|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
21.9.2009 17:50:58   
K_a_t_i
Bravo, Dskubin user posted image .

Barvice - jst sem mu enkrat rekla, da naj čopič drugače prime (ne tko kot vile user posted image ) pa sem dobila nazaj odgovor zaradi katerega zdaj modro molčim - Mami, če primem čopič takole (tko kot je prav), bom pol mel roko umazano! - in dejstvo je, da če držiš čopič prav in če nisi vešč, z zunanjo stranjo roke vlečeš po risbi user posted image Mamo pa malega Piccasso user posted image (ne vem kako se napiše).

Draja, jst ti prvoščem, da vsaj en v familiji spi! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 151
21.9.2009 17:55:24   
Sibil_
Čestitke, Dskubin!user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 152
21.9.2009 20:39:30   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

P.S.]Upam, da je res tko, da če je en ful zahteven, da naslednji sigurno ni - no, zdej je že čas, da vam povem, da smo tudi mi v tretjem krogu, še kak teden, pa bomo na polovici user posted image

končno si le povedalauser posted image Še enkrat čestitke in zdravega bejbija!!!
...mi bi tudiuser posted image

barvice- Matia jih tudi že dolgo pravilno drži, je pa imel od samega začetka šesterokotne (alnevemkakosereče), ki so primerne za tamičkene da se naučijo pravilnega prijema

< Sporočilo je popravil thaiss -- 21.9.2009 20:41:29 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 153
21.9.2009 21:35:46   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
...mi bi tudiuser posted image

podpissssssssssss

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 154
21.9.2009 21:46:54   
Žabika
Uf, kako sem vas zmigala.

Bravo dskubin!!! Čestitke in lepo drugo polovico.

thaiss: šesterokotne - a tudi pri barvicah je cela znanost?

Hana tudi kar nekaj riše; kroge oblada, tudi pujsa kao nariše, najbolj smešna je, ko mu nariše rep. Noro nas oponaša.

Najnovejše fore pa so: "veš da" ko ji kaj nakladaš in treplanje po hrbtu med objemanjem in zraven izgovorjeni stavek: "Sej bo mami", ko me recimo kaj razjezi. user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 155
21.9.2009 21:51:45   
cv105
Čer drage mamice

... dolgo časa nič od mene ampak berem vas pa kolikor toliko redno ... čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image , in novim nosečkam user posted image user posted image ... pa držim pestke za klub "mi bi tut" user posted image

... Maks je zlati otrok, barvice drži kot kol, nariše miljon reči ampak prisežem, da prepoznat kaj pravega na listu ... hjam no, naj mu bo user posted image  

... v vrtcu te dni polno viroz, zato sva si zdaj z Mjem vzela tri dni za počitek in oddih - samo za naju ... meni po letu in pol neprestanega dela sede ful, Mju pa tudi ...

uživajte user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 156
21.9.2009 21:58:49   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
thaiss: šesterokotne - a tudi pri barvicah je cela znanost?

ops, mož me popravlja (poklicna deformacija user posted image ) barvice so TRIROBNE npr. Giotto, Maped....

matia zaenkrat riše čičke-čačke, zna pa že dolgo risat kroge, pikice....

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 157
21.9.2009 22:58:05   
skačica
dskubin- čestitkeeeeuser posted image . Fino, da ste se odločili še za enga škrata.

thaiss in kati- držim pesti, da se čimprej vpišeta v klub nosečk, ok?

draja- super, da je Filip tako priden. Uživajte!Si pa res zaslužiš malo bolj prespane noči, pri Živi tega ni blo kar nekaj časa, a ne?

risanje- ne, jaz mislim, da Iza še ne zna pravilno prijet barvice, bom pa jutri preverilauser posted image . Sicer pa riše sklenjene kroge, nariše sončka z zeloooooo dolgimi in malo krivimi žarkiuser posted image , srčka tud že nariše, ampak je spodni del bolj okrogel pa za mano ponavlja, ko riševa človečka. Glava pa potem črte za roke, noge, trup. Pol se pa pomoje že neha....riše pa rada.

Danes sva risale na palačinke s sladkim grehom očke pa nos in usta, je bla čist hepi.

Jaz imam še 12 dni do PDP-ja. Razen tega, da sem full utrujena in bi skoz počivala in da me boli med nogami kot bi delala špagouser posted image , ni nobeni znakov, da bo kaj prej. Ma, se grem stavit, da bom šla spet čez rok.
Čeprav je ravno tam nek okrog PDP-ja ena luna, men se zdi, da polna, mogoče pa bo kaj vpliva.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 158
22.9.2009 4:43:43   
dskubin
Hvala vsem za čestitke! Ja, bomo imeli pestro user posted image

skačica - a tolk blizu si že, pa to je jutri!

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 159
22.9.2009 9:08:42   
urla
dskubin - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 160
22.9.2009 13:16:27   
tinaaja
Dskubin bravoooo za st 3user posted image

jaz ravno obratno - razmisljam o mireni user posted image user posted image user posted image user posted image

Urla, prosim za odgovor na vprasanje na FB user posted image   laringitis pa to.. kdaj v vrtec?

kaj vec kasneje..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 161
22.9.2009 13:48:55   
tinaaja
Evo mene, dita zaspala, brina se spi.
Za tiste, ki nismo pokonektani na FB - ja, brina ima s5 laringitis user posted image Iz  sobote na nedeljo se je razvil, nedelja katastrofa. Je bil pa eden hujsih. No zdaj je ze bolje, je ze mali user posted image na momente..  Mal kruzamo okoli skupaj, tako da ko smo zunaj je prav lustno, doma pa vcasih kul, vcasih pa ga vse tri biksamo.

Ja ful lepe novice, smo glih rabli novo nosecko user posted image In upam,da se jim tiste, ki si to tudi zelite, cim prej pridruzite. Ma ko poslusam, kaj se dogaja v sluzbi pri nas, bi najraje kar se enga jaz.. sam se mi zmesa user posted image Tko da se nisem hecala z mireno - mate kaksne izkusnje?

CV - ja long time :) Kako sluzba? Vrtec? Vse ok?

Barvice- moram prav pogeldat, kako drzi voscenke in barvice.  Rise pa ful rada, najraje kaksne učke, nos in usta (sicer vcasih nrazpoznavno, al ve kam kaj sodi, samo zadane ne user posted image ). Pa ribice so aktalne - enako kot v oklepaju user posted image

Skacica - navijamo user posted image

Zabika - dobre ima Hana user posted image

Mal pokomentirala, zdaj pa cakat, da se brina zbudi.. Punce, jaz imam take travme od tega njenega obdobja po dopoldnaskem spancu.. To je taka kriza, zoprnija, tecnoba, jokica.. fak no.. res, to mi je najvecja muka, sploh ne vem, kako se tega lotit. Nic ni ok, ce jo drzis, ne drzis, pa nosit jo, pa ne se vsest, pa ne nosit v spanici, ampak v dnevni.. in to zna trajat eno uro. zgleda vsakic kot da je fffuuuulll bolana (ne glede na to, a je cist zdrava) ... A je se pri kateri tako.. evo je.. user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 162
22.9.2009 16:22:08   
A-N-J-A
dskubin-čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image ! A si ti prva ki gre tretji krog ,a ne???

draja-super da je Filip tok priden.A ma lička za ščipat user posted image ?

srečanje-za jutri se nekaj menimo za k Brunarici .A pride kera???

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 163
22.9.2009 21:42:28   
Žabika
ANJA: jaz na hitro okoli 16:30. Boš ti tam? Seveda dobrodošle tudi ostale.

tinaaja: pri nas je vcasih tudi tečnoba ko vstane, ampak takrat pomaga samo kosilo - smo zaključili, da je to zaradi lakote, sicer če jo vprašaš, če je lačna reče da ne, ampak ko poje par žlic juhe, postane spet ta navihana Hana.

thaiss: jih že imamo - ta trikotne! Hvala.

skačica: go skačica, go skačica!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 164
22.9.2009 21:54:54   
thaiss

thaiss: jih že imamo - ta trikotne! Hvala.

user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 165
22.9.2009 21:55:46   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

srečanje-za jutri se nekaj menimo za k Brunarici .A pride kera???

uživajteuser posted image
jaz bom imela v soboto cajt za kafe user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 22.9.2009 21:56:52 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 166
22.9.2009 23:12:00   
sezam
oooo pa je spet mal več za prebrat user posted image

dskubin
- user posted image user posted image user posted image sem te že mal pograšala. Pa želim ti enega mirnegaaa otročka user posted image

thaiss, Kati - upam, da se ji čimprej pridružita user posted image

skačica - tudi jaz navijam, da čimprej spoznate novo princesko, pa še kaj se nam javi user posted image

risanje - pri nas so še vedno čičke račke, sicer rad riše, ampak neprepoznavno user posted image Kako drži barvice moram pa tudi preveriti user posted image

tinajaa - tud pri nas je po popopldanskem spanju velikokrat trma, posebno če ni kaj po njegovo user posted image Upam, da bo to kmalu minilo. Pa velik kup user posted image , da se čimprej pozdravite.

So pa prav posrečeni že tile naši malči.

Žiga (Kati) user posted image že ve kako je treba držat, da nisi umazan,

Hana user posted image - so mi pa znane take fore, pa božanje po hrbtu.

Pri nas je velikokrat, ko kaj razlaga, potem na koncu še "a veš". Drugače pa ful A daje v besede "pajedu" - pojedel, "amil" - umil, ... Ga je prav posrečen poslušat user posted image No najbolj priljubljene pa so besede "ne bom" in "nočem" user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 167
23.9.2009 5:47:31   
A-N-J-A

ANJA: jaz na hitro okoli 16:30. Boš ti tam? Seveda dobrodošle tudi ostale.

Bom

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 168
23.9.2009 15:27:22   
dskubin
Pupe, hvala za čestitke in lepe želje. Se mi zdi, kot da ste ene še bolj navdušene, kot jaz user posted image

tinaaja - tudi jaz razmišljam o mireni user posted image . No, mi jo je ponudla G že po tadrugi, pa sem rekla, da čez kake 3 leta bi mogoče še enga škrata, pa mi je rekla, da pa je ona za manj, kot 3 leta absolutno ne bi vstavljala. Tko da zdej moram pa počakat do prve naslednje M user posted image

tečnobe po popoldanskem spanju - imamo 2! Ugotovitve iste, kot pri žabiki - LAKOTA. Najboljš, če jih nekaj kar na mizi čaka, da vidijo hrano in pol jo vzamejo. Ker če ju vprašaš, onadva niti pod razno NISTA LAČNA! Tečnoba pa po obroku čudežno izpuhti user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 169
23.9.2009 15:39:07   
erna14
http://www.jana.si/aktualno/pomagajmo/Nel-bi-rad-zivel.htmluser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 170
23.9.2009 17:34:41   
erna14
dskubin-user posted image user posted image user posted image  čestitke in ja pravi maratonci steuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

draja-A ma lička za ščipat user posted image

ravn tapraveuser posted image ,tok je lep tamal ampak res zelooo zelooo lep, clovek bi ga kar  odnesu domov,ampak draja ŠE NI ZA TO!!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 23.9.2009 17:35:21 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 171
26.9.2009 10:04:20   
Pikca
Dskubin, bravo za pogum! Čestitke resuser posted image In še enega zdravega navihančka!

Skačica
, še čisto malo... srečno!

Zdaj pa me vlečejo izza računalnika, tako, da kaj več drugič...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 172
28.9.2009 21:27:31   
Dajadada
Tiste, ki bi še drugega kar pogumno in veliko srečeuser posted image .

Dskubin, čestitkeuser posted image . A se je za ta tretjega kaj težje odločit kot za drugega? Sej ne vem, a sta si vedno želela 3 ali več, al je bila odločitev potem, ko sta že imela dva?

Skačica, še čist maluser posted image pa vam bo še bolj luštn.

Draja, a boš prilepla kakšno slikco Filipa, da vidimo tvojega lepotca.

Žiga, bravo...ti kar povej mamici Kati, kako se to delauser posted image .

Mirena, tud me bi kakšna izkušnja prav prišla...neki bo treba narest v tej smeri.

Srečanje, če boste kej ponovile, sporočite.

Jaz sem pa spet v službi in moram priznat, da kar paše bit spet mal med ljudmi, ki so nad 3 leta stariuser posted image . Zaenkrat mi še nobenega posebnega dela niso naložil, pa itak samo dvax na teden hodim, tako da mi ni nič hudega...tko bi kar zmeruser posted image .

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 173
29.9.2009 14:55:28   
dskubin
Dskubin A se je za ta tretjega kaj težje odločit kot za drugega?

Ma kaj pa vem, se mi zdi nekako isto. Itak si že dosti fint dal skozi, prav dosti novega ne more bit, pa sekiraš se vedno manj in organiziran si vedno bolj ;) Bomo vidli, kako bo pol.

Sej ne vem, a sta si vedno želela 3 ali več, al je bila odločitev potem, ko sta že imela dva?

Aaa, več zaenkrat ni opcija, vedno sva si želela 3, predvsem jaz 3 bolj na kupu, mi je zdaj že celo malce prevelika razlika. Imamo pa pred sabo 1 kar konkreten družinski projekt, boste že izvedele, ko bo čas, al pa vam bo pred mano povedla na 4 oči kera, ki že ve user posted image . Tko da si prej nekako nismo upali, ker nismo vedli, kako se bo vse skupaj izšlo, zdej smo se pa odločli al zdej al pa ostat pri 2h. Pa nam je takoj ratalo in zdej kar bo bo, sigurno se bomo imeli fajn.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 174
29.9.2009 20:44:41   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
Imamo pa pred sabo 1 kar konkreten družinski projekt, boste že izvedele, ko bo čas, al pa vam bo pred mano povedla na 4 oči kera, ki že ve user posted image

naj pridejo v Izolo na kafe, pa jim lahko jaz povemuser posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Škrlatinka: Otrok jo lahko preboleva večkrat
Škrlatinka je nalezljiva bolezen, za katero zbolijo največkrat otroci. Za razliko od drugih otroških bolezni, pa lahko z...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?