj 20 dan ciklusa (no, predvideno, če ni bla v feb fake), pa vmes me vročina polije (kar me je tudi, ko sem bla prvič user posted image ), glava me boli, želodec me daje...,a na te zadnje "znake" ne dam kaj dosti...

no, v glavnem imam pravi ringl-špil v celem telesu...

Tak bom naredila, jutri bom šla po fs, pa da vidimo, kaj se to dogaja..., a bom malo špijonska, mojemu ne bom nič rekla-prvič bom tiho, ker imava 25.-tega obletnico in bi mu rada dala najlepše darilo....
Siromak je itak celi skeptičen, sploh se ne upa veseliti..., je včeraj rekel, da mu je najtežje gledati mene kakšna sem, cela na tleh user posted image ..., pravi srček je user posted image

No, no, seveda vas takoj obvestim, tam do 10h mi bo menda že uspelo polulati to čarobno palčko user posted image user posted image .

Hvala vam, da ste tukaj!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 867
17.3.2010 8:05:11   
ribica77
Portorož držim pesti!

Jest tut mislim, da bouser posted image

Preveč takih znakov je,ne glede na to, da nam psiha pričara vedno še kakšnega več...

Vsem pa en lep sončen dan in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 868
17.3.2010 8:36:03   
*Star*
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image Portorož...23.3.2010user posted image
user posted image Shilou...24.3.2010user posted image
 user posted image Ribica77...28.3.2010 user posted image
user posted image Coris...3.4.2010 user posted image
user posted image jacki...3.4.2010user posted image
user posted image mladika...5.4.2010user posted image
user posted image *Star*...6.4.2010user posted image
user posted image Witch...22.4.2010user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 869
17.3.2010 8:38:44   
*Star*
Oooo čvekice moje, dobro jutro, ste se razgovorile danes, vas je blo prov fajn bratuser posted image

Portorož ful upam, da so to dobri znakci, samo nikar preveč ne pričakuj, pri meni je že 2 meseca tako, da me že več kot en teden pred predvideno M po trebuhu razganja, prsi pa direkt do Portoroža user posted image user posted image . Upam, da to ni to pri tebi, ampak vseeno, ti povem, da ostaneš z nogicami na tleh.

Moj ma jutri spermiogram, potem pa spet v akcijo hihihi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 870
17.3.2010 8:52:43   
Shilou
*Star*   sama sem brala, da je normalna doba zanositve leto dni. A lahko fanta pred letom dni pošljejo na preiskavo spermiogram? Sej vem, da sva šele na začetku, a me je vseeno malo strah glede vsega,...

Punce želim vam lep sončen pozdrav

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 871
17.3.2010 9:31:55   
portorož
Pozdravljene dame,

se javljam, a še sama ne vem s kakšno novico user posted image user posted image user posted image ...

Sem delala fs, pa je bil nekam čuden..., sem mi zdi, da sem videla rahlo črtico, a odkrito povedano, nisem ziher, če je res bla user posted image , tak da odgovora naj moj kaos v telesu nisem dobila... Je pa testek res bil nekam čuden, tak da bom verjetno jutri zjutraj še enkrat naredila, da si to pojasnim..., če bo spet nič od nič ali pa tak približek, bom pa pač počakala do izostanka user posted image , če se ne bo vlila...

Saj niti ne vem opisati kako se počutim...

*Star* kot si rekla, probam ostati z nogami na tleh, čeprav me vse to zdaj že pošteno bega user posted image

Hvala, da ste tukaj, tako je dosti lažje user posted image in hvala, da ste stiskale pesti.

Naj vas sonček danes greje..., jaz bom še malo rabila, da si opomorem... user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 872
17.3.2010 9:34:44   
Shilou
portorož sama sem delala v  drogeriji in so punce velikokrat rekle, da je bolje delati s clear blue.

Skratka držim pesti,...

en topel user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 873
17.3.2010 9:40:20   
portorož
Hvala shilou, sem ga želela kupiti, a ga v dm niso imeli, so jim zmanjkali user posted image , zato sem si 2 škatli fs kupla user posted image , a potem grem itak na poti domov še po nakupih, tak da bom že gledala tako, da bom cb dobila user posted image , pa bomo jutri zjutraj videli kaj bo...

Ti jo čakaš en dan za mano..., imaš kaj otipljivega? user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 874
17.3.2010 10:14:45   
Shilou
portorož  prešnji mesec sem bila prepričana, da nava je ratalo, saj je vse kazalo na to. Potem sem dobila nežne izcedke, namesto menstruacije. Naredila test, pa je bil žal negativen. Potem pa prišla prava user posted image . Zdaj tale mesec nisva nič user posted image , ker je moj službeno odsoten, pride šele konec meseca. Morda nava rata v aprilu- srečna bi bila zelo. Držim pa tebi zelo pesti,...

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.