|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
11.3.2010 21:44:03   
ribica77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz držim pesti še za CB! Sej bo, veš da ja!

Lepo praznuj to lepo novico čez vikend!

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 826
12.3.2010 9:14:48   
*Star*
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image Ribica77...28.3.2010 user posted image
user posted image Coris...3.4.2010 user posted image
user posted image *Star*...6.4.2010user posted image
user posted image Shilou...24.3.2010user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 827
12.3.2010 9:15:31   
*Star*
Nadinne, čestitke še tukaj, pa daj pokaži slikico svojih magičnih črtic, da jih vidimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 828
12.3.2010 16:36:28   
Shilou
nadinne  Iskrene čestitke za user posted image user posted image . Jupiiii ena je pa srečka nosečka. Zelo sem vesela zate in  tvojega user posted image . Daj pokni eno fotko gor črtice,...

No zdaj se pa lepo čuvaj in čimbolj uživaj v nosečnosti, pa javi kako kaj seveda.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                   

pa en velik user posted image za nas punce, ki pridno delamo nauser posted image  

< Sporočilo je popravil Shilou -- 12.3.2010 16:38:39 >

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 829
13.3.2010 5:37:55   
nadinne
Jutro.

Danes kar ne morem spati...itak bi morala v službo ampak glej ga šmenta...ne morem ker vlak ne vozi ob sobotah user posted image Moj dragi mi je pa prejle avto odpeljal, ker gre v Benetke. Tako da imam čas da v miru kaj napišem...sem nekako dodala slikco moji dveh user posted image , upam da deluje...sem se kar namatrala, da sem našla kje se naloži. No da vidim če deluje...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 830
13.3.2010 5:42:25   
nadinne
Aha...deluje. user posted image jest user posted image . No torej to je moj magični plusek. shilou in ribica sta torej naslednji da pokažeta user posted image ne? Navijam za vse vas, da se mi kmalu pridružite.

No pa sladke sanje še naprej, ker vem da še spite user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 831
13.3.2010 9:17:53   
Shilou
nadinne user posted image user posted image za tako lep plusek,... jupiiiiii

res sem srečna zate.

no zdaj pa smo še druge na vrsti, komaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 832
13.3.2010 11:11:51   
portorož
Ciao rožice!

Nadinne KAKŠEN LEPI PLUSEK!!!! user posted image user posted image user posted image

Čestitam! Lepo nosečnost ti želim.

Jaz bi tudi bila na seznamu, ne pričakujem pa je (predvideno) 23.3.
Močno upam, da se ne bo prikazala, čeprav je še močno prehitro kar koli domnevat. Razen če nam je ratalo takoj na začetku. No, edino kar me bega (in seveda misli napeljuje na user posted image ) so moje zelo boleče prsi, ki me pa zdaj oring bolijo že celih 9 dni... user posted image Bomo videli...

No, dajmo punce user posted image , čim več user posted image nam jih želim.

Uživajte v sončkasti soboti!

user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 833
13.3.2010 15:19:07   
Shilou
portorož  držim ful user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da vama je ratalo- morda pa boš konec meseca že user posted image . Lepo bi res bilo.  Pri meni ta mesec nebo lepih novic, ker nisva nič user posted imageuser posted image bil cel mesec na terenu.Tako, da globoko upam, da rata potem aprila. Skratka jojjjj vse skupaj...  

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 834
14.3.2010 10:00:04   
portorož
Shilou- hvala, upamo na najboljše...

Je pa moj bil danes zjutraj tak posrečen, da to moram deliti z vami: kot sem že rekla, me že kar precej dolgo oring bolijo prsa (kar je za moje cikluse precej nenavadno- a seveda nič ni nemogoče)...,

no, in danes zjutraj se moj dragi pomotoma nasloni name, jaz zajavkam, on pa: ijoj, pa to ni normalno, ti greš jutri k zdravniku.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem se skoraj polulala od smeha.

Oba sicer dobro veva, da so me nazadje tako bolele, ko sem bila user posted image , a se niti pogovarjati ne upava o tem.

Se res bojim, da bom spet "carica marica", ki je spretno pretentala svoje telo... user posted image

Punce, uživajte v tem lepem sončku!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 835
14.3.2010 18:06:54   
jacki
hej, hej,
se morem pofočkat user posted image user posted image
Odločitev je padla...z možem ne moreva več čakat na april, saj je želja po user posted image postala res velika, tako da sva šla v akcijo že ta mesec. Če bo ratal v prvo bova presrečna, če ne, bova pa aprila še bolj poskočno user posted image user posted image ne pričakujem 3.4....

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 836
14.3.2010 18:09:52   
witch
Tudi nama v 3. krogu ni uspelo narediti prvega otročka. Tako da se selim v april in 4. krog. Lahko me pa dodate na seznam user posted image 22.4. in 4. krog. Upam, da bo ta uspešen user posted image  

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 837
14.3.2010 19:41:36   
Shilou
hy punce. Opažam, da nas je vedno več- kako je to lepo.

Punce dosti moramo user posted image user posted image user posted image user posted image , da bomo čimprej srečke user posted image user posted image user posted image user posted image in pričakovale lepe in zaželjeneuser posted image user posted image user posted image .

Držim pesti in pošiljam dosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 838
15.3.2010 10:09:50   
*Star*
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image Portorož...23.3.2010user posted image
user posted image Shilou...24.3.2010user posted image
 user posted image Ribica77...28.3.2010 user posted image
user posted image Coris...3.4.2010 user posted image
user posted image jacki...3.4.2010user posted image
user posted image *Star*...6.4.2010user posted image
user posted image Witch...22.4.2010user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 839
15.3.2010 10:10:55   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: Shilou

hy punce. Opažam, da nas je vedno več- kako je to lepo.

Punce dosti moramo user posted image user posted image user posted image user posted image , da bomo čimprej srečke user posted image user posted image user posted image user posted image in pričakovale lepe in zaželjeneuser posted image user posted image user posted image .

Držim pesti in pošiljam dosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se strinjam s tabo, samo upam, da nas bo tud vedno več rozikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 840
15.3.2010 11:05:24   
Shilou
ja jaz tudi upam in si tudi želim.

držim pesti

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 841
15.3.2010 11:45:40   
witch
shilou - tudi jaz nam vsem tako želim user posted image user posted image user posted image da bo čim več + user posted image

Koliko ste pa stare punce? če lahko vprašam... Jaz bom točno čez 5 mesecev 25, moj pa je glih kar bil 28 user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 842
15.3.2010 11:46:49   
*Star*
Jaz pa bom čez 3 mesece 25, moj pa je 2 leti mlajši od meneuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 843
15.3.2010 11:56:16   
phelps
Hey punce, madonca čvekate user posted image

Torej je še upanje, da kakšna pade v november?

Jaz imam pa danes prvi pregled in seveda upam, da bo vse ok, držite pestke! user posted image Kar ne morem verjet, da čas tako leti...

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 844
15.3.2010 11:57:26   
*Star*
oooo Phelps, si prišla malo k nam user posted image
Veš, da držimo pesti, ti pa hitro poročaj kako je blo!!user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 845
15.3.2010 12:29:56   
Shilou
Jaz bom maja 25.  Moj user posted image decembra 25, skupaj sva 8let.

Tako, da je že res čas, da narediva kakšnega user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shilou -- 15.3.2010 12:32:26 >

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 846
15.3.2010 15:47:55   
ribica77
Hej, kolk imamo luškan seznam in vedno več nas je user posted image user posted image user posted image

Upam, da se vse čim prej premaknemo na listo nedočakanih user posted image

Se mi je kar zdelo, da sem med starejšimi... 33tka je že bila! Pridne, da ste začele tako zgodaj delati na družini, jaz sem čakala pravega user posted image  user posted image user posted image user posted image

Phelps, drži se danes!

No, lep dan vsem skupaj!!!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 847
15.3.2010 15:57:48   
jacki
user posted image nas je res velik user posted image user posted image user posted image .
No, jest imam pa 28 let...lih taprav user posted image , moj dragi pa okroglih 30.

Sem se ene dvakrat tresla (kot negativno), ko ni prišlauser posted image , da bom vidla + (pa se je sama brez razloga odločila da malo zamudi), zdej se pa tresem (pozitivno in neučakano), da bi le bil +... hehe smo ljudje čudna bitja user posted image user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 848
15.3.2010 16:53:38   
Shilou
jacki  to se meni dogajalo, ko mi je user posted image zamujala, bla vsa živčna. Potem delala test in bil -, ter si oddahnila. Moj sonček bi verjetno kar skakal od veselja, če bi bil +.

Zdaj si oba želiva naraščaj, pa zelo čakava na zaželjen +, pa kar noče. user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Je že kar nepravično tole življenje.

ribica77 sama rečem, da leta niso pomembna. Za takšne korake moraš biti pripravljen in določene stvari morajo definitivno biti urejene. Sicer pa vsak pri sebi ve, kdaj je pravi čas za nove odločitve in korake v življenju.  Sama se tudi že počutim med "starejšimi" glede naraščaja, ker namreč ljudje, ki jih poznam so že vsi starši. Kolegice, bivše sošolke imajo nekatere že po 2 otroka in so v moji starosti oz. mlajše.  Svakinja in svak, ki pričakujeta sta stara šele 21.  Midva z mojim poslušava že nekaj let, če še ne misliva imeti user posted image .  Zdaj delava na tem, sicer sva rekla da ne bova govorila naokrog, ko nava bo uspelo in bodo določeni pregledi opravljeni pa bova obvestila tudi bližnje. Nampreč za naju bo najin sonček več kot zaželjen.

Upam, da nam rata čimprej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shilou -- 15.3.2010 16:57:54 >

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 849
15.3.2010 18:30:05   
nadinne
Hojla

Jaz pa štejem 27 pomladi in moj enako, skupaj pa sva 4 leta in pol. Če bi mene kdo pred parimi leti vprašal če bom imela otroke, bi rekla odločno NE. Pa se potem v življenju kaj spremeni in prišla je želja. In sedaj čakamo da bo ta željica pokukala na svet user posted image Sej mislim da bom resno dojela da sem nosečka šele čez 3 tedne ko imama prvi pregled. Uf kako je to še daleč user posted image

Sedaj grem pa kuhat mojo zelo zasluženo večerjo...sem prišla komaj iz službe...mi je vso energijo izpila!

user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.