|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
5.2.2010 8:56:10   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

kati, pri nas ni #2 nic kaj boljs.. user posted image rana ura zlata ura in pika. da ne govorim o tem, da je huje se to, da se mora mala zdret pred prakticno vsakim spanjem...
drgac pa... manjka mi spanja, utrujena, al karavana gre naprej. ne daj se braco user posted image sej kmal bo boljs, bom se rintala zraven user posted image user posted image user posted image
barve sten ... se strinjam user posted image

se kaj? en lep gorenjski pozdrav user posted image je brina danes ob 5 vstala, da se bo prej lahko sla sankat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinaaja po tistem kar sem slišala včeraj s tvoje strani, sem se prepričala da je x2 zzeelooo pestro...ampak tudi full lepouser posted image
brina je pa zgodnja, da ja nebi kej zgubilauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 651
6.2.2010 11:09:09   
sezam
Encijan - user posted image user posted image čestitke za sinka

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 652
10.2.2010 14:30:08   
erna14
zivjo

sem erna,doma iz lj po poklicu frizer,doma imam enega navihančka po imenu žiga...ali se nas se spomnite?????user posted image user posted image user posted image

encijan-čestitkeuser posted image user posted image user posted image

jupi pa imamo spet sneg,jaz ga obozujem

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 653
10.2.2010 18:44:10   
dskubin
tinaaja, erna, A-N-J-A, sibilRR, se mi zdi, da ve imate izkušnje s tem, pa mogoče še katera - heelp!
Smo prvič pridelali bronhiolitis - Diti. Včeraj je bilo grozno. No, zgleda, da smo se tahujšega vseeno rešli (zankrat bo zgleda šlo skozi brez zdravil in inhalacij), pa tudi domov so nas spustili, ker se jim jaz smilim, drugače bi bla hospitalizirana user posted image . Kolk časa je otrok kužen? Me je prav strah it rodit user posted image

Aja, ne vemo še, za kateri virus gre, dobimo izvide čez par dni user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 10.2.2010 18:50:13 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 654
10.2.2010 18:58:43   
tinaaja
Hmmm kako brez inhalacij oz zdravil? Pa saj to ja pomaga. Mi smo imeli smo bronhitise, nazadnje kot posledica rsv (obe). Obe sta dobili ventolin na 6 ur, inhalacije fr, pare,... Doma 14 dni. Je odvisno kok casa traja. vcasih se hitro izboljsa, vcasih traja. cudi me, da niste dobili venzolina oz kaksne terapije, sploh ce ste bili tik pred hopitalizacijo. user posted image  Hmm jaz bi rekla, da bronhiolitis kot sam ni prenosljiv, prenostjiv je vzrok, ki ga povzroci - pri nas rsv, ali razlicni prehladi. Bronhitis je v bistvu prehlad spodnjega dela pljuc.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 655
10.2.2010 18:59:10   
tinaaja
aja pikepoke! da se cim prej pocajtate!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 656
10.2.2010 19:56:37   
dskubin
Hmmm kako brez inhalacij oz zdravil? Pa saj to ja pomaga. Mi smo imeli smo bronhitise, nazadnje kot posledica rsv (obe). Obe sta dobili ventolin na 6 ur, inhalacije fr, pare,... Doma 14 dni. Je odvisno kok casa traja. vcasih se hitro izboljsa, vcasih traja. cudi me, da niste dobili venzolina oz kaksne terapije, sploh ce ste bili tik pred hopitalizacijo. user posted image Hmm jaz bi rekla, da bronhiolitis kot sam ni prenosljiv, prenostjiv je vzrok, ki ga povzroci - pri nas rsv, ali razlicni prehladi. Bronhitis je v bistvu prehlad spodnjega dela pljuc.

Nimam pojma glede zdravil user posted image , meni je tudi blo malo čudno, samo sem raziskovala šele včeraj pozno zvečer, ko smo bli v P itk nisem vedla, za kaj se gre, kateri virus je, pa še ne vemo. Je bla pa saturacija včeraj tko tko (92), danes pa kar v redu (95), po moje zato, ker smo ji uspeli kar v redu pucat nos, pa kar ene parx se ji je uspelo fajn zbruhat - nimam pojma, ona kar gre na školjko in tam tolko časa kašlja (ma stoji tam z glavo v školjki tudi 15 minut), da bruhne ven kepo katarja in pol se ji ne vleče tolk v pljučih in je boljš. Tudi ponoči imam kar en škafek pri postelji, se vsede in kašlja notri, dokler ne bruhne ven katarja, ki jo moti user posted image . Nič, greva se zdej parit v kopalnico.

Hvala za pikepoke!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 657
10.2.2010 20:21:33   
Sibil_
Ejla!

Jaz bi ji vsekakor dala inhalacije fiziološke, pa naj spi v vlažnem prostoru, to res pomaga. Ampak tudi meni je čudno, da ji niso dali nič inhalacij.
To da zbruha sluz je pa itak najboljše kar je možno, čeprav zna bit zoprno.

Pa upam, da se čimprej pozdravite!

LP,
Sibil RR

P.s:Tako je bilo pri nas z RSV, ki sem ga potem imela jaz pri porodu in Lukas pri treh tednih-shit, ampak gre.

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 658
10.2.2010 21:06:59   
A-N-J-A
Naš je imel bronhiolitise od 6 m pa je šele okoli 1 leta dobil Ventolin, pa še to potem ne vedno.Naša P je vedno poslušala pljuča pred V in po inhalacijah in če se ni nič izboljšalo ni dobil nič.Se je moralo telo samo branit in se je , hvala bogu nismo šli nikoli v bolnico .

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 659
10.2.2010 21:18:20   
tinaaja
Moja teta, ki je pediater v porodnisnici ful hvali ventolin.. In ja. P od anje, ki je tudi nasa, da na inhalacije z ventolinom in pol se enkrat poslusa (no nam ne vsakic, nas pa naroci na kontrolo cez dva dni). Ce ventolin ne prime, pol ni bronhitis al neki tazga, zato pol ni potrebna terapija. Tako je bilo pri brini, ko je bila pol pljucnica.
Lej super, ce je danes bolje in the best, ce tkole sluz bruha, to je res super. Daj ji se kaksne tople obkraldke (segrete tetre, leschi,...) na prsa in hrbet, tople pijace za pit, pa vlazit, vlazit, vlazit,... Morda tudi prospan, ker se zacnejo pol mokro odkasljevat. Ji mal pomagas pri uscenju sluzi. Pomaga tudi polozajna masaza.
ce se se kaj spomnim, pridem kasneje napisat al pa ju3. no ja, hidrirat veliko!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 660
10.2.2010 21:44:18   
thaiss

Diti pikepoke!!!

erna hellouser posted image

Mi smo vredu, Matia navihano pridenuser posted image , mama pridno šiva pustni kostum..
..kaj še?? Aja, sneg nas je danes presenetiluser posted image Ampak ne moreš verjet, sem šla iz službe (kp) in je bilo tu pa tam mm snega, pripeljem v Izolo kaos in 4 cm snega, itak da ni bilo spluženouser posted image , smo se popokali in šli drsat kombinezon na hribček pred blokomuser posted image Jah, nam je 4cm dovolj za dve uri veselja!!

a katera ve, v kolkem času se dobi gradbeno dovoljneje, ali je to odvisno od občine...se mi zdi da se premikamo nazaj, ne naprej pri naši adaptacijiuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 661
10.2.2010 21:55:20   
dskubin
Hvala puce za tako hitre odgovore. user posted image Bomo sprobali vse živo, samo da bomo čimprej OK. Sej druzga nam tko ne preostane.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 662
12.2.2010 8:10:14   
thaiss
dobro jutro, kje ste vse ?..... kidate sneguser posted image user posted image

dskubin kako je Diti???

Bor??

< Sporočilo je popravil thaiss -- 12.2.2010 8:14:27 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 663
12.2.2010 8:31:48   
thaiss
aha še to user posted image

Matia si želi za rojstni dan fotoaparat, in to takega kot ima mama, da zares delauser posted image
Ima katera kako idejo kje bi ga dobilauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 664
12.2.2010 9:00:36   
thaiss
JUHUHU pa imamo novega bejbija!!!!!!!

dskubin mi je lihkar poslala sms:

danes ob 4:30 je četico okrepil mali (56 cm velik in 3,620 g težek) kričač Dane, ki preko mamice pošilja tovariški pozdrav!!

čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 665
12.2.2010 9:03:06   
tinaaja
bravo dskubin user posted image user posted image  cestitke za Daneta celi druzinici!

Pa encijan tudiuser posted image  sem cist pozaila napisatuser posted image user posted image  

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 666
12.2.2010 16:30:38   
sezam
dskubin - user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 667
12.2.2010 16:57:30   
cv105
dskubin - bravouser posted image , bravouser posted image , bravouser posted image  ... naj bo fant zdrav!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 668
12.2.2010 17:09:11   
cv105
no, da poročam, ko sem že tu ...

... Maks je v pričakovanju pusta hrusta, še bolj pa v pričakovanju dojenčka ... zdaj je tudi on noseč in ima dela s tem precej ... pa sploh ne, da bi doma ful potencirali nosečnost ... sva se parkrat poskušala pogovoriti, pa se ne da
... njegov dojenček bo fantek, spal bo v njegovi ex posteljici ... "moj" bo spal v zibki, atijeva bo pa pupika , ki ji moramo pod mus še posteljico zrihtat - tole mi je ravno prej raportiral user posted image user posted image

sicer pa
... tečemo 25. teden ... sem okorna in okrogla - komot bom krof za pusta user posted image  

... pa brez kondicije sem in utruuujeeeenaaa ma bomo že!

... snega zunaj imamo za izvoz ... ljubim zimo ampak letos mi pa res ne sede ...

... dost od mene za 1x ... imejte se fajn in ostanite zdravi!

user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 669
12.2.2010 21:20:32   
K_a_t_i
Čestitke, Dskubin user posted image user posted image user posted image

Cv105, jst vstopam v 27 teden in te razumem - ČIST user posted image Lih dons jamram, da me vse boli - hrbet, trebuh, noge user posted image ...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 670
12.2.2010 23:17:49   
Žabika
Čestitke dskubin in encijan! Da boste vsi čimbolj zdravi!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 671
13.2.2010 10:12:53   
tinaaja
Cv105 & Kati - NIC fous. Prav zadovoljna, da je tole ze za mano! Ampak vesta kaj ... user posted image user posted image  ta tezko vaju se caka.. zdaj ni se nic ... user posted image  ampak kar pridta tuki gor mal pojamrat user posted image  
cv - kok dojenckov pol pri vas pricakujete user posted image

mi pa ... uzivamo v radostih vrtca user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 672
13.2.2010 19:50:55   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Cv105 & Kati - NIC fous. Prav zadovoljna, da je tole ze za mano! Ampak vesta kaj ... user posted image user posted image  ta tezko vaju se caka.. zdaj ni se nic ... user posted image  ampak kar pridta tuki gor mal pojamrat user posted image  
cv - kok dojenckov pol pri vas pricakujete user posted image

čuj, tinaaja, tole pa je vzpodbuda user posted image user posted image user posted image user posted image  ... se sploh še ne obremenjujem s tem, ker bi se mi prezgodaj odpeljalo ... dve kolegici imata čist frišna drugorojenca in iz prve roke slišim, da je kriza na momente ...

kolk dojenčkov? ... prosto po Maksu vsak svojega oz. 3 ... očitno se fante boji, da ne bo na vrsto prišel za crkljanje in pestovanje user posted image user posted image user posted image

danes imam vklopljeno ta tečno in sem zoprna, da grem sama sebi na jetra user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 673
13.2.2010 19:54:57   
K_a_t_i
cv, en krof si v usta zatlač - bo vsaj za 5 minut okolica mela mir user posted image user posted image user posted image

Tinaaja, sama prijaznoste te je, res user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 674
13.2.2010 20:07:28   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

cv, en krof si v usta zatlač - bo vsaj za 5 minut okolica mela mir user posted image user posted image user posted image

Tinaaja, sama prijaznoste te je, res user posted image user posted image user posted image

K_a_t_i ... hitr se učiš user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?