Jassika
|
Živjo punce, evo mi že z morja, na žalost. Saj veste kako je, bi človek kar dol ostal. No, roko na srce, jaz bi kmalu začela pogrešati naše gore dspela, sem prebrala že pri "nesojenih" decembrkah Ne morem verjet, da se je zate že spet tako končalo Ko sem šla sama čez to, sem prav mislila nate in držala pesti, da se bo kljub krvavitvam dobro izšlo... verjemi da sem bila še sama , kako je moralo biti šele tebi. In ja, kot so ti punce rekle, ti kar pobezaj svojo G, da ti odstrani miom, ker je lahko resen faktor pri tovrstnih zadevah. Ne vem, kaj bi ti še rekla, kot da ti resnično iz privoščim, da se ti ne bi nikoli več kaj takega naredilo in da naslednjič (upam da čimprej) rodiš zdravega . vesica dobrodošla med nami. Super, da so stvari pri vama krenile. Sama sicer ne vem nič o postopkih, ampak sem prepričana da ti bodo ostale punce vse pojasnile, saj imajo nekatere (na žalost) že kar precej izkušenj s tem. nusyka za diplomo in... priporočam izlet, kamorkoli že, pa s Sončkom ali ne, ker pri nama se je obrestovalo No, pa še poročilo od mene... na morju je bilo super, mali je užival 100/uro. Bila sva tudi zelo pridna kar se tiče Nimam pa nekega upanja, da se je kar prijelo, ker je šele 1. krog po nesrečnem koncu prejšnje . Ampak, nikoli se ne ve... mora priti nekje okoli 15.7, za seznamček... Katte, witch, arual, mladika in upam, da nisem katere stare borke pozabila.... (če pa brez zamere) res je že čas, da se preselite na sosednji forum - čvekanje v pričakovanju--- GO GIRLS
|