Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 25.2.2010 19:10:47
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Pa komaj čaka praznovanje - ker bo lahko imel SMOKIJE Kaj je to??? Naš jih je mogoče 2x jedel, pa mu niso všeč...no kupla jih bom zaradi drugih otrok...in mami si bo dala duška To je nekaj, kar lahko je samo za rojstni dan
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 27.2.2010 17:53:53
|
|
|
|
sezam
|
Vsenajbojše tudi od nas vsem dosedanjim slavljencen :)
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 27.2.2010 17:55:16
|
|
|
|
Sibil_
|
Vse najboljše Matia in Žiga! LP, SIbil RR
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 27.2.2010 21:54:37
|
|
|
|
thaiss
|
Najlepša hvala za čestitke!!!Praznovanje je za nami, imeli smo se super lepo!! Žiga vse naj naj tudi z naše strani!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 28.2.2010 9:31:09
|
|
|
|
dskubin
|
Lukas, vse najboljše!
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 28.2.2010 12:36:34
|
|
|
|
Ana009
|
Vse najboljse slavljenckom do sedaj! Se posebej Lukasu danes!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 28.2.2010 13:34:31
|
|
|
|
thaiss
|
Lukas vse najboljše!! lepo praznujte
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 28.2.2010 15:18:55
|
|
|
|
soncek78
|
Hello! Se pa je oranj začelo.... sama praznovanja.... Žiga, Matia in Lukas vse naj naj naj boljše za vaš 3. rojstni dan!!! En koš poljubčkov , drugi koš poln pikapolonic za srečo in tretji koš poln zdravja ... Lep pozdravček vsem...
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 28.2.2010 17:35:40
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Matia, Žiga in Lukas vse naj, naj za trojko !!!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 2.3.2010 13:59:43
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Tudi od nas vse najboljše VSEM MARČKOM . In hvala za čestitke!!!!! Pozdravček s smučanja
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 2.3.2010 21:37:48
|
|
|
|
Sibil_
|
Hvala vsem za čestitke! V petek smo imeli doma na hitro eno torto, praznovanje smo nameravali narediti v soboto ampak smo povabljeni na kar 2 rojstna dneva, pa še to dvojna. Tako, da bomo izgleda malo prestavili. Sicer je pa Lukas zbolel, ima vneti obe ušeski in bova doma do konc tedna. Je bil prav bogi v čakalnici pri zdravnici, se je samo stiskal in nikamor ni šel - so not Lukas! Ga je kr hudo gledat takega... dskubin-za tisto kremico je šofer pozabil in se mi ful opravičeval, če hočeš lahko prosim naj prinese drug teden ali pa rijo, če gre kaj v Avstrijo. Oziroma bom poskusila nabavit za četrtek, sem se zdaj spomnila ene variante, hehe. Drugače pa čakamo mojo sestro, da rodi. Včeraj okrog 19ih ji je odtekla voda, pa jo še kar matrajo po bolnici, ne vem zakaj tko mencajo tile švicarji?Mah, po moje bi moglo kmalu kaj bit no....komaj čakam. LP, Sibil RR
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 3.3.2010 9:14:40
|
|
|
|
thaiss
|
Kati sibil - pikepoke za Lukasa Upam, da si že teta, ta porod kar dolgo traja Matia je tudi danes ostal doma, ker je včeraj začel močno kašljat, ponoči pa je imel vročino Zimo smo super zgurali, brez bolezni in prehladov, zdej ki se začenjajo lepa vremena pa to
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 3.3.2010 9:57:34
|
|
|
|
dskubin
|
en milijon za Lukasa in Matio! Tavelika sta šla ven z nono, zdej se pa odpravljamo še ostali na malo zraka
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 3.3.2010 10:42:20
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Tavelika sta šla ven z nono, zdej se pa odpravljamo še ostali na malo zraka nista v vrtcu??? v soboto sta bila tudi z nono v Kopru, sem pokukala če te bom kje vidla
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 3.3.2010 11:07:15
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Tavelika sta šla ven z nono, zdej se pa odpravljamo še ostali na malo zraka nista v vrtcu??? v soboto sta bila tudi z nono v Kopru, sem pokukala če te bom kje vidla Nista več v vrtcu, sem jih izpisala. Ker mi manjka samo še to, da mi kaj prineseta domov. Sej bi še hodila, če bi imeli vzgojiteljico, ki bi povedala, če je kaj v vrtcu, da bi bla potem par dni doma - me je strah, da dobijo kaj, ker pred porodom je blo pol skupine bolne s to virozo, ki je pol pršla v naš bronhiolitis, pa ni noben nič povedu. Naša je kot mutasta, nič ne pove, da se kaj dogaja, niti če gre za kaj nalezljivega . Pa še plačala bom vrtec za februar, pa nista bla niti 1 dan Ja, v soboto so se šli peljat z barko iz Kopra v Izolo :) Jaz pa nisem še bla pri sebi, da bi šla ven, itak pa ne morem prav ne vem kako daleč/za dolgo, ker pumpam, tega pa ne morem zunaj na klopci :) Smo pa zdej začeli hodit ven ob lepem vremenu za kaki 2 urci, tko da se sigurno kje srečamo .
< Sporočilo je popravil dskubin -- 3.3.2010 11:08:21 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 3.3.2010 13:46:51
|
|
|
|
Sibil_
|
Hehe, ja sem teta ja-včeraj okoli 22ih se je rodil Thomas, velik 56 cm in težek 4 kg. Pa smo ga dočakali, končno! Šibam Lukasa cartat..
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 3.3.2010 14:24:03
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Sej bi še hodila, če bi imeli vzgojiteljico, ki bi povedala, če je kaj v vrtcu, Ja, v soboto so se šli peljat z barko iz Kopra v Izolo :) Jaz pa nisem še bla pri sebi, da bi šla ven, itak pa ne morem prav ne vem kako daleč/za dolgo, ker pumpam, tega pa ne morem zunaj na klopci :) Smo pa zdej začeli hodit ven ob lepem vremenu za kaki 2 urci, tko da se sigurno kje srečamo . a to je tista ˝lepotička˝ B.P. ??? kje, kdaj vozi barka??? Moram malček prečekirat da gremo tudi mi en giret. Uglavnem Matia ima vročino, brez apetita.... neki se dogaja
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 3.3.2010 14:24:28
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Hehe, ja sem teta ja-včeraj okoli 22ih se je rodil Thomas, velik 56 cm in težek 4 kg. Pa smo ga dočakali, končno! čestitke!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 3.3.2010 16:07:49
|
|
|
|
Sibil_
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Uglavnem Matia ima vročino, brez apetita.... neki se dogaja Ja, pri nas z enakimi simptoma oba ušeska vneta. Ampak je danes že ok, ker je prijel AB. No, vsaj nekaj da prime, čeprav ni glih najboljše... Dskubin-dobra si, da jih imaš zdej vse doma, no ja sej konec koncev jih boš imela tudi v Angliji nekaj časa verjetno doma, ne?Ali boš takoj vpisala Draža in Diti v šolo in vrtec? LP, Sibil RR
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 3.3.2010 16:09:28
|
|
|
|
dskubin
|
a to je tista ˝lepotička˝ B.P. ??? Ja, tanajtalepša. :) kje, kdaj vozi barka??? Moram malček prečekirat da gremo tudi mi en giret. Ker je mičkena vozi bolj pri obali, ko jo nono al pa očka prepeljeta iz enga mandrača v drugega, pa poleti na kopanje kam bolj na samo
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 3.3.2010 16:13:27
|
|
|
|
dskubin
|
Dskubin-dobra si, da jih imaš zdej vse doma, no ja sej konec koncev jih boš imela tudi v Angliji nekaj časa verjetno doma, ne?Ali boš takoj vpisala Draža in Diti v šolo in vrtec? Ma vsaj zdrava sta, zdej če jih peljem v vrtec pa itak mi M zdej dosti pomaga, gor bomo bolj sami V vrtec sta že vpisana z marcem, samo če se ni nič sprostilo, bo plac šele septembra .
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 3.3.2010 16:18:36
|
|
|
|
Sibil_
|
Ja no, lahko rečem samo dobra si, res, ker meni bi se verjetno zrolalo. No, al pa povabi kakšno nono na obisk, sej placa boste verjetno imeli zadosti, ne? Aja-koliko se pa plačuje vrtca gor?Tako iz firbca me zanima? LP, Sibil RR
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 3.3.2010 19:21:12
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Ja, pri nas z enakimi simptoma oba ušeska vneta. Ampak je danes že ok, ker je prijel AB. No, vsaj nekaj da prime, čeprav ni glih najboljše... mi smo z ušesi na konju odkar smo se cepli proti pnevmokoku (trkam). V bistvu je od lanske zime zdrav, razen 2x vmes uroinfekt in en malo močnejši prehlad pred 14 dnevi. Očitno je bil prehlad začetek, pa smo ga za par dni zatrli in zdej je udarlo ven, grdo kašlja in P pravi da se je spustilo na pljuča, močno vneto grlo, tako da je na antibiotiku Zdej je sicer boljši, razigran, vročina 38.5, pa malček je pojedel, ker od zjutraj (en puding) ni jedel.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?