matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl Uh jst bi tut s CR! a misliš, da je to mačji kašelj? v začetku nosečnosti sem si ravno tako mislila, kak fajn, te pičijo, zaspiš in je vse mimo....ampak na koncu pa si nisem ničesar bolj želela kot biti pri zavesti, ko se bo zgodilo.....in res....mislim, da so mamice, ki imajo žal cr prikrajšane za tisti prvi trenutek....TISTI.....neponovljivi....žal.... Tukaj pa se popolnoma strinjam s tabo! Pa otroka ne vidiš takoj in ga ne slišiš.Ni lušno,čeprav se mogoče sliši tako. To je pa tudi res. Samo očka je videl našo punčko po porodu, ko so mu prinesli. Jaz sem videla svojo punčko 24 ur kasnej, ker sva obe bile v INT (rojena v 34.t) HB da je samo 1 dan in noč bila v INT, da potem sem jo imela pri sebi. V Avstraliji kje sem jaz živela 18 let tam pa drugačno naredijo. Tam ti dajajo epiduralno da si lepo budna in še mož/partnerja imaš ob sebi, da čist nič ne zamudiš kot tu v Sloveniji (in še kje druge) Ja,v A imajo marsikaj drugače kot pri nas.Meni so pri tretjem porodu ponudili spinalni CR,ko si buden zraven,pa me je bilo preveč strah,kako bi to zgledalo,pa poslušaš jih,kako se pogovarjajo zraven,ne vem,nisem upala,priznam.Sem bila preveč živčna,pa še čakala sem,ker je ena imela urgennega pred mano,so njo naprej vzeli,kar je logično. Mene je že bilo strah, ko so mi modrosti zob ven izpulili, ko sem poslušala kako so govorili, GROZNO Saj to je ravno tisto,kar me je bilo groza.Pa sploh,kaj če se kje zalomi,pa vse slišiš.Uuuffff!