|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
20.6.2011 17:15:28   
Janchek81
Evo punce, vam javljam....z mojmu user posted image  je vse ok .. mamo rokce, nogce, srček bije in velko smo 3cm ... sm si mal oddahnila, zdj pa prvi teden v juliju enkrat NS user posted image

(odgovor članu mik_miska)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
20.6.2011 17:40:58   
lluna
Jeeeee, bravo Janchek81, to je pa čudovita novica! user posted image user posted image user posted image Pozitivno naprej in UŽIVAJ v trenutkih, ker tokrat bo vse OK!

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
20.6.2011 17:53:03   
Janchek81
lluna hvala ti, resnično ... user posted image  res sem vesela, ampak čaka me še NS in potem bomo vidli in vedeli več...sem optimist in grem vsaj malo lažje naprej ...user posted image

Jaz pa držim za vse vas da čimprej zagledate user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
20.6.2011 19:07:36   
Jassika
janchek iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image Vedla sem!!! Kera lepa novička. Ej, sem držala vse prste za vas danes. In evo, super user posted image user posted image user posted image Čestitke iz vsega user posted image . NS in morfologija pa itak, da mineta OK, in se vama rodi najlepši user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3879
20.6.2011 19:19:06   
Jassika
katte šele zdaj semprpebrala tvoj post in ostala brez besed. Tako hudo mi je, ko čutim, da trpiš in ko si vedno tako polna upanja zase in za vse ostale...user posted image user posted image user posted image user posted image Sej vem, da se bo spet slišalo bedno, ampak NE smeš obupat, no!!! Saj vem, tut jest ne zastopim zakaj moraj(m)o nekatere prehoditi vse te boleče poti, medtem ko nekateri brez da bi hoteli to "opravijo" mimogrede... Nimam odgovora, ampak nek smisel vseeno more bit, če ne je vse bz.... Mogogoče le tako znamo cenit potem, ko končno uspešno pridemo do cilja, ali pa.... kaj pa vem. Težko je, verjamem da vama-ti je težko. Ampak včasih pač enostavno tako mora priti..., da človek malo predihne, odmisli, se sprijazni, da si nafila baterije za nove poskuse.... ne vem user posted image Kakorkoli, VEM, da si močnejša kot to, da imaš danes slab dan, pravico imaš do tega, daj ven to slabo voljo ki se je v tebi nabrala. Včasih ne gre na "mi se mamo radi" princip. Šele ko padeš na tla, si daš spet možnost da vstaneš, tako da verjamem vate, da boš spet zmogla pot in da boš na koncu dočakala tisto, kar si najbolj želiš. Če komu, privoščim tebi, RES!!!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
21.6.2011 8:29:10   
Katte
Joj, punci. Mi je kar hudo, ko me tolažita vidve, ki sta doživeli hujše stvari kot jaz. Ampak mi veliko pomeni, da imam vaju in ostale tukaj, ki mi stojite ob strani, ko je hudo. Brez skrbi, nisem obupala. Vsak krog je nov začetek in tudi ta bo. Pa prepričana sem, da bodo tiste male štručke, ki jih vse tako težko pričakujemo, vredna vsega hudega. Janchek81, ti jo boš držala v svojem naročju že zelo kmalu user posted image . Bravo za pregled, srčka, rokice in nogice. Sedaj pa pozitivno do NS in potem naprej. Boš videla, tokrat bo vse v redu.

mik_miska, tebi pa čestitam za user posted image . Lepo nosečnost in zdravega user posted image  ti želim.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
21.6.2011 8:31:05   
lluna
Punce, dobro jutro! Sporočam, da so me srbeli prstki in sem zjutraj naredila test in videla le I črtico, tako da... ah ne vem, tile testki so kot nož v srceuser posted image .
Lep dan vam želim!
Katte, upam, da s kaj bolje!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
21.6.2011 9:06:16   
Katte
Iluna, ja, bolje sem danes. Sem trpežna, hitro se poberem in grem naprej user posted image . Ti pa tudi še ne obupaj takoj. Mogoče bo user posted image  čez kak dan. Če pa pride user posted image , bova pa skupaj dočakali user posted image  v juliju, a ne?

Still hoping.

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
21.6.2011 9:07:55   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image NB86.........15.6.2011 user posted image
user posted image   Iluna..........21.6.2011 user posted image   
 user posted image  čebelica1984.......22.6.2011 user posted image
user posted image Wannabemommy.......27.6.2011user posted image
user posted image Arual......x.6.2011user posted image
 user posted image witch........x.6.2011user posted image
user posted image  Katte..........18.7.2011 user posted image  
user posted image mladika......x.7.2011user posted image  
user posted image  Gulia.........x.7.2011user posted image
user posted image SamoTi......x.7.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image Jassika... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image     
user posted image   dspela 29.4.2011 user posted image
user posted image Janchek81 14.5.2011 user posted image
user posted image  sivk1 16.5.2011 user posted image
user posted image CariSSa10 13.6.2011user posted image

Seznam mamic

Wannabemommy 18.4.2010 - Patrik user posted image
Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image
coris 5.5.2011 - Sarahuser posted image
portorož 5.5.2011 - Adelina user posted image
vesna_b 26.5.2011 - Jan user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
21.6.2011 9:27:38   
čebelica1984
Katte bova skupaj čakali ja, no sam najprej more pridt user posted image  pr men je tud na papirju ni več user posted image

Janchek81 super, kmal maš še NS, pol pa uživej v nosečnosti in se ne sekiraj, čeprav vem da je težko user posted image
mik_miska čestitke user posted image

Iluna moj nasvet: ne delaj testa tako hitro (user posted image  bi mogla dobiti danes ane?) saj tudi če si user posted image  test še ne bi pokazal.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
21.6.2011 10:35:59   
lluna
Katte, me veseli, da si bolje.. Vem, da ti zmankuje potrpljenja, ker sem na polovici kot ti, pa ga že meni! Grem že sama sebi na živce, da se toliko ukvarjam "s tem", da vsem pokvarim tistih nekaj dni čakanja-pričakovanja! Prvič me je tako lepo presenetilo, kaj bi dala, da bi vse vedno dočakale tako... Navijam za naju obe, če ne bo ta mesec, se ti pridružim v boju za naslednjega! user posted image

< Sporočilo je popravil lluna -- 21.6.2011 10:36:40 >

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
21.6.2011 10:40:18   
lluna
Čebelica, ja, morala bi jo dobiti danes, vsaj ponavadi je točna. Bom poskusila čez kakšen dan, če me ne preseneti prej... zaenkart sicer še nimam občutka, da user posted image prihaja, vendar so me občutki zadnje mesece velikokrat-no ja, kar vedno, prenesli naokoli! user posted image

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
21.6.2011 10:53:50   
Katte
čebelica1984, mogoče pa še ni vse izgubljeno. Verjamem pa, da si zmedena in jezna, ker te zafrkava.
Iluna, držim pesti.

Still hoping.

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
21.6.2011 16:51:52   
lluna
Punce, rahla rdeča pikica, ko sem šla lutat. Sem user posted image user posted image user posted image ....
Še tukaj vprašam ali je katera imela težave s popuščanjem rumenega telesca?

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
21.6.2011 17:16:29   
witch
Iluna za popuščanje rumenega telesca piši tanjusi na zs. Ona je imela te probleme in zdaj ima doma štiri meseca staro pupiko. Ona ve veliko o tem. Mislim pa da je olje svetlina dobro za to...

Tudi jaz imam novičko... x.7. bo 20. krog in mogoče "celo" uspešen... Tudi moja teta nezaželjena je prišla. Zdaj pa čakam četrtek da grem v mb kri dat in spet naredim en korak dlje.

Katte user posted image user posted image ti se kar zjoči, deri se, bodi jezna na celo vesolje, ampak ne OBUPAJ! Veš, da bo enkrat tudi vama uspelo. Tvoj ima zdrave spermije, ti verjetno imaš maternico, jajčnike, a ne? In če imata vse to, ni hhudič da vama ne bi uspelo. Če ne bo šlo naravno, vama pa bodo pomagali. Imela bosta  otroke. To veš ti, vem jaz in vemo vsi. Ene jih imajo prej, druge pač pozneje. Vztrajaj! Kajti le tako boš prišla do cilja. Vem pa, da ni pravično. Da boli. Tudi mene. Tudi pri meni je tako. Ampak se se recimo sprijaznila. Bo ko bo. Časa in dogodkov ne moremo prehitevati. Ko nam je namenjeno pa bo. Se že z razlogom to dogaja. In kot sem že več krat povedala.. Kozarec ni vedno napol prazen. Včasih je lahko tudi napol poln. Potegni iz tega nekaj dobrega. Imaš možnost še več užvati s svojim dragim. Dajta posvetita čas maksimalno en drugemu. Ker ko bo otrok tega ni več. Uživajta v skupnih počtnicah, mogoče so zadnje v dvoje in sproščene. Z dojenčkom in otrokom bo drugače. Pojdi zvečer na sprehod, delaj prepovedane stvari. Ko bo dojenček bo tega konec. Pojdi v kino. Veš, jaz pravim tako. rada imam svojega partnerja, z njim uživam, in čakam na otroka. Ker tisti, ki otroka dobijo, imajo pa tepca za partnerja, ki jih mogoče celo tepe... a so srečne? Imajo eno, drugega nimajo. In raje imam dobrega partnerja, kot pa kup otrok. Otroci bodo šli... Partner bo z mano (upamuser posted image ) celo življenje.
Punce vse smo na istem. 19x me je bolelo, 19x so prišla ista vprašanja in nobenega odgovora. Moramo se naučiti živeti tako kot se nam življenje ponuja.

....življenje je lepo, če ga živiš, tako kot ponuja se samo in ne da ti spremeniš....

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
21.6.2011 17:35:43   
lluna
Witch, hvala! Kje, kako pa najdem Tanjuso? Namreč nisem se še čisto uvedla tukaj na forumu in so mi nekatere stvari še čisto neznane.. hvala!
Vidim, da se tudi ti trudiš... upam,da bo julij uspešen za vse nas!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
21.6.2011 21:40:18   
witch
lluna evo link http://www.ringaraja.net/uporabnik/tanjusi/aktivnosti/od tanjusi zdaj pa klikneš pošlji zasebno sporočilo pa ji pišeš .
http://www.ringaraja.net/forum/z_naravo_do_uspe%C5%A1ne_zanositve_in_nose%C4%8Dnosti/m_5141430/tm.htm na tej temi smo pisale kar nekaj o tem.

Upam, da sem ti pomagala user posted image

Pri meni krči so, izcedek je prej bil rdečkast. Zdaj ni več krčev, ne izceka... NImam pojma kaj je to. Počakm jutri da vidim kaj bo rekla teta user posted image drugače BT že 16 dni od O visoka...

< Sporočilo je popravil witch -- 21.6.2011 21:42:38 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
21.6.2011 22:20:36   
lluna
Witch, hvala, si mi zelo pomagala, berem kot zmešana user posted image .
Tudi moj izcedek je po tisti rdeči pikici popolnoma izginil, tako da user posted image pričakujem jutri. Imam pa tudi jaz že teden dni (toliko časa sem pozorna) povišano temperaturo, vendar telesno, BT še nikoli nisem merila. Povišana telesna tudi kaj pove?
Pozdravček!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
22.6.2011 8:28:51   
Janchek81
Hvala vsem za čestitke in lepe želje za naprej .... NS me čaka prvi teden v juliju, takrat bom pomoje še bolj na trnih, delala mi jo bo pa ženska, ki mi je opravljala morofologijo prvič in katera je ugotovila napako .. sem se tako odločila, da želim, da mi ona dela NS, edino upam, da ne bo na dopustu user posted image  
Katte ti pa kar lepo v nove boje, julija je NE boš več dobila tečke tetke in bomo v istem čakali na vsak pregled, na vsak gib user posted image  .. itd itd
lluna tudi tebi seveda želim, da čimprej zagledaš user posted image , zanima pa me, koliko časa delaš na user posted image  in če imaš že kakšnega otročka doma, žal nisem na tekočem tako user posted image

Hvala vsem še enkrat in tudi jaz bom za vas držala pestke in mislila na vas, da čimprej zagledate user posted image

Lep dan user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
22.6.2011 8:38:50   
Katte
witchi, hvala za tolažbo. Vem, da me razumeš. Saj sem res že bolje, pripravljena na nove boje. Pa res tako razmišljam, kot si napisala, vsakič znova, ko se tolažim. Pa privoščim si, česar ne bi smela, če bi bila noseča. Npr. kako pijačko, pa ne da ne bi mogla brez tega user posted image .
Lepo je slišati, da si ti sprejela možnost zanositve z medicinsko pomočjo kot korak naprej, nekaj pozitivnega user posted image . Tudi, če bova morali še veliko potrpeti in pretrpeti, obe bova dočakali svoje user posted image . In to je dejstvo. Isto velja tudi za ostale.
Sicer pa zate očitno tokrat še ni čisto sigurno, da je user posted image  prišla, a ne? Držim pesti na rokah in nogah.
Iluna, kak pa je pri tebi? Bazalna temperatura naj bi pred prihodom user posted image  padla.
Kaj pa čebelica1984? Kaj novega pri tebi?

Still hoping.

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
22.6.2011 9:45:18   
lluna
Drage punce, dobro jutro!
Katte, pri meni nič novega, user posted image še ni, vendar ne čutim več napetosti v prsih, tako da bo najbrž vsak čas.. očitno le s kakšnodnevno zamudo. user posted image
Janchek81, doma že imam tri leta starega sončka user posted image , za povečanje družinice pa sva se odločila decembra. Zaradi takojšnih težav z izcedki se je porajal dvom in moja nesigurnost, tako da sva za dva meseca prekinila.. zadnje mesece pa pridno user posted image ..
Držim pesti začetek julija za tvojo pikico, tudi jaz bi najbrž šla k isti osebi, ki bi nazadnje našla napako, tako da upam, da jo uspeš dobiti.., tako boš lahko odvrgla svoj dvom in uživala user posted image .. Sicer sem popolnoma prepričana, da je vse OK, vendar verjamem, da boš šele po pregledu zares zadihala...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
22.6.2011 15:00:57   
Janchek81
Iluna ooo lepo, da imaš vsaj že kakšnega sončka doma .. no jaz držim pesti, da čimprej ponovno zagledala user posted image  in da se veselimo vsi skupaj ... joj kako vam privoščim in želim iz vsega srca, da hitro dočakate ta trenutek user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
22.6.2011 20:51:20   
čebelica1984
Moja user posted image je prišla
Zdej pa v nove boje, naslednji datum ko je ne pričakujem je 19.7.

Neposredna povezava do sporočila: 3898
22.6.2011 21:32:02   
Gulia
Lep večer punce, zadnje čase mi res nikakor ne uspe še kaj napisati na forum.. vas pa spremljam!
Žal mi je za vse tiste, ki ste tokrat (spet) dočakale user posted image .. kolikor si človek lahko reče, da pač uspe nekaterim prej, drugim kasneje, se je s tem tako hudičevo težko sprijaznit user posted image zakaj sem jaz tista ki bom to dočakala - bogve kdaj?!? user posted image
Zadnje dni sem imela težave z internetom in imava kar noro z mojim user posted image ker urejava zadnje stvari za poroko, potem mi pa zmanjka časa za ostale stvari.. pa sem rekla da še kaj napišem, ker sem navijala ta mesec, posebej za vsako od vas in čestitke vsem, ki ste dočakale user posted image user posted image user posted image ! Ostalim pa en ogromen user posted image in ne morje, ocean user posted image da bo naslednji krog prinesel pozitivne testke.
Jaz sem zadnje mesece že kar malo obupala nad tem da tudi mene dočaka user posted image , ker zakaj bi uspelo če toliko časa že ni, in vem da se grdo sliši mogoče od mene, ker pari čakajo na user posted image tudi po več let in ne izgubijo upanja jaz pa po dobrem letu in pol obupavam, saj ne da sem čisto obupala, ampak imam prav slabo obdobje in niti ne upam da bodo naslednji meseci kaj spremenili - bila bi presrečna če bi, ampak enostavno je v to tako težko verjeti, še hujše pa upati in biti vsak mesec spet razočaran.. Pa dobro, vem da bo vse poplačano ko v roke dobim user posted image , samo včasih je kaj tako težko že pričakovati, spremeniti pa ne moreš ničesar, da je boljše da se malo umakneš in distanciraš, in upam da dobim kmalu spet novo upanje za boje..
Jancek81 čestitam za dobro opravljen pregled in za zdaj, še malo pikico user posted image vse smo s tabo in tako močno držimo pesti, da ni šans da bi šlo kje narobe user posted image user posted image , verjemi! tudi tebi user posted image za čimveč pozitivnih misli, da jih bo mali user posted image čutil.

witch
, držim pesti da bo 20 krog USPEŠEN! user posted image Kaj pa sedaj sledi pri vama (glede na to da si napisala da greš dat kri)?  user posted image  user posted image da bo šlo (KONČNO!) vse tako, kot mora! Se pa čisto strinjam s tem glede otrok in partnerja, seveda si vsaka želi povečanje družine sčasoma, vsaj večina, ampak si tudi jaz velikokrat rečem da sem lahko zadovoljna že s tem da imam ob sebi (zase) popolnega partnerja, ki mi lepša življenje! Tako da ko dočakava tudi user posted image , res nevem če si lahko sploh še kaj boljšega želim user posted image !

Lep večer še naprej punce, pa čimprej naj kakšna nalula nov user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Gulia -- 22.6.2011 21:33:27 >

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
23.6.2011 7:56:12   
Janchek81
Gulia hvala za lepe želje .... saj sem sama tud optimist samo včasih me mal zvije in se vprašam 'kaj če...' ... samo sej bo tega vedno manj iz pregelda v pregled user posted image  Je pa nekako normalno, da nisem še povsem pomirjena in da me seveda skrbi user posted image  

(odgovor članu Gulia)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.