|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
5.7.2011 19:23:45   
vesica
punce pozdravljene .
sem nova in nepoznam dobro vseh zgodbi ampak vsem ki se trudite delati na tej temi zanositve želim zello zello veliko sreče in da bo veliko pluskov to poletje user posted image
jaz in moj možek sva eno leto poročena na otročku pa delava lahko rečem da 3 leta je sedaj user posted image
bila sva na pregledih, pila sem tudi tablete klomifen vendar še vedno nič zdravnik mi je rekel da naj bi imela malce policistične jajčnike ampak da ne vidi kakšne večje ovire da nebi mogla zanosit. sedaj moram počakati 3 dni da mi zdravnik pride z dopusta pa da vidimo kako pa kaj naprej samo upam da se mi nebo treba filati več z klomifenom ker sem se kar zredila znjim. upam samo na najboljše in se vsak mesec sama sebe tolažim da bo,upam da bo res ker si otroka zelo želiva user posted image

dspela zelo mi je žal sem zasledila tvojo zgodbo,nemorem si predstavljati kako zelo te je pretreslo.resnično upam in želim,da vama čimprej uspe in da boš imela uspešno ter lepo nosečnost . Glavo gor tudi nas vse čaka user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
5.7.2011 19:38:13   
lluna
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Halo punce.
Kako ste? Na morju? Je kar tiha postala ta tema. Jaz mislim, da ne bova šla nikamor več letos, dopust pa vseeno komaj čakam. Tudi doma je lepo, če si s tistim(i), ki jih imaš rad.
Jaz naj bi včeraj imela O, pa ni o njej ne duha ne sluha. Od petka so O testi še vedno negativni. Imam še dva testka, za danes in jutri. Očitno ta mesec ne bo nič. Razen, če sem imela O zgodaj, preden sem začela testirati. Me je res nekaj špikalo. Bomo videli.

Katte, tudi mene nekaj hecala tale O. Sicer je bila moja M ta mesec resnično "čudna" in z vsemi rjavimi izcedki tudi dolga, tako da niti ne vem kateri dan vzeti za računanje, vendar.. špikanje sem čutila dva dni nazaj, torej že 3 dni po končani (rdeči) M, sluz pa šele danes postaja vlečljiva in prozorna.. razmišljm o O testih, katere uporabljaš ti?

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
5.7.2011 20:50:48   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image NB86.........15.6.2011 user posted image
user posted image Wannabemommy.......27.6.2011user posted image
user posted image  Katte..........18.7.2011 user posted image
čebelica1984.......19.7.2011
user posted image
user posted image   Iluna..........21.7.2011   user posted image
user posted image mladika......x.7.2011user posted image  
user posted image  Gulia.........x.7.2011user posted image
user posted image SamoTi......x.7.2011user posted image
user posted image witch........x.7.2011
user posted image
user posted image vesica.......x.7.2011user posted image
user posted image Arual......5.8.2011user posted image
user posted image Nusyka.......5.8.2011 user posted image

user posted image

Kmalu spet z nami
user posted image

SmInca, Jassika, dspela

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image     
user posted image Janchek81 14.5.2011 user posted image
user posted image  sivk1 16.5.2011 user posted image
user posted image CariSSa10 13.6.2011user posted image

Seznam mamic

Wannabemommy 18.4.2010 - Patrik user posted image
Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image
coris 5.5.2011 - Sarahuser posted image
portorož 5.5.2011 - Adelina user posted image
vesna_b 26.5.2011 - Jan user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
5.7.2011 20:51:33   
Katte
Nusyka, dobrodošla nazaj. Super za optimizem user posted image .
Dobrodošla tudi vesica. Naj bo to poletje tudi zate uspešno user posted image .
Iluna, jaz uporabljam DM-ove teste. Ampak ravno razmišljam, da bi nehala z njimi user posted image . Drugače pa mislim, da sem tokrat res ovulirala malo bolj zgodaj. So me začele boleti prsi. To menda pomeni, da je O bila, a ne? Upam.

Still hoping.

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
5.7.2011 21:18:45   
lluna
IZVIRNO SPOROČILO: Katte
Drugače pa mislim, da sem tokrat res ovulirala malo bolj zgodaj. So me začele boleti prsi. To menda pomeni, da je O bila, a ne? Upam.

Hmm, najbrž.. upam! Mislim, da so boleče prsi precek konkreten znak.. Jaz si vsakič po M rečem, da tokrat pa res ne bom pozorna na znake in kar bo pa bo.. in še dobro se ni začelo pa že razmišljam!user posted image Sem pa malo zmedena glede sluzi, saj je nabolj plodna, ko je najbolj prozorna??

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
7.7.2011 9:47:11   
witch
Ne, nisem pozabila na vas user posted image
Tu in tam vas preberem odpisati pa nimam časa user posted image res živim v enem ekstra tempu življenja. Vse je na kupu, dela je za znoret in kar ni časa za sebe. user posted image Na žalost user posted image

Drugače se pa počasi približujem plodnim dnem. Tak da probava pridno user posted image Drugače pa za mano je že nekaj obiskov v neplodnostni. Sem opravila pogovor, pa odvzem krvi in tudi že ultrazvok. Zdaj pa čakam izvide, še enkrat moram oddati kri, potem pa oktobra nazaj da vidimo kako je na stvari. Mojemu se je spermiogram v pol leta za vč kot 100% izboljšal. Tak da so tudi dobre novičke.
Skratka se dogaja nekaj in sem vesela da je tako user posted image

Kako ste ve punce? Mislim na vas in upam da bodo julija smo roza novičke user posted image Katte, mladika kako sta?
A na morje ste že hodile?user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
7.7.2011 12:01:46   
mladika
user posted image user posted image user posted image  super,da se premika!!!!!Jst sem po starem,ampak vesela,da grema na morje v soboto.Aja pa sam še 2 izpita mam za naredit pa diploma-sem ful ponosna nase!!user posted image Vglavnem moj plan je,da ko pridem z morja oz. avgusta se naročim naprej za preglede,ker zgleda,da pri men neki ne štima,ker moj ma ok spermiogram.Al bova pa izmed tistih parov,pri katerim bo diagnoza-nepojasnena neplodnost,česar se najbol bojim!!user posted image Ker če kej odkrijejo,lahk zdravjo,če pa ni nič,pa tut zdravit nimajo kej.ehhh ja...bo treba še mal počakat!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
7.7.2011 15:06:48   
Katte
witch, res super novica. Ful boljši spermiogram user posted image . In stvari se res premikajo user posted image . Držim pesti.
Si preveč zaposlena za kak oddih na morju ali kje drugje?
mladika, user posted image  za pridnost na faksu. Na morju pa možgane na off.
Tudi meni se zdi, da je diagnoza - nepojasnjena neplodnost kar slaba varianta. Je bolje, da je nekaj, kar se da hitro popraviti. Tudi mene verjetno vse to še čaka.
Jaz tudi po starem. Spet sem v fazi upanja na user posted image . Malo me zafrkava, ker nisem ziher, kdaj sem ovulirala. Po občutku je bilo kar nekaj dni prej, O testi so bili pa okrog predvidenega časa vsi negativni. Bo še zanimivo čakanje. Avgusta grem pa tudi jaz do G.

< Sporočilo je popravil Katte -- 7.7.2011 15:08:33 >

Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
7.7.2011 16:02:59   
vesica
no punce jaz ju3 grem k doktorju se zmenit da mi da datum za laparoskopijo,da vidmo kaj bo
čeprav res upam da nama rata še pred tem ker me je malce strah :(

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
8.7.2011 6:57:40   
Katte
vesica, se premika user posted image . Držim pesti.

Still hoping.

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
8.7.2011 10:53:11   
witch
mladika user posted image user posted image user posted image za izpite user posted image user posted image user posted image še samo malo in bo konec user posted image jaz pa imam že od decembra samo še en izpit in diplomo pa se kar ne morem spraviti ga narediti in to dokončati user posted image zdaj avgusta pa bo mogli biti. Se bom probala pomatrati user posted image
juhu evo je že petek. Danes se pa že kufri pakirajo user posted image uživajta na morju, možgančke na off, in mogoče prineseta domov tisti najlepši spominček user posted image
Avgusta se pa kar naroči, ker čaka se vsepovsod v nedogled. Veš meni je bilo kar hudo hoditi v mb, zdaj sem pa vsesela da sva šla. tudi če nama dajo kakšno hudo diagnozo, tudi če rečejo vse je ok, ali pa nepojasnjena neplodnost. Vsaj veva na čem sva. Se je dobro vse toliko časa pregledati da vidiš če vse štima.

Katte ne se obremenjevati z O. Mogoče je bila takrat ko sploh ne veš da je bila. Plavalčki pa včasih tudi po svoje kaj delajo, ne tako kot bi naravni zakoni rekli da je ok. user posted image Upam, da vama tokrat uspe user posted image Ker zdaj se tudi pri vama vleče to že skoraj eno leto. Dela je kar nekaj, gužvo imamo na firmi in cel dan delam. Ko imam malo časa mešam pa kuham soke, marmelado sem naredila že eno rundo, pa malo alkoholnih napitov mešem user posted image user posted image , kumarice bomo začeli vlagati danes, pa potem malo nečakec, pa malo se moram tudi user posted image posvetiti in je dneva kar hitro konec. Si pa tudi pametna na glavo zvežem več kot je treba user posted image Z morjem pri nama pa letos ne vem kako bo. Bolj ne kot ja...

vesica kar pogumno k zdraviku. Se stvari vsaj premikajo in z vsakim korakom naprej si bližje cilju user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
8.7.2011 14:50:50   
Nusyka
Punce, hvala za dobrodošlico (nazaj).
Jaz sem se odločila, da letos potujem z Agencijo Sonček, ker oglašujejo,
da z dopusta s seboj prineseš najlepši spominček user posted image . Joke.
Sploh še ne vem kam bova šla. Naj se pohvalim, da sem jaz letos diplomirala. Tko,
da zdej je pa reees skrajni čas za user posted image . Vsi naju sprašujejo kdaaaaj pride pri nama na
vrsto tud ta projekt user posted image .

Lep vikend in velik user posted image . Tiste, ki pa greste na morje, pa obvezno na off, da se kaj prime user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE?
8.7.2011 16:06:33   
vesica
ojla ISKRENE ČESTITKE vsem novim nosečka,pomoje ni lepšega občutka kok zagledat user posted image

jaz sem danes bila pri doktorju , v sredo imam hsc pa me zanima če je mogoče katera že imela to
kako gre ta postopek baje da ni nič boleče kolko časa ste bile noter ter delat ste šle takoj ?

hvala vsem za odgovore user posted image

(odgovor članu MALAJULIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
8.7.2011 19:55:15   
Jassika
Živjo punce, evo mi že z morja, na žalost. Saj veste kako je, bi človek kar dol ostal. No, roko na srce, jaz bi kmalu začela pogrešati naše gore user posted image
dspela, sem prebrala že pri "nesojenih"  decembrkah  user posted image user posted image user posted image Ne morem verjet, da se je zate že spet tako končalo user posted image Ko sem šla sama čez to, sem prav mislila nate in držala pesti, da se bo kljub krvavitvam dobro izšlo... verjemi da sem bila še sama user posted image , kako je moralo biti šele tebi. In ja, kot so ti punce rekle, ti kar pobezaj svojo G, da ti odstrani miom, ker je lahko resen faktor pri tovrstnih zadevah. Ne vem, kaj bi ti še rekla, kot da ti resnično iz user posted image privoščim, da se ti ne bi nikoli več kaj takega naredilo in da naslednjič (upam da čimprej) rodiš zdravega user posted image .
vesica dobrodošla med nami. Super, da so stvari pri vama krenile. Sama sicer ne vem nič o postopkih, ampak sem prepričana da ti bodo ostale punce vse pojasnile, saj imajo nekatere (na žalost) že kar precej izkušenj s tem.
nusyka user posted image za diplomo in... priporočam izlet, kamorkoli že, pa s Sončkom ali ne, ker pri nama se je obrestovalo user posted image
No, pa še poročilo od mene... na morju je bilo super, mali je užival 100/uro. Bila sva tudi zelo pridna kar se tiče user posted image user posted image Nimam pa nekega upanja, da se je kar prijelo, ker je šele 1. krog po nesrečnem koncu prejšnje user posted image . Ampak, nikoli se ne ve... user posted image mora priti nekje okoli 15.7, za seznamček...
Katte, witch, arual, mladika in upam, da nisem katere stare borke pozabila.... (če pa brez zamere) res je že čas, da se preselite na sosednji forum - čvekanje v pričakovanju--- GO GIRLS user posted image

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
8.7.2011 20:07:32   
lluna
Punce, da vas malo pozdravim! Sem namreč malo doma, malo naokoli.. Vidim pa, da se stvari kar premikajo user posted image in da večina že uživate ali pa kmalu boste na zasluženem dopustu! Moji plodni dnevi tečejo, sva kar pridna, poskušam ne misliti na razne znake in uživati v vsakdanu. Imejte se lepo pa čim več user posted image user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
8.7.2011 20:08:26   
lluna
Kako pa je kaj Janchek in njena pikica?? user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
8.7.2011 21:33:51   
dspela
ojla.

vesica, dobrodošla. hvala za te besede. Seveda vse nas čaka user posted image . Prav imaš. Nekaj najlepšega je, ko zagledaš  user posted image  ali + .

Jassika, hitro mine dopust, kajne? Mi gremo "šele" 4.9.
Tudi tebi hvala te lepe besede. Res upam, da me bodo zdaj porihtali, kot je treba in da bo 3 vse ok.
Je fejst hudo.Rajši bi vidla, da 1 ali 2 leti ne bi zanosila, kot pa da moram to preživljat.
Za tebe tudi držim pesti, da boš naslednjič rodila zdravega  user posted image

Tudi vsem hvala, za lepe besede in tolažbo. user posted image  (za vse punce na tem forumu, ker ste zelo fajn) in še eno user posted image .
Držim pesti in navijam,da kmalu zagledate user posted image .

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
9.7.2011 19:08:51   
Nusyka
Jassika hvala za informacijo, takšne pozitivne izkušnje mi dajejo upanje... Ta mesec sem totalno sproščena.
Po HSG-ju odsvetujejo user posted image en cikel in je blo kar težko zdržat. Tkoj ko se je user posted image končala, je akcija. Se prov nič ne
šparava user posted image . Za dopust bo treba poiskat nekaj luštnega v septembru, če ne bom imela prehudih nosečniških slabosti user posted image
(na potovanju). Skratka, glavo gor in čim več user posted image .
Vesica, držim pesti, da bo vse dobro na HSC-ju!!!

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
11.7.2011 8:25:54   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  Jassika........15.7.2011 user posted image
čebelica1984.......19.7.2011
user posted image
user posted image   Iluna..........21.7.2011   user posted image
user posted image

user posted image

Kmalu spet z nami
user posted image

SmInca, dspela

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image
user posted image CariSSa10 13.6.2011user posted image

Seznam mamic

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
11.7.2011 8:26:40   
Katte
Dobro jutro, punce. Še en teden se je začel in bliže smo našim user posted image .
Danes me je prvič prijelo, da bi šla naredit test prezgodaj. Je en teden pred predvideno user posted image , vendar sem imela zgodaj O, tako da sem pravzaprav kakih 11 DPO. To bi pa že lahko kaj pokazalo. Ampak sem se premagala in bom raje počakala še par dni. Drugače me ful bolijo prsi, ampak to ni nič novega, me skoraj vedno pred user posted image . Me pa tokrat še nič ne špika, kot me drugače že kak teden pred user posted image . Če nama tokrat uspe, bo ravno eno leto, kar delava na user posted image .
Jassika, vidim, da imaš datum še pred mano. Upam, da zagledaš user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
11.7.2011 9:10:51   
crtek
zdravo punce!
se vam bom tudi js pridružla....to je zame prvi krog...ker sem 7,5let jemala taletke, nevem točno kdaj (ne)računat nauser posted image , ampak glede na to, da sem ovulacijo čutla prejšnjo nedeljo, verjetno ta ali naslednji teden user posted image mislite, da bi bilo prezgodaj, če bi test opravila jutri, ali rajši počakam do drugega tedna?
se pa zdim že sama sebi malo hecna...že par dni mi je kr neki slabo, pa vrti se mi, nič nebi jedla in čuden okus imam v ustih.....samo si poskušam dopovedat, da je kriva vročina user posted image se mi zdi, da vidim preveč znakov za user posted image , ker si to tolko želim in zato nebi rada preveč upala, pol pa test - ....bi bla ful razočarana user posted image

držim pesti za vse, da bi dočakale čimveč user posted image !

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
11.7.2011 10:03:46   
CariSSa10
helov punce!spet sem nazaj z vami.najina pikica se je žal v ponedeljek poslovila, tk da še kar ne dojamemuser posted image user posted image ...res je hudo ko vsaki mesec pričakuješ in upaš da bo namesto user posted image prišlauser posted image , ampak bolečina ko bitjece že nosiš pod srčkem in potem jo izgubiš je res hujša...sej vem da je že moglo bit tak, da boljše da se zdaj zgodi kot pa da je kasneje z otrokom kaj narobe ampak res nama je blo težko.sploh ker sem bila prvič nosečka ko si še bolj v pričakovanju...no zdaj mama počitek da dočakam menstruacijo, potem v septembru pa spet v nove boje!!user posted image
držim pesti za vse vas da zagledate user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
11.7.2011 10:06:33   
Katte
Pozdravljena, crtek. Upam, da ti že v prvem krogu uspe. S testkom pa kar počakaj. Jaz bi tudi že rada testirala, pa sem se odločila, da zdržim še par dni.

Still hoping.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
11.7.2011 10:12:21   
Katte
CariSSa10 - user posted image user posted image user posted image . Nimam besed, s katerimi bi te lahko potolažila. Joj, kako mi je hudo. Upam, da se stiskaš k svojemu dragemu. Skupaj bosta lažje prebolela in se podala septembra v nove boje.

Still hoping.

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
11.7.2011 10:13:25   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  Jassika........15.7.2011 user posted image
user posted image  čebelica1984.......19.7.2011
user posted image
user posted image  Iluna..........21.7.2011   user posted image
user posted image
user posted image  crtek.......x.7.2011 user posted image

user posted image

Kmalu spet z nami
user posted image

SmInca, dspela, CariSSa10

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image

Seznam mamic

< Sporočilo je popravil Katte -- 11.7.2011 10:15:05 >

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.