|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE?
29.3.2011 9:21:39   
Janchek81
sivk1 si pomislila na vgnezditveno krvavitev? al pa maybe pozno ovulacijo, kjer med sluzjo zagledaš pajkca ( sluz + kri ) user posted image  Če jo moraš dobiti šele 8.4. user posted image

(odgovor članu sivk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
29.3.2011 9:26:27   
Katte
sivk1, kaz bi na tvojem mestu za vsak slučaj uporabila test za ugotavljanje nosečnosti, samo, da boš sigurna.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
29.3.2011 9:27:58   
sivk1
Janchek81 sem pomislela, ampak prejšni mesec je blo enako....čez tri dni je prišla in trajala cel teden. Smo po včeraj user posted image . Pa dol me nekaj pika občutek kot da bom dobilauser posted image . Prsi pa niso več tako občutljive kot so bile, ampak fajn povečane. No vglavnem ta mesec user posted image 2xuser posted image . Sporočim kaj bo ratalo.

Neposredna povezava do sporočila: 3203
29.3.2011 9:31:36   
Janchek81
sivk1 ja ni nujno da bo pa zdej isto user posted image user posted image  Na kok časa pa imaš ciklus, al maš mal zmešano user posted image

Mene pika že od prejnšnga tedna vse dol, pa moja prsa so napihnena kot balon, da ne govorim kako me bradavice bolijo user posted image  sploh ne vem kaj je to user posted image  a to me je bolel že ko je blo konc user posted image  in nisva še nič user posted image

Bomo vidli kako in kaj bo, ti pa tudi kar še malo počakaj, mogoče pa ne bo user posted image

(odgovor članu sivk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
29.3.2011 10:33:32   
sivk1
Katte mislim, da test zdaj itek ne bi pokazal. Moram počakat, da konca krvavitve oz. user posted image al kaj je že to.
Janchek81 Moji ciklusi zadnjih mesecev 50, 45, 37 in zdaj27-25. user posted image user posted image
Saj pravim vsak mesec kaj novega.

Neposredna povezava do sporočila: 3205
29.3.2011 10:35:30   
čebelica1984
Da se javim, še vedno ne duha ne sluha o user posted image
Upam da je 9 mesecev ne vidim.
Včeraj me je rahlo ampak res zelo rahlo špikalo v jajčnikih, to je pa vse, drugih znakov ni.
Do petka počakam, pol bom pa nardila test.

Neposredna povezava do sporočila: 3206
29.3.2011 11:30:25   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

vesna_b  vrjem da se trudmo, da bi pršle na roza seznam user posted image user posted image

Saj nam bo uspelo, le čas je potreben in pa dobra volja, da pridemo do te user posted image

user posted image user posted image

saj vem. in držim pesti. navijam.

Neposredna povezava do sporočila: 3207
29.3.2011 16:51:51   
witch
Se vam javljam da ne boste čisto na mene pozabile 
Pri meni je stvar taka. FF mi je zazanl O 16. dan (ampak mislim, da je bila pozneje- špikanje in sluz). Danes je 14 dni od takrat. In ni znakov ne za M ne za N. Bom kak teden počakala, da vidim, če ni bila O res kasneje. In če v roku enega tedna ni naredim test. KEr O je bila po mojem opazovanju sluzi in špikanja recimo 18. dan. Tak da bom še malo počakala.
Bi mi bilo pa prav smešno če nama je zdaj uspelo. Ker je bil ta marec zmešan mesec, slončkala sva glih za vzorec (sva imela obiske pa nisva mogla, je bil spremiogram pa spet ne, potem je bila nekajdnevna žurka za našega donejčka). Pa še BT je nekaj čudna ta mesec. JI nekako ne zaupam... user posted image
Bomo videli. Jaz upam na najbolšje user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
29.3.2011 16:58:42   
witch
NB86 user posted image user posted image in pogumno naprej user posted image user posted image

Katte user posted image user posted image user posted image user posted image tudi za tebe. Zajček ti bo prinesel velik plusek, da boš lahko dragemu za obletnico dala lepo darilo user posted image Za novo leto, mu boš pa dala še boljše darilo user posted image

sivk mogoče je pa tako kot pravijo vgenzditvna... Hmm če sta včeraj user posted image je pa mogoče v notranjosti kaka žilica počila. Jaz držim pesti za najboljše user posted image user posted image Rman si probala piti? Ta ureja cikle. In na lastnih izkušnjah lahko povem da je super user posted image

Janchek
... mogoče si pa noseča, pa je bila še ena krvavitev... Moja sestrična je imela 3 mesece normalo krvavitev. No, čez 6 mesecev je rodila zdravo in veliko punčko. Možno je vse...

čebelica pošiljam ti vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tega sveta, pa vse živalski vrt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo. Naj bo novička v petek pozitivna!!!! Nalulaj velik plusek user posted image

vesna ti kar pridno navijaj in drži pesti user posted image Bomo me babe čez kakšen mesec za tebe držale user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu NB86)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
29.3.2011 19:24:34   
sivk1
lahko zagotovo rečem, da je prišla user posted image sicer neka vodenauser posted image . Že rabim vložke tako da ni nič od vgnezditvene...
 witch za mesec sem pridno čajčkala in vidim, da dela čudežeuser posted image .  Mogoče bo pa čajček dol vse zrihraluser posted image . Še naprej bom pila čajček. Me zanima, če je katera kaj kamlu zanosila po tem čajčku. user posted image Grem v nasledni krog.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
30.3.2011 7:01:36   
Janchek81
witch če ne bi tega gledala na Discovery investigation ti resnično ne bi vrjela .. samo nisem si pa mislila, da se take zadeve tud pojavljajo v SLO. In kako je sploh vedla, da je noseča, če je imela še 3 krvavitve? Mah ne vem no .. prvič k sm zanosila mi je user posted image  zamujala, tako, da mislim, da ne bi mogl bit drugače. Vseeno pa, če sm iskrena, ni rada imela mirno user posted image  in ne s kakršnimi koli krvavitvami in tako naprej. Je pa res, da mi je resnično tud vsako jutro slabo, prsa še vedno napeta, bradavice bolijo user posted image  dons ... dons se je pa še začelo z jutranjimi glavoboli user posted image že včeraj me je malo glava bolela, danes pa ko sem se zbudila imam že kar ogromn glavobol user posted image  Ne vem kaj naj ... mogoče je pa zato, ker naj bi zdaj bila O ... joooooooooj to je to kar pravm, ... ko človek več ne more bit pametn user posted image

sivk1 bo pa nasledn mesec tisti mesec, ko ne bo user posted image  Glavo pokonc in v nove boje user posted image user posted image user posted image

Lep dan vseeeeem user posted image user posted image

(odgovor članu sivk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
30.3.2011 7:38:16   
Katte
Dobro jutro, punce. Tako lep dan je danes, samo ogreti se mora še malo, pa bo. Pa sreda je že. Še čisto malo, pa bo vikend user posted image .
sivk1, user posted image  user posted image  user posted image  zate. Ampak raje pomisli takole: očitno se ti ciklus ureja. 45, 50 dni je predolgo. 27 dni je super user posted image . Upam, da bo tudi naslednji cikel tako kratek in da user posted image  sploh ne pride.
čebelica1984, to se sliši pa zelo obetavno. Držim pesti, da se prestaviš nižje na roza seznam, če že nam ostalim ni uspelo.
witch, mogoče pa si user posted image . Dajmo, witch, nalulaj plusek user posted image  user posted image  user posted image .

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 3212
30.3.2011 7:39:07   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20.........9.3.2011user posted image   
 user posted image SamoTi......26.3.2011user posted image
user posted image čebelica1984.......28.3.2011user posted image
user posted image  ringababy..........x.3.2011user posted image
 user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image witch........x.3.2011user posted image   
 user posted image ribica77.........10.4.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........13.4.2011user posted image
 user posted image xoxox........15.4.2011 user posted image
user posted image mladika......22.4.2011user posted image
user posted image Katte..........25.4.2011user posted image
user posted image dspela..........30.4.2011 user posted image
 user posted image Arual......x.4.2011user posted image
user posted image   vesper.........x.4.2011user posted image
 user posted image  Jassika........x.4.2011 user posted image
user posted image  CariSSa10......x.4.2011user posted image
 user posted image   NB86.........x.4.2011user posted image
 user posted image  sivk1......x.4.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image   

Seznam mamic

Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
30.3.2011 15:18:07   
ribica77
NB86 in Katte user posted image user posted image user posted image user posted image

Witch držim pesti, da je uspelo in da čez teden zagledaš user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Pa seveda tudi vsem ostalim veliko sreče! Čas je za nove user posted image !

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
30.3.2011 15:20:23   
Janchek81
oooo ribica77 user posted image  kako kej user posted image  Sta pridna .... nasledn mesc je ne bomo zagledal, je tko ... zdj nimava na isti dan datum user posted image  ampak ... ker je ne bova dobile bova obedve user posted image  in skakale do neba user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
30.3.2011 15:29:09   
ribica77
Ko bi bilo vsaj res tako user posted image   sva bla kar pridna, bomo videli, če bo obrodilo sadove user posted image
Drugače sem uredu, gužva v službi, po službi pa poskušam maksimalno izkoristit te lepe dneve in sem kar veliko na prostem, športam user posted image  skratka uživam v pomladi! Kako si ti? Čez dva tedna praviš, da bova ugledale user posted image  jaz sem za user posted image user posted image user posted image  in navijam prav za vse nas, da se nam bodo poleti že trebuščki poznali  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3216
30.3.2011 16:05:19   
Katte
Halo punce. Uživate v lepem dnevu? Jaz sem še vedno v službi, po sili razmer. Bom preživela user posted image .
user posted image  se še ni poslovila, tako da še ne moreva user posted image , bova pa konec vikenda nadoknadila user posted image . Tokrat sem kar lepo prenesla prihod user posted image . Za naprej pa nisem ne optimistična niti pesimistična. Sem kar realistična. Vem, da obstaja tudi možnost, da je z nama nekaj narobe. Ampak bom še počakala par mesecev in se poskusila čim manj sekirati. Dovolj sva še mlada, da imava še čas poskušati naravno. Mogoče bo pa ravno zdaj ratalo user posted image . Naredila bova pa vse, kar je trenutno v najini moči. To pomeni zdravo življenje inuser posted image vsak dan oz. največ na dva dni v času O (pa tudi drugače user posted image ). Pa uživala skupaj in v čudovitih pomladnih dneh. Življenje je lepo. Uživajte tudi ve user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
30.3.2011 16:17:02   
Janchek81
ribica77 tud midva uživava v lepih dnevih in sva pridna user posted image  Bomo pa vidl sred naslednga mesca kok sva bla res pridna user posted image user posted image  No ja ... jst sm se odločila, da je blo dost user posted image  tko da je zdj vec ne bo user posted image

Ja polet bomo že srečke user posted image  v senčki pile kkšn okusen sokec in božale bušije user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
31.3.2011 17:11:31   
witch
Janchek jaz tudi če tega ne bi doživela ne bi verjela. MOja sestrična je imela 3 mesece krvavitev in je mislila da je normalna M. Po treh mesech pa je bila neka čudna, napihnjena, boleče joške, na otroku sta tudi delala. In je rekala ja nič probajmo narediti test. Ga naredi in je bil pozitiven. Gre do G in ji ta reče vaš plod pa ustreza 12. tednom (se mi zdi). In jo je skoraj kap user posted image NIso pa našli vzroka zakaj je do teh krvavitev prišlo in kako to da je otrok preživel. Punčka bo počasi stara eno leto in je lep in zdrav otrok user posted image

Punce hvala vam za dobre želje user posted image Naj povem da je danes 16 dni od O. BT še vedno visoka, počutim se ok, ni znakov za M ne za N. Me pa BT v skoraj enem letu ko si jo merim še ni izdala. Tak da upam na najboljše. Bom počakala še malo da vidimo kako bo šla naprej bt.

Neposredna povezava do sporočila: 3219
31.3.2011 19:17:19   
Katte
witch, to pri tebi pa sumljivo diši po user posted image . Kolikor vem, imaš svojo BT zelo naštudirano in je doslej user posted image prišla po urniku od zaznane O. Tako da bi znala biti user posted image . Držim pesti, da user posted image tokrat ne bo.
Kako pa je tvoj nečakec? Pridno vadiš cartanje? Da boš potem znala svojega cartati user posted image . Tudi midva sva danes vozičkala, ampak otročiček ni bil najin, je od prijateljev, ki sta bila tudi zraven user posted image . Sva kar midva za nekaj časa prevzela voziček. Samo kaj, ko sva ga morala dati nazaj user posted image .
Kdaj boš pa ti delala test?
In čebelica1984. Kaj novega? Kdaj pade testek? Pa ostale, ki ste zdaj na vrsti? Držim pesti za vse.

Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
31.3.2011 19:30:15   
witch
Katte nimam pojma kdaj ga bom delala. Se kar bojim  KEr če bo minus je konec upanja...  NE vem.. Ko zberem pogum vam bom itak javila  Drugače pa ja, nimam pojma kaj se to dogaja. Res sem si bt naštudirala. To pa je zdaj čisto nekaj norega. Bomo vidli kako se bo končalo 
Drugače pa naše dete je pridno. LEpo spi. Cartanje in previjanje že obvladava zdaj se počasi učiva vozičkati. Skratka lepo nama je Pridno vadim za moje detece user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
1.4.2011 6:55:16   
Janchek81
witch jaz sem se kr odločila, da počakam do 13.4. če bo user posted image  in če bo pa da bom mela še vedno iste znake bom po user posted image  nardila test user posted image   Čeprou mislm, da je možno tud zarad O, ne vem, dons se mi zdi da nism več tok napihnena in slabost je kr mal minila, prsa pa .. sej se bo čudn slišal, ampak občutljiva je leva, desna je pa že kr OK  user posted image  Čudn je ta moj telo katerga res ne morm in ne morm prepoznat user posted image  Pri tebi pa upam, da bo user posted image  

Tudi drugim želim, da čimprej zagledajo user posted image  pa pazte se dons, ker je dan norcev in lažnivcev  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
1.4.2011 8:48:00   
sivk1
Moja user posted image se pa počasi poslavlja. Ta mesec je bla po močna, verjetno zaradi čajčka. Bom še naprej čajčkala mislim, da mi nima kaj škodit.user posted image Me zanima, če jemlete folno kislino? Jaz je zadni mesec nisem, ker ne vem če je to pametno skoz jemati. user posted image . Punce pazite danes je 1 APRIL, da nas kdo ne naheca user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3223
1.4.2011 8:51:46   
Janchek81
sivk1 dobro jutro .. jaz jemlem folno kislino že 5 mesecev in to 10x višji odmerk kot prvič ( elevit ), ker prou zaradi pomankanja folne kisline se mojemu fantku ni pravilno zaprla nevralna cev, tako, da ne vem od kje ti ideja oz. kje si slišala, da naj ne bi blo dobr da se folne kisline ne bi jemalo skoz. Lahko jo jemlješ tudi ko ne načrtuješ nosečnosti, ker se folna kislina dnevno tudi izloči iz telesa z razliko od drugih vitaminov user posted image

No zdj ko se končuje pri tebi user posted image  pa v akcijo user posted image

Jaz sem se odločila, da grem danes med službico pogledat mal u Mullerja kako je kaj z user posted image  in O testi user posted image  da vidm kaj se tm kj pametnega skriva user posted image user posted image   Sej ITAK upam da mi jih ne bo treba ( o testov ) vec uporabljati, da bom sam ta mesec uporabila user posted image  test in da bo ta pokazal user posted image  I wish ...user posted image

(odgovor članu sivk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
1.4.2011 8:53:21   
čebelica1984
Danes popoldne bom delala test, kr mal me je strah.
Vam sporočim.

witch hvala za živalski vrt, tud jst držim pesti zate.

In seveda za vse ostale.

(odgovor članu sivk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?