Gulia
|
Lep večer punce, zadnje čase mi res nikakor ne uspe še kaj napisati na forum.. vas pa spremljam! Žal mi je za vse tiste, ki ste tokrat (spet) dočakale .. kolikor si človek lahko reče, da pač uspe nekaterim prej, drugim kasneje, se je s tem tako hudičevo težko sprijaznit zakaj sem jaz tista ki bom to dočakala - bogve kdaj?!? Zadnje dni sem imela težave z internetom in imava kar noro z mojim ker urejava zadnje stvari za poroko, potem mi pa zmanjka časa za ostale stvari.. pa sem rekla da še kaj napišem, ker sem navijala ta mesec, posebej za vsako od vas in čestitke vsem, ki ste dočakale ! Ostalim pa en ogromen in ne morje, ocean da bo naslednji krog prinesel pozitivne testke. Jaz sem zadnje mesece že kar malo obupala nad tem da tudi mene dočaka , ker zakaj bi uspelo če toliko časa že ni, in vem da se grdo sliši mogoče od mene, ker pari čakajo na tudi po več let in ne izgubijo upanja jaz pa po dobrem letu in pol obupavam, saj ne da sem čisto obupala, ampak imam prav slabo obdobje in niti ne upam da bodo naslednji meseci kaj spremenili - bila bi presrečna če bi, ampak enostavno je v to tako težko verjeti, še hujše pa upati in biti vsak mesec spet razočaran.. Pa dobro, vem da bo vse poplačano ko v roke dobim , samo včasih je kaj tako težko že pričakovati, spremeniti pa ne moreš ničesar, da je boljše da se malo umakneš in distanciraš, in upam da dobim kmalu spet novo upanje za boje.. Jancek81 čestitam za dobro opravljen pregled in za zdaj, še malo pikico vse smo s tabo in tako močno držimo pesti, da ni šans da bi šlo kje narobe , verjemi! tudi tebi za čimveč pozitivnih misli, da jih bo mali čutil. witch, držim pesti da bo 20 krog USPEŠEN! Kaj pa sedaj sledi pri vama (glede na to da si napisala da greš dat kri)? da bo šlo (KONČNO!) vse tako, kot mora! Se pa čisto strinjam s tem glede otrok in partnerja, seveda si vsaka želi povečanje družine sčasoma, vsaj večina, ampak si tudi jaz velikokrat rečem da sem lahko zadovoljna že s tem da imam ob sebi (zase) popolnega partnerja, ki mi lepša življenje! Tako da ko dočakava tudi , res nevem če si lahko sploh še kaj boljšega želim ! Lep večer še naprej punce, pa čimprej naj kakšna nalula nov
< Sporočilo je popravil Gulia -- 22.6.2011 21:33:27 >
|