|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE?
17.3.2011 19:13:42   
xoxox

IZVIRNO SPOROČILO: Arual

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Punce dobile smo malo sončka, pomladne temperature, narava se je začela prebujati in to res ni čas ko bi me obupale. Ne! To je čas, ko bomo še volj vztrajne, ko bomo še bolj močne, ko se bomo tudi me prebudile, to je čas, ko bomo tudi me dosegle vrh gore. IN vem da ga bomo. Nekatere že ta mesec, nekatere naslednji, nekatere s pomočjo medicine. Ampak vse bomo dobile svoje zakladke. KEr vem, da nekdo tam zgoraj, ki vse to ureja, ni pozabil na nas in ne bo dopustil, da tako dobre ženske, ki bodo fantastične mamice, ne bi dobile svojih zakladkov.

Hitro nasmeh na obraz in z optimizmom naprej  user posted image   user posted image   user posted image   za vsakim  user posted image   posije  user posted image ! In tudi nam bo user posted image
user posted image user posted image user posted image

Se popolnoma strinjam s tabo witch!!

Se podpišem.

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
17.3.2011 19:16:21   
xoxox
Samo, da sporočim mladiki, da sem jo sanjala. In to zelo lepe sanje. Sem sanjala, da se je kot nosečka javljala na tem forumu. In meni čudno kako ko pa še včeraj sploh ni bila nosečka in je z nami tukaj klepetala. In potem vesela novička, da ji je ratalo. Upam, da so bile to preroške sanje. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
18.3.2011 7:02:35   
Janchek81
Dobro jutro punceeeeee ....

Pa je peteeeek .... men se je ta teden tako vlekeeeel, pomoje že samo zato, ker sem čakala ali bom dobila user posted image  ali ne ... potem kakšen dan mal slabe volje....itd user posted image  NO, zdaj pa novim dogodivščinam naproti, hvala bogu da je petek user posted image  

witch ves ... vprašanje zakaj se enim puncam določene stvari dogajajo in zakaj druge po domače povedan enx sexajo in so noseče ... to je vprašanje 'usode' ... če seveda verjameš v njo user posted image  Jaz sem se točno to kar si ti navedla spraševala 16.9. ko sem izvedela, da bom mogla na UPN in takrat sem se tudi spraševala kaj sem v življenju tok slabega nardila, da moram zdaj to doživljati user posted image  ampak .. ko prideš do zaključka, le vidiš, da ti sam kot oseba nisi nič slabega naredil ampak, da bomo mogoče tekom življenja spoznal, da mogoče pa drži rek: NEKI SLABGA JE VEDNO ZA NEKI DOBR! Čeprav resnično in iskreno ne vidim nič dobrega v tem, da nekdo ne more zanositi, da nekdo zgubi svojega otroka...itn ampak ..... mogoče se pa res izkaže, da je blo to za tiste čase to 'potrebno' in da bo prišel čas, ko bo točno tako kot bo moralo biti user posted image

Je pa res, da za vsakim dežkom posije sonček in tako bo tudi na nas kmalu zasijala močna svetloba ko bomo videle user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
18.3.2011 7:30:00   
Katte
Dobro jutro.
Pa je petek user posted image  user posted image  user posted image !
Še en teden je ekspresno minil, še en teden smo bliže svojemu cilju.
witch, smo te res pogrešale, lepo, da si se spet oglasila user posted image . Glede postopkov. Verjamem, da te misel na to spravlja v obup. Tudi mene bi, oz. me bo, če nama ne uspe po naravni poti. Ampak razmišljaj tako, da so tam zato, da ti pomagajo. Ni pomembno, kako prideš do otroka. Naravno ali s pomočjo. Na koncu je rezultat isti. user posted image  user posted image . In ne boš obupala, uspelo ti bo.
Arual, user posted image  za izgubo teže. Sem prebrala, da je previsoka ali prenizka teža včasih edina stvar, ki preprečuje zanositev pri drugače zdravih parih. Pa to tudi pravijo, da pomaga, če se sprostiš in malo odmisliš (jaz zaenkrat še nisem uspela v tem...).user posted image , da bo čez dva tedna plusek.
xoxox, daj, sanjaj ti še druge, pa na sebe ne pozabi. Vse se moramo spokati s te teme in nove punce vzpodbujati kot user posted image . user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
18.3.2011 9:50:43   
vesna_b
ojla

punce moje (sem vas kar za svoje vzel user posted image ) - iskreno lahko rečem, da vas občudujem. občudujem vaš pogum, vašo vztrajnost. vem, da ni lahko čakat plusek. meni ni bilo, pa nama je hitreje uspelo. ampak verjemite, tudi vam bo uspelo.

in kljub temu, da vem, da se črne misli prikradejo same od sebe - probajte jih čim hitreje odgnat.

in witch - tako kot so ti rekle. ni važno, ali je otrok spočet naravno ali s pomočjo. tvoj otroček bo, tvoje veselje. zate najbolj popolno bitje na svetu. zato ne obupaj. premika se ti. in zato sem tudi jaz zelo vesela s tabo. glej, prejšnji mesec je rodila sodelavka, ki ji je uspelo v prvem poizkusu umetne oploditve. zakaj ne bi izkoristili vseh možnosti, ki nam jih medicina ponuja?

jaz in moje dete še naprej drživa pesti za vsako izmed vas. NE OBUPAT!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
18.3.2011 10:27:50   
Janchek81
vesna_b koliko časa pa sta se trudla, da sta spočela otročka, če smem zvedeti?

Men se zdi po eni strani vse skupaj tako čudno, prvič, ko nisva sploh nič načrtovala, je res hitr uspelo, zdj po UPN pa mam občutek, da kr traja in traja, saj zaenx se ne bom pritoževala še, rekla sem si, da upam da v roku enega leta uspe, če prej pa toliko bolje user posted image

witch moja kolegici je tudi v prvo ratalo pri dr. Rešu na umetni oploditvi in zdej ma rok 9.11.2011 user posted image  Tako, da ne smeš obupati !!!! Uspelo ti bo user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz držim za vse nas, da nam čimpreje uspe zagledati user posted image  Naja loči še en tedn do user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
18.3.2011 11:01:48   
vesna_b
prvič je ratalo takoj, prvi mesec po prenehanju tabletk, sedaj drugič sem bila brez 4 mesece pred zanositvijo.
pa da ne boste mislile, tudi jaz sem bila vsa nestrpna in na istem ko ve. že po 4 mesecih. sploh ko mi je v avgustu celo 1 teden predčasno prišla M, sredi dopusta, bilo pa ni vse skup nič. ponavadi sem imela na enem vložku redne menstruacije več krvi, kot takrat v 3 dneh skupaj. in sem se tist večer kar mal... zjokala. oz bi se najraje. tako pa me je moj potegnil ven, smo šli na sprehod in s tamalo v lunapark in me je njeno veselje pognalo naprej, da nisem obupavala do konca dopusta. sem si pa takoj privoščila eno pivo, ja. in to tavelko user posted image  (ma smo bli v črni gori in sem se bala, da če bo eno tamalo premalo, da bom predolgo čakala na še eno user posted image )

in ravno po tej "zmešani" M sem zanosila. vsaj otroček ustreza velikosti po tej M.
in zato pravim, da vas vse občudujem. super punce ste, najboljše mame boste, in zato ne smete obupat!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3132
18.3.2011 13:46:44   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: xoxox

Samo, da sporočim mladiki, da sem jo sanjala. In to zelo lepe sanje. Sem sanjala, da se je kot nosečka javljala na tem forumu. In meni čudno kako ko pa še včeraj sploh ni bila nosečka in je z nami tukaj klepetala. In potem vesela novička, da ji je ratalo. Upam, da so bile to preroške sanje. user posted image

iiiiiii....kak lepo da te celo v sanjah preganjamuser posted image user posted image  iz tvojih ust oz. sanj v Božja ušesa...upam da se bodo tvoje sanje res uresničle!!!!!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
21.3.2011 7:45:03   
Janchek81
Dobro jutro punce...

Vikenda je konec user posted image  in že je ponedeljek  .....

Lep dan vsem in lepo bodite user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
21.3.2011 13:06:58   
CariSSa10
Hei punce da se vam še tud pridružim. Tud midva sma si zaželela da bi postali prava družinica. v tem mescu nama ni uspelo, zdaj pa upama na plusek v naslednjem ciklusu...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3135
21.3.2011 13:25:03   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image   NB86.........x.2.2011user posted image
user posted image    MEGi20.........9.3.2011user posted image   
 user posted image SamoTi......26.3.2011user posted image
user posted image čebelica1984.......28.3.2011user posted image
user posted image Katte..........29.3.2011user posted image
user posted image  ringababy..........x.3.2011user posted image
 user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image witch........x.3.2011user posted image  
user posted image mladika......x.3.2011user posted image
user posted image  sivk1......8.4.2011user posted image
 user posted image ribica77.........10.4.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........13.4.2011user posted image
 user posted image xoxox........15.4.2011 user posted image
 user posted image Arual......x.4.2011user posted image
user posted image   vesper.........x.4.2011user posted image
 user posted image  Jassika........x.4.2011 user posted image
user posted image  CariSSa10......x.4.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image dspela... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1/_perla_ 24.2.2011 user posted image   

Seznam mamic

Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
21.3.2011 13:30:47   
Katte
CariSSa10, dobrodošla. Kot sem ti že napisala na drugi temi, čakanje na user posted image  je lažje v družbi sotrpink. Upam, da se hitro preseliš na nosečniške teme.

Still hoping.

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
21.3.2011 13:37:35   
SamoTi
CariSSa10 dobrodošla!!!
Držim pesti, da vama čim prej uspe ugledati user posted image  !!!user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
21.3.2011 13:39:03   
Janchek81
Oh ja .... danes je prvi pomladanski dan user posted image user posted image user posted image
Ptički že čivkajo, toplo že postaja, sam še ta veterčk nej se mal umiri in potem bojo tud še hormončki začel delvat in bo suuuper .... čakamo na čim več user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
21.3.2011 13:59:18   
CariSSa10
SamoTi hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3140
21.3.2011 16:41:01   
Janchek81
No čakamo .... pomoje, da vse .... da ... da... se kkšna še v marcu javi, da je user posted image  in da je zagledala user posted image

Jst držim pestke, da se javi čimprej katera user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
21.3.2011 19:28:36   
witch
Ahej ahoj user posted image
Kako smo punce? A kaj pridno user posted image ? No, meni ff še ni zaznal O user posted image danes je že 22. dan cikla. Mislim pa, da je O že bila (izcedek, špikanje) ampak še program ni zaznal.
CariSSa dobrodošla. In želim ti, da ti že v tem krogu uspe user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 3142
21.3.2011 19:34:24   
mladika
wichi moja,kje se mi ti "potepaš"-tu smo te vse pogrešale...??-veš kaj me zanima sta vidva z maco že poizkusila??

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
21.3.2011 21:01:15   
ringababy
No jaz sem zdaj veselo čakala menstro, da lahko z mojim začnema prvi najin krog, menstre pa ni in ni user posted image Morem povedat da sem lani imela menstro redno na uro potem sem se pa zredila in je 3 mesece sploh nisem imela, prejšnji mesec je prišla, zdaj ko sva se odločila da boma delala otroka pa je spet ni user posted image Zdaj pa razmišljam ali naj si nabavim ta čaj krvomočnice al kaj mi  svetujete? Kile morem spet dol dat da pride menstra nazaj to mi je jasno a kaj ko ne gre tako hitro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
21.3.2011 21:09:35   
witch
mladika evo mene user posted image sploh nič ne sprašuj... dela imam čez glavo. In kar ne najdem prostega časa za sebe. Kje je potem še računalnik user posted image Zdaj sem pa rekla da je dosti tega. Se moram malo umiriti, narediti nekaj za sebe. In jaaaa bila sem danes že kar pridna, sem šla na dolg sprehod, pa regrat nabrat, evo zdaj pa še do računalnika uspela priti user posted image user posted image Je pa lepo prebrati da te je nekdo pogrešal user posted image user posted image sem tudi jaz vas user posted image user posted image
Tako je.. jaz sem maco jedla septembra. Pa sem res imela upanje v njo, bila mi je tista zadnja stvar ki jo probam, ker bo pomagala. In mi ni.. Tak da sem potem kar malo obupala nad njo. Je pa res, da sem jo jedla samo tisti en cikel. Moj user posted image pa noče tablet. Ko je bil jeseni v tujini sem mu maco napakirala zraven. POjedel je po mojem glih ene par kapsul. Potem sva pa imela spermiogram in sem rekla probajmo brez mace da vidimo kakšen bo rezultat. Ker je bil izvid slab, sva kar fajn spremenila prehrano oziroma dodala ene stvari in mu mace nisem silila, da vidimo če se je s temi stvarmi dalo kaj izboljšati semenčeca. Konec meseca vidimo če bo plusek ali ne. In če ga ni pa bova oba jedla maco. Da vidimo če bo kaj pomagala.
Se pravi, da sva jo probala ampak mogoče prehitro obupala.
Vidva sta jo že probala? Kako pa je pri tebi z M? Počasi pa bo verjetno dan d za test? user posted image Jaz vama resnično želim da vama zdaj pa res uspe user posted image Veš kaj... danes me kar nekaj matra da bi te rada videla, pa lidik si želim videti. Kar ne vem kaj mi je user posted image bom lidik šla sporočilo napisala user posted image res bi se enkrat, ko bo sonček malo bolj topel dobile na enem sprehodku. Mogoče bi vidve lahko prišibale do mb-ja. Ker do celja jaz pridem verjetno glih leta 2020 user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
21.3.2011 21:13:40   
witch
ringababy jaz ti svetujem rmanov čaj. Mi je kar znana ta tvoja zgodba. S to razliko, da sem jaz prej imela M redno na 32 dni. Potem, ko sva začela delati na dojenčku pa na 40, 45 in enkrat celo na 60 dni. Takrat na 60 pa mi je prekipelo. Sem šla do G in mi je dala tablete za sprožanje M. So mi tukaj gor punce odsvetovale te tablete. In sem pač počakala M in z novim ciklom začela piti rmanov čaj. Si ga zvečer skuham in potem zjutraj samo malo pogrejem. In vsako jutro na tešče spijem skodelico mlačnega čaja. Ma ta čaj dela čudeže. Vsaj pri meni. Ko ga pijem je M na 32 dni. Ko ga zaradi alergije nisem smela je bila spet na 45 dni. Enkrat sem ga pila samo ene par dni v ciklu (sem potem šla na potovanje) in je bila M spet na 36 dni. Tak da jaz ti ga močno priporočam. Aja naj še povem, da tudi krči so dosti bolj blagi kot so bili prej. user posted image

(odgovor članu ringababy)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
21.3.2011 21:17:51   
witch
Punce hvala vam za vse lepe besede, ki ste mi jih napisale zadnjič user posted image user posted image user posted image user posted image vem... NE SMEM OBUPATI!!!

vesna user posted image ti pa moraš imeti trebuščka user posted image saj še samo malo pa ga ne bo več. Uživaj še malo v nosečniških tegobah user posted image

Jaz pa pogrešam našo coris... upam, da punčkica lepo raste in mamico pridno brca user posted image
jaaa pa naša portorož... upam, da je ok. Da jo križ še drži...

No, zdaj pa moram nehati user posted image user posted image prvi me cel teden ni. Potem pa samo moji mogologi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3147
22.3.2011 10:17:37   
Katte
witch, ti se kar razpiši. Moraš itak nadoknaditi, ker si bila pač nekaj časa odsotna user posted image .
Tudi jaz pogrešam coris in portorož, vesela bi bila tudi poročanja drugih nekdanjih sotrpink.
Mene loči en teden od dneva D. Imam mešane občutke oz. se trenutno še ne obremenjujem pretirano. Kar je, je. Naredili smo maksimalno, kar smo lahko, zdaj pa čakamo rezultate. Znaki niso najbolj obetavni, bolj bi pričakovala da ne bo nič, ampak upanje pa še vedno imam.
Držim pesti za vse nas tukaj.

Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
22.3.2011 10:26:17   
Janchek81
Kje so user posted image  in optimizem Katte user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
22.3.2011 12:05:17   
coris
witchi moja witch-i in seveda ostale soborke user posted image

pa se še jaz spet malo javim user posted image  midve z malo pikico sva za enkrat superuser posted image user posted image  in moram reč da tale nosečnost name takooooo zeloooo dobro vpliva. res. sem veliko manj v skrbeh oz. si ne delam skrbi po nepotrebnem, večino sem skos nasmejana in dobe volje in tele hormončki res blagodejno vplivajo nameuser posted image  imam nekaj tegobic ki jih nosečnost prinese ampak se jim smejim in mi ni nič težko. ponoči tud do 4x vstanem pa mi ni težko in tud če ne morem spati se ne sekiram, si pač TV prižgem ali pa kaj berem user posted image  grem stavit, da bi bila sicer čist nervozna zakaj ne spim user posted image  imam pa veliiiiiko dela...v službi do 16.00 v šoli za starše do 18.00, prideva domov pa peremo, likamo, pospravljamo,.... aja pa kolki me že fuuuulll bolijo kot bi imela 80 let user posted image  čas mi prehitro beži. teh 9 mesecev bo na okoli 1,2,3.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?