skačica
|
hej, se me še spomnite? Pikca- sem te prebrala in sem prav pretresena. Ne vem kaj naj ti rečem, vem samo to, da čas počasi celi rane. Vidim, da se vse selite v hiške al pa ste se že. No, za tiste, ki ne berete mojega bloga naj povem, da tudi mi zidamo hiško in nam kar gre. Trenutno smo pri inštalacijah, potem ometi, tlaki,...blablabla...Bo pa ena taka lepa nizka hiška, po mojem okusu , zamisel je bila pa od mojga . Sicer sem pa še vedno v stari službi, na skrajšanem delovniku, iščem pospešeno drugo službo (bi res pasalo mal spremembe) in upam, da mi enkrat uspe. Iza je od septembra v vrtcu, se je čisto lepo vpeljela, Zara se čuva pri moji mami in tako bo do njenega tretjega leta. Tinaaja, moj oven(iza) je pa pravi balzam proti naspidirani tehtnici (Zara). Ma, kok je ta otrok trmast, ampak jo kar obvladujem. Je pa drugače taka mala faca. darilo za RD-Iza bo dobila rolerje, pa še jaz ene, da se bova skupaj rolali. Sicer ne vem kako bo to zgledalo, ampak ok. Drugega mi ne pade nič na pamet. Ima miljon kužkov, ker je obsedena z njimi, punčk pa tud precej, tko da je šare dost. Sorodnikom bom pa rekla za kakšno družabno igrco, se tud full rada igra, seveda sem obvezno prisotna jaz zraven, čeprav se mi včasih prav ne da. anja- ja, je klinc zdej s temi službami, upam, da tvoj dobi plačo. verjamem, da vama je hudo. No, še drugič kaj napišem, grem zdele počasi spat, jutri vstanem ob 6-ih, da se do sedmih popokamo do moje mami. Cela logistika, ampak nam kar gre, no. Lahko noč.
|