portorož
|
Očitno smo tukaj gor same nominiranke za najdragocenejšega oskarja našega življenja, za našega ..., in zanj nam dela domošljija 100/h uro. ja, jacki, imaš prav, je res to vse skupaj nekam sumljivo..., sem sicer najbolj izpostavila boleča prsa, ker so res nenavadna, a mi tudi po spodnjem delu trebuha občasno "ruži" že od prejšnjega tedna..., včeraj pa sem že mislila, da bo pritekla, čeprav je komaj 20 dan ciklusa (no, predvideno, če ni bla v feb fake), pa vmes me vročina polije (kar me je tudi, ko sem bla prvič ), glava me boli, želodec me daje...,a na te zadnje "znake" ne dam kaj dosti... no, v glavnem imam pravi ringl-špil v celem telesu... Tak bom naredila, jutri bom šla po fs, pa da vidimo, kaj se to dogaja..., a bom malo špijonska, mojemu ne bom nič rekla-prvič bom tiho, ker imava 25.-tega obletnico in bi mu rada dala najlepše darilo.... Siromak je itak celi skeptičen, sploh se ne upa veseliti..., je včeraj rekel, da mu je najtežje gledati mene kakšna sem, cela na tleh ..., pravi srček je No, no, seveda vas takoj obvestim, tam do 10h mi bo menda že uspelo polulati to čarobno palčko . Hvala vam, da ste tukaj!
|