|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE?
22.3.2011 19:41:05   
mladika
wichi,midva sva jo jemala tud že oba sam tak kot si napisala sva bila premal ustrajna...tak da če zdej pride user posted image jo bova pa res jemala tak kot se spodobi,brez švercanja!!!user posted image pri meni je tut noro blo ta mesec s faksom ampak se stvari počasi umirjajo,ker tut končujem z vajami tak da bo počasi...pa z izpiti sem tut ful pridna,tak da mislim da bom drug let takle čas že diplomiralauser posted image .
Kar se pa dneva D tiče pa še nič ne vem ker ne vem kdaj jo naj ne pričakujem,ker se mi je ciklus sesul po op.,sem pa danes že 28 dan in je zaenkrat še vse belo in upam da tako tudi ostane do nadaljnegauser posted image
Kar se pa tiče tega da se vidimo...se bom jst probala z lidik zmenit da bi enkrat v aprilu prišle v MB,ker bom jst cel april pa skor cel maj v Celju!!-Tak da smo na vezi,da tole srečanje izpeljemo in da vsa midve obe takrat  že srečke user posted image !!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
23.3.2011 20:44:42   
NB86
Hej punce ... user posted image

Spet se javljam ...

nekaj časa me ni bilo, ker sem se po vseh razočaranjih naveličala sedet za računalnikom in se smilit sami sebi ... user posted image

Zdaj ko sem nabrala nekaj moči pa sepet ti dnevi ... user posted image

Ker imam seveda neredne cikluse in po izračunih še vedno nisem prepričana ali je 4 ali 5 teden ... tako da sploh ne vem kdaj bo test pokazal pravilno ... nardila že 3 ... vsi negativni ... user posted image še ni ... ciklusi so dolgi med 30 in 40 dnevi ... danes sem v 36 dnevu ... upanje še je ... user posted image

Če se pa katera bolj spozna pa mi lahko pomaga ... zadnja M je bila 15.2.2011, ovulacija (sodeč po sluzi) je bila nekje med 8 in 11.3.2011 ... cikluse pa imam dolge med 30 in 40 dnevi ... vedno drugače ...

Madonca upam, da ste me razumele ...  malo se zašla s poti ... user posted image

V glavnem ... držite pesti za user posted image , user posted image ... user posted image

Hvala vam

Čao

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
24.3.2011 7:10:19   
Katte
Hej, NB86. En objemček za nazaj in pikapoko, da plusek zagledaš čez par dni.
Drugače je pa takole. Recimo, da si imela O 11.3.2011. user posted image  pride praviloma 12 - 16 (14) dni po O, če je O seveda bila. Torej si lahko user posted image  kljub temu, da je test negativen. Jutri bo 14 dni po O, v nedeljo pa 16.
Držim pesti.
Jaz pa "potrpežljivo" čakam, da mine ta teden z vikendom vred, user posted image  pa ne pričakujem v pon ali tor. Se mi ful vleče. Občutki so kot vedno mešani, upanja pa veliko. Kako ste pa ostale? Bo kaj roza barve?

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu NB86)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
24.3.2011 7:10:35   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image    MEGi20.........9.3.2011user posted image   
 user posted image SamoTi......26.3.2011user posted image
user posted image čebelica1984.......28.3.2011user posted image
user posted image Katte..........29.3.2011user posted image
user posted image  ringababy..........x.3.2011user posted image
 user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image witch........x.3.2011user posted image  
user posted image mladika......x.3.2011user posted image
 user posted image   NB86.........x.3.2011user posted image
user posted image  sivk1......8.4.2011user posted image
 user posted image ribica77.........10.4.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........13.4.2011user posted image
 user posted image xoxox........15.4.2011 user posted image
 user posted image Arual......x.4.2011user posted image
user posted image   vesper.........x.4.2011user posted image
 user posted image  Jassika........x.4.2011 user posted image
user posted image  CariSSa10......x.4.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image dspela... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1/_perla_ 24.2.2011 user posted image   

Seznam mamic

Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
24.3.2011 7:57:14   
Janchek81
Dobro jutro sotrpinke user posted image

Joj da vam ne omenjam kaj se men zadnje čase dogaja .... počutm se k da bi bla user posted image , s tem da moja user posted image  je bila 15.3. in mi kr nč ni jasn .... otrdela prsa, bolečina ( blaga ) bradavic, slabost ( občasna ), pa lačna skoz ... pa da ne govorim, da me dons že tretji dan boli glava user posted image  Samo user posted image  je bila res mal taka čudna ... ampak je pa bila, tako, da user posted image  ne morm biti glede na vso tisto kri v 3. dnevu ... a je mogoče možno, da se mi to dogaja ob O ? Čeprou je dons 10. dan po  user posted image  ???? Ful sm zmešana ... al pa maybe name tko vpliva, ker na šihtu delam z user posted image  user posted image user posted image

No ja ... mi bomo že spet kr pridno mogl user posted image  .. zaenkrat sva oba zdrava in upam, da kej uspe user posted image user posted image  Bomo potem vidli user posted image user posted image

Želim vam čimveč user posted image  .. men se je danes tako na živo sanjalo da sm že rodila , fantka ... kok je biu leeeeep user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
24.3.2011 9:36:44   
NB86
Katte ... hvala, hvala, hvala ... user posted image

Danes je nov dan in za 1x user posted image še ni .

Odločla sem se, da če je do nedelje ne bo delam test komaj v ponedeljek, nič vmes, ker sem pri negativnem rezultatu vedno cel dan tako tečna, da me moj komaj prenaša ...user posted image   user posted image

Vsem ostalim babnicam pa držim pesti za te zaželjene črtice ... user posted image

LP

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
24.3.2011 10:45:26   
anity_1
Katte, sem našla svoje geslo, pa me lahko dodaš tam pri seznamčku samo kot anity_1 user posted image

Vsem želim, da čimprej zagledate user posted image .. Mene čaka čez en teden prvi pregled in upam, da je vse ok.. zaenkrat imam slabosti, nihanje razpoloženja in vse ostalo, kar spada zraven, ampak se ne pritožujem user posted image

(odgovor članu NB86)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
24.3.2011 11:36:06   
Katte
anity_1, lepo je slišati, da si dobro, zgodnji nosečnosti primerno, seveda user posted image .
Držim pesti za prvi pregled, sporoči nam, ko boš zaslišala user posted image user posted image . Janchek81, mogoče te pa pomlad daje. Pa nosečnice okrog tebe user posted image . Saj mene tudi. Zunaj je sonce, hormončki se prebujajo, rezultati bodo pa kmalu user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
24.3.2011 11:41:17   
Janchek81
Katte name ta pomlad vedno tko deluje, da sm TOK utrujena, da groza ... bi sam spala, na šihtu se mi pa kr nč ne da, sm lena ko ne vem kaj in učki se mi zapirajo in tko user posted image  
Če pomislim, da bo kmal 1 leto okol ko sm zanosila in največja parodija, le zanosim naslednji mesec bom imela isto rok kot 1. .... pa niti ne vem a je to dobr al ne ... bla bi vesela, sam bala bi se pa da se ne bi isto končal kt prvič user posted image

Upajmo na čim več user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
24.3.2011 12:33:53   
NB86
Spet jaz ...

cel dan že premlevam ...

user posted image še ni ... jaz pa kar lulam, lulam in lulam ... sploh ne vem od kod se mi jemlje ... user posted image

Upam, da je to znak, ker ne vem če je psiha zmožna žensko tolikokrat popeljat na wc ... ali pač? user posted image

Upam, da je do konca tedna ne bo (user posted image ) in da v ponedeljek sporočim veselo novico ...

joj kje je še to ...

Neposredna povezava do sporočila: 3160
24.3.2011 15:06:56   
CariSSa10
ujoj NB86 kolko je vsega psiha možna. hehe vsaj pri meni. sem hodla na pol ure na wc, pa že čutla kovinski okus v ustih, pa ščemenje v trebuhu, itd itd, pol pa se je vlila user posted image .

nočem ti vzet volje, samo pač povem kak je pri meni..
res držim pesti za tebe da zagledaš user posted image .. javi v ponedeljek user posted image user posted image

(odgovor članu NB86)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
24.3.2011 15:14:26   
Janchek81
se strinjam z CariSSa10 psiha res nardi svoje .. jst sm tud prejšnjič hodila skoz na wc pa gledala na wc papir pa kr neki user posted image  pol se je pa čez 1 dan ulil ... oz, ne ulil, blo je pač kr dost user posted image , ne pa tok k bi jo mogl bit user posted image

NB86 dj iskreno povedan, probi odmislt zdj to do ponedelka, pejd enkam u naravo, al pa delej stvari k so ti vsec, pejd v druzbo sam zato, da ne bos mislila na to in boš vidla kako hitr bo ponedeljek in potem kakšno veselje ko boš zagledala user posted image  Jst resnično držim pestke že zdj in do pondelka jih NE spustim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
25.3.2011 8:30:07   
Katte
NB86, moj moto je pa: "Pričakuj najslabše, upaj na najboljše." Potem si manj razočaran, če ne uspe, če pa uspe, pa toliko bolje user posted image .
Jaz sem včeraj v DM kupila še en CB (enega imam že doma) in O teste (5 komadov v pakiranju). Sem si ga nabavila samo zato, ker me pač zanima, informativno. First sign-u sem se pa uprla, ne nameravam delati testa prezgodaj. Nisem še obupala nad marcem, ampak ta krog je spet tako čuden. Prsi so me bolele že od O naprej, pa špikalo me je tudi. Potem se je umirilo. Kak teden pred dnevom D me je pa začelo spet špikati. Tako je bilo že dvakrat, ko mi je potem user posted image  par dni zamujala. Ampak se bom pustila presenetiti, še zdaleč nisem obupala. Rade volje odpišem tistih 15 evrov za O teste, če jih ne bo prilike uporabiti user posted image .

Punce, petek je user posted image  user posted image  user posted image . Želim vam prekrasen vikend v družbi najbližjih.

< Sporočilo je popravil Katte -- 25.3.2011 8:31:44 >

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 3163
25.3.2011 8:48:55   
Janchek81
Katte dj mi ti nekej povej user posted image  kakšn je občutek špikanja, bolenja prsi, ko imaš O ... jst nikol nism mela nbenih bolečin al pa prej nism bla maybe pozorna na to, zdj me pa že od pondelka al torka bolijo prsa, vcerj me je špikal spodej ko da ne bi šla na wc 3 dni ( pač nekak morm opisat bolečino user posted image  ) ... a je možno, da je bla pol včerj O ? Čeprav je bil včeraj 10. dan po user posted image ? Prosm nj mi kkšna mal pomaga, ker O testov ne mislm več kupovat, enkx sm jih ( Ovul - test ) in so bli en klinc user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
25.3.2011 9:15:27   
Katte
Janchek81, pri meni je nekako tako, kot bi me nekdo narahlo špikal s šivanko. Pa itak ful sluzi že par dni prej. Ko je konec O, se pa umiri. Tako je bilo prej, ko še nisva delala na naraščaju. Zdaj se je pa začelo malo komplicirati (beri: sem začela komplicirati user posted image ). Zato včasih nisem več čisto 100%, kdaj točno je bila O. Sploh, ko je tako, kot v tem krogu. Začelo se je kao normalno, potem so me pa začele po predvideni O ful boleti prsi in še bolj me je špikalo. Sem na internetu prebrala, da je tudi to možno takoj po O, v okviru pripravljanja telesa na nosečnost / PMS. Ampak glede na to, da mi je v taki situaciji že dvakrat zamujala user posted image , si nekako mislim, da bo tudi tokrat podobno.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 3165
25.3.2011 9:26:46   
Janchek81
Katte no vids ... mene je tud vcerej ful na čase špikal ... čeprov me še dons občasno user posted image  o prsih da ne govorim, ker me še vedno bolijo ... sluzi pa ni skor nič user posted image  je pa res, da je danes 11. dan po user posted image   Ker dvomim pa, da bi mela že prej O in da so to bolečine po O ...ali pač? user posted image   Je pa res da je Pušenjak sam povedal, da so bolečine lahko od prihajajoče O, ali pa da je O že mimo ... sluz ni pogojena s tem ali je O ali je ni, lahko imaš veliko sluzi pa sploh takrat ni O, lahko je pa sploh ni ( sluzi ) pa je O ... to so take stvari da ... dijo mijo user posted image user posted image  pol nej pa ženska prepozna svoje telo .. jst priznam, da ga žal ne poznam, me pa pač firbc matra kdaj pri meni pride ta moja O user posted image  Tko da ... bomo pač počakal kako in kaj in videli tekom meseca ... maybe je bla O ( pol bom lahko user posted image  pričakovala 13.4. ), lahko da pa ni bla O in še pride, potem je pa še neki upanja, da maybe user posted image  ne bo user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
25.3.2011 10:19:17   
Katte
Janchek81, saj veš... user posted image  na dva dni, pa ne moreš zgrešiti user posted image .

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 3167
25.3.2011 10:20:52   
Janchek81
Katte vids tuki se že pojavi problem, ker pač ne morva kr na 2 dni ... žal .. tko da loviva une dneve k lahko user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
25.3.2011 16:06:37   
sivk1
Ojla!

Punce sem že čist zmešanauser posted image .  ZM sem imela 8.3 od 17.3 me pa skoz nekaj pika dol, pa po sluzi sem gledala, da je O že mimo, čeprav še vedno vsa drug dan user posted image . Ziher je ziher. user posted image ,Janchek81 imava enak problem. Imam joške tak boleče in povečane se mi zdi, da ima vsaka kilouser posted image , o apetitu pa da ne govorim, pa utrujena.....da komaj čakam, da se uležem in v trenutku zaspim. Ob vsem tem ne vem kaj naj si mislim, ker če nisem oz. ne bom user posted image mi bodo joški glih eksplodirali.
Še naprej stiskam pesti za vse nas. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3169
25.3.2011 16:46:30   
Janchek81
sivk1 ja opažam tud jst da mava isti problem user posted image  sam, da jst od ZM ( 15.3.) nism se user posted image  tko da ne vem od kje vsa ta utrujenost, slabost, boleče prsi...itd user posted image  zato pa sprasujem, če je to možno da je ob O ... ker tud spodej me špika na vsake tok časa k da neb šla na velko potrebo že uf uf uf user posted image user posted image  tko, da ni mi jasn kaj je zdj to .... nimam pojma in tud vem da nismuser posted image  zato pa mislim, da je lahko od O ... čeprou sm mislila, da jo bom šele mela, ker je dons 11. dan po user posted image  ampak .... bog si ga vedi kaj je to user posted image  žal še vedno ne poznam svojga telesa user posted image

Tud jst držim pestke za čim več novih user posted image  in

želim vsem en lep vikend .... user posted image

(odgovor članu sivk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
25.3.2011 20:27:22   
mladika
Sporočam da je žal prišla včeraj moja zvesta rdeča prijateljica s takimi bolečinami in to v jajčniku da sem pristala na urgenciuser posted image user posted image žal se selim v april in upam da mi bodo velikonočni zajčki kej prinesli...user posted image smo se odločli da bomo meli decembrčka,tak da bom user posted image  zagledala 22.4.,je pa drugi krog po laparo.Punce jst tut ne poznam svojega telesa tak da opazovanje pri meni ne pride upoštev.Jajme kaj bi blo da bi se šla naravno metodo načrtovanja družine,recmo da bi že mela tolk otrok kot si jih želim...mislim da to pri meni ne bi palilo!!Si bom pa za ta ciklus kupila O teste in to v Mullerju,ker so se mi zdeli najbolši od vseh,ki sem jih do zdej uporabljala!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 3171
26.3.2011 7:36:40   
witch
najprej mladika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nov krog bo pa sigurno uspešen user posted image user posted image user posted image

Jaz pa moram sporočiti dobre novičke user posted image namreč postala sem teta user posted image user posted image user posted image in čisto sem zaljubljena v to naše malo bitjece. user posted image user posted image
Druga novička je pa ta. Moj user posted image je bil na spremiogramu boljši in doktor pravi, da to ni krivo da ne zanosim. Sem vesela. Po drugi strani pa.... Moramo iskati krivca drugje. Tako da zdaj čakamo do junija na moje preiskave.

Glede moje O in mojega cikla... Ta mesec je prava zmešnjava. Nimam pojma kaj se to dogaja. Prestavlja mi O iz 16. na 18. dan in je spet ni. In nimam pojma če je bila že, če je še ni bilo.. user posted image

Lep vikend vam želim user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
26.3.2011 7:55:14   
Janchek81
Dobro jutro punce .... user posted image

mladika boš mela pa decembrčka user posted image  Glavo gor in naprej v boje user posted image  Marsikatera, vključno z mano, ne pozna žal svojega telesa in mogoče ne ve kdaj ima sploh O in kdaj je nima, ker drugo pokazateljsi so taki ( sluz, bolečine ... ), da lahko samo žensko zavajajo, na žalost je tako. Povej mi o teh O testih, katere to kupiš v Mullerju, so ti pokazali pravilno, cena, ime? A misliš, če greva skupej da dobiva kakšen količinski popust user posted image user posted image user posted image user posted image  More bit mal heca noooo user posted image

witch točno vem kako se počutiš, ko postaneš teta, jaz sem prejšnje leto julija in enostavno mi je mala res sprostitvena metoda ... sj je grdo slišat ampak tako je ... res je cukrček največji, ki me ob pogledu nanjo sprosti vse dele telesa user posted image

Lep vikend vsem in AKCIJA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
26.3.2011 17:37:09   
SamoTi
Hej punce!!!

Kako ste kaj danes? Upam, da boljše kot jazuser posted image . Je spet prišel tisti čas, ko čakam kaj bo iz vsega.
Danes bi naj prišla user posted image , a o njej nobenega sledu. Seveda mi radovednost ni dala miru in sem naredila test, ki je bil zopet negativenuser posted image user posted image . Tako da sem danes zopet celo obupana in se sprašujem, kaj za vraga je narobe, da nama ne uspe. Sem takšne volje, da bi se najrajši kar razjokalauser posted image .
Najbolj me jezi ta moj prekleti ciklus, ko ne vem kdaj natančno naj pričakujem user posted image .... Sploh več ne vem kaj se dogaja z mano in z mojim telesom...

Eh, saj bo, sem se vam mogla malo potožituser posted image .

Upam, da katera čim prej pove kakšno dobro novicouser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3174
26.3.2011 18:00:25   
Janchek81
SamoTi najbrž si že prebrala, da nisi edina ki ne pozna svojega telesa user posted image  Vem, da to ni tolažba a vseeno ne obupaj ... je pa res, da opažam, da dost punc vedno dela urinske teste ... jst mam z njimi čist kontra izkušnjo in VEM, da ko mi bo zamujala en teden, da ga za boga ne kupim ampak grem direkt na krvni test, ki je 100%.  NE OBUPAJ! Koliko časa pa delata na otroku, če smem izvedeti? Jaz grem ze v 6.ciklus po UPNju pa si vedno znova rečem, da bo že, ko bo čas zato ... nikakor ne smem obupati, lahko pa, da ko bom šla v 12. ali kasnejši ciklus, da bom govorila drugače user posted image  Upam, da nam čimprej uspe!!!! Jaz verjamem, da nam VSEM USPE user posted image user posted image

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?