![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.6.2011 10:42:27
|
|
|
|
lluna
|
Katte, hvala za dobrodošlico. Kar se izcedka tiče, ga danes ni.. sem pa imela ponoči prisotne krče, ampak bolj blage. Se tudi tebi dogaja kaj podobnega? Potem pa držim pesti za obe, oziroma za vse na seznamčku :).
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.6.2011 12:18:59
|
|
|
|
Katte
|
Iluna, jaz tokrat nimam kakih posebnih znakov. Malo me tu in tam blago špikne, to je pa bolj kot ne vse. Se bom pustila presenetiti. 21. junij bo hitro tu.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 17.6.2011 18:09:26
|
|
|
|
Jassika
|
Punce, hvala za čeprav virtualni, ampak pašejo janchek81 nič bati, prepričana sem, da je pri tebi vse ok. Če se prav spomnim, maš ti za sabo že eno grozno izkušnjo in zato si po mojem malo živčna zaradi rpegleda, kar je normalno. Ampak po drugi strani pa veš kako majhna je možnost da se to ponovi? 1 %. Tako, da si po mojem lahko čisto mirna in boš na pregledu najsrečnejša Katte kako kaže pri vas? Se že kaj obeta ? Kot vedno pestkam! čebelica seveda bomo kmalu zagledale . Jaz sem se trdno odločila, da bom še letos srečka . Naj to velja za vse nas! lluna dobrodošla in da čimprej odideš na sosednji forum (čvekanje v pričakovanju) ti želim
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 17.6.2011 18:15:09
|
|
|
|
Janchek81
|
Jassika če smo realni je možnost ponovitve 4,99%, tko je blo zapisano v obdukciji ... tko da ... sam zdj me skrbi, če je dete sploh živo,a srček bije , a je vrečka OK...une prve preglede pač ko jih imaš .. strah bo itak pomoje do konca prisoten...zdj na zacetku pa se toliko bolj .. samo sej pravm, sm optimist in upam na najbols no Tko,da bo privekal januarja 2012 zdravo dete ...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 17.6.2011 18:50:24
|
|
|
|
Jassika
|
janchek čsito te razumem!! jaz sem si po prvi neuspeli potem v drugo privoščila samoplačniški UZ, ker nisem mogla dočakat tistega skoraj 9 tedna, ko sem imela redni pregled. Verjemi, da je bilo to anjlažjih 20 EUR ki sem jih sala. Pa če bi jih blo 200, samo da je bilo slišati mojega sončka Ja, pa verjetno te bo res skrbelo do konca , ampak vsi strahovi bodo poplačani, ko boš prijela svojo štručko v roke . Sicer pa, vedno je treba verjeti v najboljše, za slabo je čas takrat, ko in če se to res zgodi, zato le veselo naprej do 20-ega
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 17.6.2011 18:53:47
|
|
|
|
Janchek81
|
Jassika sej sem zelela iti samoplačniško, pa je trenutno taka guzva, določeni so pa že kr na dopustu, tko da sem bila oz. sem prepuščena čakati na ponedeljek ... tudi meni ne bi bilo problem dati nobenega denarja samo da bi bila potolažena, da bi vedla a je vse ok .. pa kaj moram Tako, da bomo počakali do ponedeljka in trepetali potiho..obenem pa seveda upali, da je vse tako kot mora biti
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 17.6.2011 18:57:08
|
|
|
|
Jassika
|
Seveda bo!!!! Evo, pa še pošiljam za srečo. Seveda bom pa v poendeljek mislila nate, no na vse vas oz. vaju in držala pesti na nogah in rokah. Da takoj poročasš potem
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 17.6.2011 19:01:57
|
|
|
|
Janchek81
|
Jassika .. isti dan ne bom pomoje mogla poročati ker bom pozno doma .. bom pa definitivno drugi dan..se pravi v torek in upam seveda, da vam bom povedala same dobre stvari
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 19.6.2011 9:17:38
|
|
|
|
lluna
|
Pozdravljene! Vam malo napišem, kaj se dogaja z mano.. v petek zjutraj me je presenetil rjav sluzav izcedek, ki se potem ni več pojavil, v majhni količini sem po tem dogodku še dvakrat opazila nežno roza-rjav izcedek, včeraj je vse popolnoma prenehalo. Bi lahko bil tisti prvi rahli izcedek 14.6. ovulacijska krvavitev, kdaj se lahko pojavi? Imam pa od včeraj grozne prebavne motnje, ves čas me zvija, upam, da bo danes kaj bolje. Tudi prsi imam bolj mehke. Seveda je nabrž vse to lahko tudi PMS, kaj menite? Nekaj mesecev nazaj namreč sploh nisem vedela kaj to PMS je, nikoli nisem imela težav.., od kar pa spet delava na , se vsak mesec prikažejo kakšni novi znaki. Toliko z moje strani, pustimo se presenetiti, čeprav ni tako lahko čakati, kot se sliši, pa saj same veste! Jassika hvala za dobrodošlico in lepe želje. Žal mi je za tvojo izkušnjo, kot vidim, pa imaš tudi ti doma že enega sončka? Janchek, tebi pa srečno jutri, vidim, da imaš pregled! Katte, upam, da pri tebi vse lepo poteka, še 2 dni.... Pozdravček vsem!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.6.2011 6:51:45
|
|
|
|
Janchek81
|
lluna ja jaz imam pa danes pregled .. sploh ne vem kako bom kej funkcionirala v službi, k sam da pomislm se kr mal stresem ampak ok .. sem si rekla, da itak nič ne morem, kar je pač je ... sem pa še vedno optimist in upam na vse naj naj ... Jaz upam, da se vama čimprej prikaže , ker vem kako neznosno je tako čakanje iz meseca v mesec Tudi drugim želim, da čimprej vidite in želim VAM lep začetek tedna
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.6.2011 7:24:16
|
|
|
|
Katte
|
Janchek81, ful držim pesti, da danes zagledaš srček. Saj vem, da s tem skrbi ne bo konec, boš pa na lepi poti . Pa vse bo v redu, boš videla . Sporoči nam, kako je bilo, takoj, ko boš lahko. Iluna, kako si? Hudiča še vedno ni? Upam, da se je izcedek ustavil. Pri meni še nič novega. Nimam občutka, da bi prihajala. Ampak se bojim, da me bo presenetila, pa po možnosti še kak dan prepozno, da me bo morila še čez vikend na morju . Držim pesti za vse nas.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.6.2011 7:49:16
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte seveda jutri javim kako in kaj danes imam pregled šele ob 16.20, s tem da pri njej je treba čakati in čakati, da si na vrsti ... upam na vse najboljše in da zagledam in se zmenim kako in kaj za naprej ....
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.6.2011 8:37:25
|
|
|
|
lluna
|
Janchek81, držiim pesti, vse bo OK! Vem, da je lažje reči, kot dejansko misliti le pozitivno, mene ob pamet spravlja že test, ampak vseeno drži se! Pa čimprej javi veselo novičko! :)
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.6.2011 8:41:20
|
|
|
|
Janchek81
|
lluna glede na prejšnjo izkušnjo je logično, da me je strah tako, da zdaj upam na vse naj naj in seveda, takoj ko bo možno javim novico ... če ne prej pa 100% jutri Dons ob 16.20 oz. takrat nekje pa kr mislte name in držte pestke
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.6.2011 8:56:29
|
|
|
|
Katte
|
Janchek81, nate mislim in držim pesti že zdaj.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.6.2011 9:24:47
|
|
|
|
lluna
|
Draga Janachek81!Ker sem bolj nova na forumu, nisem še čisto na tekočem z vsem, z vsemi.. do malo prej niti nisem vedela za tvojo bolečo izkušnjo, predvidevala sem, da si imela za sabo "le" kakšen ss.. resnično mi je hudo, ko slišim za takšne preizkušnje, ki jih nekatere izmed nas/vas doživijo/doživimo, in priznam, niti predstavljti si ne morem, kako je bilo... mene je že nepotrjeni ss spravil skoraj na rob, zato sem tudi vsak mesec tako občutljiva in izžeta, ko se približuje menstruacija..Verjamem pa, da boš pod pravim nadzorom G, in da se boš kmalu lahko popolnoma prepričala, da je vse OK in uživala v polni nosečnosti, kot si to zasluži vsaka bodoča mamica! Pozitivne misli, danes pa vsekakor držim pesti!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.6.2011 9:36:40
|
|
|
|
Janchek81
|
lluna in Katte hvala za vzpodbudne besede in samo ob teb, da nekdo misli name mi je že takoj bolje, res to pa naredi psiha, kaj mormo lluna ja za mano je res huda izkušnja in kej takega resnilno nobeni ne želim, četudi bi bila moja največja sovražnica, zdaj vem da bom bolj pod nadzorom G in do 13. tedna je rekla, da mi bo opravila 2 nuhalne svetline, da že takoj vidimo kako in kaj bo z mojim ... potem pa tudi upam na to, da me bo z vsakim pregledom dala na UZ, da vidimo kako in kaj .. po morfologiji se bom pa pomoje oddahnila in uživala 100% v moji
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.6.2011 12:29:31
|
|
|
|
Katte
|
Še tukaj. Moja prihaja. Sem bila ravno na WC-ju in se že nakazuje. Tudi 13. krog ne bo srečen. Grozno sem razočarana. Oprostite, če morim. Ampak rabim malo, da se spet poberem. Kako to ni fer!!! Nama bo sploh kdaj uspelo???
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.6.2011 12:35:02
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte ko sem to prebrala mi je šlo kar na jok ... res je!!!NIKAKOR ni pošteno ... samo vseeno pa prosim te, draga moja, NE obupaj!!!! Tudi za vaju čaka ta dan, ta trenutek, ko bosta najavila, da pričakujeta .... obenem je pa tako, potem pridejo nove skrbi na plano NIKOLI ampak res NIKOLI ni prav brez miru, brez strahu .. potem ko zanosiš so novi strahovi, potem ko se rodi pa drugi .... samo ne OBUPAT! Z novimi boji pojdi naprej, zjoči se, spluvaj se .... če bi bila tam bi te tako močno objela, tako bi si želela biti ob tebi!!! Nikakor pa NE zadržuj svojih čustev v sebi ....
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.6.2011 12:39:30
|
|
|
|
Katte
|
Hvala za lepe besede, Janchek81. Mi gre še bolj na jok. Ampak na žalost se moram zadržati, čeprav bi najraje tulila na ves glas. Pa sem v službi. Še dobro, da danes ni moje cimre. Ne skrbi, saj se bom pobrala, čez kak dan bom že šla v nove boje s polno optimizma. Kaj mi pa drugega preostane...
< Sporočilo je popravil Katte -- 20.6.2011 12:40:06 >
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.6.2011 12:55:52
|
|
|
|
lluna
|
Katte, še tukaj , saj bo, le pozitivno naprej!! Mene tudi vsakič kar mine, ampak, ko se približuje nova ovulacija, dobim novo energijo! Držim pesti za naslednji mesec!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.6.2011 15:25:52
|
|
|
|
čebelica1984
|
Katte te čisto razumem, razočaranje je z meseca v mesec večje, ampak ženske smo močne in ne obupamo in ne odnehamo kar tako. Tudi pri meni se je začela kazati danes je sicer samo na papirju, jutri pa bo verjtno že prišla.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.6.2011 15:30:03
|
|
|
|
Katte
|
čebelica1984, točno tako je tudi pri meni. Zaenkrat samo na papirju, ampak je na poti. Bova pa skupaj pričakovali julija, a ne?
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.6.2011 15:59:07
|
|
|
|
mik_miska
|
Pozdravljene! Jas sem se tudi mučila, ne dolgo. Ampak vsakič znova ko sem dobila sem bila slabe volje. Ampak nazadnje sedaj ko sem na to že pozabila in se prepustila samo užitom in misli iusmirila drugam se mi je včeraj ko se opazila da mi m zamuja opravila test in je bil . Tako da zdaj samo nestrpno čakam da obisk ginekologinje. Da vidim kdaj se nam pikica pridruži :-)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.