|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
18.6.2012 11:40:25   
amyZ
Oh user posted image  ponedeljek je danes user posted image !!!! Jaz pa čisto pozabila user posted image . Zdajle sem se spomnila na kavico user posted image . Smotka!!!

(odgovor članu Tangerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
18.6.2012 14:54:29   
malek
...jst tudi pozabla...user posted image user posted image se me je že prijela nosečniška pozabljivost.... zdej sem se spomnilaaaa user posted image user posted image ....

kak je blo? res sem smoootanaaa...user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
18.6.2012 16:00:20   
niwci
Nč kar ste zamudile ste zamudila user posted image , me smo se mele fajn user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
18.6.2012 17:53:35   
amyZ
Hehe...ja, res je, stvar zamujena, ne vrne se nobena user posted image . Premalo smo se menile o tem oz. bi si morala na koledarju označit. Ja nosečniška pozabljivost user posted image , čeprav se me še drži je bolje kot je bilo prve mesece. Takrat sem pa res si mogla vse napisat.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
21.6.2012 8:21:36   
nincrli
ccc pozabljivke, zdaj pa ve dajte drug datum user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
21.6.2012 12:18:17   
malek
heeeeloooouuuu dekleta,

kje se skrivate?user posted image ...zunaj pripeka...še nikoli v življenju mi ni bilo tako vroče kot zdej, sem čist... user posted image user posted image ...kako se pa kej ve držite???

...aja eno vprašanje....baje, da termalna voda za nosečnice ni priporočljiva...to sem izvedla včeraj...pa mi je vse dol padlo....sem se hotla it namakat v čateške, pa očitno nič iz tega.....torej zanima me, če ve kera zakaj in kakšne so posledice, pa če to vela za celo nosečnost al samo po obdobjih...pa tudi kje lahko kupim čepič za kopanje, sem vprašala v trgovini pa me je samo čudno gledala....user posted image user posted image ko da sem pala z marsa....

aja, pa konec krize...user posted image user posted image user posted image ...končno si lahko oddahneva in uživava v nosečnosti in pričakovanju maleka...se mi je tak vleklo, kot da ne bo 12 tedna nikol.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....jeeeeee, jeeeeeee, jeeeeee....

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
21.6.2012 12:24:23   
Tangerina
Malek, česttttiiiiiitke za končano krizno obdobje, vendar čuvaj se še vseeno, saj veš - nikoli niso le prvi 3 mesci krizni... Ampak optimistično naprej in uživaj v nosečnosti!user posted image

Kar se termalne vode tiče, sm se prejšnič pozanimala. Baje ni dobra oz. priporočljiva zaradi vseh živih bakterij v vodi (masa ljudi, nekateri kot vemo tudi opravljajo malo potrebo v bazne...), in lahko pride do vnetja, ni pa pomembno. To velja predvsem za prve 3 mesece, zato se bolje pozanimaj kako je za drugo tromesečje...

Držte se v senčki, s hladnim sadnim smoothijem , njam njam user posted image user posted image

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
21.6.2012 15:04:11   
malek

tangerina hvaaaalaa user posted image .....se čuvam in drugi me pridno čuvajo... sem skoraj kot v user posted image ...res so prijazni in potrpežljivi z menoj, ko znam bit prav prasičkasto tečna....user posted image ...baje, da bo šlo od danes naprej na bolje in tega se že vsi skupaj veselimooo.....user posted image user posted image

ne vem....jst sem slišala, da prav termalna voda kot voda ni dobra, ne pa zaradi umazanije, ker itaq bi si dala noter čepič in bi bakterije in ostala umazanija ostala zunaj, hahahaha....ker pol bi bil ta problem mala malca...saj pol bi mi umazanija isto škodla nosečki kot nenosečki....ne veeeem...baje, da je problem v vodi...ker kopanja v bazenu ne odsvetujejo, če uporabljaš čepič....

ne vem mogoče sem preveč občutljiva in znatiželjna.....user posted image ...ampak tako rada bi svojo guzico namakala v čateških...majo tak prijetno tooooplo vodo....mmmmmmmMMMMMmmmm....moj pa pravi, da neeeeeee.....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1058
21.6.2012 15:18:17   
amyZ
Malek ... ti čepki, kot jim praviš so tamponi za plavanje. Povprašaj po tem imenu user posted image . Sicer pa tako, Pušenjak recimo pravi, da ni neke hude panike, je pa res, da so v nosečnosti že tako večje možnosti za vnetja kot drugače. Sama se nisem namakala, sploh pa se ne bi šla na Čatež, pozimi ne zaradi klora v notranjem bazenu, ko komaj dihaš, zdaj poleti pa predvsem ne zaradi vode. Ene se kopajo, druge ne. Jaz sem se namakala kar v domači banji, zdajle grem pa še malček za en dan na morje, da se še tam zmočim. Morje bolj priporočajo. Ali pa bazene kjer imajo rpeverjeno kakovost vode, samo to pri nas ful redko najdeš. Žal. Je pa tvoja odločitev ali boš šla ali ne, tisti tampon pa tudi ni 100% da ne zaidejo kakšne bakterije notri. Sicer pa imamo ženske v nožnici itak milijon bakterij user posted image . Tako, da se odloči. Jaz sem se raje odločila da ne bom, nekatere se pa kopajo, kot drugače vidiš. Spet druge se še v morju ne upajo. Kakor je.
Super, da si čez krizno obdobje in da je vse ok!!! Seveda se pa vseeno pazi! Pa ne sončkaj preveč trebuščka, zaradi kože, ne zaradi kakšnih drugih učinkovin, ampak da te ne opeče in bo koža bolj slaba in se bo hitreje popokala in podobno.

No, v glavnem meni vročina dela ful težav. Začela sem tudi malo že zatekat, tako da moram res vmes it ležat in noge gor dat, da malo uplahni vse skupaj. Nič kaj luštno. Ponoči mi zatekajo prsti na rokah. Počasi bo vse več težav, tale vročina pa nič ne pomaga user posted image . Ampak bo že, še dobrih 5 tednov pa bo. Ali pa še kaj manj user posted image . Danes in jutri imam namen kupiti še zadnje zadevice, čez vikend oprati cotke in vse pospraviti in pripraviti, da ne bo potem kakšne panike.

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
22.6.2012 8:14:12   
nincrli
Malek user posted image če bi ti vse te nasvete poslušala, bi lahko ležala celo nosečnost doma.
Jaz se v prvi nosečnosti nisem kopala ampak tud nisma hodila na bazen. Zdaj, ko imam tamalega pa ni šans, da ne gremo na bazene in tud ni šans, da ves čas sedim zunaj in se ne grem kopat. Tako, da sem se kopala tudi že v čateških 2x. Sicer manj kot bi se drugače, ko je bila gužva nisem šla več not. Sem bila brez čepiča user posted image Sem jih pa včeraj nabavila, v mullerju imajo od sente, modra škatla, ženska s kopalkami je gor narisana. Imaš tudi v lekarni, sam za 3x ceno teh v mullerju.
Termalna voda pa ni priporočljiva tista ta topla (zaradi pregretja) in ne ta v navadnih bazenih.
Tako, da malek kopalke gor in v čateške!! user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
22.6.2012 8:15:54   
nincrli
Aja pa prej še po čepiče v mullerja user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
22.6.2012 11:44:19   
malek
amyZ

Komaj čakam morje, ko se bom namakala brez skrbi...še malo...jst sem čisto morsko dete in sem že nestrpna...morje, morje....ooo jst bi tudi šla že zdej na morje...pa ne morem, ker mam še en izpit ta teden ko pride, pol mamo še eno poroko, pa nuhalno pa pregled pol še pri zozozdravnici....pol pa končno lahko greeeeemmm....uživaj 100 na uro...
ja, čist vesela, da je krize konec ti pa še malo in boš čisto zares končala eno obdobje in začela z novim....dobila boš malega dojenčka....jooj...moremo se dobit prej predno jst odpeketam na morje in prej predno ti dobiš malega maleka...

glede vročine smo že dve, ampak si sploh ne predstavljam kako je šele tebi, ko se pa že jst pritožujem....res si bogica...tole zatekanje ni nič kej prijetno...naj te tolaži misel, da še malo in boš dobila prečudovito nagrado, ki bo odtehtala vse tegobe in napore...joooj tak kmalu user posted image user posted image ....
ostani tako mirna, kot si bila do zdej...pa se bo vse poklopilo....ne daj, da te kakšna malenkost vrže iz tira....pripravljena si in to so samo še malenkosti...pa med delom veliko počivaj...da se ne boš preveč preobremenila...

nincrli

...tudi to je res...se strinjam s teboj in z amyZ....najslabša stran nosečnosti je to, da nihče ne ve zagotovo kaj škodi in kaj ne, kar pomeni, da se mora vsak posameznik odločit kako bo v določeni situaciji reagiral....to me pa malo že user posted image ... glede čepičov hvala za nasvet kje se jih lahko kupi....user posted image

no včeraj sem pisala G.preskarju glede kopanja v termalni vodi v čatežu in njegov odgovor je bil takšen....Lep pozdrav,
menim, da se nosečnice lahko kopajo celo nosečnost. Ne potrebujejo čepov. Izogibajo naj se sončenju, vročini , vročim kopelim , džakuzijem...

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
22.6.2012 14:54:19   
nincrli
Ma ja... vsak daje neke svoje smernice(dohtarji, forumi, prijatlce, babice, mame...) in potem se moramo pač same odločit kaj in kako bomo naredile. Mal zdrave kmečke pameti pa bo vse fajn šlo user posted image

Super, da si vprašala Preskarja. Drugače pa te tampone bom jaz uporabila res tam, ko je ful velik folka, v čateških npr., na morju pa ne.

Ja ta vročina mene tudi ubija. Jaooo user posted image No danes je hb znosno.
Je bil pa tamali ta teden ob 4h ali 5h pokonci in ni več zaspal, tako da smo imeli kar pestro.

Optimism always works!!!

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
22.6.2012 15:12:01   
Anonimen
še ena user posted image iz okolice KK.

(odgovor članu nincrli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
22.6.2012 15:20:19   
amyZ
Malek ... se mi zdi tale naš G kar kul. Meni so vsi neki paniko delali, ko sem rekla, da grema z mojim v 28t na dopust se vozit do Nemčije in nazaj za 4 dni, pa je on rekel, da ni problema, samo da ne grem ravno na drug konec sveta user posted image . Glede nekaterih stvari je pa precej strikten, kar je tudi prav. Ja drugač pa res komaj čakam jutri morje, vendar sva nekako rekla da greva v Umag ali Novigrad...dovolj daleč in dovolj blizu user posted image . Nikdar ne veš user posted image .

Je pa res danes bolj luštno, sploh ko malo popiha. Majka glede na prejšnje dni. Ko je zrak kar stal. In ja, samo od te vročine zatekam, ker se je ravno takrat začelo, prej pa ne. Zdaj sem ugotovila, da če počivam so noge ok, so pa prsti na rokah zatečeni, in obratno. Se mi očitno ta voda sprehaja po telesu user posted image . Ma bo že...že tako je bilo skoraj celo nosečnost brez težav, nekaj jih pa more bit, sploh ker grem v zadnji mesec počasi.

Ja mogoče bi se dobile zdaj proti koncu meseca ali začetku naslednjega. Pa tako, da se vsak dan spomnimo ena drugo user posted image  da se ne pozabi user posted image .

Drugače sem pa res včeraj nakupila še zadnje zadeve, danes grem pa samo še po modrček, ker sem včeraj pozabila. Potem bom pa res imela vse kar potrebujem, oz. kar naj bi potrebovala, če bo pa še kaj se bo pa dokupilo. Glavno da jaz ta vikend vse pripravim, operem in zlikam in bo to to. Potem pa še veselo čakamo en mesec, mogoče manj (kar kar malo upam). user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
23.6.2012 9:55:42   
Tangerina
Punce, da še vam sporočim, včeraj smo bili na prvem pregledeku :)

Danes sm o stari natanko 6t, veliki 4,03mm in srček nam že veselo utripa user posted image v petek immao ponoven pregled, ker se bo že vse skupaj malo bolj videlo user posted image že odštevamo do naslednjega tedna, jupiiiii user posted image user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
23.6.2012 11:56:40   
ava_sa
Tangerina potem si ti tudi v februarkah, ane? user posted image
jaz bom pa zdej 8t, v torek pa pregled user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1067
23.6.2012 11:58:55   
Tangerina
Jaaa, tudi februarka user posted image le da sem pozabila vprašat za točen PDP, je blo tolk vprašanj da sem tega čist pozabila user posted image bomo pa drug teden user posted image

Držim pesti da bo vse tko kot mora bit user posted image

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
29.6.2012 12:41:26   
malek
....hej nosečnice kako ste kaj??... zuni šajna za znoret.... kaj kej počnete v teh dneh...vidim da za računalnikom ni nobene... amyZ kako se držiš??? ti je kaj bolje ali še vedno zautekaš in nautekaš??....

jojjj še malo pa nuhalna...sploh ne vem zakaj me je naročila tako pozno...šele v 14 tednu....v ponedeljek...kmalu hmalu user posted image user posted image ....pred mano pa še poroka in nedeljsko praznovanje 20 letnice.....ooo čist boga bom...user posted image

važno da prej v petih letih ni blo nobene poroke zdej pa v enem mesecu 2... svojo obleko sem si dala že drugič širit in sploh ne vem če se bo tokrat dalo še kaj ven vzet...al bom rabla novo....ojjjoj, čist sem žalostna...pa tak sem se veselila kak se bom zrihtala.....user posted image ...mislimmmm, kot da me zanalašč hecajo ko vsak dan skoraj ugotovimm...aha, tega pa ne morem več oblečt....joooj joooj kaj še booo...user posted image

pridne bodte in držte se user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1069
29.6.2012 16:01:22   
Tangerina
malek, živijo! user posted image
js se bolj kot ne držim notri, ker zuneja enostavno ni za bit user posted image ravno smo prispeli domov z drugega pregleda, prvič smo slišali utrip user posted image najinega user posted image user posted image NEPRECENLJIVO!! user posted image
Zj pa odštevamo dneve do danes čez en mesec, ko bomo zopet videli našga angelčka na ekrančku user posted image user posted image raste pa ko velki, v enem tednu za masne 3mm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
30.6.2012 9:10:10   
amyZ
Tangerina - ful lepo slišat srčka a ne? Jaz sem ga prvič na nuhalni. Kako hitro nabija user posted image . Se spomnim, da na začetku sem bila jaz ful neučakana glede pregledov, potem pa se navadiš, sploh ko ga čutiš veš da je ok.

Malek - uh...vroče je, vsak dan bolj...in meni se zdi, da diham skoraj na škrge user posted image . Že zdajle, pa je ura komaj 9h mi je ful vroče, včeraj je bilo vsaj zjutraj malo sveže. Ma glede zatekanja je pa tako, če se pazim, počivam vsake toliko časa, ne stojim ali sedim predolgo je kar ok. Malo so skoz zatečene, ampak kaj čem, glavno da niso preveč oz. da bi bilo to nevarno. Sicer pa pijem koprivin čaj, ki odvaja vodo in pa jem lubenico, po nasvetu še ene nosečke. Tako da sem stalni obiskovalec wc-ja, kar sem bila že prej, zdaj pa še bolj user posted image . Pa mažem se z eno kostanjevo kremo. Pač poskusim vse, če me kaj matra, taka sem.

Je pa ravno danes še točno 1 mesec do mojega PDP, čeprav resnično upam, da bi vsaj za kakšen teden pohitel user posted image , ker se mi že malo vleče. Tudi pripravila sem že vse, včeraj sem ravno lepila nalepke na steno (bomo imeli take opice nad previjalno in posteljico). No, še vedno izdelujem albumček, bom morala pohitet in pa eno torbo zdaj spreminjam v previjalno torbo za k vozičku (dodatki, da bo bolj otroška).

Sma pa z mojim naročila majčke za dedke in babice, vsak bo dobil ob rojstvu vnuka svojo, ker bodo vsi prvič dobili vnučka user posted image . Za mojega pa imam spravljeno knjigico Sinček sonček, tako malo za foro, da jo dobi po rojstvu. Mu bom povedala v porodnišnici kje ga čaka user posted image . Še eno posvetilo mu moram notri napisat pa bo.

In kako ste kaj ve punce??? Greste kaj kmalu na dopust? Meni se tako lušta po morju, prejšna sobota je bila občutno premalo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1071
30.6.2012 10:07:28   
Anonimen
Meni je slabo za znoret in občasno se mi vrti rahlo me glava boli.Ta vročina me ubija user posted image kako ste si pomagale da vam ni blo slabo?do kdaj traja slabost?

(odgovor članu amyZ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1072
30.6.2012 11:32:11   
špica84
Živjo anonimna slabosti naj bi trajale nekje do 12t lahko pa tudi dlje :/.Upam da se kmalu vnesejo

Jaz pa imam na današnji dan še 2m do mojega PDP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
30.6.2012 11:41:18   
Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

Tangerina - ful lepo slišat srčka a ne? Jaz sem ga prvič na nuhalni. Kako hitro nabija user posted image . Se spomnim, da na začetku sem bila jaz ful neučakana glede pregledov, potem pa se navadiš, sploh ko ga čutiš veš da je ok.

Jaaaa, čuuudovoti zvokec je to user posted image tako lepo enkaomerno nabija, prav pomirja me user posted image
Ufff, ki je šefebruar, včeraj mi je dala uradni PDP, 19.02.2013 user posted image user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
30.6.2012 16:38:23   
amyZ
anonimna - jaz sicer nisem imela slabosti vendar so punce pravile, da jim pomaga če skoz neki grizljajo (kake bobi palčke), ingver naj bi pomagal, koka kola,... Kakor kateri. Želim ti, da hitro mine slabost!

špica84 - jaz pa imam ravno danes še en mesec user posted image  kot da bi se zmenile user posted image . Naj ti hitro minejo...meni je bilo čisto kul, do izpred enega tedna, dveh, ko me je začelo že vse bolet, vročina, zatekanje in to...in potem že res kar pričakujem kdaj bo. Upam samo, da se ne bo ful vleklo.

Tangerina - hehe... maš PDP na moj rd user posted image . Tako da če bo kaj pohitel bo vodnar, če ne pa ribica user posted image .

Ravno zdajle ko pišem ima moj žurko v trebuhu. Prav res že boleče je na čase, nima nič občutka user posted image . Trebuh pa itak čisto deformira, to niso več valovi ampak pravi cunamiji user posted image !

Komaj čakam v torek pregled, da me ornk pregleda preden gre na dopust. Upam, da pride kmalu nazaj, verjetno bo pa kakšno nadomeščanje, glede na to, da grem proti koncu in da so pregledi pogostejši. Me pa zanima kdo bo nadomeščal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?