Monstera
|
portorož čestitke! Tudi sama mislim nekako podobno povedat mojemu za nosečnost, s copatki ali kaj podobnega, samo ne vem kako bi zdržala tiho!! :D To bo kar težka noč :D xoxox jaz sem svojima prijateljicama povedala in me tudi podpirata, pa lažje mi je ko se z njima pogovarjam kaj vse dajem skozi. Tudi prijateljice se tako lahko kaj naučijo in dajo to izkušnjo skozi s teboj. Staršem pa tako ostalim prijateljem pa nisva nič rekla, moj pa sploh ni nobenemu povedal, mogoče kdo sumi amapk kaj več pa ne. To bo samo lepo presenečenje, ko bom že nosečka srečka, pa bom ostalim sporočila. Shilou, sama sem tudi še študentka pa sva se useeno odločila za otročka. Želiva si ga že nekaj let. Moj ima solidno plačo, ne bo ravno razkošno, ampak ljubezni ne bo manjkalo. Danes je pač tako, da si vsi želijo najprej zagotovit dom in službo, potem pa otroci, a danes to lahko traja tudi 30.ga leta ali dlje, kar pa je meni osebno predolgo. Vsak je zase drugačen in ima drugačne želje in ambicije, tudi vrednote so lahko drugačne oz. v drugačnem vrstnem redu. Pa poglejte mene sedaj. Zelo sem vesela, da sem že sedaj odločila za nosečnost, saj že nekaj časa vse skupaj traja pa verjetno tudi še bo, upam sincer da ne. Osebno bi rada imela več otrok, kako bo kasneje ne vem, ampak če si jih želim več, ne morem imet prvega pri 30+ ker bi bilo težko. Želja pa bo mogoče tudi težje izpovljiva, saj imam PCO. V večini imajo dekleta s taščami težave kot obratno saj me nekako prevzamemo mesto mame. Same s svojimi materami pa smo še vedno povezane, na drugačen način kot so moški. Tako da se odtrgajo od mam, ki pa verjetno potem čutijo praznino, saj ne morejo več skrbeti zanje. Nekatere se tega zavedajo, nekatere ne, zato pa nekje nastopijo problemi, spet drugje ne.
|