tinaaja
|
Kati, nakup je bil splet okoliscin. Jaz sem zmeraj mislila, da je to bedarija, svetoven nateg. Zdaj je ne dam za noben denar.. KAko naj ti recem - jaz ne sesam vec, ce ti to kaj pove. Vecino kotov, robov... posesa super. Preproge so ciste. Ampak ja valda moras s tal dvignit manjse zadeve - pa saj ce sam sesas jih moras tud, ce hoces dobro posesat. Gre cez 1,5 visoke ovire. Gre priblizno 5x cez vsak prostorcek v prostoru. Ima posodico za smeti, ki se prazni. In sem skor dol padla, ko sem vidla, kok smeti je na tleh pa jih na oko niti ne opazis. rabi na nek povprecen prostor ene 30min. Prednost tega je,da sesa ko te ni doma npr, namenjen je,da sesa vsak dan. Skoz cisto :) No meni pri 200m2 ornk rit odnasa. Ampak tudi dnevno sesanje npr kuhinje - umaknem stole, da dobro posesa, prizgem in se ukvaram s puncami. Meni sesa kopalnico spodaj, ki ima sesalne povrsine ene 1,5m2 :) ampak jaz umikam zadeve - no saj ni neki velik, smeti, preproga, smeti.. Vsaj se malo pospravis Skratka, meni je fantasticno - res :) Punci sta navduseni in teceta pred "fato", ki ju pol lovi... Z najboljs prijateljico sva ga kupili istocasno in imava enako mnenje. Kupili smo ga pol se tasci in je navdusena... In ne, ne dobim nobenih procentov od prodaje.. Ampak sem resnicno zadovoljna stranka. Seveda pa rabis navaden sesalec za strop, stopnice, pa tudi kdaj je kak bolj delikaten kot za posesat, ampak 95% pa je vse cisto.