Janchek81
|
xoxox verjamem, da maš včasih kakšne težke dneve in da imaš občutek, da se boš kar udala in obupala. Ampak ... le optimistilno naprej, ker NAM bo vsem ratalo, boš sama videla in takrat bo toliko večje veselje in skakanje do stropa in nazaj Jassika ja ja, je kr pršla, čeprou res tok čudna da groza, kr ena sluz zmešana s krvjo, čeprou sem prvo mislila, da maybe sploh ni ampak je, čeprou zlo slabotna kar pa niti ne vem a je to sploh ok al ne, glede na to, da sem imela prejšnjo res proti zdj MOČNO, zdj pa kr en 'plunc' Čeprou vidš, jst se svoje 1. žal ne spomnim kako sem to preživljala, ker niti nism do 6.tedna vedla, da sem noseča zato je to vse zame novo in niti ne vem a ko si noseč a ti kaj tišči dol, ali si brez bolečin ... jaz niti nisem vedla NIČESAR, ni me pomoje nič bolelo, ni mi bilo slabo, bila sem zelo utrujena - ampak sem mislila da zato, ker sem imela v službi ogromno dela No ja, žal se 1. ni lepo iztekla ampak vseeno ... žal je to del mojega življenja in to smo preboleli in moramo naprej, optimistično, da se nam kmalu pojavi Drugače sem tudi jaz včeraj imela potem en tako težek dan, kar na jok mi je hodilo, kar obupana sem bila, užaljena, obenem jezna ... ampak je potem minilo Tako, da gremo v nove boje naprej Veš kaj si jaz rečem ko dobim , da bom še ta emsec lahko kkšn pirček spila, kkšnga pokadila, ubistvu delala stvari, ki jih potem NE BOM in ne boš vrjela, da me to tud drži pokonci in pa predvsem nič misliti na to kdaj je O in a je al je ni in dons je 'kao' O djmo ... ne ne ne, ne grem se več takih stvari, hočem tako kot 1. spontano, da pride ko pride, predvsem pa čim manj obremenjevanja s tem, ker se lahko samo obremenjujemo in obremenjujemo .. seveda je logično, če delaš na , da pomisliš vsaj 1. na dan kako bi blo luštno, če bi bila in tko naprej ... ampak ... TUDI ZA NAS PRIDEJO TE DNEVI ... iiiiii kako jih komaj čakam No dejmo punce, na dan s kkšno lepo novičko o Janchek81 ZA VSE VAS DRŽI PESTKEEEEEEEEE
|