|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
23.1.2012 10:42:43   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

oo čvekice so nazaj =) kako smo kaj?

Pri nas vse po starem, pa vi?

Hehe kdo nas je najdu user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 926
23.1.2012 10:49:04   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

oo čvekice so nazaj =) kako smo kaj?

Pri nas vse po starem, pa vi?

Hehe kdo nas je najdu user posted image

user posted image   user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 927
23.1.2012 10:53:51   
niwci
sm prou mogla it pogledat kiri je tvoj nick, če si taprava user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 928
23.1.2012 11:17:12   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

sm prou mogla it pogledat kiri je tvoj nick, če si taprava user posted image

Bi sam ticker pogledala, ne morš sfalit user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 929
23.1.2012 11:26:39   
niwci
user posted image user posted image user posted image ja mi je prepozno potegnlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 930
27.1.2012 11:25:49   
monita
hej

še ena in okolice sevnice...
če se vam seveda lahko pridružim...
mi pa pričakujemo maja še enega bebija... a je še katera nosečka do maja?

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 931
27.1.2012 16:25:08   
štrumfek
Pri nas vse tko kot je blo =) komaj čakam na pomlad.. da bodo spet igrala pri ribniku aktualna... user posted image Pa pri vas? Zdej k ste na svojem...?  že 100 let je minilo odkar smo šle nazadnje na kavo tko, da bi se to lahko v kratkem izvedlo  user posted image

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 932
27.1.2012 16:26:58   
štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Hvala user posted image

Punce, katere pediatre boste-imate izbrane? Kje ima Poževski ordinacijo?

v ZD Krško

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 933
6.3.2012 14:31:49   
Majchy111
Ojla,

še ena nosečka, ki ima rok poroda konec julija in kmalu tudi na novo priseljena v Šentjanž. Tako da bom ZELO:) vesela kakšne družbe, glede na to, da tam okrog ne poznam nikogar.

lp

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 934
6.3.2012 14:59:50   
moja čili
O Majchy111, lepo me veseli da si se pridružila.

Želim ti lepo in zdravo nosečnost...še lepši porod.
Sicer nisem iz Šentjanža smo pa kdaj med vikendom v Šentjanžu in ti verjamem, da bi ti družba prav prišlauser posted image .
Mi imamo že 1 mesec staro štručko, za sprehod bo pa vseeno dobro, a?

lep spnčen dan vsemuser posted image

(odgovor članu Majchy111)
Neposredna povezava do sporočila: 935
7.3.2012 11:04:59   
Majchy111
Super, seveda, bom zelo vesela. Me je kar malo strah kako se bom navadla....kr ornk strah user posted image
tko da res upam, da gremo kdaj skupaj na sprehod:)

lp

(odgovor članu moja čili)
Neposredna povezava do sporočila: 936
7.3.2012 11:39:02   
moja čili
Majchy111: Nč te nej ne bo strah...prou lepo se boš mela v Šentjanžu, sej so ljudje zelo prijazni in dejansko maš lahko blažen mir podeželja :)
No ti sporočim, ko bomo kdaj v tistih koncih :)
Če nisem preveč firbčna, v kateri konec/zaselek Šentjanža pa se seliš?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 937
7.3.2012 14:34:43   
Majchy111
Sej vem, da so prijazni, sam usejen bo čist drgač k zdj in me mal skrbi.
selima se pa v Koludrje....tko da za sprehajat nimam glih velik, k je pol glavna cesta brez pločnika:(

lp

(odgovor članu moja čili)
Neposredna povezava do sporočila: 938
7.3.2012 15:11:33   
modra82
Pozdravljene,

jaz sem pa iz Sevnice in imam rok konec septembra. Še katera iz tukaj?

Neposredna povezava do sporočila: 939
7.3.2012 15:11:59   
amyZ
Maychi - pozdravljena! Sigurno boš našla kakšno družbo tam. Meni se zdijo prav lepi kraji v tistem koncu. Sama sem iz Krškega, kar je pa kar nekaj kilometrov stran. Tako da za vozičkanje ne bo prišlo v poštev. Bom pa tudi jaz konec julija mamica :) Upam, da se boš čim boljše navadila na novo okolje, našla nove znance in nasploh dobro umestila. Itak pa obstaja internet in telefoni, pa ti zna biti tudi zaradi tega olajšano, ko se lahko slišiš s prijatelji in to.
Lahko pa se pridružiš skupini julijke 2012, smo tudi na FB samo moram poslati prošnjo tukaj na forumu naši članici.

Neposredna povezava do sporočila: 940
7.3.2012 16:27:25   
špica84
Ooooo modra82,zame tako veš da sem s teh koncv a ne

Amyz kako si mi kaj.A si za kakšno kafe v kk.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 941
7.3.2012 18:47:21   
amyZ
Jaz sem v redu, v bistvu mi gre kr fajn user posted image trebušček raste, težav ni.

Imam pa zdajle v kratkem strokovni izpit, jutri pisni del in naslednji teden še ustnega. Tako da v tem času sem okupirana med knjigami in 4 stenami. Po tem pa ni problema, bo cajta dosti :) pa se kamot lahko zmenimo...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 942
7.3.2012 20:07:50   
Majchy111
amyZ HVALA TI za te besede. verjetno bo potem lažje ko bom dejansko stanovala tam, kot pa sedaj ko pridem enkrat na
teden. Upam pa da se še katera pridruži, ki je kaj bližje doma, za kakšno user posted image in čvek:)

Kdaj pa imaš rok? Jaz 23.7, drugi teden imam težko pričakovano morfologijo:) sem firbec ali je user posted image
ali user posted image :)

Če ti ni težko, prosim pošlji prošnjo ja, da se vam pridružim še na fb:)

lp

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 943
7.3.2012 20:10:37   
amyZ
Najlažje bo če pošlješ zasebno sporočilo članici xdmx (pod julijke jo boš našla) in v njem napišeš tvoje ime na FB, ker je skupina skrita in te mora ona dodati.

Jaz imam rok 30.7. in se je že na nuhalni pokazal v vsem svojem sijaju user posted image  razen če ne bi kaj odpadlo, bo fantič. Morfologijo imam pa 21.3.

< Sporočilo je popravil amyZ -- 7.3.2012 20:11:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 944
25.5.2012 16:37:17   
malek
hej posavke....

že kar nekaj časa je minil odkar je nazadnje dogajal na tej temi..... tako, da se vam bom kr pridružla.....user posted image user posted image .... mogoče se najde še kaka user posted image s katero bomo skupaj čakali dan D... zame naj bi bil 10.01. 13 kr na moi rojstni dan....

user posted image user posted image sem čist, pa to skos... zato bi se prijavila na kakšno telovadbo za nosečnice... a obstaja to v krškem? pa kdaj je priporočljivo začet, glede na to, da nisem lih športni tip....

ajmo posavke....

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 945
25.5.2012 20:47:12   
amyZ
Pozdravljena!

Bolj slabo obiskana je tale naša tema user posted image . Pa čeprav na vsakem vogalu srečuješ trebuščke. Čestitam za plusek in nosečnost! Jaz nisem izbrskala nobene informacije, da bi bilo tle pri nas ali v okoli kaj za nosečke glede telovadbe, razen masažo nudijo v Leskovcu. Se pa lahko lepo razgibavaš tudi doma, zdajle je tudi čas za sprehode in to. Je pa kar dobro naredit nekaj zase ja, sploh če je nosečnost ok. Jaz prej nisem nič kaj telovadila in tudi v prvem trimesečju sem se bolj ali manj zadrževala na tem področju (ker sem imela neke izcedke in to). Potem pa kar nekako zakrniš user posted image . Sprehodi ne škodijo, razen če imaš predpisano ležanje in se mi zato zdijo za začetek dobri. Potem pa kakšne vaje raztezanja, jaz sem že v zadnjem trimesečju in jih zdaj izvajam kar redno, ker se bolje počutim. Sicer si pa lahko malo pogledaš na youtubu kakšne vaje delajo. Pa pač narediš nekaj ponovitev, ne pretiravaš in vedno poslušaš svoje telo. Tako jaz vedno delam in je kar ok.
In bo to torej prvi? Jaz pričakujem zdajle prvega, še dobra dva meseca in bo konec nosečnosti. Se mi že zdaj zdi, da bom pogrešala ta občutek user posted image .

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 946
26.5.2012 18:51:08   
niwci
Dobrodošla in čestitam za + user posted image

Tema je res bolj mrtva, pa kaj čmo. Mogoče bo spet zalaufala. Je pa res da so zunaj tako lepi dnevi, da je kar greh sedet za računalnikom in tiste ki imamo doma še kakega škrata je tega časa še manj....

Ja pa tuki še nisem povedala, da imamo tudi mi ponovno user posted image user posted image . Predvidoma začetek decembra in se tako veselim user posted image
Se mi življenje trenutno obrača za 360° in to na bolje! Upam da tako tudi ostane! user posted image user posted image user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 947
26.5.2012 20:11:56   
špica84
ooooo Niwci lep pozdravček

Čestitam za +,kdaj naj bi bil srečen dan.Če boš utegnila gremo lohk kj na kafe

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 948
27.5.2012 7:20:42   
nincrli
Mi pa pričakujemo drugega v začetku novembra in se povabim zraven na kavico user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 949
27.5.2012 7:45:29   
štrumfek
še jaz še jaz user posted image
babe žabe, mi pričakujemo v začetku januarja, tako, da bom malo bolj aktivna (spet)user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?