|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE?
15.3.2011 8:51:24   
ribica77
Hej punce, glavo gor, ne obupat. Vse bomo dočakale user posted image  in user posted image in najlepšega otročička na svetu user posted image user posted image user posted image  

Jaz ta žalostnim pošiljam user posted image user posted image user posted image  in user posted image   user posted image   user posted image  in upam, da res čim prej dočakate vesele trenutke. Do takrat pa pozitivno in probat misli usmeriti tudi na kaj drugega lepega kar se nam dogaja v življenju!

Lep dan!

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
15.3.2011 9:44:04   
Janchek81
No punce ... pa je user posted image  pršla user posted image user posted image

Tko da novi datum je 13.4.2011 in upam da je takrat NEEEEE BO user posted image user posted image

Gremo v nove boje in več sreče prihodnji mesec user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
15.3.2011 10:21:45   
Katte
Janchek81 - user posted image user posted image user posted image . Samo ne pozabi na optimizem. Vem, da je prvi dan težko, zato se kar spihaj, če je potrebno. Kot si napisala prej.
Jaz se pa malo bolj počutim, zunaj je lep dan. Samo kaj, ko sem v službi...user posted image
Jassika, zate pa držim pesti, da v naslednjih dneh ne pride.

< Sporočilo je popravil Katte -- 15.3.2011 10:25:01 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 3103
15.3.2011 10:26:41   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image   NB86.........x.2.2011user posted image
user posted image    MEGi20.........9.3.2011user posted image   
 user posted image  Jassika........17.3.2011 user posted image
user posted image čebelica1984.......28.3.2011user posted image
user posted image Katte..........29.3.2011user posted image
user posted image  ringababy..........x.3.2011user posted image
 user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image witch........x.3.2011user posted image  
user posted image mladika......x.3.2011user posted image
user posted image SamoTi......x.3.2011user posted image
user posted image  sivk1......8.4.2011user posted image
 user posted image ribica77.........10.4.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........13.4.2011user posted image
 user posted image xoxox........15.4.2011 user posted image
 user posted image Arual......x.4.2011user posted image
user posted image   vesper.........x.4.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image dspela... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1/_perla_ 24.2.2011 user posted image   

Seznam mamic
user posted image
 Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
15.3.2011 10:27:46   
Janchek81
Katte neeee....jst sm še vedno optimistična user posted image  BO že pršlo, ko pač bo user posted image user posted image  Se ne obremenjujem s tem, da je pač pršla user posted image  .. je pa naslednji mesec NE bo user posted image  Ne bom zdej zato žalostna in depresivna, ker sem si rekla, da upoštevam nasvet moje G user posted image user posted image user posted image  Ko bom najmanj pričakovala bom že zanosila, zdej pa čim manj obremenjevanja, pa veliiiik dobre volje in upat na najboljše user posted image user posted image user posted image

Držim pa pesti za druge, da čimpreeeej ugledate user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
15.3.2011 16:47:30   
xoxox
Hvala punce za podporo in vzpodbudne besede. user posted image  Moram ostati pozitivna. Ravno ta pozitivnost mi je pomagala skozi vse težke čase. No če smo pa že tako dolgo čakali bi bilo pa sedaj že škoda, če bi obupala. Čeprav je včasih težko. Še dobro, da imam vas pozitivčke, da me spravite v dobro voljo. user posted image  Moram se malo k sebi spravit. Res čutim kako obupujem. Pa ne smem. To mi je zadnje kar rabim ta trenutek. Zato bom probala te dni malo na sebi delati. Početi stvari, ki jih imam rada. Tokrat nobenih uslug za druge več za nekaj časa. Samo nase gledati. Mogoče je ravno stres kriv za vse. In če je to res potem vem, da si lahko pomagam. Bomo videli. Če pa naslednji krog ne rata potem se bom pa počasi spet naročila na en pregled. Škodit mi ne more. Bolj to kot, da čakam, in potem spet pozneje čakam, če me bo kam naprej poslala. Utrujena sem že od čakanja.

Upam samo, da bo kmalu spet kaj sončka. Se mi zdi, da sonček res blagodejno vpliva na hormončke. user posted image  Za vse, ki čakate user posted image  tako močno stiskam pesti, da me že roke bolijo.

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

Neposredna povezava do sporočila: 3106
15.3.2011 19:37:52   
Jassika
janchek81 user posted image user posted image oh ne no. Pa sem brala, da ti vse dol tišči in sem ti hotla napisat da je to pravzaprav dober znak, ker jest sem jo 2x tko čakala, pa je bilo user posted image . In seveda da je user posted image veljal tudi zate, samo ne v tem kontekstu, bolj za mirne živce. Potem pa preberem, da je user posted image prišla user posted image tako da zdaj pa pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image . Mi je pa grozno všeč da ostajaš pozitivna, sploh po taki izkušnji ki si jo imela. Tudi zato ti bo trud sigurno poplačan, ker verjemite mi veliko je v glavi!! Način razmišljanja, življenja, vse to vpliva tudi na zanositev, preverjeno! Jaz nikoli nisem obupala, kljub temu da sem se že skorej sprijaznila s tem, da otrok nikoli ne bom imela (čeprav v srčku v resnici ne), ampak sem si vedno s pridhom user posted image rekla, ok priložnost za novi začetek. In ko sem resnično malo odmislila, se nehala obremenjevat z datumi, O, prihodom, delanjem testov.... evo pa je bilo. Res je tko, da pride takrat ko ne pričakuješ.
Katte, tole je veljalo tudi zate, vse kar sem že xoxox napisala tudi tebi želim in ja, punce ne predajajmo se. Življenje je prekratko - ravo danes sem izvedela za smrt v širši družini user posted image Moramo biti kar hvaležne, da smo sploh žive in lahko poskušamo, pa čeprav se tole sliši kruto. Dokler si živ, upanje je, ko te ni, tudi upanja ni. Zato pa glavo pokonci, mlade smo še, cel svet je še pred nami. Ni user posted image , da ne bo kmalu kakšna lepa novička za nas user posted image
Pri nas nič novega, gatke ostajajo suhe user posted image , jst pa se še kar počutim user posted image Hmmmmmmmmmmmmmmmm user posted image kaj pa vem, če je test zadnjič rekel nič ni. Pa tudi meni vse dol tišči in šraufa po vampkih, ampak vlije se nič, samo prozorni izcedek. Do četrtka počakam pol pa je čas za nov test. Seveda poročam in še vedno upam na najboljše... Pa hvala vsem, ki mislite na mene, verjemite mi, tudi to pomaga, res!!

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
15.3.2011 20:26:38   
mladika
evo še ena vam ponuja "ramo" za user posted image  in za "pihanje"...punce res ne obupat,ne smemo!!jst sem kr optimistična odkar sem bla na operaciji in upam da bo to kej pomagalo,pa čeprav se trudima že 17 mesecev in sem na trenutke res že utrujena od tega čakanja,ampak vem da se nam bo use poplačalo!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
16.3.2011 7:58:11   
Janchek81
xoxox verjamem, da maš včasih kakšne težke dneve in da imaš občutek, da se boš kar udala in obupala. Ampak ... le optimistilno naprej, ker NAM bo vsem ratalo, boš sama videla user posted image  in takrat bo toliko večje veselje in skakanje do stropa in nazaj user posted image

Jassika ja ja, je kr pršla, čeprou res tok čudna da groza, kr ena sluz zmešana s krvjo, čeprou sem prvo mislila, da maybe sploh ni user posted image  ampak je, čeprou zlo slabotna user posted image  kar pa niti ne vem a je to sploh ok al ne, glede na to, da sem imela prejšnjo res proti zdj MOČNO, zdj pa kr en 'plunc' user posted image   Čeprou vidš, jst se svoje 1. user posted image  žal ne spomnim kako sem to preživljala, ker niti nism do 6.tedna vedla, da sem noseča user posted image  zato je to vse zame novo in niti ne vem a ko si noseč a ti kaj tišči dol, ali si brez bolečin ... jaz niti nisem vedla NIČESAR, ni me pomoje nič bolelo, ni mi bilo slabo, bila sem zelo utrujena - ampak sem mislila da zato, ker sem imela v službi ogromno dela user posted image  No ja, žal se 1. user posted image  ni lepo iztekla user posted image  ampak vseeno ... žal je to del mojega življenja in to smo preboleli in moramo naprej, optimistično, da se nam kmalu pojavi user posted image  user posted image user posted image user posted image  Drugače sem tudi jaz včeraj imela potem en tako težek dan, kar na jok mi je hodilo, kar obupana sem bila, užaljena, obenem jezna ... ampak je potem minilo user posted image  Tako, da gremo v nove boje naprej user posted image  Veš kaj si jaz rečem ko dobim user posted image  , da bom še ta emsec lahko kkšn pirček spila, kkšnga pokadila, ubistvu delala stvari, ki jih potem NE BOM user posted image  in ne boš vrjela, da me to tud drži pokonci in pa predvsem nič misliti na to kdaj je O in a je al je ni in dons je 'kao' O djmo user posted image  ... ne ne ne, ne grem se več takih stvari, hočem tako kot 1. spontano, da pride ko pride, predvsem pa čim manj obremenjevanja s tem, ker se lahko samo obremenjujemo in obremenjujemo .. seveda je logično, če delaš na user posted image , da pomisliš vsaj 1. na dan kako bi blo luštno, če bi bila user posted image  in tko naprej ... ampak ... TUDI ZA NAS PRIDEJO TE DNEVI ... iiiiii kako jih komaj čakam user posted image user posted image

No dejmo punce, na dan s kkšno lepo novičko o user posted image   user posted image user posted image user posted image

Janchek81 ZA VSE VAS DRŽI PESTKEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
16.3.2011 9:05:45   
Katte
Dobro jutro, drage moje punce. Danes je pa tako čudovit dan user posted image . No, dež pada. Ampak jaz sem happy, za razliko od včeraj. Sem imela samo slab dan. No, končal se je lepše, kot se je začel. Tako da sem nazaj s polno mero optimizma. Tako kot ostale, vidim user posted image .
Ja, življenje je lepo. Živimo, mlade smo, okrog sebe imamo ljudi, ki nas imajo radi. Manjka nam samo vsaki ena pikica v trebuščku. Čisto mala, saj ne prosimo veliko. Nam bo že kasneje zrasla čez glavo user posted image  user posted image  user posted image .
Punce, pomlad je. Verjamem, da nam bo uspelo in da bo naslednja zima še lepša kot pomlad, ko bomo notri na toplem s štručkami v naročju.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 3110
16.3.2011 19:18:21   
Jassika
janhchek81 ja sigurno boš zdaj bolj pozorna na vse znake kot si bila prvič in jih boš tudi našla user posted image zmeri je tako. Pa hb, naj bodo čim hitreje a ne? Pa pišuka kaj ga zdaj s*račka tale tvoja user posted image ? Verjamem, da ni niti malo fino, ampak po mojem to ne bo vplivalo na delanje user posted image , saj vidiš včas mal bolj, včas mal manj, more bit zmer mal drugač, da nam je še zanimivo user posted image Hec na stran, upam da naslednja sploh ne pride in tako ne bo ne močna, ne dolga, ne nič in bo vsaj 1 leto na počitku!
Katte lepo da si nazaj pri optimizmu, tako se govori
zato pa kar mal nerada zamorim temo ko končno spet mal veselja veje, ampak mene je obiskala user posted image danes ponoči v vsej svoji veličasnosti user posted image . Ampak, ne sploh nisem neki slabe volje in user posted image Kot sem rekla imamo smrt v družini in ta trenutek sem samo vesela da živim in se lahko trudim. Če ni bilo ta mesec, bo pa naslednjega. In sigurno bom user posted image takrat, ko se ne bom tako počutila, kot sem se ta mesec - nosečo namreč. Hebat ga, to mal hormončki nagajajo. Evo, zdej se bo zima počasi poslovila, postalo bo bolj toplo, hormončki bojo začeli nagajati in meseci se barvati v user posted image . Komaj čakam!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
16.3.2011 21:18:48   
Arual
Hey.

Kako kaj?? Pri meni ni nič kaj rožnato stanjeuser posted image . Sem včeraj in danes torej 12- 13 dan ciklusa zopet dobila krvave izcedke, take nitke gredo ven user posted image . Res sem razočarana.
Ne vem, mogoče to povzroča rmanov čaj al pa se samo moji hormoni uravnovešajo user posted image .

Počakala še bom kaj bo, če se bodo izcedki ponavljali naprej, bom spet šla k ginekologu in zahtevala da mi naredi pregled in uz. Če ne bo hotel črta od njega in k drugemu!!!!
Punce pozitivno razmišljajmo, enkrat nam bo uspelo!!!!!!!!!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
17.3.2011 7:01:49   
Janchek81
Jassika joj ej, to bi mogla slišat te zgodbe, ki so se mi dogajale prejšnje leto, to je blo vse skp kr-neki, res user posted image  in valda nisem bila pozorna na to, da bi bla pa lahko noseča, če so mi na urgenci rekli, da sem prejšnji mesec zakrvavela, ker je šel plod naprej in pol so mi vse kolegice govorile, da bom zdj šele po ne vem kolkih dneh dobila user posted image  in valda, pol sm pač čakala in čakala in je ni in ni blo ... no pol se itak vse skušej ni dobr končal ampak pravm, da zdj bo itak drgač, ker ko pride un dan ko nej bi prišla user posted image  ze razmišljam a bo pršla al ne, a mam kkšne nosečniške znake al neuser posted image , pol je en dan  mimo pa kr upam in upam ... pol pa ... sj veš zaključek, je pač tud ta mesec tečkaaaa pršla user posted image  ampak ja .. brezveze se sekirat in obremenjevat, pač sm rekla, bo že ko bo ... čeprou na čase me kr mal zvije, kako bi blo že lahko luštn, bi mela že skor 2 mesca starga fantka pa bla bla user posted image user posted image  ampak ... potem dvignem glavo in si rečem TUDI MENE ČAKAJO TE LUŠTNI DNEVI in grem z optimizmom naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz upam, da nam pomlad prinese čimveč user posted image   Zdaj pa v nove boje naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
17.3.2011 8:17:18   
Katte
Preveč straši user posted image  okrog te dni. Jassika, user posted image zate, vsem nam pa  nešteto user posted image , da se vse kmalu preselimo na nosečniške teme. Ja, včasih je težko biti pozitiven. Ampak me to zmoremo. In itak da ne bomo obupale. Cilj je jasen, pot do njega pa sicer nekoliko ovinkasta in strma, ampak bo potem toliko lepše, ko bomo tam. Do takrat pa razvajajmo sebe in svoje drage (pa otročičke, tiste, ki že imate kakšnega) in uživajmo v življenju.
Arual, je možno, da imaš samo ovulacijsko krvavitev? Če je, potem to pomeni, da bo ta cikel kratek in je lahko čez dobra dva tedna user posted image . Kako pa si drugače? Ti uspeva izgubljati kilograme?
Pogrešam witch, se že nekaj časa ni oglasila. Pa druge na tem seznamu tudi.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 3114
17.3.2011 8:42:36   
sivk1
Ojla punce!

Kot vidim nam user posted image user posted image user posted image ne da miru. Za vse nas stiskam pesti, da je drug mesec ne bo, da končno zagledamo user posted image . Mi smo veselo na delo user posted image . Ampak sem tako mirna se sploh ne obremenjujem kaj bo, kot da mi je vseeno. user posted image
Vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
17.3.2011 8:52:50   
Janchek81
sivk1 to je edino pravilno, da se ne obremenjuješ, velik sreče, da ti skoz tkole rata user posted image  men prejšn mesc je, ko sm jo pa zdj dobila mam pa kr občutek da komi čakam kdaj nj bi bli O dnevi in bom pomoje že spet mal pod pritiskom user posted image  in ta človeška psiha ... pa kaj nej nardim .. sej  maybe mi pa rata, pa se bo tok delala na bajtici, da na to niti pomislla ne bom user posted image user posted image

(odgovor članu sivk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
17.3.2011 9:32:06   
SamoTi
Ooo, je nasramen ta mesec, da nam ne prinese nič user posted image user posted image . Ampak saj bo....
Pri meni je trenutno bolj pestro, sem začela delati pripravništvo, tako da ne razmišljam toliko o vsem tem, kar je verjetno boljšeuser posted image . Če bo ciklus tako kot mora biti user posted image  pričakujem nekje okrog 26.

Držim pesti za vse nasuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3117
17.3.2011 11:27:27   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image SamoTi......26.3.2011user posted image
 user posted image  Jassika........x.4.2011 user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image dspela... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image

Seznam mamic

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
17.3.2011 13:23:29   
mladika
sam res punce,ke se je pa naša witch zgubilauser posted image ne duha ne sluha o njejuser posted image user posted image pri nas še čakamo kaj nam bo tale mesec prinesu,sem se pa zjutri zbudila bolj tak depresivna in skus tuhtam o tem a bo al ne bo,pa kdaj bo,pa zakaj še ni,itd.Kaj čem ne morm bit skos optimistična ko pa vem da meseci minevajo mi smo pa še zmer na istem kot lani takle cajt!!user posted image user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
17.3.2011 13:37:58   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image SamoTi......26.3.2011user posted image
 user posted image  Jassika........x.4.2011 user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image

Seznam mamic

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
17.3.2011 13:44:15   
Katte
mladika, vse poznamo vzpone in padce. Jaz sem optimistična oseba, ampak na trenutke mi je vseeno hudo, izgubim upanje. Na srečo se hitro poberem in vztrajam naprej. Ampak verjamem, da bo na koncu vse dobro za vse nas tukaj.
Samo upam, da bo to kmalu user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
17.3.2011 14:01:34   
Janchek81
Katte sj smo pomoje VSE prbližno take user posted image  Jst sm tud optimistična oseba ampak na čase me pa tud tok stre da si mislim, da groooza, zakaj že ne rata, kaj je narobe, kje je problem..itd in pol sm tist dan dobesedno depresivna in mi gre kar vse na živce, najraj bi se zadrla in zjokala user posted image  ampak potem pride drug dan in si rečem, saj je naslednji mesec  ne bo, saj tudi mene čakajo lepi in veseli dnevi in se postavim nazaj na noge in že spet upam tako kot vse druge user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
17.3.2011 16:08:25   
witch
Evo mene user posted image vidim da ste me že pogrešale user posted image

xoxox, janchek, jassika, arul, vesper user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas. Punce pogumno naprej.
mladika in vse zgoraj je težko,pridejo temni dnevi. Ampak moramo vztrajati. Čeprav bi sama najraje obupala, hudo mi je, pa nimam več volje, energije. Ko sem prišla do neplodnostne na spermiogram, bi se najraje obrnila in šla. To je ta stavba ki bi naj pomagala do otroka, v tej stavbi se bo "odločalo" o tem kako naprej, v tej stavbi me bodo verjetno oplodili kot žival.... Ne vem če lahko grem skozi to. NE vem koliko sem res močna... Ko sem v čakalnici sedela še z zelo mladimi pari, ko sem videla punco pri še ne 30ih kako je s polno vrečko injekcij  in podobnega s.ranja zapuščala čakalnico sem se res zamislila. Zakaj nekdo res dopušča da se to dogaja? Zakaj ne moremo imeti vsi otrok? Zakaj? Zakaj? Zakaj? Kaj je ta ženska slabša od ene druge, ki ima celo četo nenačrtovanih otrok, katere tepe? Zakaj se prav meni to dogaja? Cel krog vzponov in padcev, upanja in obupanja, ampak nikoli pa ni veselja, tistega, ki ga čutiš ko dosežeš vrh. Verjetno ne bo dobro če obupam. Tako, verjetno nikoli ne bom dosegla vrha. Vztrajti moramo, upati in se truditi. Čeprav je težko...
Punce dobile smo malo sončka, pomladne temperature, narava se je začela prebujati in to res ni čas ko bi me obupale. Ne! To je čas, ko bomo še volj vztrajne, ko bomo še bolj močne, ko se bomo tudi me prebudile, to je čas, ko bomo tudi me dosegle vrh gore. IN vem da ga bomo. Nekatere že ta mesec, nekatere naslednji, nekatere s pomočjo medicine. Ampak vse bomo dobile svoje zakladke. KEr vem, da nekdo tam zgoraj, ki vse to ureja, ni pozabil na nas in ne bo dopustil, da tako dobre ženske, ki bodo fantastične mamice, ne bi dobile svojih zakladkov.

Hitro nasmeh na obraz in z optimizmom naprej  user posted image   user posted image   user posted image   za vsakim  user posted image   posije  user posted image ! In tudi nam bo user posted image
user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 3123
17.3.2011 17:43:34   
Arual
Katte upam da je to res blo to, sva bla dan prej pridna user posted image . Kg, grejo lepo počasi dol, nekje 1 kg na teden, kar sem full zadovoljna, lepo počasi. Bo zdaj postalo bolj aktivno, ker bo zunaj tako lepo vreme in takrat sem jaz zunaj in ne za 4-mi stenami in na računalniku user posted image . Jaz sem sedaj malo manj obremenjena z zanositvijo, hodim na tečaj angleščine tak da sem s tem zaposelna in seveda z iskanjem službe. Enkrat bo to tudi meni uspelo - dobiti šiht user posted image user posted image

Punce vse nas čakajo nekje naši sončki!!! Enkrat bo uspelo tudi nam!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
17.3.2011 17:46:17   
Arual

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Punce dobile smo malo sončka, pomladne temperature, narava se je začela prebujati in to res ni čas ko bi me obupale. Ne! To je čas, ko bomo še volj vztrajne, ko bomo še bolj močne, ko se bomo tudi me prebudile, to je čas, ko bomo tudi me dosegle vrh gore. IN vem da ga bomo. Nekatere že ta mesec, nekatere naslednji, nekatere s pomočjo medicine. Ampak vse bomo dobile svoje zakladke. KEr vem, da nekdo tam zgoraj, ki vse to ureja, ni pozabil na nas in ne bo dopustil, da tako dobre ženske, ki bodo fantastične mamice, ne bi dobile svojih zakladkov.

Hitro nasmeh na obraz in z optimizmom naprej  user posted image   user posted image   user posted image   za vsakim  user posted image   posije  user posted image ! In tudi nam bo user posted image
user posted image user posted image user posted image

Se popolnoma strinjam s tabo witch!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?