|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
1.6.2011 7:19:43   
Katte
Pozdravljene punce. Pa sem nazaj.
Gulia, ja je bilo šihtno, ampak ni bili tako hudo user posted image .
čebelica1984, tudi moj je že po pol leta izjavil, da bo šel na spermiogram, če ne bo ratalo. Me je tudi prijetno presenetil. Čeprav se ni dejansko zavedal, kako hudo mu bo user posted image . No, pa je preživel. Drugače pa upam, da vam že pred tem uspe.
mladika, no zdaj je spermiogram za tvojim. Kako je bilo, je preživel? Če si kaj odgovorila že na drugi temi, se opravičujem, grem lepo po vrsti po temah.
Moja user posted image  se je končala, včeraj zvečer smo že user posted image . Čez vikend ne bo šlo, ampak je prejšnja user posted image  dva dni zamujala, tako da bo O po vsej verjetnosti šele v začetku naslednjega tedna user posted image .
Uf, hitro gre čas...

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
1.6.2011 14:25:46   
mladika
Katte lepo da si že nazaj...user posted image ja moj je preživeu,sva skupaj opravila zadevco in to ekspresno,sm bla lahk z njim v sobici za pare in je biu moj čist presrečen,da mu nav treba samu.user posted image zdej so pa rekli,da če bodo izvidi bp navjo nič pošiljal po pošti,če bo pa kej narobe pa dobiva datum za androloga v roku 10 dni po pošti,tk da...premika se.user posted image vidva pa zdej lepo pridno user posted image ,da bo pol junija pozitiven rezultatek.No moja O je pa že mimo,smo zgleda prešaltali na kratke cikluse (25dnevne) in čakamo...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
1.6.2011 14:40:51   
Katte
To je super, mladika. No, zdaj lahko samo čakata na rezultate, če vaju prej ne prehiti user posted image  user posted image . Držim pesti.

Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
1.6.2011 18:55:01   
witch
mladika user posted image user posted image za tvojega. Zdaj pa skupaj stiskamo pesti da bo izvid ok. No, saj tudi ta spermiogram ni nič tako hudega. Midva greva čez 14 dni že tretjič...

Katte no zdaj pa pridno user posted image da bo junija res pluskast rezultat user posted image

Pri meni ni nič novega. NEkaj me zvija in mislim da sem nekje v času O. BT mi je danes tudi padla. Ne vem pa kako bo s user posted image danes. Sva se nekaj pičila in se mulim user posted image Drugače se bo pa tudi pri nama začelo spet premikati naprej. Jaz imam prvi pregled/pogoor v neplodnostni. Pa še en spermiogram imava.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
3.6.2011 20:14:18   
Gulia
Katte, dobrodošla nazaj user posted image
witch, joj upam da ne prideta do neplodnostne ampak da vaju končno preseneti user posted image , res bi bil že čas!!
mladika, user posted image za spermiogram

Jaz sem si malo kar želela da bi bilo pri mojem user posted image vse OK (spermiogram), ker imam občutek da lažje pozdravijo mene kot pa njega. Pa se mi je uresničila želja, sedaj manjka samo user posted image še user posted image user posted image ! Ta se pa noče in noče! user posted image Sem že v drugi temi napisala da bom jutri prvič pila glino, za kuro, da vidim kako se kaj obnese. Nevem, mogoče so samo za mano taki težki dnevi, ampak ta teden je bil pa res ubijalski, z mojim sva si bila stalno v laseh user posted image mi prav paše da bom vikend prosta, da si vzamem kakšen dan za počitek in sprehod, kavico ipd... user posted image
kako pa ste ve punce? Katera sedaj prva lula tale mesec? Je katera že lulala? Tako malo čestitk podeljujemo zadnje čase, da je prav dolgčas user posted image user posted image

Naj bo junij ves polulan z user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
6.6.2011 8:37:19   
Katte
Halo, punce. Jaz sem spet nazaj user posted image . Tokrat sem bila pa na podaljšanem vikendu na morju. Super je bilo, samo user posted image  nisva, ko so bili moji starši zraven user posted image . Ampak nič hudega, O še čakam, včeraj smo pa že nadoknadili user posted image .
Ste kar tihe, verjetno vse pridno user posted image . No, samo da bodo rezultati. Bo že kak nov plusek? Kar nekaj se nam jih še ni oglasilo še za nazaj, pa Gulia bo kmalu na vrsti. Držim pesti.

Still hoping.

(odgovor članu Gulia)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
6.6.2011 11:51:07   
Gulia
Katte, hvala za pesti ampak nam tudi ta mesec niso pomagale, ahja. Saj človek več ne ve kaj bi user posted image . Danes zjutraj me je začelo zvijati, in sedaj imam tak čuden izcedek, nakazuje pa na M ker je temne barve user posted image tako da žal, ne bomo imeli februarčka. Ni me sicer tako potrlo, nevem, se izgleda res človek navadi.

user posted image Katte, bosta pa sedaj nadoknadila ko bo O prišla, sta se malo našparala da se sedaj izstrelijo topi user posted image user posted image

Kako pa ste kaj ostale? Kaj novičk user posted image ?

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
6.6.2011 12:40:51   
Katte
Oh, Gulia user posted image user posted image user posted image . Bo pa marčevsko dete. Jaz bi ga imela lani, če bi v prvo uspelo. Ampak sem pozitivna. Bodi tudi ti, tudi, če pride tokrat user posted image  v vsem svojem sijaju.

Still hoping.

(odgovor članu Gulia)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
6.6.2011 12:44:51   
Gulia
Včasih se smejem ko mi kakšna prijateljica reče, kaj bi rada da bo njen user posted image po horoskopu.. Jaz bi pa rada, samo da že je user posted image !! user posted image  user posted image
Upam da se bom tale mesec malo zamotila z zadnjimi pripravami na poroko, in da bo mesec spet hitro naokrog. user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
6.6.2011 12:50:57   
Katte
user posted image  user posted image  user posted image
Jaz sem se tudi že zdavnaj nehala ukvarjati s tem, da ne bom mogoče noseča ravno poleti v najhujši vročini, pa s tem, kako bom koristila dopust pred porodniško, itd user posted image  user posted image  user posted image . Samo, da bo.

Still hoping.

(odgovor članu Gulia)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
6.6.2011 13:07:17   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Jaz sem se tudi že zdavnaj nehala ukvarjati s tem, da ne bom mogoče noseča ravno poleti v najhujši vročini, pa s tem, kako bom koristila dopust pred porodniško, itd user posted image  user posted image  user posted image . Samo, da bo.

Se lahko samo podpišem pod tole,...ni važno kaj niti kdaj, samo da bo zdrav. Ja na začetku sem tudi jaz imela en kup "težav",...pa glede oblačil, porodniške, dopust,... kakšna trapa se zdaj zdim sama sebi.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
6.6.2011 13:10:49   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: benji

Se lahko samo podpišem pod tole,...ni važno kaj niti kdaj, samo da bo zdrav. Ja na začetku sem tudi jaz imela en kup "težav",...pa glede oblačil, porodniške, dopust,... kakšna trapa se zdaj zdim sama sebi.

Se za potrditev podpišem še pod tvoje besede user posted image  user posted image  user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
6.6.2011 13:18:54   
Gulia
user posted image  user posted image no, da se ne bomo podpisovale ena pod drugo.
Upam da nam ne manjka veliko do takih pogovorov user posted image da se bomo končno lahko ubadale s tem in iskale vozičke itd.. Do takrat pa bomo uživale z našimi user posted image v zadnjih samskih mesecih  user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
7.6.2011 14:47:11   
Katte
Hej punce.
Meni je pa tako dolgčas na šihtu, bom po mojem kar prej pobegnila domov user posted image . Pa vse skupaj se mi vleče. Čakam na O, kje je šele 21., ko nameravam zagledati user posted image  user posted image ...
Črtica na O testih lepo postaja temnejša. O pričakujem jutri/v četrtek user posted image . Mi je kar všeč, da uporabljam teste. Ne rabim živčno slediti znakom za O, sem veliko bolj zrelaksirana, user posted image  je tudi boljše, če veš, da ni pod mus user posted image .
Kako ste ostale? Naš seznam je že resno zastarel. Javite se, soborke, da ga malo obnovimo.

Still hoping.

(odgovor članu Gulia)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
7.6.2011 14:59:26   
Janchek81
Katte  heeeej kako si kej bejba user posted image  Kar pridno delaš O teste, katere pa imaš?
Jaz za vse držim pestke, da se čimprej 'preblekslate' na roza seznamček user posted image  Mene pa tok muči vse skupaj do tega pregleda, se mi vlečeee in vlečeeeeee ampak ok .... še 7 dni pa bomo videli kako in kaj ... tisti dan bom pa tremasta ko ne vem kaj user posted image

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
7.6.2011 15:09:46   
Katte
Janchek81, kako kaj nosečnost? Pa drugače? Kako se imata s tvojim dragim?

Uporabljam DM-ove teste. Tokrat sem kupila tudi FS ze ugotavljanje user posted image (so ful cenejši kot CB, tega bom kupila za potrditev), tako da sem pripravljena. Prezgodaj pa ne bom delala testa. Joj, je to še daleč user posted image  user posted image  user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
7.6.2011 15:17:32   
Janchek81
Katte moja user posted image  je kr ok, kr nekako shajam, je pa čisto nasprotje prvi .. zdaj mi je neznosno slabo, potem bi rada samo sladko jedla pa veliko jedla, skoz sem samo lačna ... imam pa občasne paranoje, da letim na WC gledat kakšen izcedek je pršel ven ... ampak zaenx kaže, da je vse ok ... pregled imam šele danes teden, ko bom že v 9. tednu in takrat bom pomoje ... živčna ko ne vem kaj, potem pa naprej ane user posted image  Z mojim dragim ... sploh ne bom govorila, ker je zdej čist kontra user posted image  da imam včasih občutek, da ima kaj za bregom .. ampak ne bom ga hvalila ker takrat se potem radi čist pokvarijo user posted image user posted image  ubistvu drugače, poleg slabosti in utrujenosti, se imava res super user posted image   Saj veš, da jaz na CB teste se požvižgam, sem imela doma gratis enga pa sem šla raje u Mullerja druge kupit, s tem, da obstajajo tud predčasni testerji za user posted image , ki zaznajo ful manjšo raven hormona user posted image  samo toliko v vednost .. jaz sem enega predčasnega takrt vzela in enega navadnega in ta predčasni je ratal v 15sec čist modr ( obe črtici ), ta drug pa počasi , nekje do 1 minute se je vse pokazal user posted image  in te slikce mam še do dons shranjene user posted image  Jaz samo upam, da bo tokrat vse tako kot mora biti in da januarja spravimo na svet novo bitjece, ki bo deležen polno ljubezni ... oh kako ga že zdaj pričakujemo user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
7.6.2011 15:48:02   
witch
Ja je kar tišina tukaj gor.. vse se v hladni senci s pijačko hladite, ali kaj?
No pri nama nič novega. Moji O se spet nekaj meša, izgleda da bo spet dolgi cikel. Pridno slončkava in upava na najboljše.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 3818
7.6.2011 22:06:46   
vesna_b

Naši vesni_b se je ponoči rodil Jan. Vesna, čestitam in ti želim čim več lepih družinskih trenutkov in čim manj neprespanih noči.

hvalauser posted image
hvala punce, za lepe želje. ja, najin Jan je z veliko hitrostjo prišel na svet. sem bila v porodni natanko pol ure. oz ob 21.05 svašla od doma, ob 22.22 pa smo že slišali jok najinega lepotca. smo ok, mali spi, je in kaka, kot pravi dec pa je najraje na joški user posted image . sem ravno prej mojga hecala, da ga je sin odstavil... user posted image

janchek-tebi želim lepo user posted image  in verjemi, da bo vse ok.
vsem ostalim pa želim, da bi čimprej tudi ve doživele te lepe trenutke. res vam želim...

se še kaj tipkamo, a ne? in upam, da bo čimveč user posted image user posted image čimprej...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
8.6.2011 7:36:44   
Katte
Janchek81, lepo je slišati, da si v redu in da je tvoj dragi priden. Upam, da ostane tako še naprej. Da bo prevzel gospodinjska opravila, ko boš ti preveč neokretna user posted image .
witch, naj pride ta tvoja O, kaj se obotavlja. To je pravzaprav tudi zame najhujši del ciklusa. Najbolj se vleče. Jaz sem imela vse znake za O kot vedno, Pa črtica na O testu je postajala temnejša. Danes pa je bila spet rahla. Ne vem, kaj naj si mislim. Mogoče sem pa samo zgrešila vrh LH. Bomo videli.
vesna_b, dobrodošla nazaj. Wow, si imela pa res super hiter in lahek porod. Torej moram datum na seznamu popraviti datum na en dan prej. Lepo se cartajte.

Still hoping.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
8.6.2011 7:38:32   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20.........9.3.2011user posted image   
 user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image  Sisley.......4.5.2011user posted image   
user posted image missmoon..........26.5.2011 user posted image
user posted image Wannabemommy......x.5.2011user posted image      
 user posted image xoxox........x.5.2011 user posted image
user posted image  andreja_p........x.5.2011 user posted image
 user posted image SamoTi......x.5.2011user posted image
user posted image  Nusyka......x.5.2011user posted image
 user posted image  vesper.........x.5.2011user posted image
 ringababy..........x.5.2011
 user posted image ribica77.........1.6.2011 user posted image
user posted image  Gulia.........9.6.2011user posted image
 user posted image CariSSa10......14.6.2011 user posted image
user posted image NB86.........15.6.2011 user posted image
user posted image  Katte..........21.6.2011 user posted image   
 user posted image  čebelica1984.......22.6.2011 user posted image
user posted image Arual......x.6.2011user posted image
 user posted image witch........x.6.2011user posted image
user posted image mladika......x.6.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image    
user posted image  Jassika 19.4.2011 user posted image
user posted image   dspela 29.4.2011 user posted image
user posted image Janchek81 14.5.2011 user posted image
user posted image  sivk1 16.5.2011 user posted image

Seznam mamic

Wannabemommy 18.4.2010 - Patrik user posted image
Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image
coris 5.5.2011 - Sarahuser posted image
portorož 5.5.2011 - Adelina user posted image
vesna_b 26.5.2011 - Jan user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
8.6.2011 8:53:25   
Janchek81
Katte odkar je zvedu da nama je ratal je pač res moj user posted image  čist drug .. no ne tok drug, sj ni biu težk prej al pa kej, mel je une svoje muhaste trenutke user posted image  kar se tiče gospodinjskih stvari se pa NIKOL nism prtožvala, ker je že prej on v večini to opravljal ( kuhal, pospravlja, tudi likal ... ), zdej pa sploh opravlja user posted image  samo mal se prtožuje, da samo spim in se nč nočm pogovarjat, da sem kot medvedek ko se bliža zimsko spanje user posted image  sej sem mu povedala, da tud to bo minilo .. edino mal me skrbi, ker on bi že kr doma povedal in tko, mene pa skrbi, da ne bi blo tud tokrat vse tako kot bi moralo biti .. jaz tudi našim doma ne bi povedala, pa me je dobesedno prisilil, da nej povem, danes naj bi pa še celo svojim povedal ... jaz pa kot sem rekla v skrbeh, ker nočem nobenemu povzročati dodatnih skrbi user posted image

vesna_b  hvala ... ti pa skrajno uživaj z svojim sinčkom Jančkom user posted image  Kako ima lepo ime user posted image  Pa si ti že prej hotela vedeti kaj bosta imela ali je bilo presenečenje? Ker ne vem, če bi tokrat sploh vprašala kaj imam, ker mi je prioriteta samo to, da je dete zdravo user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
8.6.2011 9:10:04   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81
kar se tiče gospodinjskih stvari se pa NIKOL nism prtožvala, ker je že prej on v večini to opravljal ( kuhal, pospravlja, tudi likal ...

Tudi jaz imam takega user posted image . Lika sicer tudi on ne, zato pa pospravlja in kuha večinoma on. No, saj tudi jaz pomagam, ampak dragi je glavni gospodinjec user posted image . No ja, itak je prav tako, vsaj začasno, saj jaz hodim v službo, on pa je doma (je bil pred kratkim ful blizu, da dobi službo, pa so vzeli nekoga, ki so ga imeli že prej v mislih user posted image ), pa diplomo (počasi) piše.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 3823
8.6.2011 9:13:29   
Janchek81
Katte pri nama moj kuha tud zato, ker kuha po njegovem okusu user posted image  jaz pa nism zbrična in mi je všeč tako moja kuha kot njegova user posted image  likat sva se pa oba ( si mors mislt ) naučila prejšnje leto, ko mi je sestra za RD prnesla likalnik... ker sem se zafrkavala, da bi likala, če bi imela kakšen roza likalnik al pa kakšnga pocukranga .. no pa sem to dobila user posted image user posted image  in zdaj likam .. sej je prou luštno na čase user posted image
No sej je tvoj tud pridn ... pol k bo diplomiral bo pa še boljšo službo dobil in tako .. ma nikol se ne zakaj je neki slabga za neki dobrga ( da ni dobil službe ) ... je tako?

Lep dan vsem in da čimprej zagledate user posted image , jaz vas redno spremljam in držim pestke za vseeee user posted image  Se pa še kej oglasim po prvem pregledu user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
8.6.2011 9:39:26   
vesna_b
katte - joj, sploh nisem prej datuma gledala. ja, RD ima en dan za tavelko user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81
vesna_b  hvala ... ti pa skrajno uživaj z svojim sinčkom Jančkom user posted image  Kako ima lepo ime user posted image  Pa si ti že prej hotela vedeti kaj bosta imela ali je bilo presenečenje? Ker ne vem, če bi tokrat sploh vprašala kaj imam, ker mi je prioriteta samo to, da je dete zdravo user posted image

ne, nisva vedela. niti prvič,niti sedaj. nama je všeč presenečenje. in kot praviš- pomembno je le to, da je dete zdravo

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.