dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca Dskubin, kako ste pa kaj vi? Ste še v Angliji? O še, še. Pa še kr neki časa bomo Sej hudega nam ni, razen tega, da ni "midva" časa. Ampak se bo moglo tud tle nekaj naredit Trenutno mi je največja okupacija in izziv kako motivirati glihkar 5-letnika za "učenje", tako, da se ne zaveda, da dela nalogo. So namreč že vse črke vzeli in zdej lepo berejo knjigice. Še dobro, da od vedno rad bere, to mi je v veliko pomoč. No, sej ga morem pohvalit, mu kar gre, glede na to, kako težko smo začeli. Pa številke do 20. Kar nekam hitro mi gre vse skupaj, glede na to, da so nekateri njegovi sošolci komaj zakorakali v 4. leto. On bi šel namreč nazaj v vrtec, k se samo igrajo , Diti pa je motivirana kot 100 , rada bi šla v šolo in stalno vleče na ušesa in ponavlja in ji nekatere stvari grejo celo bolje, kot bratu. Nimam pojma, kaj bo delala drugo leto v šoli, še manj pa mi je jasno, kaj bo pol delala naslednji 2 leti v naši OŠ, ko (če) se vrnemo. Čeprav je pri jeziku kar velika razlika med njima, tu je on veliiiko močnejši, se vidi, da njej pri 3 še ni popolnoma jasno, da se tu slovensko ne moremo sporazumevati. No, če smo prav pošteni, mi se ne moremo, ona se očitno lahko, zato pa tudi še meša oba jezika Drgač zdej 1 mesec malo stiskamo zobe, k smo narazen, 2 člana že doma, 3 še tule čakamo začetek počitnic. Ampak žal ne gre drugače, je pač treba malo potpet, da bo pol vsem lepše. Še malce, pa letimo tudi mi. Tko da kaj mislite, so kake šanse, da se kaj srečamo, al so naši že predivji za tak podvig?
< Sporočilo je popravil dskubin -- 14.12.2010 15:37:19 >