Janchek81
|
Katte teli O testi po mojem mnenju niso tok zanesljivi kot piše na njih meni res NIKOLI ni pokazalo izrazito črtico, enkrat mi je pokazalo, da naj bi mela O 19.dan po 1 dnevu ... nazadnje se pa spomnem, da sem nardila 13. dan po in je opkazalo pač rahlo obarvano drugo črtico, potem sem naredila na 15. dan je skoraj že ni bilo več in potem 16. dan je ni blo več, pa sem si rekla 'eh ta mesc najbrž ni O' in sem šla naprej, brez pričakovanj in sem celo vsem govorila, da ta mesc 100% bo ker sva samo 2x in to še danes vem, da sva 24. aprila in pa 26.aprila, tako, da takrat enkrat je bil spočet malček O test sem pa delala 25.aprila, takrat je bil 13. dan po Tako, da te testi .... so lari fari ali pa kot si sama napisala, sem imela tudi sama zlo kratek LH vrh SamoTi popolnoma te razumem in vem kako se počutiš .. tudi mene so vse prehitevale in sem jim privoščla, samo po drugi strani sem se pa sama spraševala 'zakaj pa ne meni' ... samo ... vseeno sem prepričana v to, da tudi vama uspe in da bosta srečna in da boš seveda uživala v čeprav zavedati se pa tudi moraš, da tudi takrat pridejo svoje 'težave' in 'skrbi' na plano ... mene tok živcira, ker sem komaj čakala na 14.6. ko bi mela 1.pregled, zdej so mi ga pa kr prestavl na 20.6. in takrat bom že v 10.tednu .. moja G je pa rekla, da bova že u 10.tednu opravljale 1 NS in potem še čez 2 tedna, da bova videle kako in kaj je zdaj z nevralno cevjo ... in zdaj se sprašujem, naj grem sama kot samoplačnik nekam, da se vsaj prepričam, če je vse ok .. po drugi strani pa si rečem, kaj pa če ne bo OK, itak bom mogla počakat do 20.6. .... ma tudi tuki se pojavljajo take in drugačne skrbi čeprou .... tako kot sem tebi rekla ,.... tudi sama moram biti optimist in vedeti, da bo tokrat vse ok ... Držim pesti za vas punce, da čimprej zagledate
|