tinaaja
|
Evo mene, dita zaspala, brina se spi. Za tiste, ki nismo pokonektani na FB - ja, brina ima s5 laringitis Iz sobote na nedeljo se je razvil, nedelja katastrofa. Je bil pa eden hujsih. No zdaj je ze bolje, je ze mali na momente.. Mal kruzamo okoli skupaj, tako da ko smo zunaj je prav lustno, doma pa vcasih kul, vcasih pa ga vse tri biksamo. Ja ful lepe novice, smo glih rabli novo nosecko In upam,da se jim tiste, ki si to tudi zelite, cim prej pridruzite. Ma ko poslusam, kaj se dogaja v sluzbi pri nas, bi najraje kar se enga jaz.. sam se mi zmesa Tko da se nisem hecala z mireno - mate kaksne izkusnje? CV - ja long time :) Kako sluzba? Vrtec? Vse ok? Barvice- moram prav pogeldat, kako drzi voscenke in barvice. Rise pa ful rada, najraje kaksne učke, nos in usta (sicer vcasih nrazpoznavno, al ve kam kaj sodi, samo zadane ne ). Pa ribice so aktalne - enako kot v oklepaju Skacica - navijamo Zabika - dobre ima Hana Mal pokomentirala, zdaj pa cakat, da se brina zbudi.. Punce, jaz imam take travme od tega njenega obdobja po dopoldnaskem spancu.. To je taka kriza, zoprnija, tecnoba, jokica.. fak no.. res, to mi je najvecja muka, sploh ne vem, kako se tega lotit. Nic ni ok, ce jo drzis, ne drzis, pa nosit jo, pa ne se vsest, pa ne nosit v spanici, ampak v dnevni.. in to zna trajat eno uro. zgleda vsakic kot da je fffuuuulll bolana (ne glede na to, a je cist zdrava) ... A je se pri kateri tako.. evo je..