![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 1.6.2011 7:19:43
|
|
|
|
Katte
|
Pozdravljene punce. Pa sem nazaj. Gulia, ja je bilo šihtno, ampak ni bili tako hudo . čebelica1984, tudi moj je že po pol leta izjavil, da bo šel na spermiogram, če ne bo ratalo. Me je tudi prijetno presenetil. Čeprav se ni dejansko zavedal, kako hudo mu bo . No, pa je preživel. Drugače pa upam, da vam že pred tem uspe. mladika, no zdaj je spermiogram za tvojim. Kako je bilo, je preživel? Če si kaj odgovorila že na drugi temi, se opravičujem, grem lepo po vrsti po temah. Moja se je končala, včeraj zvečer smo že . Čez vikend ne bo šlo, ampak je prejšnja dva dni zamujala, tako da bo O po vsej verjetnosti šele v začetku naslednjega tedna . Uf, hitro gre čas...
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 1.6.2011 14:25:46
|
|
|
|
mladika
|
Katte lepo da si že nazaj... ja moj je preživeu,sva skupaj opravila zadevco in to ekspresno,sm bla lahk z njim v sobici za pare in je biu moj čist presrečen,da mu nav treba samu. zdej so pa rekli,da če bodo izvidi bp navjo nič pošiljal po pošti,če bo pa kej narobe pa dobiva datum za androloga v roku 10 dni po pošti,tk da...premika se. vidva pa zdej lepo pridno ,da bo pol junija pozitiven rezultatek.No moja O je pa že mimo,smo zgleda prešaltali na kratke cikluse (25dnevne) in čakamo...
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 1.6.2011 14:40:51
|
|
|
|
Katte
|
To je super, mladika. No, zdaj lahko samo čakata na rezultate, če vaju prej ne prehiti . Držim pesti.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 1.6.2011 18:55:01
|
|
|
|
witch
|
mladika za tvojega. Zdaj pa skupaj stiskamo pesti da bo izvid ok. No, saj tudi ta spermiogram ni nič tako hudega. Midva greva čez 14 dni že tretjič... Katte no zdaj pa pridno da bo junija res pluskast rezultat Pri meni ni nič novega. NEkaj me zvija in mislim da sem nekje v času O. BT mi je danes tudi padla. Ne vem pa kako bo s danes. Sva se nekaj pičila in se mulim Drugače se bo pa tudi pri nama začelo spet premikati naprej. Jaz imam prvi pregled/pogoor v neplodnostni. Pa še en spermiogram imava.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 3.6.2011 20:14:18
|
|
|
|
Gulia
|
Katte, dobrodošla nazaj witch, joj upam da ne prideta do neplodnostne ampak da vaju končno preseneti , res bi bil že čas!! mladika, za spermiogram Jaz sem si malo kar želela da bi bilo pri mojem vse OK (spermiogram), ker imam občutek da lažje pozdravijo mene kot pa njega. Pa se mi je uresničila želja, sedaj manjka samo še ! Ta se pa noče in noče! Sem že v drugi temi napisala da bom jutri prvič pila glino, za kuro, da vidim kako se kaj obnese. Nevem, mogoče so samo za mano taki težki dnevi, ampak ta teden je bil pa res ubijalski, z mojim sva si bila stalno v laseh mi prav paše da bom vikend prosta, da si vzamem kakšen dan za počitek in sprehod, kavico ipd... kako pa ste ve punce? Katera sedaj prva lula tale mesec? Je katera že lulala? Tako malo čestitk podeljujemo zadnje čase, da je prav dolgčas Naj bo junij ves polulan z !!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.6.2011 8:37:19
|
|
|
|
Katte
|
Halo, punce. Jaz sem spet nazaj . Tokrat sem bila pa na podaljšanem vikendu na morju. Super je bilo, samo nisva, ko so bili moji starši zraven . Ampak nič hudega, O še čakam, včeraj smo pa že nadoknadili . Ste kar tihe, verjetno vse pridno . No, samo da bodo rezultati. Bo že kak nov plusek? Kar nekaj se nam jih še ni oglasilo še za nazaj, pa Gulia bo kmalu na vrsti. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.6.2011 11:51:07
|
|
|
|
Gulia
|
Katte, hvala za pesti ampak nam tudi ta mesec niso pomagale, ahja. Saj človek več ne ve kaj bi . Danes zjutraj me je začelo zvijati, in sedaj imam tak čuden izcedek, nakazuje pa na M ker je temne barve tako da žal, ne bomo imeli februarčka. Ni me sicer tako potrlo, nevem, se izgleda res človek navadi. Katte, bosta pa sedaj nadoknadila ko bo O prišla, sta se malo našparala da se sedaj izstrelijo topi Kako pa ste kaj ostale? Kaj novičk ?
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.6.2011 12:40:51
|
|
|
|
Katte
|
Oh, Gulia . Bo pa marčevsko dete. Jaz bi ga imela lani, če bi v prvo uspelo. Ampak sem pozitivna. Bodi tudi ti, tudi, če pride tokrat v vsem svojem sijaju.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.6.2011 12:44:51
|
|
|
|
Gulia
|
Včasih se smejem ko mi kakšna prijateljica reče, kaj bi rada da bo njen po horoskopu.. Jaz bi pa rada, samo da že je !! Upam da se bom tale mesec malo zamotila z zadnjimi pripravami na poroko, in da bo mesec spet hitro naokrog.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.6.2011 12:50:57
|
|
|
|
Katte
|
Jaz sem se tudi že zdavnaj nehala ukvarjati s tem, da ne bom mogoče noseča ravno poleti v najhujši vročini, pa s tem, kako bom koristila dopust pred porodniško, itd . Samo, da bo.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.6.2011 13:07:17
|
|
|
|
benji
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Jaz sem se tudi že zdavnaj nehala ukvarjati s tem, da ne bom mogoče noseča ravno poleti v najhujši vročini, pa s tem, kako bom koristila dopust pred porodniško, itd . Samo, da bo. Se lahko samo podpišem pod tole,...ni važno kaj niti kdaj, samo da bo zdrav. Ja na začetku sem tudi jaz imela en kup "težav",...pa glede oblačil, porodniške, dopust,... kakšna trapa se zdaj zdim sama sebi.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.6.2011 13:10:49
|
|
|
|
Katte
|
IZVIRNO SPOROČILO: benji IZVIRNO SPOROČILO: Katte Jaz sem se tudi že zdavnaj nehala ukvarjati s tem, da ne bom mogoče noseča ravno poleti v najhujši vročini, pa s tem, kako bom koristila dopust pred porodniško, itd . Samo, da bo. Se lahko samo podpišem pod tole,...ni važno kaj niti kdaj, samo da bo zdrav. Ja na začetku sem tudi jaz imela en kup "težav",...pa glede oblačil, porodniške, dopust,... kakšna trapa se zdaj zdim sama sebi. Se za potrditev podpišem še pod tvoje besede .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.6.2011 13:18:54
|
|
|
|
Gulia
|
no, da se ne bomo podpisovale ena pod drugo. Upam da nam ne manjka veliko do takih pogovorov da se bomo končno lahko ubadale s tem in iskale vozičke itd.. Do takrat pa bomo uživale z našimi v zadnjih samskih mesecih !!!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 7.6.2011 14:47:11
|
|
|
|
Katte
|
Hej punce. Meni je pa tako dolgčas na šihtu, bom po mojem kar prej pobegnila domov . Pa vse skupaj se mi vleče. Čakam na O, kje je šele 21., ko nameravam zagledati ... Črtica na O testih lepo postaja temnejša. O pričakujem jutri/v četrtek . Mi je kar všeč, da uporabljam teste. Ne rabim živčno slediti znakom za O, sem veliko bolj zrelaksirana, je tudi boljše, če veš, da ni pod mus . Kako ste ostale? Naš seznam je že resno zastarel. Javite se, soborke, da ga malo obnovimo.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 7.6.2011 14:59:26
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte heeeej kako si kej bejba Kar pridno delaš O teste, katere pa imaš? Jaz za vse držim pestke, da se čimprej 'preblekslate' na roza seznamček Mene pa tok muči vse skupaj do tega pregleda, se mi vlečeee in vlečeeeeee ampak ok .... še 7 dni pa bomo videli kako in kaj ... tisti dan bom pa tremasta ko ne vem kaj Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 7.6.2011 15:09:46
|
|
|
|
Katte
|
Janchek81, kako kaj nosečnost? Pa drugače? Kako se imata s tvojim dragim? Uporabljam DM-ove teste. Tokrat sem kupila tudi FS ze ugotavljanje (so ful cenejši kot CB, tega bom kupila za potrditev), tako da sem pripravljena. Prezgodaj pa ne bom delala testa. Joj, je to še daleč .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 7.6.2011 15:17:32
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte moja je kr ok, kr nekako shajam, je pa čisto nasprotje prvi .. zdaj mi je neznosno slabo, potem bi rada samo sladko jedla pa veliko jedla, skoz sem samo lačna ... imam pa občasne paranoje, da letim na WC gledat kakšen izcedek je pršel ven ... ampak zaenx kaže, da je vse ok ... pregled imam šele danes teden, ko bom že v 9. tednu in takrat bom pomoje ... živčna ko ne vem kaj, potem pa naprej ane Z mojim dragim ... sploh ne bom govorila, ker je zdej čist kontra da imam včasih občutek, da ima kaj za bregom .. ampak ne bom ga hvalila ker takrat se potem radi čist pokvarijo ubistvu drugače, poleg slabosti in utrujenosti, se imava res super Saj veš, da jaz na CB teste se požvižgam, sem imela doma gratis enga pa sem šla raje u Mullerja druge kupit, s tem, da obstajajo tud predčasni testerji za , ki zaznajo ful manjšo raven hormona samo toliko v vednost .. jaz sem enega predčasnega takrt vzela in enega navadnega in ta predčasni je ratal v 15sec čist modr ( obe črtici ), ta drug pa počasi , nekje do 1 minute se je vse pokazal in te slikce mam še do dons shranjene Jaz samo upam, da bo tokrat vse tako kot mora biti in da januarja spravimo na svet novo bitjece, ki bo deležen polno ljubezni ... oh kako ga že zdaj pričakujemo
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 7.6.2011 15:48:02
|
|
|
|
witch
|
Ja je kar tišina tukaj gor.. vse se v hladni senci s pijačko hladite, ali kaj? No pri nama nič novega. Moji O se spet nekaj meša, izgleda da bo spet dolgi cikel. Pridno slončkava in upava na najboljše.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 7.6.2011 22:06:46
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Naši vesni_b se je ponoči rodil Jan. Vesna, čestitam in ti želim čim več lepih družinskih trenutkov in čim manj neprespanih noči. hvala hvala punce, za lepe želje. ja, najin Jan je z veliko hitrostjo prišel na svet. sem bila v porodni natanko pol ure. oz ob 21.05 svašla od doma, ob 22.22 pa smo že slišali jok najinega lepotca. smo ok, mali spi, je in kaka, kot pravi dec pa je najraje na joški . sem ravno prej mojga hecala, da ga je sin odstavil... janchek-tebi želim lepo in verjemi, da bo vse ok. vsem ostalim pa želim, da bi čimprej tudi ve doživele te lepe trenutke. res vam želim... se še kaj tipkamo, a ne? in upam, da bo čimveč čimprej...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 8.6.2011 7:36:44
|
|
|
|
Katte
|
Janchek81, lepo je slišati, da si v redu in da je tvoj dragi priden. Upam, da ostane tako še naprej. Da bo prevzel gospodinjska opravila, ko boš ti preveč neokretna . witch, naj pride ta tvoja O, kaj se obotavlja. To je pravzaprav tudi zame najhujši del ciklusa. Najbolj se vleče. Jaz sem imela vse znake za O kot vedno, Pa črtica na O testu je postajala temnejša. Danes pa je bila spet rahla. Ne vem, kaj naj si mislim. Mogoče sem pa samo zgrešila vrh LH. Bomo videli. vesna_b, dobrodošla nazaj. Wow, si imela pa res super hiter in lahek porod. Torej moram datum na seznamu popraviti datum na en dan prej. Lepo se cartajte.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 8.6.2011 8:53:25
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte odkar je zvedu da nama je ratal je pač res moj čist drug .. no ne tok drug, sj ni biu težk prej al pa kej, mel je une svoje muhaste trenutke kar se tiče gospodinjskih stvari se pa NIKOL nism prtožvala, ker je že prej on v večini to opravljal ( kuhal, pospravlja, tudi likal ... ), zdej pa sploh opravlja samo mal se prtožuje, da samo spim in se nč nočm pogovarjat, da sem kot medvedek ko se bliža zimsko spanje sej sem mu povedala, da tud to bo minilo .. edino mal me skrbi, ker on bi že kr doma povedal in tko, mene pa skrbi, da ne bi blo tud tokrat vse tako kot bi moralo biti .. jaz tudi našim doma ne bi povedala, pa me je dobesedno prisilil, da nej povem, danes naj bi pa še celo svojim povedal ... jaz pa kot sem rekla v skrbeh, ker nočem nobenemu povzročati dodatnih skrbi vesna_b hvala ... ti pa skrajno uživaj z svojim sinčkom Jančkom Kako ima lepo ime Pa si ti že prej hotela vedeti kaj bosta imela ali je bilo presenečenje? Ker ne vem, če bi tokrat sploh vprašala kaj imam, ker mi je prioriteta samo to, da je dete zdravo
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 8.6.2011 9:10:04
|
|
|
|
Katte
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 kar se tiče gospodinjskih stvari se pa NIKOL nism prtožvala, ker je že prej on v večini to opravljal ( kuhal, pospravlja, tudi likal ... Tudi jaz imam takega . Lika sicer tudi on ne, zato pa pospravlja in kuha večinoma on. No, saj tudi jaz pomagam, ampak dragi je glavni gospodinjec . No ja, itak je prav tako, vsaj začasno, saj jaz hodim v službo, on pa je doma (je bil pred kratkim ful blizu, da dobi službo, pa so vzeli nekoga, ki so ga imeli že prej v mislih ), pa diplomo (počasi) piše.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 8.6.2011 9:13:29
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte pri nama moj kuha tud zato, ker kuha po njegovem okusu jaz pa nism zbrična in mi je všeč tako moja kuha kot njegova likat sva se pa oba ( si mors mislt ) naučila prejšnje leto, ko mi je sestra za RD prnesla likalnik... ker sem se zafrkavala, da bi likala, če bi imela kakšen roza likalnik al pa kakšnga pocukranga .. no pa sem to dobila in zdaj likam .. sej je prou luštno na čase No sej je tvoj tud pridn ... pol k bo diplomiral bo pa še boljšo službo dobil in tako .. ma nikol se ne zakaj je neki slabga za neki dobrga ( da ni dobil službe ) ... je tako? Lep dan vsem in da čimprej zagledate , jaz vas redno spremljam in držim pestke za vseeee Se pa še kej oglasim po prvem pregledu
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 8.6.2011 9:39:26
|
|
|
|
vesna_b
|
katte - joj, sploh nisem prej datuma gledala. ja, RD ima en dan za tavelko IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 vesna_b hvala ... ti pa skrajno uživaj z svojim sinčkom Jančkom Kako ima lepo ime Pa si ti že prej hotela vedeti kaj bosta imela ali je bilo presenečenje? Ker ne vem, če bi tokrat sploh vprašala kaj imam, ker mi je prioriteta samo to, da je dete zdravo ne, nisva vedela. niti prvič,niti sedaj. nama je všeč presenečenje. in kot praviš- pomembno je le to, da je dete zdravo
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.