Encijan
|
Čestitke, Dskubin za Daneta, pa je res pravi mali velikan! Vsem veliko zdravja! Upam, da je Diti bolje, sploh zdaj, ko mamice ni (bilo) doma... Naš Blaž tudi lepo napreduje in včeraj, ko ga je patronažna tehtala, je imel (danes je star 3 tedne) točno Danetovo porodno težo (3620g), cm pa zvemo jutri v posvetovalnici, najbrž bo precej manj. Saj vem, da ne smemo primerjati, ker dva nista enaka. Je pa ena pediatrinja v MB omenila, da je imel v tistem času, ko sem jaz rodila, komaj kakšen dojenček 3 kg ali več, večina je bila lažjih. Evo, midva z sva že 2. dan sama dopoldne, atiju se je končal očetovski dopust, tako da je ta večjega razvajanja za mamico zdaj konec (res ga moram pohvaliti, me je čist presenetil, prevzel likanje, kuhanje, čiščenje, tudi skrb za Špelo...), ampak zdaj se pa začne druge vrste uživanje. Kaj strašite mamice tle gor , no, saj pri nas je tudi kriza, če sem sama z obema, zato se takim situacijam zaenkrat še izogibamo... Ima Špela še kake izpade oz. zahteva pozornost prav takrat, ko je treba Blaža podojit ali popestvat/potolažit. Drugače pa bi ga najraje že sama nosila, pa rada gleda, kako ga negujem, previjam - in po svojih močeh pomaga. Drugače pa izbiramo darilo za 3. rojstni dan in ker še nimamo poganjalca/kolesa, smo se odločili za nekaj v stilu like-a-bike, a nam je original malo drag. Imate ve oz. vaši tamali kaj izkušenj z drugimi. Nam je trenutno padel v oči tale http://www.igrarija.com/poganjalec-hudora-12.html Kaj menite? Jaz se edino bojim, da je 4,5 kg oz. 5 morda pretežko, drugače pa mi deluje OK. Bom zelo vesela kakega mnenja/izkušnje. Pa hvala vsem za čestitke! Encijan
|