|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
26.1.2010 14:04:24   
baguSka
sva nardila CB, ki je pokazal rahel +...

opa! nice!user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 626
26.1.2010 14:13:00   
portorož
Hvala baGuska, a sva še vedno skeptična, ker je res tanek plus. Jaz sem itak hotla najprej naredit FS,a moj je kar CB-ja prinesel, češ-ziher je ziher user posted image

No, zdaj pa imava, to rahlo črtico in napete živceuser posted image .

Misliš bo prehitro, če v petek še enkrat probam?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 627
26.1.2010 14:14:50   
archie
jaz sem bila na istem kot ti; naslednji dan sem pol naredila se enkrat FS (ker je cenejsi) in je tudi ta pokazal dve crtici.Takoj za tistim sem se 1x naredila CB in spet se je pokazal +. in potem ni bilo vec dvoma. user posted image

aja, cestitam!!!user posted image user posted image  

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 628
26.1.2010 14:15:39   
archie
aja, jaz do petka ne bi zdrzala!! vrednost hormona se vsak dan povecuje. In jaz bi naredila jutri ali pa cez 2 dni zjutraj se 1x. 

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 629
26.1.2010 14:24:37   
NiNiBo
portorož

Pri nama je bilo istouser posted image
Je moj ravno prejsni dan izjavil, da je vedno mislil user posted image ne pride, naredis test in potem pa vidis en debel plus. Brez debate a bo otrocek al' ne. Na ja jaz sem naredila pet testov user posted image , dokler me potem zadnji dan ni digitalen (kjer se ti + izpise sam) preprical da sem noseca. No jaz bi se kar kaksen test naredila, pa vem da bi me moj kar nekam poslal. user posted image
Aja delala sem jih pa kar zaporedoma vsak dan zjutraj. Tako da je potem od skoraj nevidne crtice (ki pa jo je tudi moj videl) prislo do tistega digitalnega + in zraven se 1-2 tedna noseca.

Tako, da veselo na delo oz. cakanje user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 630
26.1.2010 14:25:23   
phelps
Jeeej portorož, super!

Da še meni rata, bi bilo že prelepo user posted image user posted image

Poročilo strogega orlovskega očesa: hlačke niso več snežno bele ampak se je pojavila neka zadevica rumene - bež barve, kot nek izcedek.

Po novem se tudi nekaj dogaja tam spodaj. Premik definitivno je user posted image

Še kar lebdim v mehurčku pričakovanja. Če bi dobila v nedeljo user posted image , bi mi bilo vseeno, sedaj sem pa že kar "not padla". Bo potrebno jutri zjutraj pod nujno naredit test user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 631
26.1.2010 14:41:26   
*Star*
Portorož- suuuupeeerrruser posted image user posted image user posted image
Phelps - tudi zate držim pesti... user posted image user posted image user posted image
meni pa bi zellooooo prav prišle, midva sva šla šele v akcijo za ta mesec user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 632
26.1.2010 14:43:05   
Pikab84
Portorož...sva skorej na istem, tako, da te poplnoma razumem..upam pa, da je to touser posted image
Midva bova danes verjetno naredila kakšen test, ker sva oba čist na trnih. user posted image
Phelps...držim pesti tudi zate in upajmo, da nam uspe!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 633
26.1.2010 15:00:06   
portorož
Hvala archie, zdaj si mi vlila še več upanja user posted image

Ja, saj ..., do petka je še presneto daleč. Imam lekarno blizu in sem skoknila po en listek, zdaj pa hodim okoli njega kot mačka okoli vrele kašeuser posted image . Me ima, da bi ga kar takoj nardila, saj mi je ona v lekarni rekla, da potrebuje manj hcg-ja kot cb.
Ne vem.... user posted image , pa še z mojim imava dogovor, da ga vedno skupaj delava...., bom nekako mogla zdržat do večera, ko se vrne user posted image .

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 634
26.1.2010 15:04:36   
portorož
Joj, punce, HVALA VAM user posted image user posted image user posted image user posted image

Zlate ste!"""user posted image

Phelps, jaz sem tudi opazila nek izcedek, sicer mam že par dni kar vlago med nogami, zato sem pa včeraj non stop dežurala, ker sem mislila, da je prišla, pa je samo izcedek user posted image .

Pika84, javi kako bo s testom.

Punce, jaz si pojem: ne bo je ne, rdeče hudičevke user posted image !
Mogoče pa pomaga user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 635
26.1.2010 15:24:24   
witch
hej hoj user posted image
še jaz bi se vam pridružila, če lahko user posted image
tudi midva delava na prvem user posted image začela sva decembra, ko je user posted image prišla, čeprav en teden prepozno. Tako da zdaj čakamo kaj bo jutri user posted image jutri je namreč dan user posted image ali +
Čeprav se že na temi, II pričakujemo januarja povedala, da imam močem občutek, da ta mesec spet nismo prislončkali + . No saj bomo videli jutri.. Imamo tudi tukaj kakšno tabelo?
Aja na vseh temah berem o fosilni kislini, pa o klo.. (saj niti ne vem napisati), pa o ne vem čem še... a ve to kaj uporabljate? Ka je priporočljivo jesti, da se lažje zanosi.. ne vem kakršnekoli info bodo dobrodošle user posted image
Nič se letim naprej učit (jutri mam izpit user posted image ) držite pesti.. se beremo user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 636
26.1.2010 15:31:53   
phelps
portorož... drži se dogovora, med tem časom, ko ga čakaš pa počni kaj ob čemer ti čas hitro mine... glede izcedka pa ja, jaz imam tudi podobno, ful močan a snežnobel, danes rumenkast (o rdeči barvi ni ne duha, ne sluha).

witch -1 tedenuser posted image 1 cel teden nisi vedela na čem si ali si naredila test?

Komaj čakam, da bo konec službe, ker sem v tem trenutku že totalno neproduktivna user posted image . Razmišljam o Muellerju, da si grem še en "rezervni" CB kupit, definitivno si pa moram kupit tanke dnevne vložke, ker mi jih je zmanjkalo (moje hlačke v resnici niso bele user posted image user posted image user posted image ).

< Sporočilo je popravil phelps -- 26.1.2010 15:33:25 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 637
26.1.2010 15:43:14   
luna_25
prosim  phelps in pika84 naredite test, k me delate živčnouser posted image user posted image user posted image  in mooooočno držim pesti da vama pokaže en velik in močan+.
pri meni bo sedaj konec user posted image  in greva ponovno veselo v akcijo upam, da tokrat bolj uspešno.
lp vsem skupajuser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 638
26.1.2010 15:49:44   
planikica
Čestitke vsem novim nosečnicam! :)

Jaz sem bila spet na pregledu in če nič drugega, je baje z mojimi rodili in hormoni zdaj vse v najlepšem redu in gremo naprej...

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 639
26.1.2010 15:50:49   
witch
phelps - naredila kar 3 teste user posted image pa vsi -
prvega sem delala takoj ko naj nebi bilo user posted image je bil - (FS) potem sem imela ful boleče prsi, pa 1001 znak, so mi punce svetovale naj ponovim. sem delala enkrat po ene treh dneh in je bil - (FS). Potem se to kar ni nehalo, in sem upala, da nama božično jutro prinese +, in sem delala po 6ih dnevih še CB in je bil - . No naslednje jutro sem jo dobila user posted image

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 640
26.1.2010 15:54:24   
portorož
Phelps, saj ga itak ne morem razočarat user posted image
Test gor ali dol, se kljub firbcu ne morem pripravit do tega, sem pa ga klicala-valda, se mi je narežal, da sem šla po še en test in sva dogovorila, da jutri zjutraj spet probava.
Tako da...., še malo, še malo...user posted image

Kdaj boš pa ti delala test?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 641
26.1.2010 16:48:35   
Pikab84
Punce!!!

Pravkar delala FS duo in je lepa vidna črticauser posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 642
26.1.2010 16:54:10   
portorož
BRAVO pika84!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam, želim ti lepo in mirno user posted image . Uživaj v prav vsakem trenutnku!

Jaz tudi upam, da se bom kmalu lahko zares veselila.

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 643
26.1.2010 17:38:06   
phelps
Punce, pravkar naredila test Dushensse in je -, par minut zatem so bile pa že vidne kapljice user posted image .

Kakorkoli, vesela sem, da je tole čakanje mimo in gremo v drugi krog. Konec koncev niti ni tako zelo slabo, ker bi morala verjetno zaradi tega odpovedati ogled nogometa (David Beckam!) v Milanu februarja user posted image (naporen roadtrip).

Pikab84, tebi pa čestitke! Če bi bila še jaz v naši mali skupinici s portorožem, bi bilo pa že preveč dobro, vedno mora biti izjema, ki potrjuje pravilo, ane? user posted image

Punce, na temle forumu bom od sedaj naprej navijačica, ker se jaz pridružujem tistim, ki so v drugem in več krogu. Tukaj pa prostor puščam vsem, ki so za novo leto sklenile, da gredo v prvi krog. Jeeej user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 644
26.1.2010 17:43:16   
luna_25
pika84 čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  lepo in zdravo nosečnost ti želim.
phelps sem pa upala,da bo tudi tebi uspelo. no smo pa v drugem krogu bomo pa oktoberkeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 645
26.1.2010 19:22:13   
aleksandra81
Oj punce,

pri meni test negativen pa vse kaže, da bo user posted image  kmalu pricurljala...

Portorož čestitke, upam da drugi test pokaže debel + in da si user posted image !

Tudi vsem ostalim držim pesti, ker vem kako je če čakaš in upaš :)

Držite se pa se tipkamo user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 646
27.1.2010 7:26:14   
Pikab84
Dobro jutrouser posted image  !

Najprej hvala vsem za čestitkeuser posted image , sej sploh ne morem verjeti, da je resuser posted image .
Vsem ostalim, ki čakate pa želim, da se čist vseh kmalu pokaže plusekuser posted image .

Phelps...bo pa drugi mesec (bom močno držala pesti zate),po mojih izračunih spadam med oktobrke, tako da upam, da se tam srečamouser posted image

Portorož...upam, da danes sporočiš lepo novicouser posted image

Verjetno bom pa danes še en test naredila, ker mi je eden še ostal in da bo za sigurno user posted image

(odgovor članu aleksandra81)
Neposredna povezava do sporočila: 647
27.1.2010 8:06:16   
phelps
Dobro jutro!

Ja, upam, da bom med oktobrkami, ker sem se ob temle skupnem čakanju prav navezala nate in na portorož oz., da bi imele me tu kar na isti mesec vseuser posted image user posted image

Moj je bil tudi včeraj vidno razočaran (nisem pričakovala), pa sem ga potolažila s tem, da je v vsakem mesecu samo 25% možnosti, da je še zgodaj... ... Pa sva sklenila, da bova med naslednjo ovulacijo bolj pridna glede user posted image . Upam pa samo, da ga ne bo zamorilo tole user posted image na 2 dni... Nočem nekaj na silo, zato niti pod razno ne bom nekaj forsirala (in ga tudi do sedaj nisem). Mesec, ko nama bo user posted image namenjen, bo že prišel (prej ali kasneje).

Srečke user posted image še enkrat čestitke, vse ostale pa v nove zmage, pozitivnost in upanje naj ostaneta! user posted image In veselo user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 27.1.2010 8:11:50 >

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 648
27.1.2010 8:29:37   
archie
Pika84, cestitke!!!user posted image user posted image
kdaj si pa imela prvi dan zadnje M?

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 649
27.1.2010 8:39:40   
Pikab84
Hvala archie!!!
Prvi dan zadnje M je pa bil 28.12.09...po mojem izračunu padem pod oktobrke.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.