|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
25.2.2011 18:29:50   
nincrli
Špica vidim, da imaš decemberko :D
Naš je 31.12 ampak 09. Kolk pa hitro mine od takšne štručke, do pravih navihančkov :)

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 876
27.2.2011 13:42:04   
smuki
O, vidim, da se ta tema spet mal pojavlja...
No, še ena, ki pričakuje v začetku julija... bo veselo....

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 877
27.2.2011 18:31:32   
Barbara_L
Ahoj, tudi KK tule, z Vidma!

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 878
28.2.2011 8:29:02   
nincrli
O Barbara user posted image
Na starševskem čveku sva se edine javile user posted image očitno ne grejo te teme tolk v promet user posted image

smuki čestitke, a to bo tvoj prvi?

Optimism always works!!!

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 879
28.2.2011 11:00:07   
smuki
nincrli - doma že imamo eno malo čebelo... 

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 880
28.2.2011 13:50:10   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

nincrli - doma že imamo eno malo čebelo... 

Superca, pol bo res pestro user posted image

Mene pa zanima h kateremu zobozdravniku tu otroci hodijo?
Pediatra smo že našli, zdaj moramo še zobarja, ker še ni bil na pregledu in je že skrajni čas, da pokaže svoje zobke user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 881
1.3.2011 8:58:15   
smuki
Evo, glede zobozdravnika pa tudi mene zanima... malo sem čakala, ker nekateri zobozdravniki sami pošljejo vabilo, da se prideš z mladičkom pokazat... mi pa še kr nismo dobili (mogoče zato, ker imamo pediatra v Brežicah, drugače smo pa v KK?).
No, jst bi kr v OŠ Krško poklicala - njihovega zobozdravnika, mislim, da se piše Fekonja. Baje je super, da zna z otroci...
Me pa zanima, če ima katera tel. številko od njega, da bi poklicala in naročila....

Nincrli - katerega pediatra ste pa izbrali?

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 882
1.3.2011 12:31:54   
nincrli
Volarič-pediatrinjo, prejšnji teden sem klicala, če lahko tamalega vzamejo pa je rekla, da ja. Zdaj pa morem nest kartoteko tja, verjetno bom jutri, ker danes morem na faks... Drugače prej pa je hodil na koroško, ker smo prve mesece še tam živeli in potem nisem spreminjala, da je tam dal ta glavna cepljenja skos.

No pomoje je res najboljše kar šolski zobozdravnik, se bomo tudi mi probali tam dogovorit.

Optimism always works!!!

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 883
1.3.2011 13:36:33   
libna
Čveke, da ne boste mislile, da ste same...jst sem tud iz Vidma-zaenkrat še, dokler se ne preselimo v novo hiško...doma imamo 4 letnega fantka, čez 14 dni se nam pridruži še en čmrlj...

Drgač pa-pediater dr. Puževski-zakon!!!! Baje je pri Volaričevi za čakat-ko te naroči, še vedno čakaš, čakaš...Puževski je zakon, ko si naročen, si naročen...včasih še prej prideš na vrsto...

Kar se tiče zobarja-ja, dr. Fekonja...naš je bil glih v četrtek pri njem....super zna z otroki....evo cifre, če kera rabi: 041-713-591. Dela vsak dan dopoldne, v sredo popoldne....V glavnem, otroke obvlada, zna z njimi...naš mu zobe že kr pri vratih kaže....user posted image

NIč, zdej pa kosilo, pol pa po tavelkega otroka v vrtec.....tamal je zaenkrat še varno v bušiju....sam do kdaj????

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 884
1.3.2011 20:56:13   
smuki
libna, kaj hiško imate na Libni?
Ker jst sem pa doma pod Libno user posted image

Sem pa danes tamalo kr naročila pri Fekonji - drug teden že imamo prvi pregled.

(odgovor članu libna)
Neposredna povezava do sporočila: 885
1.3.2011 21:33:50   
libna
Jap, delamo jo...pol bomo pa sosede:)))

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 886
2.3.2011 8:28:36   
nincrli
Hvala za telefonsko user posted image ga bom danes naročila.

Optimism always works!!!

(odgovor članu libna)
Neposredna povezava do sporočila: 887
2.3.2011 10:57:18   
nincrli
Evo smo naročeni, upam, da bo lepo zobke kazal user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 888
11.3.2011 13:35:34   
niwci
O ku lepo da je tema spet mal zaživela. Čestitke vsem novim nosečkam!

Za zobota so na poklicali v ZD in je tam potem rekla, da pri 3 letih pokličejo iz bodoče šole, al neki takega. Mi smo tudi potem takem pod Fekonijo.

Smuki in nincrli v ponedeljek bom v KK, mam nujne opravke, sam ne vem kako se bomo zaradi avta zmenili. Smuki tvoj tel imam ninci ti mi ga pa lahko na zs pošlješ...

Špica kok to da boš pa zdej spet več v teh kraji? Kako kaj Žana?

Lep pozdrav, za enkrat še iz Primorske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 889
13.4.2011 9:35:12   
ULLA K
Pozdravljene, soPosavke... naj vaš temo malo "dvignem".

Imam vprašanje - sem sicer iskala po spletu, pa nisem našla: kdaj in kje se v Brežicah (ali KK) izvaja materinska šola?  
Gin. imam v LJ, zato imam informacije samo za LJ. Prvič sem rodila v Lj, zdaj pa kot kaže je veliko verjetnosti, da bom tokrat v brežicah - pričakujemo avgusta, zato bi šla raje v materinsko šolo v POsavje.

Vsaka info. bo dobrodošla!
lp

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 890
19.4.2011 10:44:31   
niwci
Ti pa boga revca dolgo čakaš na odgovor....
Jaz sem poklicala v ZD ko sem rbla, pa ti tam povejo kdaj se izvaja! Zdej ne vem na pamet. Najbolje da bokličeš.

(odgovor članu ULLA K)
Neposredna povezava do sporočila: 891
20.4.2011 11:19:39   
jaz5
Šola za starše v Brežicah začne vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 17.00. , v čakalnici gin ambulante v bolnici zadaj.user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 892
27.11.2011 14:21:01   
amyZ
Vidim, da že dolgo ni bila nobena posavka aktivna v tej temi, pa me zanima ali je kaj nosečk iz Posavja te dni tukaj gor? :) Komaj sem našla tole temo, ker sicer ne spadamo ne pod štajerske niti pod dolenjske nosečke.

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 893
27.11.2011 16:56:00   
niwci
Ja tema je res že dolgo mrtva. Očitno je vsaka našla svoje user posted image
Čestitam za nosečnost in upam, da najdeš katero nosečko, s katero boste obudile temo... Sicer pa smo še vedno tu, samo ne več tako aktivne.
Predvidevam, da je to tvoj prvi otroček. Kako daleč si že? Če rabiš kar koli vprašat, kar na dan z besedo! user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 894
27.11.2011 18:03:30   
vijolica2
Pozdravljeneuser posted image

Evo še eno posavko:))

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 895
28.11.2011 8:29:32   
amyZ
No, potem pa upam, da bomo nove nosečke napolnile temo :) hehe

Vijolica2 - že dolgo nosečka? Jaz sem šele na začetku.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 896
28.11.2011 9:03:35   
vijolica2
Dobro jutro :)
Ja jaz grem že proti koncu user posted image 13.januar  mam rok user posted image Pa ti?

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 897
9.1.2012 13:51:39   
moja čili
Pozdravljene vse mamice in bodoče mamice iz spodnjeposavske!

Sem čisto nova na večih področjihuser posted image , nova na forumu, novopreseljena v posavje in kmalu tudi novopečena mamica. user posted image
Mogoče je bila tema že obdelana, ampak glede na to da je precej komentarjev in tudi starjši polsti, bi bila vesela vseh informacij glede pediatrov na širšem posavskem ali dolenjskem območju. Torej upam da mi boste lahko pomagale z informacijo?

Ali in kje je kakšen dober pediater, ki bi bil malo bolj liberaren in odprt glede različnih se mnenj predvsem pa nepreveč naklonjen farmacevtskim lobijem???user posted image

lep sončkast dan vsemuser posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 898
9.1.2012 13:59:07   
amyZ
moj čili - pozdrav! Tudi jaz sem bolj ali manj priseljenka. Sicer sama glede pediatrov nimam izkušenj, imam pa majhno sestrico, ki ima pediatra v ZD Krško, za priimek bom povprašala mami. Je pa sicer malce starejši možakar, izjemno prijazen in ne piše antibiotikov kar tako. Recimo mamic je rekel naj ne jemlje tamala več antibiotikov, naj bo raje en mesec doma (ko je bila še v vrtcu) in takrat se je res ornk pozdravla. Seveda pa predpiše antibiotike ob vnetjih in hujših boleznih (gripa in to). Glede drugih vprašanj pa ne vem kako je odprt.

(odgovor članu moja čili)
Neposredna povezava do sporočila: 899
9.1.2012 14:30:33   
špica84
Elow no pa vam še jaz pridem družbo delat

Doma imam eno lumpo,ki je ratala z umetno oploditvijo.V avgustu pa pričakujemo povečanje družine.
Sem pa brežičanka :)

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?